Cim si ti napisao znaci da ti je bitno, i da ocekujes identicno od druge strane.
Šta vas nervira kod suvozača?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- kabal1337
#126 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
- Evolution_IV
- Vozim: 3 Leša
#127 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
ocekujem odgoj, sreca ne druzim se sa krkanima u zivotukabal1337 wrote: ↑05/04/2025 11:18Cim si ti napisao znaci da ti je bitno, i da ocekujes identicno od druge strane.
za one za kohem znam da jesu, lock ide na prozore, nema ne radi pokvarilo se, jbt 40 napolju klima ohladila ono bi prozor
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#128 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Ja sam papuča, pa moja stavi noge na tablu 
- nepass1
#129 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Ne dam ni ja da se jede. A ne lickam auto nit visim po praonicama. Ali ako ne mozes 2-3h bez hrane nemoj samnom ni ici. Ni djetetu nisam dao grisini do morakabal1337 wrote: ↑05/04/2025 10:14 Sta ce ti pokvariti, to sto ce usmjeriti puhaljke ventilacije kako njemu odgovaraju. Mozda mu pusu u oci, pa suse.
Zamisli vozis se sa zenom, ona gladna uzme da jede ti je naljepis jer ce se pomrvit...
Tvoj komentar je samo potvrdjuje da je auto kupilo tebe, a ne ti njega.
Ustvari mrzim usisavati, to mi se bas neda raditi
-
laik1981
#130 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Radije pjeske nego sa vecinom ovih picajzli
Jos da traze da se ovo navlaci na noge

Jos da traze da se ovo navlaci na noge

- nepass1
- JavierBosnia
#132 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Pogledajte ventilacije na pola auta razvaljene, kad idioti zarove prste i tegle i čupaju da ih ne ubije klima. Naravno da nije problem okrenuti puhanje, a ne razvaljivati.
Nije problem ni jesti, ali kad uzme da jede i onda priča, a ono haj što i mrvi okolo, nego prospe kečap, čokoladu, pa to se razmaze na sjediste. Kod duzih putovanja, napravi se pauza 10 min pojede se nesto i nastavak.
Ni u kucu neciju kad udjem ne otvaram prozore kako meni odgovara, ne podesavam klimu, ne šaltam mu TV, a pogotovo da se izvalim na kauc da jedem
Nije problem ni jesti, ali kad uzme da jede i onda priča, a ono haj što i mrvi okolo, nego prospe kečap, čokoladu, pa to se razmaze na sjediste. Kod duzih putovanja, napravi se pauza 10 min pojede se nesto i nastavak.
Ni u kucu neciju kad udjem ne otvaram prozore kako meni odgovara, ne podesavam klimu, ne šaltam mu TV, a pogotovo da se izvalim na kauc da jedem
-
artur morgan
#133 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Kad je suvozac fin, miran, pazljiv, obicno ocekuje da mu das da vozi i on auto
Ne volim kad krhnu vratima! To su mi bas sirovi ljudi sa autom...
Ne volim kad krhnu vratima! To su mi bas sirovi ljudi sa autom...
- Ateista
#134 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Nisam toliko osjetljiv na auto, ali i mene nervira kad neko rukom dira staklo, daleko od toga da mi je auto apoteka i uvijek cist, ali to je bas ruzno kad ostaju otisci prstiju po staklu.
Sto se tice jela, i ja sam jedem u autu dok vozim, ako idem negdje dalje, jer ne volim praviti pauze. Problem je mali koji ne zna jesti da ne napravi haos. Svako malo kazem da nema vise jela u autu, ali opet poslije popustim. Nije problem da se auto isprlja, nije problem po koja mrva, ali kad neko bas ne pazi i napravi svinjac to me nervira.
Generalno, ko ima malu djecu uglavnom prihvati da auto moze biti cist samo par dana nakon pranja i to je to, sa tim se treba pomiriti i ne treba se nervirati bezveze.
Ne volim ni komentarisanje moje voznje od strane ljudi kojima cinim uslugu i povezem ih, svi uglavnom znaju kakav je moj stil voznje i ako im smeta neka ni ne idu sa mnom. Ima i tih koji su se par puta vozili i vise ne zele, i to postujem, ali ako neko vec krene sa mnom i zna kako vozim, onda neka ne komentarise. Nije mi problem malo zezancije, ali ne volim pametovanje i moralisanje, uglavnom to samo ignorisem.
Nisam dozivio da neko od suvozaca dira bilo sta sto od komandi koje su namijenjene vozacu, pa cak ni muziku, klimu i slicno. Jedino je neko znao malo podesiti svoju stranu klime i to mi je OK dok ne dira moju, ali bi me sigurno nerviralo da neko da sebi za pravo da samo tako promijeni muziku, stisa, pojaca, promijeni generalnu temperaturu bez pitanja i slicno, da ne govorim o trubljenju dok ja vozim, to je sve bas odraz nekulture.
Ne vidim problem da neko otvara ili zatvara svoj prozor.
Sto se tice jela, i ja sam jedem u autu dok vozim, ako idem negdje dalje, jer ne volim praviti pauze. Problem je mali koji ne zna jesti da ne napravi haos. Svako malo kazem da nema vise jela u autu, ali opet poslije popustim. Nije problem da se auto isprlja, nije problem po koja mrva, ali kad neko bas ne pazi i napravi svinjac to me nervira.
Generalno, ko ima malu djecu uglavnom prihvati da auto moze biti cist samo par dana nakon pranja i to je to, sa tim se treba pomiriti i ne treba se nervirati bezveze.
Ne volim ni komentarisanje moje voznje od strane ljudi kojima cinim uslugu i povezem ih, svi uglavnom znaju kakav je moj stil voznje i ako im smeta neka ni ne idu sa mnom. Ima i tih koji su se par puta vozili i vise ne zele, i to postujem, ali ako neko vec krene sa mnom i zna kako vozim, onda neka ne komentarise. Nije mi problem malo zezancije, ali ne volim pametovanje i moralisanje, uglavnom to samo ignorisem.
Nisam dozivio da neko od suvozaca dira bilo sta sto od komandi koje su namijenjene vozacu, pa cak ni muziku, klimu i slicno. Jedino je neko znao malo podesiti svoju stranu klime i to mi je OK dok ne dira moju, ali bi me sigurno nerviralo da neko da sebi za pravo da samo tako promijeni muziku, stisa, pojaca, promijeni generalnu temperaturu bez pitanja i slicno, da ne govorim o trubljenju dok ja vozim, to je sve bas odraz nekulture.
Ne vidim problem da neko otvara ili zatvara svoj prozor.
-
HD_2015
#135 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Kada pretičem, pa od straha krenu mi mahati rukama pred nosom. Nikako da im dokažem da je to ponašanje jako opasno.
Mogu razumjeti kada se uhvate za sjedište ili počnu plakati.
Mogu razumjeti kada se uhvate za sjedište ili počnu plakati.
- Chloe
- Photo mod
#136 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Kad sjednem u auto, odmah procjenim vozača, jedno je čisto auto, a drugo je "sjedi i ne diši" ... Ako mogu izbjeći vožnju - izbjegnem , jer se ne osjećam ugodno, sjednem, svoju tašnu/ruksak u krilo stavim i zagrlim i jedva čekam doći do cilja... Užas.Qler wrote: ↑05/04/2025 09:07Kod mene nema da se jede, pije u autu. Ako idemo na put, sad kad su porasli mogu jesti,inače radije stanem. Volim da mi je auto uredno. A cigare, u bilo kojem obliku, ne dolaze u obzir. Znači ni pod razno.
Što se tiče cigareta, ne volim vidjeti vozača da puši u vožnji, a kamo li da budem u autu.
- black
#137 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
jebote koji krindz od teme

- Chloe
- Photo mod
-
moee
#139 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Mene nervira kad suvozač ne puši...može li ovako? 
- Laplace
#140 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Mene nervira kad mi suvozač povraća u autu. Ako ne možeš podnijeti malo centrifuge, ne vozi se sa mnom.
- Evolution_IV
- Vozim: 3 Leša
- Ateista
- Laplace
- Chloe
- Photo mod
#144 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Jaooo, što je to mučno, ne znam da li je gore gledati i sluštati osobu, ili očistiti auto ... Na pomisao mi muka.
mada ne razumijem one kojima smeta vožnja, zašto ne uzmu neku bobicu i ne poštede i sebe i druge neugodnosti.
- Laplace
#145 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Nemam pojma, nije mi se desilo da mi baš povrate. Ali mi zato znaju zatvoriti desni ventilacioni otvor ("smeta propuh") pa mi desno staklo zamagli. Ljepota je u tome što to primijetim tek kad mi staklo već zamagli.
- Chloe
- Photo mod
#146 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Nemoj reći ovim živčanima, ali kad sam suvozač, a staklo zamagli, merak mi je nacrtati srce ...Laplace wrote: ↑09/04/2025 07:49Nemam pojma, nije mi se desilo da mi baš povrate. Ali mi zato znaju zatvoriti desni ventilacioni otvor ("smeta propuh") pa mi desno staklo zamagli. Ljepota je u tome što to primijetim tek kad mi staklo već zamagli.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#147 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
nema to veze sa parama niti ko je kupio, osnove odgoja i kulture.
ne pada mi na pamet sjediti u tudjem autu i drkati klimu ili radio kako ja hocu bez pitanja. prozor u voznji ja licno ne otvaram dok ne najavim ostalim u autu, a pogotovo da u tudjem autu to radim na svoju volju.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#148 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Dobra tema.
Nervira me "Pazi, pazi, pazi"
Kad mi gasi/smanjuje muziku
- Ateista
#149 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Mene nervira kad mi suvozac kao nesto pomaze kod ukljucenja, parkiranja i slicno. Kao gleda ima li auta, dokle mogu i slicno. Razumijem da je dobronamjerno, ali se pitam ko bi se od vozaca ikad pouzdao u neciju drugu procjenu? Imam retrovizore, imam senzore, imam svoje oci i procjenjujem na osnovu toga, procjene druge osobe su suvisne.
- xPaco1337
#150 Re: Šta vas nervira kod suvozača?
Uh to pazi pazi me najvise nervira_BataZiv_0809 wrote: ↑09/04/2025 11:40 Dobra tema.
Da je barem neka prava opasnost pa haj