Ostaviti brak radi druge osobe?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ho oponopono
#126 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
...ja ne smokam vise, mine me zelja pa si guste dopustim ovako... 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#127 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
ho oponopono wrote:...ja ne smokam vise, mine me zelja pa si guste dopustim ovako...
ja gotivim ovaj smajli
- ho oponopono
#128 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
...jao gadan je, nist licno...a ne stoji ti rumenilo al nikako, ne ide ti uz cud... 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#129 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Kako znas? Je li me to stalkasho oponopono wrote:...jao gadan je, nist licno...a ne stoji ti rumenilo al nikako, ne ide ti uz cud...
- ho oponopono
#130 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
...znam sve sto treba da znam...
i 
-
palermo
#131 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Joj, duga i zahtjevan tema, trebalo bi mi više postova da ti objasnim moje viđenje toga.....a nisam ti nešto kail za togaho oponopono wrote:
...da se sa drugom pokara i opet da ostanem u braku sa bijednim genitalcem, daj mi samo jedan jebeni razlog pobogu...
- JThomas
#132 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
taj je stvarno jednostavan i jasan 
-
arslanbey
#133 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
kakvi su u situaciji gdje dijete odrastlo s jednim roditeljom,ne razvod vec eto umroWalther wrote:Da, zbog toga. Djeca emuliraju roditelje... Ako je otac teletabis u 99.9% ce biti i dijete isto jer je to sve sto vidi i u se razvije. Djeca iz shebanih brakov so rijetko u fantasticnim brakovima.palermo wrote:Griješiš. Možda će biti gora, ali ne zbog togaWalther wrote:
zato sto ce od takvih roditelja tj. ljudi djeca biti jos gora...
- Sephora
#134 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
U 70% slučajeva razvoda braka su razlog drugi...on, ili ona ima nekoga zbog koga i zahtijevaju razvod braka...
-
arslanbey
#135 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
a s obzirom da 66% razvlda pokrecu zene znaci zene se vise kurvaju?Sephora wrote:U 70% slučajeva razvoda braka su razlog drugi...on, ili ona ima nekoga zbog koga i zahtijevaju razvod braka...
- Sephora
#136 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Pa ne kurvaju se bez muškaraca , sto znaci i oni su krivci podjednako kao i one!arslanbey wrote:a s obzirom da 66% razvlda pokrecu zene znaci zene se vise kurvaju?Sephora wrote:U 70% slučajeva razvoda braka su razlog drugi...on, ili ona ima nekoga zbog koga i zahtijevaju razvod braka...
-
hanamontanaa
#137 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
On ili ona samo ubrzaju neizbježno, da je sve bilo o.k.nebi ni pomislio/la na druge. Meni su najgori oni sto su sje...,frustrirani,a ostaju u braku jer nemaju m*da da pokušaju iznova,drugi,treći deseti put. Neko ce ti odgovarati u jednom,neko u drugm,neko možda u svemu. Barem si pokušao, neće biti ni monotonijeSephora wrote:U 70% slučajeva razvoda braka su razlog drugi...on, ili ona ima nekoga zbog koga i zahtijevaju razvod braka...
-
natt
#138 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Brak moze biti vrlo uspjesna institucija otvorenog tipa.hanamontanaa wrote:On ili ona samo ubrzaju neizbježno, da je sve bilo o.k.nebi ni pomislio/la na druge. Meni su najgori oni sto su sje...,frustrirani,a ostaju u braku jer nemaju m*da da pokušaju iznova,drugi,treći deseti put. Neko ce ti odgovarati u jednom,neko u drugm,neko možda u svemu. Barem si pokušao, neće biti ni monotonijeSephora wrote:U 70% slučajeva razvoda braka su razlog drugi...on, ili ona ima nekoga zbog koga i zahtijevaju razvod braka...
-
arslanbey
#139 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Pa nisu svi muskarci kurvari,neki nisu ozenjeni a sexaju se sa udatim zenama,.uglavnom zene se vecinom zele razvestiSephora wrote:Pa ne kurvaju se bez muškaraca , sto znaci i oni su krivci podjednako kao i one!arslanbey wrote:a s obzirom da 66% razvlda pokrecu zene znaci zene se vise kurvaju?Sephora wrote:U 70% slučajeva razvoda braka su razlog drugi...on, ili ona ima nekoga zbog koga i zahtijevaju razvod braka...
-
palermo
#140 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
To ti je samo još jedan mit. Ljudi pomisle na druge čak i ako su u sjajnom braku. Monogamnost je prevashodno društvena kategorija, a ne nešto što je prirođeno čovjeku.hanamontanaa wrote:On ili ona samo ubrzaju neizbježno, da je sve bilo o.k.nebi ni pomislio/la na druge. Meni su najgori oni sto su sje...,frustrirani,a ostaju u braku jer nemaju m*da da pokušaju iznova,drugi,treći deseti put. Neko ce ti odgovarati u jednom,neko u drugm,neko možda u svemu. Barem si pokušao, neće biti ni monotonijeSephora wrote:U 70% slučajeva razvoda braka su razlog drugi...on, ili ona ima nekoga zbog koga i zahtijevaju razvod braka...
- Sephora
#141 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Ma neki to uspiju srediti na brzinu, neki to sreduju godinama, dok neki opet vole da zive, kao slobodni momci/ djevojke...a vec u vezi / braku...O tome se moze na dugo i siroko raspravljati - jedno je sigurno : Ljudi koji su iskreni prema sebi, iskreni su i prema drugima!hanamontanaa wrote:On ili ona samo ubrzaju neizbježno, da je sve bilo o.k.nebi ni pomislio/la na druge. Meni su najgori oni sto su sje...,frustrirani,a ostaju u braku jer nemaju m*da da pokušaju iznova,drugi,treći deseti put. Neko ce ti odgovarati u jednom,neko u drugm,neko možda u svemu. Barem si pokušao, neće biti ni monotonijeSephora wrote:U 70% slučajeva razvoda braka su razlog drugi...on, ili ona ima nekoga zbog koga i zahtijevaju razvod braka...
-
Walther
#142 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Da, mora znaciti... Kresanje sa strane ukljucuje NPD, osobe sa NPD nikad nisu dobri roditelji. Pored toga sto se to prenosi na djecu, pogotovo za zenske strane. Inace je "dobrica al samo se malo kurva sa strane. To ti je citav mentalni sklop u guzu.palermo wrote:Vrlo ti je to pojednostavljeno razmišljanje.
Stvari su inace jako jednostavne sto se tice toga...
-
Walther
#143 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
zavisi... dijete za normalan razvoj treba oba... los roditelj je gore nego kad ga nema dugorocnoarslanbey wrote:kakvi su u situaciji gdje dijete odrastlo s jednim roditeljom,ne razvod vec eto umro
-
palermo
#144 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Šta ti je NPD ?Walther wrote:Da, mora znaciti... Kresanje sa strane ukljucuje NPD, osobe sa NPD nikad nisu dobri roditelji. Pored toga sto se to prenosi na djecu, pogotovo za zenske strane. Inace je "dobrica al samo se malo kurva sa strane. To ti je citav mentalni sklop u guzu.palermo wrote:Vrlo ti je to pojednostavljeno razmišljanje.
-
Walther
#145 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
poremecaj licnost zbog koje ljudi varajupalermo wrote:Šta ti je NPD ?Walther wrote:Da, mora znaciti... Kresanje sa strane ukljucuje NPD, osobe sa NPD nikad nisu dobri roditelji. Pored toga sto se to prenosi na djecu, pogotovo za zenske strane. Inace je "dobrica al samo se malo kurva sa strane. To ti je citav mentalni sklop u guzu.palermo wrote:Vrlo ti je to pojednostavljeno razmišljanje.
-
arslanbey
#146 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Evo bas citam,manje od 5% muskaraca koji varaju svoju zenu su spremni da je ostave radi te druge zeneSephora wrote:U 70% slučajeva razvoda braka su razlog drugi...on, ili ona ima nekoga zbog koga i zahtijevaju razvod braka...
Zene su vise spremne da ostave muza radi ljubavnika
- Edin H.
#147 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Cash?arslanbey wrote:Evo bas citam,manje od 5% muskaraca koji varaju svoju zenu su spremni da je ostave radi te druge zeneSephora wrote:U 70% slučajeva razvoda braka su razlog drugi...on, ili ona ima nekoga zbog koga i zahtijevaju razvod braka...
-
arslanbey
#148 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
kakve veze ima cash s tim? nekada zene pobjegnu s siromasnim ljubavnikomEdin H. wrote:Cash?arslanbey wrote:Evo bas citam,manje od 5% muskaraca koji varaju svoju zenu su spremni da je ostave radi te druge zeneSephora wrote:U 70% slučajeva razvoda braka su razlog drugi...on, ili ona ima nekoga zbog koga i zahtijevaju razvod braka...
- Edin H.
#149 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
kakve veze ima cash s tim? nekada zene pobjegnu s siromasnim ljubavnikom[/quote]arslanbey wrote:
Cash?
E to ti vec ne mogu vjerovati
-
hanamontanaa
#150 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Slažem se donekle, monogamnost nam nije u prirodi ma koliko se neki zavaravali. Mislila sam na vjernost dok sve funkcioniše, u braku,vezi nebitno,što je dugoročno nemoguće. Kad tad dodje do zasićenja, na nekom poljupalermo wrote:To ti je samo još jedan mit. Ljudi pomisle na druge čak i ako su u sjajnom braku. Monogamnost je prevashodno društvena kategorija, a ne nešto što je prirođeno čovjeku.hanamontanaa wrote:On ili ona samo ubrzaju neizbježno, da je sve bilo o.k.nebi ni pomislio/la na druge. Meni su najgori oni sto su sje...,frustrirani,a ostaju u braku jer nemaju m*da da pokušaju iznova,drugi,treći deseti put. Neko ce ti odgovarati u jednom,neko u drugm,neko možda u svemu. Barem si pokušao, neće biti ni monotonijeSephora wrote:U 70% slučajeva razvoda braka su razlog drugi...on, ili ona ima nekoga zbog koga i zahtijevaju razvod braka...