Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
phillie

#126 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by phillie »

razonoda wrote:
phillie wrote:
madner wrote:Pa Deen zna sve modne detalje, pogleda ti majicu i zna da takva nije izasla od 2003 godine a boja je koristena tek od 2007.
Nije djaba gledo svaki izlog u Milanu. :D
hahahahaha
razonoda wrote::-) Smeta nam Fudo i nabra 5 stranica a nista kad AVAZ objavi da zena od Bakira ide da radi sa odjecom na sebi od 20 000 km. :roll:
Jos jedna bitna razlika, "zena od Bakira ide da radi" :D :D :D

Nesto kontam, najvjerovatnije je Deen-ko dao gooze nekom fejkeru sa birkericom, pa ga sad to zivog pojede, kako je pao na glooposti :D :D
:-) Da --zena ide da radi u odjeci od 20 OOO, da bi zena od Obame nosila odjecu koju mogu priustiti i najsiromasniji.
Usput , nisu ti originali toliko skupi, u Sarajevu ima dosta stanovnistva da to moze priustiti.
ovo za hanumu je bio sarkazam, kao "eto, bar radi"...

Nije ovdje "problem" u orginalima i njihovoj cijeni, nego o palamudjenju jednog fejkera.

Realno, koji postotak gradjana Sarajeva ce primjetiti da djevojka prodje Ferhadijom noseci "fejk" birkericu, ili lika sa fejk armani odjelom?
supercali

#127 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by supercali »

phillie wrote:

Nije ovdje "problem" u orginalima i njihovoj cijeni, nego o palamudjenju jednog fejkera.

Realno, koji postotak gradjana Sarajeva ce primjetiti da djevojka prodje Ferhadijom noseci "fejk" birkericu, ili lika sa fejk armani odjelom?
veliki :D
jer oni koji ne primjete razliku rijetko setaju ferhadijom jer u to vrijeme rade
razonoda

#128 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by razonoda »

Raigor Stonehoof wrote:
razonoda wrote::-) Smeta nam Fudo i nabra 5 stranica a nista kad AVAZ objavi da zena od Bakira ide da radi sa odjecom na sebi od 20 000 km. :roll:
Prvo, to je objavio AVAZ, kojeg niko ne cita, tako da nam ne moze ni smetati :D drugo, zena "od Bakira" nije objavila ovakav clanak. I trece, jel tebi Bakir zenu pokupio pa trabunjas o njemu na svakoj temi, od Binga do Deena 8-)
E, probudi se AVAZ se cita i ==citira== i na Forumu. Ako bas hoces da zivis u ''mraku'' nemoj ga citati. Ona tj Bakirova zena , je javna licnost , i hoce to da bude , i cini sve da to bude, i ne buni se da bude ni na Bingu ni na Deenu. Njena drzaba a pomenuti su u NJENOJ DRZAVI.
phillie

#129 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by phillie »

supercali wrote:
phillie wrote:

jer oni koji ne primjete razliku rijetko setaju ferhadijom jer u to vrijeme rade
:D

Sto bi Balasevic rekao (doduse za jednog drugacijeg Gedu)

"Jednom tako Geda is'o na zivce
jedio komsiluk redom
i sad, ko je lud najposle
da li Geda il' mi sto se
natezemo s' Gedom"
razonoda

#130 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by razonoda »

supercali wrote:
phillie wrote:

Ne gleda se samo taj -DIO SKUPOG KOMADA== cijeli izgled osobe i jednostavno je zakljuciti.
Ispade Fudo nije vise glavni ''baja'', smeta mu. Toliko je truda ulozio u svoj -imidz-
supercali

#132 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by supercali »

meni iskreno ide na neku stvar sto i djevojke i muskarci pokusavaju da izgledaju isto
ako jedna nosi ugg cizme za 5 dana citav grad ih ima
ako jedna pronosa maramu sa antenom na vrhu isto za 5 dana imas milion djevojaka sa istim detaljom
pa onda muske frizure
krijesta kod jednog odmah sutra milion njih sa istom
sad ovaj fazon sa cubom na glavi a okolo izbrijano odmah svi to furaju
bradu do neki dan ismijavali poredili sa isilom sa vehbijama i sl a danas svi neke bradice furaju

svi neki hipsteri klinci palci

meni je veca faca sada djevojka koja ce obuci nesto sto sve na njoj kosta 5 maraka i ne mozes naci njenu kopiju ni da mikroskopom trazis nego te neke fendi dg armani birken torbe hlace stikle i slicno
supercali

#133 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by supercali »

ćiribiribela wrote:Image

:lol:
whatever= big dick :D
ultima_palabra

#134 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by ultima_palabra »

ćiribiribela wrote:Image

Mogu da me povrede, ali ne i da me povrede <3
Dozer

#135 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Dozer »

Vala...ne znam sta ste se zadali oko Fude...
Meni je on vazda bio nesto sto se uklapa u onu - nit' @ebi, nit' kuci vodi.
supercali

#136 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by supercali »

ja licno ubijam dosadu pa nemam sta drugo komentarisati :D
Pismonosa

#137 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 03/02/2021 11:49, edited 1 time in total.
razonoda

#138 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by razonoda »

Dozer wrote:Vala...ne znam sta ste se zadali oko Fude...
hazbi

#139 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by hazbi »

ko o cemu-kurva o postenju vojnik o skracenju...Fuade jest da mi djelujes malo feminizirano :izet: al sta ces boli te uho za to..al sto mi djelujes poglub i bRezobrazan...e to ti vec treba bit briga...jerbo palamuditi o laznjacima u drzavi dje po maLiona nezaposlenih vise gladuje i zeljno je svega i svacega vovaj tvoj tekst....otuzan je....ocem da reknem sta te boli stojko ko sta gdje i kako kupuje i nosa...bitno je da TI takav kakav jesi imades fala Bogu za sta kupiti ORGINALE.....sve ostalo je necija privatna stvar....velim da te treba biti briga...otidji i reci jednom roditelju bez posla sa zenom i djecom za vratom djelice svojega mudovanja pa ces hodat natecene gubice jedno pola godine....

hauk
Matzan

#140 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Matzan »

Čita se Avaz itekako, niko ne gleda ono smeće na nekoj tamo Happy TV o Maci i sličnim moralnim vertikalama a začas se 18 strana ispisa na forumu http://forum.klix.ba/kako-da-gledam-mac ... #p11256791 (zna se kad je Maca piškila i kakila :D ).

O Neletu karajliću (šupku, izdajici, vakom, nakom...) najmanje 3-4 teme (koliko sam upratio u neko zadnje vrijeme), hiljade postova, bolju promociju ne bi ni sam sebi uradio.

Tako i o ovom sitnom snobu, svaki post pa makar bio i 100% tačan, pogađao u sridu i da pomislimo da smo rekli nešto od čega bi se normalan čovjek zastidio, on/i tako ne osjeća/ju i njemu/a samo ide u prilog.
U suštini, dođe mu da se bavimo njegovim/njihovim životom/ima, a iste kao preziremo.... kakogod ima dosta toga i do nas.
Mi sami nekim trećerazrednim likovim i skorojevićima nesvjesno dižemo popularnost.

Zbog toga od mene tačka na ovu i slične teme.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#141 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by sabina1 »

I svaki put kada pomislim da se ne mogu začuditi začudim se.
Malo.
Ne čudim se njima , čudim se nama , koliko trpimo , koga trpimo i kako trpimo.
Svemu smo sami krivi. Ali je problem što generacijama koje dolaze , djeci rođenoj u ratu i nakon njega a koja postaju ljudi , ostavljamo sve ono što smo sami prezirali jer smo bili nemoćni da promijenimo bilo šta.

U javnost šalje poruke muzičar koji nikada nije prodao niti jednu ulaznicu za vlastiti muzički nastup.
U javnost šalje poruke muzičar kojeg kompletno društvo ismijava već godinama unedogled ali on se opet javi i društvo opet ismijava itd...
U javnost šalje poruke muzičar za kog se zna da ima zajebanog tatu...niko ne zna njegove pjesme...
U javnost šalje poruke muzičar koji je nastupao na Evroviziji iako nije prodao niti jednu ulaznicu za vlastiti muzički nastup iako niko ne zna njegove pjesme , a ako kažemo da je to zbog toga jer ima zajebanog tatu onda u ovoj državi možemo biti optuženi i za krivokletstvo.
U javnost šalje poruke muzičar koji nikada nije prodao niti jednu ulaznicu za vlastiti muzički nastup ali je već sada u penziji na teretu poreznih obveznika Kantona Sarajevo jer ima zajebanog tatu a ako kažemo da je to zbog toga jer ima zajebanog tatu onda u ovoj državi možemo biti optuženi i za krivokletstvo.

U zemlji u kojoj stanovništvo bukvalno SKAPAVA od neimaštine , modne poruke šalje muzičar koji nikada u životu nije ZARADIO JEDNU JEDINU PAŠTETU vlastitim radom , te poruke se primaju a oni mladi su zbunjeni i njihov sistem vrijednosti je poremećen a da jadni još nisu ni krenuli u život.

I onda se pitamo zašto kupujemo lažnjake ?
razonoda

#142 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by razonoda »

:roll: Ne znam jesi li ikada imao priliku pricati sa gay populacijom, ali -- oni su jako zabavni. Onda , kad nesto nije po 'njihovom'' kad kako mi kazemo ''puknu' joj urnebesa. Taj izliv bijesa i nacin kako ih ispoljavaju je --neopisiv--. Zbilja su drugaciji i mislim da to nisu sami izabrali --sve je u prirodi i mozgu.
madner

#143 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by madner »

Ma vi nemate ni Patek Philippe sat a nesto o Deenu raspravljate.

Stoka sitnog zuba. :D
razonoda

#144 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by razonoda »

madner wrote:Ma vi nemate ni Patek Philippe sat a nesto o Deenu raspravljate.

a i ti nasao Tudjmana citirat. :)
Dozer

#145 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Dozer »

razonoda wrote:
:roll: Ne znam jesi li ikada imao priliku pricati sa gay populacijom, ali -- oni su jako zabavni. Onda , kad nesto nije po 'njihovom'' kad kako mi kazemo ''puknu' joj urnebesa. Taj izliv bijesa i nacin kako ih ispoljavaju je --neopisiv--. Zbilja su drugaciji i mislim da to nisu sami izabrali --sve je u prirodi i mozgu.
Ma meni je totalno svejedno jel' on LGBT, ili ti gay, ili Straight ili ptica ili leopard... Kad ga vidim, a pogotovo cujem, jednostavno mi se uklapa u ovo sto rekoh, i to je to.

Matere mi, da mu das cekic i ekser, vjerovatno bi zavrsio na traumi s teskim tjelesnim povredama glave, kicme i supka...
omar little

#146 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by omar little »

sejtan nosi pradu, fukara je sije.
madner

#147 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by madner »

razonoda wrote:
madner wrote:Ma vi nemate ni Patek Philippe sat a nesto o Deenu raspravljate.

a i ti nasao Tudjmana citirat. :)
Ne ometaj me dok radim :evil: :D
razonoda

#148 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by razonoda »

Dozer wrote:
razonoda wrote:
Ma meni je totalno svejedno jel' on LGBT, ili ti gay, ili Straight ili ptica ili leopard... Kad ga vidim, a pogotovo cujem, jednostavno mi se uklapa u ovo sto rekoh, i to je to.

Matere mi, da mu das cekic i ekser, vjerovatno bi zavrsio na traumi s teskim tjelesnim povredama glave, kicme i supka...
:roll: a joj.... nije sve do njega.....
Banksy

#149 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Banksy »

omar little wrote:sejtan nosi pradu, fukara je sije.
:thumbup:
hizo ramidovic

#150 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by hizo ramidovic »

samo oni koi nenose orginalne marke il koi mrze uspijesne mlade ljude mogu ovako pljuvat po dinu pa svakom normalnom covijeku koi se zavali par hiljada za odjelo bilo bi krivo kad vidi da neki djiber nosi isto tako odjelo dupljak huggo bos koe je platijo 25 km na pijaci
Post Reply