Još da počene raditi ovaj kukavni higijenski servis JKP RAD pa da se malo dahne dušom.
Koliko da vidim po cmizdravim porukama ovih lutalicoljubaca LOKOM radi odličan posao na području opštine Novi Grad- Svaka Čast
Razmisli malo o svom ponašanju i preispitaj se. Psi ne napadaju ako se ne osjećaju ugroženima, tako kaže DT.JoseMujica wrote:imao sam bliski susret s jednim čoporom koji me napao ničim izazvan tako da bi iste sekunde i šintore vratio
Allaha mi samo prolazio ulicom...čopor čak bio jedno 20-tak metara od mene i jedan krenu režat, lajat i pođe prema meni i drugi za njim...sreća pa sam ranac imao da se odbranim...inače bi ga poflautaoRidjobrki wrote:Razmisli malo o svom ponašanju i preispitaj se. Psi ne napadaju ako se ne osjećaju ugroženima, tako kaže DT.JoseMujica wrote:imao sam bliski susret s jednim čoporom koji me napao ničim izazvan tako da bi iste sekunde i šintore vratio
Bidni finiji pa neće.
tek sam jedan čoban koji je zalutao u habitat uličnih pasaRidjobrki wrote:I nosi ruksakove, možda ih je ruksak isprovocirao ili način hoda - nešto jeste.
Pas neće tek tako napasti. Jedino možda ako brani svoju teritoriju. A to je grad kao prirodno stanište pasa lutalica.
A smeta li ti cifra od cca 1000 ugriza godisnje?cyprus wrote:Evo ja ne podržavam![]()
Ozbiljno - cuke mi ne smetaju...
Pazi ti koji je to pojeb njima u glavi kad grad definiraju kao "prirodno" stanište.JoseMujica wrote: tek sam jedan čoban koji je zalutao u habitat uličnih pasa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'ta ce mu smetat, pa nije njega za gujicu ujelo pa da mu smeta...L u c i f e r wrote:A smeta li ti cifra od cca 1000 ugriza godisnje?cyprus wrote:Evo ja ne podržavam![]()
Ozbiljno - cuke mi ne smetaju...
zasto nisi slijedio upute od keroljubaca...JoseMujica wrote:imao sam bliski susret s jednim čoporom koji me napao ničim izazvan tako da bi iste sekunde i šintore vratio
Ovo si trebao a ne mahat rancom.5) Ako Vas ugrize, ne povačite. To samo izaziva psa još više. Pokušajte ostati mirni. Probajte mu gurnuti štap ili bilo što što imate pri sebi duboko u grlo kako bi ga to zasmetalo i kako bi Vas pustio. Nemojte udariti psa!!! To može samo ogoršati situaciju!
šta ti je ba...pa Armyshop će se obogatiti prodajući one peper sprejeve s isteklim rokom trajanja....niko to ne uzima da se brani od ljudi već od paščadiRidjobrki wrote:Pazi ti koji je to pojeb njima u glavi kad grad definiraju kao "prirodno" stanište.JoseMujica wrote: tek sam jedan čoban koji je zalutao u habitat uličnih pasa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grad ČOJEKU nije prirodno stanište a kamol hajvanu...
madner wrote:Ovo si trebao a ne mahat rancom.5) Ako Vas ugrize, ne povačite. To samo izaziva psa još više. Pokušajte ostati mirni. Probajte mu gurnuti štap ili bilo što što imate pri sebi duboko u grlo kako bi ga to zasmetalo i kako bi Vas pustio. Nemojte udariti psa!!! To može samo ogoršati situaciju!
Mogao si psu izbit zub, a nema zdravstveno!
Nije valjda da bi neko imao srca sa tim na tužne okice...JoseMujica wrote: šta ti je ba...pa Armyshop će se obogatiti prodajući one peper sprejeve s isteklim rokom trajanja....niko to ne uzima da se brani od ljudi već od paščadi
Za svaki slucaj bi se trebao iskupiti.JoseMujica wrote:madner wrote:Ovo si trebao a ne mahat rancom.5) Ako Vas ugrize, ne povačite. To samo izaziva psa još više. Pokušajte ostati mirni. Probajte mu gurnuti štap ili bilo što što imate pri sebi duboko u grlo kako bi ga to zasmetalo i kako bi Vas pustio. Nemojte udariti psa!!! To može samo ogoršati situaciju!
Mogao si psu izbit zub, a nema zdravstveno!
uhhhhh jebote ...hoće li me tužit što sam ga hudna isprepado? ...prvo mu hodam oko kuće pa mu još rancem oko glave mašem