Sam u prirodi :)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
petunija

#126 Re: Sam u prirodi :)

Post by petunija »

hAZNADAR wrote:
Sephora wrote:Image
Gdje je ovo?
Čim ne plutaju plastične boce i ne vise kese sa drveća, znači da nije na Balkanu :(
ZenaZbrkovima

#127 Re: Sam u prirodi :)

Post by ZenaZbrkovima »

Ljeto je moje doba..
Image
Sephora

#128 Re: Sam u prirodi :)

Post by Sephora »

Anestezija wrote:
Sephora wrote:Image
:thumbup: :shock:
Ovdje je bas merak trcati uz rijeku - tam - vam... :sretan:
SaciragicB
Grijem se na: sluty

#129 Re: Sam u prirodi :)

Post by SaciragicB »

drunken tiger wrote:
SaciragicB wrote:Pozdrav, ne znam da li je već otvarana slična tema jer sam relativno novi na forumu, ali valjda mi se neće uzeti za zlo. :D

Imate li vi običaj otići sami nako u prirodu, u šumu, na brdo, bilo gdje? Znači šetnjica laganini, sa slušalicama u ušima, kasnije se izvališ na travu?
Prije nisam bio neki fan toga, al eto jednom sam slučajno tako uradio, čisto da vidim zašto to druge privlači, i sad sam redovan. :D
Ljubitelj sam veliki prirode i kampovanja. Sam odem po nekoliko dana na kampovanje i odmorim se, napunim baterije... Samo mi jedno nije jasno, zašto slušalice u uši kad ideš u prirodu?? Nije li razlog odlaska u prirodu taj da čuješ vukove prirode?? Uživaj i ako ti treba neki savjet tu sam ;) :D
Veoma jednostavan odgovor. Ima nas strastvenih zaljubljenika u muziku koji uzivamo u tome, i kojima sam vjertrić i sunce u potpunosti dočaravaju prirodu tako da nam ti neki zvukovi i nisu baš neophodni. :D
zijancer

#130 Re: Sam u prirodi :)

Post by zijancer »

fin je onaj potez radimlja-stolac :) djeluje kao da bi se moglo spavati pod vedrim nebom
Sephora

#131 Re: Sam u prirodi :)

Post by Sephora »

Image
Fauja Singh

#132 Re: Sam u prirodi :)

Post by Fauja Singh »

Kikibombona wrote:
Margita81 wrote:Prvo- ko ima djecu i to jos malu moze ovaj vid relaksacije da zaboravi :mrgreen:

Drugo- uopce nije pametno lutati sam po nasoj zabiti i prirodi sto zbog mina sto zbog psihopata koji vrebaju na takvim zabitima.
Posljednjih par godina bas je bilo dosta takvih slucajeva.
Ja imam paranoju od ovoga....

Sam setati nemam problem bilo kuda. Za sebe se ne plasim ni najmanje. Sa muskim drustvom isto tako....

Medjutim, bilo bi me malo strah setati po sumi sa djevokom, voziti se biciklom i sl. Odmah mi se u podsvjest uvuce manijak sa utokom... :-)
Meni cesto ova scena padne na pamet :-)

Inace kad sam bio neozenjen svugdje sam se znao zavlaciti sa djevojkama (mislim po prirodi oko Sarajeva) i 2 puta sam naletio na manijake koji nas vire, znaci nisu djeca nego stariji likovi, a jednom (to je bio treci put) sam imao bas gadnu scenu, znaci malo moje prisebnosti i malo srece nas je izvuklo inace ko zna sta je moglo biti, zato fakat ne preporucujem da se bez oruzja (pogotovo sa djevojkama i djecom) zavlacite negdje po prirodi, imaju bijambare, cavljak, dejcici, trebevic i tako ta priroda koja je posjecena pogotovo vikendom, ali ovo zalaziti u sumu i na neka zabacena mjesta :roll: nisam paranoik ali neka fala. :run:
Last edited by Fauja Singh on 31/03/2015 13:36, edited 1 time in total.
kritichar

#133 Re: Sam u prirodi :)

Post by kritichar »

smetalo čovjeku bludničenje, pa vas ganjao
inače neće niko ništa
Kikibombona

#134 Re: Sam u prirodi :)

Post by Kikibombona »

Ma i ja to kontam.... Bez utoke ne ici sa zenom. :D Al opet, aj sa utokom u prirodu.... Jebo taj odmor i opustanje...

A sta je bilo sa manijakom? Zasto je bilo kriticno?

Ovaj sto je mene virio je bio jado neki, malo stariji lik... Iako mi je bila huja, nisam ga imao srca slomiti.
Sephora

#135 Re: Sam u prirodi :)

Post by Sephora »

Image
ZenaZbrkovima

#136 Re: Sam u prirodi :)

Post by ZenaZbrkovima »

Image
Fauja Singh

#137 Re: Sam u prirodi :)

Post by Fauja Singh »

Kikibombona wrote:Ma i ja to kontam.... Bez utoke ne ici sa zenom. :D Al opet, aj sa utokom u prirodu.... Jebo taj odmor i opustanje...

Ovaj sto je mene virio je bio jado neki, malo stariji lik... Iako mi je bila huja, nisam ga imao srca slomiti.
Ma i kod mene su dvojica pobjegla cim su skontali da sam ih primjetio, ovaj jedan je bas bio sto kazes jado i mogao sam ga komotno zaganjati i stigao bi ga, ali nisam se htio u to upustati, sjebao mi je ceif i vozi dalje misko :)
Ova kriticna situacija nije bas za foruma, ne bi da odajem svoj identitet. Ako te bas zanima mogu u PP ;)
Sephora

#138 Re: Sam u prirodi :)

Post by Sephora »

Image
mudrac2

#139 Re: Sam u prirodi :)

Post by mudrac2 »

Kikibombona wrote:Ma i ja to kontam.... Bez utoke ne ici sa zenom. :D Al opet, aj sa utokom u prirodu.... Jebo taj odmor i opustanje...

bez oružja u prirodu ne idem. Dovoljno je da te taj mali lik pošprica suzavcem.
Sephora

#140 Re: Sam u prirodi :)

Post by Sephora »

Image
ćiribiribela

#141 Re: Sam u prirodi :)

Post by ćiribiribela »

Ja sam jucer sjedila pored Une nekih sat vremena, smrzla se k'o... :D Nikud do juna. :D

Image
Sephora

#142 Re: Sam u prirodi :)

Post by Sephora »

Image
Sephora

#143 Re: Sam u prirodi :)

Post by Sephora »

Image
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#144 Re: Sam u prirodi :)

Post by japin_mutapi »

ne idem gdje nema wifi-a
Sephora

#145 Re: Sam u prirodi :)

Post by Sephora »

japin_mutapi wrote:ne idem gdje nema wifi-a
Zato je sve manje svijeta u prirodi..
Avetinho

#146 Re: Sam u prirodi :)

Post by Avetinho »

SaciragicB wrote:Pozdrav, ne znam da li je već otvarana slična tema jer sam relativno novi na forumu, ali valjda mi se neće uzeti za zlo. :D

Imate li vi običaj otići sami nako u prirodu, u šumu, na brdo, bilo gdje? Znači šetnjica laganini, sa slušalicama u ušima, kasnije se izvališ na travu?
Prije nisam bio neki fan toga, al eto jednom sam slučajno tako uradio, čisto da vidim zašto to druge privlači, i sad sam redovan. :D
Sta ce ti slusalice?
drag_gost

#147 Re: Sam u prirodi :)

Post by drag_gost »

Fauja Singh wrote:

Ma i kod mene su dvojica pobjegla cim su skontali da sam ih primjetio, ovaj jedan je bas bio sto kazes jado i mogao sam ga komotno zaganjati i stigao bi ga, ali nisam se htio u to upustati, sjebao mi je ceif i vozi dalje misko :)
Ova kriticna situacija nije bas za foruma, ne bi da odajem svoj identitet. Ako te bas zanima mogu u PP ;)
Pozdrav,

Interesuje mene druze, sta je bilo i gdje?? Zavlacim se svuda sam ili u drustvu, ali u posljednje vrijeme covjek ima neku suhu...
Inace do skakavca ne idem bez oruzja u torbi, a i nedavno su prijatelji vidjeli medu na Cavljaku..
artime

#148 Re: Sam u prirodi :)

Post by artime »

E jeste me razgalili na sabahu :D bas divno :thumbup:
Ne bih mogla sama ici, osim po ovim posjecenim izletistima. Priroda je spas, insan bi poludio da nije malo bijega.
Bas me zanima kakva je to knjizica koju je neki Englez napisao..
Sephora

#149 Re: Sam u prirodi :)

Post by Sephora »

Danas nisam bila "sama" u prirodi.. :D

I nisu bježali kad sam se pojavila.. Danas su dobili bajatih kolača ... :lol:
Image
Last edited by Sephora on 16/04/2015 16:25, edited 1 time in total.
Sephora

#150 Re: Sam u prirodi :)

Post by Sephora »

Bon.ap. :lol:
Image
Post Reply