Kauč-surferica HTV2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

bjelave

#126 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by bjelave »

nocnaptica986 wrote:
bjelave wrote:Dvije pretenciozne glupace naprduju pola sata uz prisustvo kamera.

Voli HRT da ovako prikazuje Sarajevo i Bosnjake. Manir je to predzidju krscanstva i Europe.

A Hajreta, nikad cuo ranije za to ime, niti je reprezent vjernika, niti muslimanke a jos najmanje Sarajeva.

Imam prijatelja koji su pravi mumini, ne ovi novi turbo super dinamcini, i nikada nisam osjetio da im smesta sto ja popijem pivu ili vino dok oni gustiraju caj ili kolu ako se zalomimo zajedno u kafani. Njima njihovo, meni moje. Naravno kad s njima izlazima popije se pice, dva, ne oduzimam se a ni njima ne pada na pamet da me opominju ili drze predavanja.

A Hajreta, cudna li imena, vodi gosta u kafanu gdje se toci ali ne da da se i popije.

Sve zajedno vrhunski seljakluk. Pocev od onih koji su probrali ovakvu domacicu a ni domacica im nije iznevjerila predrasude i ocekivanja.
I jos je upakovano da se eto kao prica promovira toleranciju. Za povratit, bljak.
koliko god pokusavao negirati i zatvarati oci pred istinom, cinjenica je da je sarajevo puno Hajreta..svidilo se to tebi ili ne
seljacina parkira na sred trotoara i ako mu netko rekne da je saljacina odmah on glumi europljanina,vatikanka urota protiv jadnih muslimana ....e upravo zbog takvih seljacina i ljudi poput tebe koji brane i pravdaju te seljacine danas imamo ovakvu situaciju
Ko u gore pomenutom postu bilo sta negira ili pravda? O cemu ti to?

Procitaj jos jednom, razmisli i onda to probaj arttikulirati a ne tek iskokodakati nekakvu frustraciju ptico.
JThomas

#127 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by JThomas »

to što hajreta itekako ima, ne znači da miteleuropljani nisu ciljano izabrali jednu takvu kao reprezentativni uzorak. a koliko je reprezentativan bi se ipak dalo raspravljati.
supercali

#128 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by supercali »

Najgore je sto znam da ima hajreta koliko hoces al sve se tjesim da nisu takve i takvi
General_Jackson

#129 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by General_Jackson »

nocnaptica986 wrote:
bjelave wrote:Dvije pretenciozne glupace naprduju pola sata uz prisustvo kamera.

Voli HRT da ovako prikazuje Sarajevo i Bosnjake. Manir je to predzidju krscanstva i Europe.

A Hajreta, nikad cuo ranije za to ime, niti je reprezent vjernika, niti muslimanke a jos najmanje Sarajeva.

Imam prijatelja koji su pravi mumini, ne ovi novi turbo super dinamcini, i nikada nisam osjetio da im smesta sto ja popijem pivu ili vino dok oni gustiraju caj ili kolu ako se zalomimo zajedno u kafani. Njima njihovo, meni moje. Naravno kad s njima izlazima popije se pice, dva, ne oduzimam se a ni njima ne pada na pamet da me opominju ili drze predavanja.

A Hajreta, cudna li imena, vodi gosta u kafanu gdje se toci ali ne da da se i popije.

Sve zajedno vrhunski seljakluk. Pocev od onih koji su probrali ovakvu domacicu a ni domacica im nije iznevjerila predrasude i ocekivanja.
I jos je upakovano da se eto kao prica promovira toleranciju. Za povratit, bljak.
koliko god pokusavao negirati i zatvarati oci pred istinom, cinjenica je da je sarajevo puno Hajreta..svidilo se to tebi ili ne
seljacina parkira na sred trotoara i ako mu netko rekne da je saljacina odmah on glumi europljanina,vatikanka urota protiv jadnih muslimana ....e upravo zbog takvih seljacina i ljudi poput tebe koji brane i pravdaju te seljacine danas imamo ovakvu situaciju
A građanin kaže "rekne" ? :shock:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#130 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by Truba »

rekne ima mjesta u odredjenoj komunikaciji
mada bi ovdje ja rekao kaze :D

buthole surfersi :mrgreen: nit cu gledat nit me zanimaju
NeenaSa

#131 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by NeenaSa »

:izet: li ga, chinjenice.
Odakle pocheti ?
ultima_palabra

#132 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by ultima_palabra »

Sinoć listam kanale, vidim bila je kod tog makedonskog gejlije :D Zvučalo je dosadno, pa sam prebacio nakon 2-3 minute.
Truba

#133 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by Truba »

kauč surferica
tako p0rnobilan naslov :D
Bodkin

#134 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by Bodkin »

insomnia78 wrote:Ja ne znam od kud uopste kod nas ta navika ne vezanja pojasa, cak sta vise izbjegavanje i ismijavanje
Vani je ljudima nezamislivo da ne stavis pojas cak i na zadnjem sjedistu :lol:
Vozio se ja busom jednom u austriju i isli neki amerikanci. Ljudi se u busu vezali :lol: ja nisam znao da postoji jebote
Truba

#135 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by Truba »

slušo sam da ima neka američka država
živi slobodan umri slobodan
da uopće ne kažnjavaju ako neko nije vezan
U-zap

#136 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by U-zap »

Feder bula. Nevidjena papanka. Nije ni cudo zasto ljudi misle da je u bosni kalifat kad vide ove čireve.
Post Reply