Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Qler

#128 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by Qler »

Maloprije sudar i to dobar, kod fahodve dzamije. Neki je nesalomljivi sa Audi A4 prva generacija, mislio da je brzi od ML-a koji je isao iz pravca Dobrinje, a ovaj skretao prema Svrakinom... ocigledno se precijenio... raznio ga ML, ako je bio suvozac u A4, nije se dobro proveo...
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#130 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by bitanga_sa_otesa »

ode etruskina postanska dvica u vjecna lovista
ing-ecc

#131 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by ing-ecc »

Ma može se ovo i 'ispeglati'. Šta rade zlatne ruke naših auto-.... (popravljača). :D
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#132 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by bitanga_sa_otesa »

ne bi me cudilo nista.....
johntra

#133 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by johntra »

Ove žute dvičine ko žohari... :D
O'zone
Globalni moderator

#135 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by O'zone »

Da me @johntra ne bi ponovo ružio :P

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150430077

Gdje li novinari vide Toyotu Yaris? Al' haj barem su brend vozila pogodili
Capajebo

#136 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by Capajebo »

Sat vremena od RTV doma do Otoke :-)
mali Ninja

#137 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by mali Ninja »

bitanga_sa_otesa wrote:ode etruskina postanska dvica u vjecna lovista
malo kita, sutra pali - vozi.
Better Man

#141 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by Better Man »

Danas poslije podne sudar u traci koja vodi od ulaza u Sarajevo prema prvom semaforu na Ciglanama. Clio 2 se izgleda zabio u Audi. Otpao mu prednji branik i sav je skršen naprijed. Nakon toga na autoputu prema podlugovima Astra 2 skršena sa vozačke strane. I prednja i zadnja vrata uništena. Ne znam da li se prevrnuo ili sudario. Vučna služba ga je utovarala i policija je bila prisutna i desna traka ograđena.
Last edited by Better Man on 03/05/2015 22:15, edited 2 times in total.
mayab

#142 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by mayab »

Što ih je dvičina poslagala :lol:
DaysleepeR

#144 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by DaysleepeR »

brza cesta je u katastrofalnom stanju a bošnje punim zadaju kontaju na 4 točka sam ne može mi ništa biti, i eto kako završi
Thorgerson

#145 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by Thorgerson »

Naravno, ponovo brza cesta.

U svakoj normalno drzavi onaj put bi bio zatvoren! Desna traka je u katastrofalnom stanju.

Meni je strahota kad idem putem jbt 70-80 na sat, a auta prolijecu i preko 120. :-)
johntra

#146 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by johntra »

Mislim da ovo ima veze sa ovim privremenim rješenjem saobraćaja, zbog obnove ceste...jer se raja zaleti i kasno vidi da se radi cesta i da jedna traka prestaje, pa koče brzo i dolazi do panike...
holowey

#147 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by holowey »

johntra wrote:Mislim da ovo ima veze sa ovim privremenim rješenjem saobraćaja, zbog obnove ceste...jer se raja zaleti i kasno vidi da se radi cesta i da jedna traka prestaje, pa koče brzo i dolazi do panike...
puno prije radova su postavljeni znakovi ogranicenja na 60kmh... drugi par cipela je sto niko to ne postuje pa onda dolazi do naglog kocenja i prevrtanja
Thorgerson

#148 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by Thorgerson »

holowey wrote:
johntra wrote:Mislim da ovo ima veze sa ovim privremenim rješenjem saobraćaja, zbog obnove ceste...jer se raja zaleti i kasno vidi da se radi cesta i da jedna traka prestaje, pa koče brzo i dolazi do panike...
puno prije radova su postavljeni znakovi ogranicenja na 60kmh... drugi par cipela je sto niko to ne postuje pa onda dolazi do naglog kocenja i prevrtanja
Brza cesta se zove brza cesta sa razlogom jebote.
Najlakse je ici linijom manjeg otpora, pa umjesto da obnovis cestu, lupis znak ogranicenja i jel, rijesio si sve probleme. :)

Nema ovo veze sa radovima na cesti. Nekolicina ljudi je ondje poginula, prevrnula se, svako malo bude udes dole. Razlog je jednostavan, desna traka je oranica.

Naravno, ima i do nasih ljudi, koji ne paze, ali ne treba ni velika brzina da se prestrojis naglo, naletis na brazdu, malo te zanese i u jarku si.
holowey

#149 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by holowey »

Thorgerson wrote:
holowey wrote:
Brza cesta se zove brza cesta sa razlogom jebote.
Najlakse je ici linijom manjeg otpora, pa umjesto da obnovis cestu, lupis znak ogranicenja i jel, rijesio si sve probleme. :)

Nema ovo veze sa radovima na cesti. Nekolicina ljudi je ondje poginula, prevrnula se, svako malo bude udes dole. Razlog je jednostavan, desna traka je oranica.

Naravno, ima i do nasih ljudi, koji ne paze, ali ne treba ni velika brzina da se prestrojis naglo, naletis na brazdu, malo te zanese i u jarku si.
radovi na cesti, ogranicenje na 60kmh i ti i dalje tvrdis da naziv "brza cesta" znaci da to ogranicenje ne treba postovati? :-)
Thorgerson

#150 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by Thorgerson »

holowey wrote: radovi na cesti, ogranicenje na 60kmh i ti i dalje tvrdis da naziv "brza cesta" znaci da to ogranicenje ne treba postovati? :-)
Ti znas valjda da ovo nije prvi udes? Ja znam za dva smrtna slucaja i hrpicu prevrtanja. Tada nisu bili radovi na cesti. Ogranicenje je stajalo 80km/h.

Ne znam sad stvarno nisam isao dole i kakva je situacija i sta rade na cesti, samo kazem, prevrtanja je bilo i prije radova. I radovi s tim nemaju nikakve veze.
Post Reply