Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
- edo_79
#126 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Jebo Skandinaviju i papire ......
Hoću majko hoću .... u gradsku čistoću ... spavam danju radim noću za gradsku čistoću .... 
- spreca
#127 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Ma @zviz se boji da nedodje kakav bosnjo gore da mu picku ne nategne i rastegne_mufljuz_ wrote:najbolje bi bilo da svi jedu so i hljeb a da ti imas....
jebem ti usranog egoisticnog bosnjaka....
na osnovu cega si ti dotaljigo u dansku? da nije mozda zbog atomske fizike - selo ti jebem
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#128 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Caca mi bio vlasnik naftne rafinerije_mufljuz_ wrote:najbolje bi bilo da svi jedu so i hljeb a da ti imas....
na osnovu cega si ti dotaljigo u dansku? da nije mozda zbog atomske fizike - selo ti jebem
- _mufljuz_
#129 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
pa ti si prvi otiso radi guzovace namjerno u najnapredniju socijalnu sredinu gdje se uzimalo lopatom u to vrijemeZviz wrote:Caca mi bio vlasnik naftne rafinerije_mufljuz_ wrote:najbolje bi bilo da svi jedu so i hljeb a da ti imas....
na osnovu cega si ti dotaljigo u dansku? da nije mozda zbog atomske fizike - selo ti jebema atomsku fiziku imam u malom prstu
![]()
a kad vec hebes "selo" odnosno Sarajevo, jer sam iz njega onda bar mozes se pripupitati, gdje sam ja sta egocentricno spomeno - nek svak radi sta god hoce ali nemojte prosipati suplje da vecina ne gleda na guzovavu - ziv primjer su gombanja oko ostavinskih rasprava a ove udaje su svoj kalibar, a kako kaze vecina je motivisana guzovacom. Nemam nista protiv, ali da je i problem pricati o tome, to su sasvim nove proporcije, e to vec nisam znao
mozda bi bolje bilo napisati knjigu o cemu je dobro a o cemu pod nikoju cijenu se nebi trebalo pricati. Ja kako vidim neki su osjetljivi na ovu temu, a zasto? Da li se neki muskarci boje mogucnosti da ce neki horoz dijasporac, kako inace oznacavate, odnjet djevojku zbog papira? Pa dobro i ako se desi da vas napusti iz tog razloga i ode sa nekim smradom van Be i Ha zar to nije njen problem?
i tako obratno vazi i za zene koje brinu da im horoz ne zdipi. I ako zvuci smijesno, ali za vase godine bi ove brige legle u ovim situacijama ko kec na desetku.
sta kenjas po narodu sto pokusava da se iscupa odavdje - mislim nasla se kurva da prica o postenju - sad ti njima ne bi dao al da ti je kako da imas 2 pasosa da potvrdis svoje dansko porijeklo hudog i jadnog izbjeglice..... kakvo licemjerje i djubrasto razmisljanje..... konstantno se iseravas nad ljudskim sudbinama koje traze selameta po svijetu i na svakoj temi koja se tice slicne tematike ti pocnes baljezgat septicku semantiku jednog kvaziurbanog fol-sarajlije....
- _mufljuz_
#130 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
idi u kuracspreca wrote:Ma @zviz se boji da nedodje kakav bosnjo gore da mu picku ne nategne i rastegne_mufljuz_ wrote:najbolje bi bilo da svi jedu so i hljeb a da ti imas....
al nevjerovatno kakvih hohštaplera ima i to se kao nešto hoće neka visina neko pametovanje a doslo s kesom u Dansku i sad prosipa zapadnjacke folove k'o da je sisao dansku sisu a ne fočansku.....
Last edited by _mufljuz_ on 18/02/2015 12:40, edited 1 time in total.
- spreca
#131 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Nije ba smijesno_mufljuz_ wrote:idi u kuracspreca wrote:Ma @zviz se boji da nedodje kakav bosnjo gore da mu picku ne nategne i rastegne_mufljuz_ wrote:najbolje bi bilo da svi jedu so i hljeb a da ti imas....
Last edited by spreca on 18/02/2015 12:40, edited 1 time in total.
- edo_79
#132 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Kao prvo .... otkad sam se rodio ništa guzovače nisam dobio ... jer k'o što bi naš narod rek'o - there ain't no luch for free - da ti prevedem iako ste vi evropejci poliglote i znate sve te stranjske jezike - nema džabe ni u stare babe - ostavinske rasprave me ne zanimaju jer ja, s onim što sam za svojih 35 godina postigao sa svojih 10 prsta u ovoj državi za rođaka, sam prezadovoljan.Zviz wrote:Caca mi bio vlasnik naftne rafinerije_mufljuz_ wrote:najbolje bi bilo da svi jedu so i hljeb a da ti imas....
na osnovu cega si ti dotaljigo u dansku? da nije mozda zbog atomske fizike - selo ti jebema atomsku fiziku imam u malom prstu
![]()
a kad vec hebes "selo" odnosno Sarajevo, jer sam iz njega onda bar mozes se pripupitati, gdje sam ja sta egocentricno spomeno - nek svak radi sta god hoce ali nemojte prosipati suplje da vecina ne gleda na guzovavu - ziv primjer su gombanja oko ostavinskih rasprava a ove udaje su svoj kalibar, a kako kaze vecina je motivisana guzovacom. Nemam nista protiv, ali da je i problem pricati o tome, to su sasvim nove proporcije, e to vec nisam znao
mozda bi bolje bilo napisati knjigu o cemu je dobro a o cemu pod nikoju cijenu se nebi trebalo pricati. Ja kako vidim neki su osjetljivi na ovu temu, a zasto? Da li se neki muskarci boje mogucnosti da ce neki horoz dijasporac, kako inace oznacavate, odnjet djevojku zbog papira? Pa dobro i ako se desi da vas napusti iz tog razloga i ode sa nekim smradom van Be i Ha zar to nije njen problem?
i tako obratno vazi i za zene koje brinu da im horoz ne zdipi. I ako zvuci smijesno, ali za vase godine bi ove brige legle u ovim situacijama ko kec na desetku.
Drugo... svaka koja piš pusti na pomen papira meni ne treba .... bujrum joj i široko joj polje nek ide daleko joj kuća od moje bila .....
Treće ... nikad nijednu nisam gledao kroz prizmu materijalizma - ima li papire il nema, jel joj babo ovo ono..... jer nisam tako odgojen jbg.
Tako da kolega Zviz, u moje lično ime ti mogu reći da to svoje generalizovanje i trpanje u jedan koš možeš komotno okačit mačku o neku stvar.
- _mufljuz_
#133 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
rekoh ja vec da ja slutim da je problem (a)seksualne prirodespreca wrote: Nije ba smijesno......dodje covjek kuci a ona za tri broja veca
- edo_79
#134 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Kolega moram se složit sa tobom, on se haman boji da mu kakav seljo ne šljegne anam u Dansku i ne rastegne mu mladu ko mi platu od prvog do prvogspreca wrote: Ma @zviz se boji da nedodje kakav bosnjo gore da mu picku ne nategne i rastegne
- spreca
#135 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Zato mu ja nimalo ne zamirim......jebiga znas kako klapaju cizme kad su goleme.....moras troje debele carape obuti 
- edo_79
#136 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Ma to kad se jednom razgazi ..... ma mo'š gaspreca wrote:Zato mu ja nimalo ne zamirim......jebiga znas kako klapaju cizme kad su goleme.....moras troje debele carape obuti
- _mufljuz_
#137 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
idite obojica u 3spreca wrote:Zato mu ja nimalo ne zamirim......jebiga znas kako klapaju cizme kad su goleme.....moras troje debele carape obuti
- nemampojma0
#138 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Jah..
Da nam nema te dobrodusne dijaspore nit bi se obukli nit najeli,a tek ko bi se ozenio il udao.A da ne pricam kome bi policija kazne naplacivala.A kol'ko 'no oni nama para posalju?
Sta reci...spasioci nasi.
A ovaj zviznuti najistaknutiji u spremnosti da pomogne domacu sirotu...cuj njemu se cure u Sa nabacuju,sto nije dozivio ni u Parizu ni Kopenhagenu,kako sam rece..sto najbolje govori kakav je tj da ga niko ne bi ni pogledao.I to je jasno iz vecine njegovih postova...gomila kompleksa,teme suplje,polupismenost na visokom nivou...sta reci malogradjanstina imanentna dijasporcima,koji su zaboravili da su bili izbjeglice i gola bijeda kad su dosli tamo,a pitanje je i kako su zivili prije rata.
A po pitanju te udaje i zenidbne,to najvise govori o vama.Mnogi pritisnuti siromastvom traze izlaz i u tim udajama/zenidbama,al sta je s vama...zivite u visemilionskim gradovima i ne mozete naci partnera i na kraju pristanete da zivite s nekim ko vas ocito iskoristava,svjesni da niste voljeni.
Zalosno je to za obje strane..tuga golema.Al svako pravi svoje izbore.
Da nam nema te dobrodusne dijaspore nit bi se obukli nit najeli,a tek ko bi se ozenio il udao.A da ne pricam kome bi policija kazne naplacivala.A kol'ko 'no oni nama para posalju?
Sta reci...spasioci nasi.
A ovaj zviznuti najistaknutiji u spremnosti da pomogne domacu sirotu...cuj njemu se cure u Sa nabacuju,sto nije dozivio ni u Parizu ni Kopenhagenu,kako sam rece..sto najbolje govori kakav je tj da ga niko ne bi ni pogledao.I to je jasno iz vecine njegovih postova...gomila kompleksa,teme suplje,polupismenost na visokom nivou...sta reci malogradjanstina imanentna dijasporcima,koji su zaboravili da su bili izbjeglice i gola bijeda kad su dosli tamo,a pitanje je i kako su zivili prije rata.
A po pitanju te udaje i zenidbne,to najvise govori o vama.Mnogi pritisnuti siromastvom traze izlaz i u tim udajama/zenidbama,al sta je s vama...zivite u visemilionskim gradovima i ne mozete naci partnera i na kraju pristanete da zivite s nekim ko vas ocito iskoristava,svjesni da niste voljeni.
Zalosno je to za obje strane..tuga golema.Al svako pravi svoje izbore.
- spreca
#139 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
a noga ne rasteedo_79 wrote:Ma to kad se jednom razgazi ..... ma mo'š gaspreca wrote:Zato mu ja nimalo ne zamirim......jebiga znas kako klapaju cizme kad su goleme.....moras troje debele carape obuti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Pryda
#140 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
...
Last edited by Pryda on 14/08/2021 19:39, edited 1 time in total.
- edo_79
#141 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
I to što veliš .... srce hoće al noga nemerespreca wrote:a noga ne rasteedo_79 wrote:Ma to kad se jednom razgazi ..... ma mo'š gaspreca wrote:Zato mu ja nimalo ne zamirim......jebiga znas kako klapaju cizme kad su goleme.....moras troje debele carape obuti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Zeljoooo
- spreca
#143 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Lako se je tebi jaro smijati...ti nisi u danskoj.......oni nevole ni da im rodbina u goste dodje jer se boje razvlacenja...pite_mufljuz_ wrote:idite obojica u 3spreca wrote:Zato mu ja nimalo ne zamirim......jebiga znas kako klapaju cizme kad su goleme.....moras troje debele carape obuti![]()
![]()
![]()
- sema911s
#144 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Ima doktor rijesenje I za to,., 2000evrica,.spreca wrote:a noga ne rasteedo_79 wrote:Ma to kad se jednom razgazi ..... ma mo'š gaspreca wrote:Zato mu ja nimalo ne zamirim......jebiga znas kako klapaju cizme kad su goleme.....moras troje debele carape obuti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#145 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
@ mufijuz ja sam u danskoj nekih 30tak godina a danas mi nije 60
tako da to ja zidipo ne ja sam se odselio jer su moji mogli, kontas kupis avio kartu i odes i snadjes se... Posje su dolazili raznozrazni iz raznih razloga a tek iza njih ti koji traze guzovace.
- edo_79
#146 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Jarane zaebano je kad odeš u Pariz pa te svi množe s nulom i onda dojdeš u Saraj'vo i otimaju se za tebe .... a isto tako to je mač sa oštrice dvije, šta ako hanuma, koja je godinama po eu standardima na kašikicu primala GMO meso jednom heftično naleti na kakvog hairli selju pa je on uvali u djetelinu, prismota je na dvoje i otkine je od qrca, prirodnog naravno jer kod nas je sve u ''sodelovanju z naravo'' .... tj kad ga mlada počne primat u neograničenim količinama, koje su njoj dotad bile nezamislive i moguće samo u najluđim fantazijama....._mufljuz_ wrote:idite obojica u 3spreca wrote:Zato mu ja nimalo ne zamirim......jebiga znas kako klapaju cizme kad su goleme.....moras troje debele carape obuti![]()
![]()
![]()
što reče kolega spreca .... ZAJEBANO JE TO ...... MNOGO! ... bar jedno 15-20 centi zajebano
@ sema ... šta štucne pravi za 2 milje evra
- edo_79
#147 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Zviz wrote:@ mufijuz ja sam u danskoj nekih 30tak godina a danas mi nije 60tako da to ja zidipo ne ja sam se odselio jer su moji mogli, kontas kupis avio kartu i odes i snadjes se... Posje su dolazili raznozrazni iz raznih razloga a tek iza njih ti koji traze guzovace.
To ti ne daje pravo da generalizuješ jer možda su neki skontali da se ovdje nemogu snaći i za zadnju kintu kupili kartu i krenuli da se snađu tako ko i ti
- spreca
#148 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
za te pare ja ih mogu jos stotinu razgazitsema911s wrote:
Ima doktor rijesenje I za to,., 2000evrica,.
- edo_79
#149 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Ja bi ih gazio i prekovremeno za te parespreca wrote:za te pare ja ih mogu jos stotinu razgazitsema911s wrote:
Ima doktor rijesenje I za to,., 2000evrica,.
- nemampojma0
#150 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Pa nije tvoja snalazljivost,vec te mati odnijela tamo,mozda i u trbuhu i sad ovdje mudrujes.Sta tebe to zanima razlicite puteve i iskustva svi imaju,zahvali Bogu sto nisi bio izbjeglica ili na neki drugi nacin morao ici tamo.I upravo se u tome ogleda tvoj primitivizam,ti bi sad da to nekako zabranis ili bar ismijes,jer jbg samo "snalazljivi" poput tvoje porodice zasluzuju da zive u Danskoj ili nekoj drugoj zemlji.Tolika gomila primitivizma i seljakluka izbija iz tebe da je bas gadljivo...a to sto si "iz Sarajeva" ne znaci da nisi ljakse,vidis da si ga i do Danske sa sobom donio.Zivio!Zviz wrote:@ mufijuz ja sam u danskoj nekih 30tak godina a danas mi nije 60tako da to ja zidipo ne ja sam se odselio jer su moji mogli, kontas kupis avio kartu i odes i snadjes se... Posje su dolazili raznozrazni iz raznih razloga a tek iza njih ti koji traze guzovace.