Paljenje auta po sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#126 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by Zviz »

Zeljoooo wrote:Piroman je na forumu i trola.
Sto se izda naivnice jedan... sad ce te hapsiti auuu bjezi u Gornje Banovice :lol:
Zeljoooo

#127 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by Zeljoooo »

Zviz wrote:
Sto se izda naivnice jedan... sad ce te hapsiti auuu bjezi u Gornje Banovice :lol:
Ko je na racuni Zviz ili mu rodjak onaj :lol:
Zviz

#128 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by Zviz »

Zeljoooo wrote:
Zviz wrote:
Ko je na racuni Zviz ili mu rodjak onaj :lol:
Rodjo pise na nakoj temi o nekim crowstoft sta ja znam a jes ovo cudo od foruma na istom racunu dva onile cojika iz dvije razlicite drzave - nema Klix je revolucija :D halal im pura za ovo.
the_stick

#129 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by the_stick »

dječak sa šibicama wrote:
VjecitiStudent wrote:
the_stick wrote:ovo je odlicno... sdp jos nije ni presao u opoziciju, vec su krenuli u ofanzivu... piroman po gradu, krivi bakir i sda... to sto sda jos nije preuzela vlast... jebo to... sada je za ocekivati da se ponovo aktivira milion 'nevladinih' organizacija, tipa dosta, grozd i ostali, koje su u prethodne cetiri godine nestale...

nevjerovatno je kako su pojedinci u sve spremni ukljuciti politiku, samo kad im to odgovara...
U Kantonu SDA vlada od 2012.
Ma nema to veze, bitno da se stranacki delegati aktiviraju u odbrani Princa i njegovih begova.
jest, jest... stranacki delegat... veza paljenje auta, princ, stranka... manjak logike... i delegat... ko o cemu...
Zviz

#130 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by Zviz »

Haj ljudi budim malo realni nije da neko ne pali auta ali koliko ih je mozda samo zebi kresnulo zbog osiguranja?

Inace te prevare osiguranja su siri u uzi specijalitet ljudi iz Be i Ha, samo upitajte po SveCkoj ili Danskoj :D
novi_korisnik

#131 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by novi_korisnik »

Zviz wrote:Haj ljudi budim malo realni nije da neko ne pali auta ali koliko ih je mozda samo zebi kresnulo zbog osiguranja?

Inace te prevare osiguranja su siri u uzi specijalitet ljudi iz Be i Ha, samo upitajte po SveCkoj ili Danskoj :D

Ma kakvo crno osiguranje, vecinom su ovo auta starija od 5 godina, a za auto staro vise od 5 godina kasko gubi smisao.
karanana

#132 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by karanana »

frajer sebi krehno 10-15 godina starog punta zbog osiguranja?
kakvog ba osiguranja?

ma ja, sami sebe zapalili.
boze sacuvaj kakve bagre je doslu u tu dansku. sve same palikuce, pljackasi, ubice, incestuoidni pedofili.... nije ti lako sa takvom rajom zviz.
Voltriz

#133 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by Voltriz »

karanana wrote:frajer sebi krehno 10-15 godina starog punta zbog osiguranja?
kakvog ba osiguranja?

ma ja, sami sebe zapalili.
boze sacuvaj kakve bagre je doslu u tu dansku. sve same palikuce, pljackasi, ubice, incestuoidni pedofili.... nije ti lako sa takvom rajom zviz.
Otkud sad to, ja konto sve intelektualci pobjegli odavde tamo u dijasporu pa nam zato ovako stanje?
OldMayor

#134 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by OldMayor »

Zviz wrote:Haj ljudi budim malo realni nije da neko ne pali auta ali koliko ih je mozda samo zebi kresnulo zbog osiguranja?

Jbt ti bas imas zesci kompleks od ljudi iz BiH, sta li su ti uradili gore da mi je znati... Il te danci svaki dan handre sto si bosnjo. :D

Polako jbt, cuj uzi specijalitet...na svakoj temi su tebi nasi ljudi specijalisti za sve, lopovi, piromani, ubice, kriminalci...pa ima li u toj danskoj ijedan domicilni kriminalac!? :-)
Zviz

#135 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by Zviz »

OldMayor wrote:

Jbt ti bas imas zesci kompleks od ljudi iz BiH, sta li su ti uradili gore da mi je znati... Il te danci svaki dan handre sto si bosnjo. :D

Polako jbt, cuj uzi specijalitet...na svakoj temi su tebi nasi ljudi specijalisti za sve, lopovi, piromani, ubice, kriminalci...pa ima li u toj danskoj ijedan domicilni kriminalac!? :-)
Imaju ovi rokeri nema nista sa muzickim stilom, vec oni sto jacu motorice, svaki od njih ima 200KG zive vage razvijenog tujela, brcine do brade i pumparicu na ledjima ili po 4-5 glockova po sebi. Ti su hebeni igraci i ako danska polciija nece da prizna slabo ko im sije pisnuti za te su Balkanci male mace.. kod njih nema diskirminacije jes li spanac, bugar, crnac, nakav ili vakav samo da dijelis njihovo misljenje, daimas motoric od 200-300.000€ i da znas barata oruzijem.

Policija uhapsila 11 rokera zapljenili oruzija na njima
Image

Polovica 100% kupljena od Jugovica po Danskoj. Ima ovdje nasih koji su se dobro oparili prodajom oruzija ovim rokerima.

Jbt kad se samo sjetim slucaja iz 2009 godine, kada je u Randersu mjestu u kuci izbjeglih za vrijeme rata Bosanca pronadjen arsenal oruzija koje su prosvercali do Danske i hjteli da prodaju - vrijednost bila oko 300.000€
karanana

#136 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by karanana »

hajmo prijatelji pirketa.....sinoc na tv-u covjek nudi 5 milja za informaciju ko mu je zapalio auto. mada mi nesto nije izgledo kao osoba koja ce platiti tih 5 milja ali eto....
Zviz

#137 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by Zviz »

OldMayor wrote:

Jarane sto se nasih tice, cast izuzetaka, nemoj ih previse braniti, mozda ljudi u BiH mislie da Bosanci po Skandinaviji ili zapadu razmisljaju nesto drugacije, da, ali ovako su brojni razmisljali odu u bih, ko fol neko ima mazne auto, daj od osiguranja uzmi vecu lovu tako je bar u Danskoj, jos ti plate put nazad i sve. a ti mozda prodao auto za dijelove. Sta ja znam nasih odu u BiH vrate se bogatiji nego sto su ikad bili a bez auta i tako dva puta. Oprobani recept ved duzi niz godina dok danska osiguranja nisu udarila kapak. Sad je novi trik udaris ko fol u banderu a ona ko padne po krovu totalna steta dok sve ono ovo posto je BiH dok danci dodju ili ko vec po auta ono ko fol stoji u dvoristu ti vec u Danskoj hope neko opljasko svo auto ostala samo kataserija i koji kabal... pa sta ja mogu sto ste vi cekali 7 mjeseci da ga dojetrate je obicno izgovor tom receptu vez teze staju u kraj skoro i nemoguce. U krugu od 5km poznam 8 porodica koji su na ovaj ili onaj nacin docepali se love, svakom od tih sam prevodio izjave kod policije u BiH na danski za osiguranja... :wink:
zgembomaratonac

#138 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by zgembomaratonac »

Image
Šćepo prijeti novim neredima: “Demonstracije od 7.februara bit će mačiji kašalj!”
http://saff.ba/radoncic-prijeti-neredim ... Mk66ywtFjo
Image
Image
Miroslav Kebo: "Najbezbednije se osećam u Republici Srpskoj!"
http://pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dana/s ... skoj!.html
Image
Image
staxx

#139 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by staxx »

http://m.klix.ba/vijesti/crna-hronika/g ... /150129123

eh evo ga... pirke proradio, I to se sad I ubezobrazio.. poceo regularno u "normalna doba da djeluje"... ovo je ismijavanje policije, al steta pa preko ledja nevinih
karanana

#140 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by karanana »

ja se malo zabrino bio.....
Logovan

#141 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by Logovan »

staxx wrote:http://m.klix.ba/vijesti/crna-hronika/g ... /150129123

eh evo ga... pirke proradio, I to se sad I ubezobrazio.. poceo regularno u "normalna doba da djeluje"... ovo je ismijavanje policije, al steta pa preko ledja nevinih
Malo je bio pauzirao, pa sam se zabrinuo za njega. :skoljka: :D Nek' se on nama vratio. :oops:
astra17

#142 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by astra17 »

Koji bolan pendrek? Naši drotovi već imaju pendrek, ali ga koriste samo na sirotinji. Umjesto policije koja štiti pravo i građane pretvorili su se u zaštitnike političara i najodanije saradnike kriminalaca. Naravno, to sve plaćamo mi - građani. Ta govna već odavno znaju sve o paljevinama, o reketu, o dilanju, krađi auta, prostituciji, itd., ali ne poduzimaju ništa je bi tako izgubili svoj dio kolača.
astra17

#143 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by astra17 »

Našu policiju ne treba ismijavati!!! Oni su ionako smješni, jadni i bogati od uzimanja na crno ...
astra17

#144 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by astra17 »

statixx wrote:
Pitanje je sta radi ta policija,..?
Image
Zaustavlja i kažnjava sirotinju (pogotovo ako je za volanom "treba"), spavaju po svu noć u patrolnim kolima ili duuuuugo ragovaraju u bifeima na benzinskim pumpama.
piupiu

#145 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by piupiu »

Pa, dobro, ko više pali ove automobile? Kakva je to furka? Mad Max, bezvlašće, video-igrica življenje, iživljavanje, teror, šta?
dobar osjecaj

#146 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by dobar osjecaj »

piupiu wrote:Pa, dobro, ko više pali ove automobile? Kakva je to furka? Mad Max, bezvlašće, video-igrica življenje, iživljavanje, teror, šta?
I gdje su oni fazoni iz raznih CSI serija kad raznim metodama brzo i efikasno skontaju o kojoj vrsti zapaljive materije se radi, suze izbor trgovina koje prodaju taj posebni brend, pregledaju snimke nadzornih kamera i u par minuta dodju do odgovora :skoljka:
piupiu

#147 Re: Paljenje auta po sarajevu

Post by piupiu »

:lol:

Pusti ti CSI, to je u AmeriKi. A, Sarajevo k'o da je u El Salvadoru, a ne u Evropi ...
Post Reply