Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nevzeta, ti si moja Zeta
koja tece blizu srca moga,
jer ti si Nezo, moga srca droga
Samo zbog tebe moje suze teku
zbog tebe sam popusio cigara celu steku.
Situacija je sljedeca. Nekad u prvom, drugom razredu osnovne skole skole bio sam zaljubljen u jednu curicu. Znate ono, simpatija i tako to, kako vec ide kod djece. Bila je i ona u mene Nakon cetvrtog razreda sam otselio i nismo vise isli u istu skolu i poslije se vise nikad nismo ni culi ni vidjeli. Potpuno zaboravio na nju da je ikako postojala sve dok neki dan slucajno nisam naletio na njen FB profil, nakon 15-tak godina.
I sad imam osjecaj da sam se ponovo zaljubio. Od kako sam nasao profil profil samo gledam slike i slusam pjesme i stvarno samo na nju mislim. Ne znam da li sam se stvarno zaljubio ili je to nostalgija neka za djetinjstvom.
Kako sam uspio saznati nema momka.
Sta da radim?
awwwww
pa kontaktiraj ju. i reci joj ovo sto si nama napisao. ne znam je li to ljubav vec sad, zaljubljenost jeste, ali vjeruj mi na rijec kad ti kazem da se iz toga moze roditi nesto prelijepo.
Situacija je sljedeca. Nekad u prvom, drugom razredu osnovne skole skole bio sam zaljubljen u jednu curicu. Znate ono, simpatija i tako to, kako vec ide kod djece. Bila je i ona u mene Nakon cetvrtog razreda sam otselio i nismo vise isli u istu skolu i poslije se vise nikad nismo ni culi ni vidjeli. Potpuno zaboravio na nju da je ikako postojala sve dok neki dan slucajno nisam naletio na njen FB profil, nakon 15-tak godina.
I sad imam osjecaj da sam se ponovo zaljubio. Od kako sam nasao profil profil samo gledam slike i slusam pjesme i stvarno samo na nju mislim. Ne znam da li sam se stvarno zaljubio ili je to nostalgija neka za djetinjstvom.
Kako sam uspio saznati nema momka.
Sta da radim?
awwwww
pa kontaktiraj ju. i reci joj ovo sto si nama napisao. ne znam je li to ljubav vec sad, zaljubljenost jeste, ali vjeruj mi na rijec kad ti kazem da se iz toga moze roditi nesto prelijepo.
sretno. i ne cekaj previse.
jao navlakuse
nemoj da si lud pa da ovo uradis sto ti kaze
ma daj. ja skroz iskrena. vjeruj mi, zeljoooo. ne moras joj reci bas da si zaljubljen u nju i da slusas pjesme i sanjaris (nemoj ovo fakat ), ali reci joj da si naletio na njen profil, da mislis da je ona ta i da bi ju volio cuti. i to je sve.
Osramotit ce se sigurno.
Mozda je djevojka upravo imala treci abortus sa cetvrtim muzem.
Mozda je u velikom zajebu oko posla. Mozda se drogira. Ili je lezba? Milion varijanti. Ne uleci kao mazgov.