Rodjen u porodilistu Jezero,a odrastao u novosarajevskom naselju Hrasno, tacnije u ulici Porodice Ribar (p.r. Braće Ribar). Cijeli rat sam zivio na prvoj liniji, ustvari vise izmedju "dvije vatre", u onom nizu od pet zgrada poslijer Lorisa prema Otoci. Od dokumentaraca imam "Vanzemaljci iznad Sarajeva", 2 dvd-a "Kako se raspala Jugoslavija" i nadam se da cu i ovaj film uskoro pogledati.
Dobro se sjecam 07. oktobra 1992. godine i cijelodnevnog raketiranja Hrasnog, Trga, Hrasnog brda i vreline koja je dolazila od nebodera koji su gorili, a vode nema da se gasi, pa je "desetka" izgorila do temelja. Samo u moj haustor je uletilo, proletilo 27 granata raznih kalibara pa i pancirki koje su izvalcile sve iza sebe vakumom koji stvaraju, a eksplodirale u narednoj zgradi u nizu. Cetnici koji su krenuli preko ograde na pomocnom stadionu ostali su da gore i da vise na siljcima ograde. Dobro znam da se u ovu akciju pored 101. motorizovane, ukljucile i ekipa Vikicevaca, Plave munje, mupovih specijalaca.
Da je taj dan palo Hrasno, vjerovatno bi isti dan pokusali ponovo napad na Pofalice i da uspostave vezu s Grbavicom, Vracam, a onda da se sire kao kuga jer to i jesu.
Ali nisu znali da ce ih zaustaviti i poraziti pravi Bosanci.
Nadam se da se ne ljutite na malo duzem postu al' ebte ga puca me adrenalin