Yug wrote:Auu,kakav ce ovo cirkus biti naredne 4 godine,...
To su samo tvoji vlažni snovi, SDS i koalicija oko SDS-a će samo jačati a SNSD ide silaznom putanjom.
Yug wrote:Auu,kakav ce ovo cirkus biti naredne 4 godine,...
Pa care danas sam pricao sa nekim ljudima koje poznajem odavno a tvrdi su SDS-ovci,jebu Bosicu sve po spisku.Al hajde nebitno,sacekacemo 4 godine da ovi foteljasi iz SDS isprovaljuju se ,a poznato je kakve papanske kadrove imaju.SVAKA CAST BAKIRU NA OVOME POTEZU IPAK JE JASNO DA JE SDA I BAKIR TRENUTNO VODE SVE KONCE U BIH.filosofman wrote:Yug wrote:Auu,kakav ce ovo cirkus biti naredne 4 godine,Totalne blokade,nedolasci stranih investicija itd...za 4 godine HDZ I SNSD ce biti ubjedljivi pobjednici na svim nivoima.SDS i ove strankice PDP I NDP definitivno odlaze u povjest...
To su samo tvoji vlažni snovi, SDS i koalicija oko SDS-a će samo jačati a SNSD ide silaznom putanjom.
To si mogao pričati samo sa "Dodikovcima"?! Da su "Dodikovci" potpisali sporazum,onda biste to predstavili da je to u redu.Pa u redu je i ovo, a vas ko šiša, uzimamo vlast i mi smo gornji a vi pod nama.Yug wrote:Pa care danas sam pricao sa nekim ljudima koje poznajem odavno a tvrdi su SDS-ovci...filosofman wrote:Yug wrote:Auu,kakav ce ovo cirkus biti naredne 4 godine,...
Muka vam, muka, još kada u Srpskoj uzmemo vlast, a uzimamo je..Muka vam, muka...Yug wrote:![]()
,hajmo ruke goreee ...
Cika Bakire.moze li da zadrzimo ono ministranstvo jedno ako moze ikako-Bakir " ne moze ja sam tata,ako budete dobri vidjet cemo,dobili ste plate dobre sta hocete"filosofman wrote:Muka vam, muka, još kada u Srpskoj uzmemo vlast, a uzimamo je..Muka vam, muka...Yug wrote:![]()
,hajmo ruke goreee ...
https://www.youtube.com/watch?v=rrjh0MAuFwIYug wrote:Cika Bakire.moze li da zadrzimo ono ministranstvo jedno ako moze ikako-Bakir " ne moze ja sam tata,ako budete dobri vidjet cemo,dobili ste plate dobre sta hocete"filosofman wrote:l:Yug wrote:![]()
,hajmo ruke goreee ...
ja to čovjeku evo par strana , kroz pitanja i podpitanja pokušavam da objasnim, ali jok...zavrO ko lud na brašno.Yug wrote:Auu,kakav ce ovo cirkus biti naredne 4 godine,Totalne blokade,nedolasci stranih investicija itd...za 4 godine HDZ I SNSD ce biti ubjedljivi pobjednici na svim nivoima.SDS i ove strankice PDP I NDP definitivno odlaze u povjest...
radostan dan wrote:ja to čovjeku evo par strana , kroz pitanja i podpitanja pokušavam da objasnim, ali jok...zavrO ko lud na brašno.Yug wrote:Auu,kakav ce ovo cirkus biti naredne 4 godine,.
Muka vam, muka, teško je predati vlast, a mora se predati,gubite, momci.radostan dan wrote:ja to čovjeku evo par strana , kroz pitanja i podpitanja pokušavam da objasnim, ali jok...zavrO ko lud na brašno.Yug wrote:Auu,kakav ce ovo cirkus biti naredne 4 godine ...
Ma pusti više podvale, laži i teorije zavjera tih bolesnih SNSD-ovaca, koji svakog proglašavaju izdajnikom srpstva samo ako nije za vlast SNSD-a! Bolesnici su to, teški bolesnici, teško im se od fotelje odvojit, pa izmišljaju, lažu,splektare.Helena2014 wrote:Radmanović: Izigravanje volje dva konstitutivna naroda neće proći
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/24579 ... proci.html
Pa, ko je glasao za SDS, kad Srbi nisu?
Ma Dodik manipuliše,petlja i laže.SDS i Savez za promjene plus Domovina imaju večinu!Milorad Dodik osptruiše.Dodik je računao na Domovinu pa je kontao da ima 42 i više, mislio je konkretno na mandate SDA u Domovini, ali mu se i to izmače.Helena2014 wrote:Samo ozbiljne odgovore, molim, vezano za NS RS
Ako Dodik i okupljeni oko njega imaju 39 poslanika
Ako Bosić -SDS i stranke okupljene imaju 36
A Domovina ima 5 poslanika
Ko ovdje nedostaje, do broja 83-ukupnog broja poslanika u NS RS
Ko su ta trojica, ta tri bitno-nebitna faktora, koji će odlučiti ko će voditi RS?
cura te je fino zamolila -filosofman wrote:Ma Dodik manipuliše,petlja i laže.SDS i Savez za promjene plus Domovina imaju večinu!Milorad Dodik osptruiše.Dodik je računao na Domovinu pa je kontao da ima 42 i više, mislio je konkretno na mandate SDA u Domovini, ali mu se i to izmače.Helena2014 wrote:Samo ozbiljne odgovore, molim, vezano za NS RS
Ko su ta trojica, ta tri bitno-nebitna faktora, koji će odlučiti ko će voditi RS?
Helena2014 wrote:
Samo ozbiljne odgovore, molim, vezano za NS RS
kompenzacijski mandati. tu je muljaza.Helena2014 wrote:Samo ozbiljne odgovore, molim, vezano za NS RS