RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
ado-šampion
#126 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Bojim se da Emko nije vidio tvoj quote... tj mislio je na postavljaca teme kad je pisao. 
- Sodom1
-
dowe85
#128 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
EMKO1234,
Sorry/oprosti/halali!!!
Ali moram ti napisati da si jedan veliki pametnjakovic, da ti na ovom postu nije mjestu, tj. kolicina tvojih gluposti, i jos nekih pojedinaca je prevazisla svaku mjeru, jel vam to navika, ocigledno da, podcjenjivanje, omalovazavanje., sto bi rekli svabski nastojeni.
Kao prvo, iako se ne znamo, iako nemam potrebe napisat cu ti, probao sam / vozao / posjedovao vise vozila od tebe, nego sto ces ikad probati / vidjeti, provozati.
Nisam malac kao sto mislis / mozda si ti, naprotiv??
Ili oprosti, mozda nemas preceg posla i previse slobodnog vremena da ostavljas ovakve komentare i posjecujes postove/teme gdje ti i nije mjesto.
Ostavljaj komenatre tamo gdje su svabska vozila.
Vozio sam Megana 2 sport kad je bio pojam, i tad kad sam ga prodao, pametnjakovici poput tebe su govorili da cu tesko prodati, i pametnjakovicu, za tri godine na Meganu sam izgubio samo 1.500 KM, jer postoji ljudi /strucnjaci koji vide, skontaju da se radi o OK vozilu, da ima jeftinijih, ali u provodu smece od auta...
Lagunu kad sam kupovao prije 3 godine, kostala je 10.000 KM, tada, sa ovom opremom i ostalim, ali moram te razocarati, platio sam je 7.900 KM tada porodicnom covjeku, koji je tek registrovao, dakle 7.900 KM za kes.
Kada sam tad otisao doticnom Bunji na servis, gdje je radio cuveni Edvin, nisu mogli vjerovati za tako male pare da sam dobio auto.
I sada, nakon tri godine, da je prodam i za 6.000, mislim da sam opet na konju
Ali posto znam koliko ulazem u auto, da uz svaki mali servis pregledam i trap i ostalo, zamjenim ukoliko sta treba, takvi pametnjakovici poput tebe, tj. njihova misljenja me ne zanimaju, jer nakon ovog mogi teksta, kod nekog proradi ljubomora, pa kontaju evo hoce da uzme iste pare.
Nije tacno, zelim samo realnu cijenu.
Temu kad sam otvarao, isao sam namjerom da ce komentare ostavljati ljudi koji su u istoj ili slicnoj situaciji kao ja, koji prodaju, ili koji planiraju prodaju, koji gledaju cijene sa vremena na vrijeme, uporedjuju i sl.
Pozzzzz
Sorry/oprosti/halali!!!
Ali moram ti napisati da si jedan veliki pametnjakovic, da ti na ovom postu nije mjestu, tj. kolicina tvojih gluposti, i jos nekih pojedinaca je prevazisla svaku mjeru, jel vam to navika, ocigledno da, podcjenjivanje, omalovazavanje., sto bi rekli svabski nastojeni.
Kao prvo, iako se ne znamo, iako nemam potrebe napisat cu ti, probao sam / vozao / posjedovao vise vozila od tebe, nego sto ces ikad probati / vidjeti, provozati.
Ili oprosti, mozda nemas preceg posla i previse slobodnog vremena da ostavljas ovakve komentare i posjecujes postove/teme gdje ti i nije mjesto.
Vozio sam Megana 2 sport kad je bio pojam, i tad kad sam ga prodao, pametnjakovici poput tebe su govorili da cu tesko prodati, i pametnjakovicu, za tri godine na Meganu sam izgubio samo 1.500 KM, jer postoji ljudi /strucnjaci koji vide, skontaju da se radi o OK vozilu, da ima jeftinijih, ali u provodu smece od auta...
Lagunu kad sam kupovao prije 3 godine, kostala je 10.000 KM, tada, sa ovom opremom i ostalim, ali moram te razocarati, platio sam je 7.900 KM tada porodicnom covjeku, koji je tek registrovao, dakle 7.900 KM za kes.
Kada sam tad otisao doticnom Bunji na servis, gdje je radio cuveni Edvin, nisu mogli vjerovati za tako male pare da sam dobio auto.
I sada, nakon tri godine, da je prodam i za 6.000, mislim da sam opet na konju
Ali posto znam koliko ulazem u auto, da uz svaki mali servis pregledam i trap i ostalo, zamjenim ukoliko sta treba, takvi pametnjakovici poput tebe, tj. njihova misljenja me ne zanimaju, jer nakon ovog mogi teksta, kod nekog proradi ljubomora, pa kontaju evo hoce da uzme iste pare.
Temu kad sam otvarao, isao sam namjerom da ce komentare ostavljati ljudi koji su u istoj ili slicnoj situaciji kao ja, koji prodaju, ili koji planiraju prodaju, koji gledaju cijene sa vremena na vrijeme, uporedjuju i sl.
Pozzzzz
-
colt
#129 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Mali, postovi su ti baš smiješni, nezreli i većinu nas uhvati neki stid kad ih čitamo (ono s kim ja trošim vrijeme i nekom objašnjavam). Možda poneki žele da se uhvate u diskusiju sa tobom, ali ne troši im se vrijeme na nekog, ko će s vremenom "nadoći" . . . Bez ljutnje, al daj popusti, postaješ smiješandowe85 wrote:EMKO1234,
Sorry/oprosti/halali!!!
I sada, nakon tri godine, da je prodam i za 6.000, mislim da sam opet na konju![]()
Pozzzzz
-
emko1234
#130 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Ma nisam na tebe mislio nego na malog, a mrsko mi bilo tražiti orginalni postSodom1 wrote:Moguce![]()
![]()
Mali, samo ću ti reći da si smiješan. I ti i post, i nemam ni sekunde potrebe da ti dajem neku repliku na ovu gomilu izgovorenih gluposti.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#131 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Ja bih volio da mi nadjes nj vrijeme na Ringu. Ubih se trazeci na google,a ne mogu naci,a ne bih volio da se provaljujem pa da govorim kako je Megane najbrzi.romeomoraprezivjeti wrote:Malo je off,al' za lagunistu informacija,najbrzi auto sa prednjim pogonom je mini jcw,doradjen,al' legalan za upotrebu.Ko ne vjeruje,ima google.
- Ned071
#132 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
ode ova rasprava u helac, kao i vecina rasprava na ovom podforumu. sta me briga koliko ce mi auto vrijediti kada ga budem prodavao? sta ja da ocekujem od auta koje sam uzeo starog deset godina i platio 6 hiljada? odrzavam ga, pazim ga, prevozi mene i moju porodicu gdje treba, stalno je u pokretu, nemam kvarova jer se auto pazi kako treba. mozda i previse ali sam takav. kada ga budem prodavao, ako budem u situaciji u kakvoj sam sada, opet cu dodati pet sest hiljada i kupiti novije i bolje od ovoga sto imam. to sto sam do sada ulozio ne racunam. to je cijena posjedovanja vozila. kupujem gume mijenjam ulje i filtere, dijelove koje treba a od vanrednih ulaganja sam imao 150 maraka za nekakav senzor. znam da ce moj auto valjati nekome ko ga uzme od mene al isto tako znam da ga necu moci kad ga budem prodavao prodati za pet hiljada. sva ostala rasprava po meni je bezvezna.
-
dowe85
#133 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Samo za Malog Milojicu:
Kao prvo, nadam se da ne pripadas grupi ovih gore pojedinih pametnjakovica!!
Evo par info za tebe, ako ti je mrsko (a i drugima koji zele) da procitaju malo vise oko toga, a da je moj drug Kemo tu, bolje bi vam objasnio o kakvom stroju se ovdje radi
:
- Kao prvo, moras da znas da je MEGANE 3 RS najbrzi serijski proizveden automobil sa prednjim pogonom;
- Punih 10 godina Renault Megane R.S. najbrži je auto sa prednjim pogonom na svijetu;
- 10 je sekundi brži od prethodne generacije;
- Brži je od Porschea 911 Turbo (996), Ferrarija F430 F1, Chevroleta Corvette C5 Z06;
- Megane R.S. nudi najbolji omjer uloženog i dobivenog, ako vam je do mnoštva konja i sportske vožnje;
- Renault Megane R.S. je s obzirom na performanse i vozne odlike jedan od najpopularnijih auta za amatersku vožnju po pisti.
Evo koji link:
http://www.autostart.hr/2014/10/renault ... t-265-cup/
http://dnevnik.hr/vijesti/automotiv/meg ... 40663.html
Sto se tice tvoje informacije za novi rekord koji je ostvario MINI John Cooper Works, moras prvo da znas da se radi o MINI-u - kako ga nazivaju cestovno legalni mališan s prednjim pogonom, zahvaljujući doradama koje su na njemu odrađene.
U prevodu, napravili su autic koji je trenutno najbrzi, po ovim zadnjim informacijama. U prevodu, napravice sutra novi autic koji ce za 3 min preci stazu, al gdje to vodi, kakvom takmicenju. Megane je najbrzi serijski automobil sa prednjim pogonom. Fino odes u salon, narucis i vozis, dok je suprotno kod tih drugih ne/serijskih "autica". Danas citam novu vijest na KLIX-u, koja kaze
Uglavnom, Mali Milojica, hvala sto smo do sada razmjenili misljenja u vezi raznih tema, prije svega francuskih vozila.
Zao mi je sto je ova tema koja se trebala odnositi samo na Lagunu 2 otisla predaleko, ali eto, bilo pa proslo.
A zelio bi poruciti ovim drugim pametnjakovicima, da ih ne nabrajam pojedinacno: vidim da pripadate skupini/grupi "pametnjakovica, mislilaca, sveznalaca" koji se prije svega mjesaju tamo gdje im nije mjesto i daju tako glupe komentare i misljenja, nebuloze, a nisu ni upoznati kako treba o navedenoj temi /oblasti.
Da sam malac, ne bi vozio karavana
, ili sto bi citroen xm rekao "ne bi mi bio ovakav nik da ne gotivim frnacuska vozila"
Pozdrav studenti
Evo par info za tebe, ako ti je mrsko (a i drugima koji zele) da procitaju malo vise oko toga, a da je moj drug Kemo tu, bolje bi vam objasnio o kakvom stroju se ovdje radi
- Kao prvo, moras da znas da je MEGANE 3 RS najbrzi serijski proizveden automobil sa prednjim pogonom;
- Punih 10 godina Renault Megane R.S. najbrži je auto sa prednjim pogonom na svijetu;
- Brži je od Porschea 911 Turbo (996), Ferrarija F430 F1, Chevroleta Corvette C5 Z06;
- Megane R.S. nudi najbolji omjer uloženog i dobivenog, ako vam je do mnoštva konja i sportske vožnje;
- Renault Megane R.S. je s obzirom na performanse i vozne odlike jedan od najpopularnijih auta za amatersku vožnju po pisti.
Evo koji link:
Sto se tice tvoje informacije za novi rekord koji je ostvario MINI John Cooper Works, moras prvo da znas da se radi o MINI-u - kako ga nazivaju cestovno legalni mališan s prednjim pogonom, zahvaljujući doradama koje su na njemu odrađene.
U prevodu, napravili su autic koji je trenutno najbrzi, po ovim zadnjim informacijama. U prevodu, napravice sutra novi autic koji ce za 3 min preci stazu, al gdje to vodi, kakvom takmicenju. Megane je najbrzi serijski automobil sa prednjim pogonom. Fino odes u salon, narucis i vozis, dok je suprotno kod tih drugih ne/serijskih "autica". Danas citam novu vijest na KLIX-u, koja kaze
Uglavnom, Mali Milojica, hvala sto smo do sada razmjenili misljenja u vezi raznih tema, prije svega francuskih vozila.
Zao mi je sto je ova tema koja se trebala odnositi samo na Lagunu 2 otisla predaleko, ali eto, bilo pa proslo.
A zelio bi poruciti ovim drugim pametnjakovicima, da ih ne nabrajam pojedinacno: vidim da pripadate skupini/grupi "pametnjakovica, mislilaca, sveznalaca" koji se prije svega mjesaju tamo gdje im nije mjesto i daju tako glupe komentare i misljenja, nebuloze, a nisu ni upoznati kako treba o navedenoj temi /oblasti.
Da sam malac, ne bi vozio karavana
Pozdrav studenti
Last edited by dowe85 on 12/11/2014 13:59, edited 1 time in total.
-
dowe85
#134 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Ned071
Legenda si
Svaka cast
Legenda si
Svaka cast
- corsa
#135 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Sto ce reci da nam je Vedad rodjen 1985. godine!dowe85 wrote:
Da sam malac, ne bi vozio karavana, ili sto bi citroen xm rekao "ne bi mi bio ovakav nik da ne gotivim frnacuska vozila"
![]()
Pozdrav studenti
- sema911s
#136 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
dowe85 tih par megana clia i sta vec si nabrojao sto svi na auto putu ostaju iza mene? a kotraljam avto tesko tonu i osamsto kila, avtomatski menjac, u cilindre ubrizgavam plin i sjedalicu ne vadim iz kola(mislimda su i kolica u gepeketu) kako to da ostanu uvjek iza mene,. gdje im je ta sportska nota dok gledaju 200cdi oznaku
i da navede da mozes kupit megana koji je oborio rekord,. mozes ali malo sutra probaj pa ces da cujes odgovor, dobices megana rs sa cup sasijom a od guma nista, kocioni elementi (diskovi i pakne nemas u renoul salonu), zadnja klupa je falila u avtu sto je oborio rekord,., i da na kraju leon je koliko kasnio sa upaljenom klimom i spustenim prozorima vozioo,.,
i da navede da mozes kupit megana koji je oborio rekord,. mozes ali malo sutra probaj pa ces da cujes odgovor, dobices megana rs sa cup sasijom a od guma nista, kocioni elementi (diskovi i pakne nemas u renoul salonu), zadnja klupa je falila u avtu sto je oborio rekord,., i da na kraju leon je koliko kasnio sa upaljenom klimom i spustenim prozorima vozioo,.,
-
emko1234
#137 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
WOWdowe85 wrote:Samo za Malog Milojicu:
Evo par info za tebe, ako ti je mrsko (a i drugima koji zele) da procitaju malo vise oko toga, a da je moj drug Kemo tu, bolje bi vam objasnio o kakvom stroju se ovdje radi:
Evo koji link:
Da sam malac, ne bi vozio karavana, ili sto bi citroen xm rekao "ne bi mi bio ovakav nik da ne gotivim frnacuska vozila"
![]()
Pozdrav studenti
Tebi bi sevap bio da vidiš ženske genitalije, ne moraš dirat. Samo da malo gledaš, i da skontaš da reno megane rs cup nije kraj svijeta..
-
dowe85
#138 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Na ovo se mogu samo namsijati
Vidimo se kralju
Vidimo se kralju
-
goran16v
#139 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Nego mestre, nesto ne mogu da te upratim, kad vec kukas i pravis filozofiju zbog pada vrijednosti sto nisi kuk'o kad si kupovao auto pa porodicnom covjeku umjesto 7.900 platio 10 ili mozda 12 hiljada?dowe85 wrote: Lagunu kad sam kupovao prije 3 godine, kostala je 10.000 KM, tada, sa ovom opremom i ostalim, ali moram te razocarati, platio sam je 7.900 KM tada porodicnom covjeku, koji je tek registrovao, dakle 7.900 KM za kes.
I sada, nakon tri godine, da je prodam i za 6.000, mislim da sam opet na konju![]()
Jes' ga Bosnjo zamislio, kad treba kupit' neka pada vrijednosti, kad treba prodat onda nema smisla!
-
ado-šampion
#140 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Hahahah, zemljo otvori se. S kim se i Kemo druzi braco moja...dowe85 wrote:Samo za Malog Milojicu:
Evo par info za tebe, ako ti je mrsko (a i drugima koji zele) da procitaju malo vise oko toga, a da je moj drug Kemo tu, bolje bi vam objasnio o kakvom stroju se ovdje radi:
Evo koji link:
![]()
Pozdrav studenti
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#141 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Pa najjace je sto je prije tri godine platio Lagunu onoliko koliko je realno i vrijedila,oko 8k. I danas realno vrijedi oko 4-4.5k kesa. To je fakt,one iz klase optimist pa traze po 6 ili 7k za auto star 10 i vise godina ne bih komentarisao. Nacekat ce se.goran16v wrote:Nego mestre, nesto ne mogu da te upratim, kad vec kukas i pravis filozofiju zbog pada vrijednosti sto nisi kuk'o kad si kupovao auto pa porodicnom covjeku umjesto 7.900 platio 10 ili mozda 12 hiljada?dowe85 wrote: Lagunu kad sam kupovao prije 3 godine, kostala je 10.000 KM, tada, sa ovom opremom i ostalim, ali moram te razocarati, platio sam je 7.900 KM tada porodicnom covjeku, koji je tek registrovao, dakle 7.900 KM za kes.
Jes' ga Bosnjo zamislio, kad treba kupit' neka pada vrijednosti, kad treba prodat onda nema smisla!
-
goran16v
#142 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Mah nije bitno jel je preplatio ili podplatio, bitno je da danas kuka na istu stvar o koje je prije 3 god imao koristi, a on ce svoja ubjedjenja da nece biti zrtva pada vrijednosti provjeriti kad ga proda.
-
citroen xm
#143 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
sema911s wrote:dowe85 tih par megana clia i sta vec si nabrojao sto svi na auto putu ostaju iza mene? a kotraljam avto tesko tonu i osamsto kila, avtomatski menjac, u cilindre ubrizgavam plin i sjedalicu ne vadim iz kola(mislimda su i kolica u gepeketu) kako to da ostanu uvjek iza mene,. gdje im je ta sportska nota dok gledaju 200cdi oznaku
Gledaju 200CDI oznaku, a u cilindre ubrizgavaš plin i ne može te preteći Megan RS.
-
dowe85
#144 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Mali Milojica, kupi je za 4.000 / 4.500 KM, bujrum
Imas od mene par kontakata gdje ces kupiti kvalitetne dijelove za sve servise, jer ces kupiti smece od auta, pa na kraju cemo skupa nabaciti na papir racunicu.
Da ja kazem, otvori se zemljo, sto se nacita gluposti, ono, al' bas!!!!
Prijatan i ugodan dan vam zelim sveznaoci, nekad cete provozati baklavu kad vam svabe dosade
, ko vecina mojih prijatelja.
Ado-shampion, isto bi ti i Kemo rekao, pa cak i ubjedio, ne znam gdje je problem, sta sam pogresno rekao.
Za njega je to najjaci, najljepsi i najbrzi COUPE, i sa njim se u potpunosti slazem
Svi drugi su mu za petama

Imas od mene par kontakata gdje ces kupiti kvalitetne dijelove za sve servise, jer ces kupiti smece od auta, pa na kraju cemo skupa nabaciti na papir racunicu.
Da ja kazem, otvori se zemljo, sto se nacita gluposti, ono, al' bas!!!!
Prijatan i ugodan dan vam zelim sveznaoci, nekad cete provozati baklavu kad vam svabe dosade
Ado-shampion, isto bi ti i Kemo rekao, pa cak i ubjedio, ne znam gdje je problem, sta sam pogresno rekao.
Za njega je to najjaci, najljepsi i najbrzi COUPE, i sa njim se u potpunosti slazem
Svi drugi su mu za petama
-
dowe85
#145 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Goran 16V, vjerovatno obozavalac VW vozila, ne znam jesi li cuo za ono "sreca u kupovini"!!
E, to sam ja dozivio, tad kupio za jako male pare dobro auto, od covjeka koji je kupio novo auto i zurilo mu se.
Moja nafaka da sam naletio prvi i odmah pazario.
Vi sto tvrdite da je tad vrijedila 8.000 KM raspitajte se, sa ovo opremom i 160.000 originalnih na satu, s obzirom da sam tad sve provjerio u servisu ovlastenom, ni udarana!!!
Opet vam ponavljam, kad je prodam aBd, zbog vas sveznalaca objavit cu tu vijest
Odnosno, ovih par kuca sto su ovih dana htjele moje auto u zamjenu, tj. 7.000 priznale, znaci da su budale, poput Kramara, Dalmi i sl.
Onda ovdje nema niko pojma, ali definitivno.
Sretno vama bilo, sve najljepse vam zelim
E, to sam ja dozivio, tad kupio za jako male pare dobro auto, od covjeka koji je kupio novo auto i zurilo mu se.
Moja nafaka da sam naletio prvi i odmah pazario.
Vi sto tvrdite da je tad vrijedila 8.000 KM raspitajte se, sa ovo opremom i 160.000 originalnih na satu, s obzirom da sam tad sve provjerio u servisu ovlastenom, ni udarana!!!
Opet vam ponavljam, kad je prodam aBd, zbog vas sveznalaca objavit cu tu vijest
Odnosno, ovih par kuca sto su ovih dana htjele moje auto u zamjenu, tj. 7.000 priznale, znaci da su budale, poput Kramara, Dalmi i sl.
Onda ovdje nema niko pojma, ali definitivno.
Sretno vama bilo, sve najljepse vam zelim
-
ado-šampion
#146 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Ne znam koja je oznaka na Subaru Legacy kad je u pitanju boxer motor, ali mislim da isti taj Sema vozi. Al nema veze, voli on i Mercedes.citroen xm wrote:sema911s wrote:dowe85 tih par megana clia i sta vec si nabrojao sto svi na auto putu ostaju iza mene? a kotraljam avto tesko tonu i osamsto kila, avtomatski menjac, u cilindre ubrizgavam plin i sjedalicu ne vadim iz kola(mislimda su i kolica u gepeketu) kako to da ostanu uvjek iza mene,. gdje im je ta sportska nota dok gledaju 200cdi oznaku
Gledaju 200CDI oznaku, a u cilindre ubrizgavaš plin i ne može te preteći Megan RS.Daj ba sema smanji ribu, pobiće neko djecu.
-
goran16v
#147 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
goran16V ne obozava nijedan brend posebno, a vlasnik je izmedju ostalih i jedne baklave. naravno da sam cuo za srecu u kupovini ali mi i dalje nisi jasan, ako ti toliko smeta podcjenjenost sto nisi platio realnu cijenu kad si ga kupovao?!dowe85 wrote:Goran 16V, vjerovatno obozavalac VW vozila, ne znam jesi li cuo za ono "sreca u kupovini"!!
-
goran16v
#148 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Priznace tebi Kramar i 9000 ako treba ali ces taj "dobitak" iskihati kroz auto koji bi kupio od njega. Sretno s prodajom.goran16v wrote:goran16V ne obozava nijedan brend posebno, a vlasnik je izmedju ostalih i jedne baklave. naravno da sam cuo za srecu u kupovini. sto se odnosi prije svega na stanje auta, ali mi i dalje nisi jasan, ako ti toliko smeta podcjenjenost sto nisi platio realnu cijenu kad si ga kupovao?!dowe85 wrote:Goran 16V, vjerovatno obozavalac VW vozila, ne znam jesi li cuo za ono "sreca u kupovini"!!
-
romeomoraprezivjeti
#149 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Tu lagunu koje prodaje,nece niko. Ne bi dolazio na forum i kukao.
-
dowe85
#150 Re: RENAULT LAGUNA 2 _ podcjenjivanje
Ja licno bar, do sada sam imao i previse srece u kupovini, nikoga ne podcjenjujem, vec samo dajem misljenja svoja. Drugo, kad sam kupovao ovu Lagunu covjek je trazio 8.000 KM, i nije htio ici ispod, jer su tad kostale "ponavljam" od 9.000 do 10.000 sa manjom kilometrazom i dobrom opremom. Tad mi je spustio 100 KM zbog puta, s obzirom da sam vozilo kupio u drugom gradu. Imao sam takodje srecu sto je vozilo bilo registrovano 15 dana prije kupovine, i to nije ono "bosnjo je to", vec sreca, nafaka necija. A po meni je bosnjo onaj covjek koji vozi Golfa, pa nakon godina i godina hoce i da zaradi na njemu, pogotovo kad vidim one sto prodaju golfa 2 za 3.000, majko mila, ni 100 KM mu ne bi dao. Golf 3 po meni kosta realno 500 KM, a za golfa 4 i da ne pricam kad je petica vec pala na 9.000 KM. Samo ce bosnjo traziti 9.000 ili 10.000 za golfa 4 2003 god., to nema nigdje, pogledajte cijene na mobile.de. Ljudi uvoze smece, ko pojedini iz Kiseljaka, kupuju po otpadima plastike, sredjuju, sminkaju, farbaju, poliraju, te visoko prodaju, a ono smece od vozila. Na ovaj forum nisam dosao da kukam gospodo, ne zuri mi se, mogu kupiti drugo auto, pa ovo prodavati da mi se zuri, nego sam cisto htio da vidim sta ljudi misle opcenito. Najzalivije mi je da kometare daju ljudi koji nisu ni sjeli u Lagunu, kamoli je probali. I moj otac je gotivio prije VW, i kad je presao na baklavu tu se prica o VW zavrsava. Ja vama zelim sve najbolje, da vas vase vozilice sluze, ali ne podcjenjujte tudje misljenje i stvari.