Ovaj sa 40 izgleda bebasto pa mu vršnjakinje izgledaju ko tetke, ovaj sazrijeva tek u 30-oj, a na sve uredno padaju cure od 20...
I ono bi da ih se shvati kao ozbiljne muškarce
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ramzess Veliki wrote:One bez para ... jasno.SaraFina wrote: Ja muškarce u 40+ zovem "čikama". Prije svega kućni odgoj.
A čiko jelte znači stariji čovjek, koji ti po godinama moze tehnički biti otac ali niste u krvnom srostvu.
Izraz poštovanja .. E sad te djevojke.. Ne bih komentirala
Bambi ba ne uzimaj sve k srcuBambi_na_kofeinu wrote:Ja mislila žene majstori samozavaravanja, kad ne lezi vraže
Ovaj sa 40 izgleda bebasto pa mu vršnjakinje izgledaju ko tetke, ovaj sazrijeva tek u 30-oj, a na sve uredno padaju cure od 20...
Krivo mi ba što se predstavlja muški rod tako jadno, ja imam bolje mišljenje o vamaspreca wrote:Bambi ba ne uzimaj sve k srcuBambi_na_kofeinu wrote:Ja mislila žene majstori samozavaravanja, kad ne lezi vraže
I ono bi da ih se shvati kao ozbiljne muškarce....mani se kofeina.....daj sta ljuto
Znam ja tu foru. Sad sam u fazonu da se udebljam.SaraFina wrote:Ramzess Veliki wrote:One bez para ... jasno.SaraFina wrote: Ja muškarce u 40+ zovem "čikama". Prije svega kućni odgoj.
A čiko jelte znači stariji čovjek, koji ti po godinama moze tehnički biti otac ali niste u krvnom srostvu.
Izraz poštovanja .. E sad te djevojke.. Ne bih komentirala
Jedini sponzor kojeg sam imala do 16 godine je moj rodjeni otac. I da fora ne IDE tako. Nego se radi o debelom muškarcima s lovom i debelim muškarcima bez love
Pa sponzoruše one s lovom zovu " medo"
Ama đe ???rubina18 wrote:zene tih godina su dovoljno zrele i mudre da znaju cijeniti zivot i da zive punim plucima, po svom izboru. spoznale su sustinu zivota i odlicno razlikuju bitno od nebitnog. ne razmisljaju o glupostima, samouvjerene su, razgovorljive o raznim temama... obicno su dobro drustvo, a izlaze na mjesta na kojim se prvenstveno dobro osjecaju.
rubina18 wrote:zene tih godina su dovoljno zrele i mudre da znaju cijeniti zivot i da zive punim plucima, po svom izboru. spoznale su sustinu zivota i odlicno razlikuju bitno od nebitnog. ne razmisljaju o glupostima, samouvjerene su, razgovorljive o raznim temama... obicno su dobro drustvo, a izlaze na mjesta na kojim se prvenstveno dobro osjecaju.
prog321 wrote: MOram biti iskren i priznati da si dosadila sa svojim izjednacavanjima.![]()
Musko u 40im i zensko u 40im nisu isti da ebe rak raka.
Zensko sazrijeva ranije . Muskarcima treba decenije da stignu mentalnu i fizicku zrijelost jedne 18godisnjakinje.
Ja se ne zavaravam, nemam potrebe za tim, zavaravaju me oni koji se prevare pa misle da mi je 30tak. I ne izvrci moje rijeci i ne poturaj mi da sam rekao nesto samo zato da bi ti sebi dala prostora da budes ironicna i sarkasticna. To je nesportski. Nigdje ja ne rekoh da izgledam bebasto vec nekih desetak mladje. Zasto ti je to tako tesko svariti? Zasto ti se tesko pomiriti s cinjenicom da ce stariji muskarac lakse naci mladju djevojku nego ce starija zena naci mladjeg muskarca? Spomenuo sam vec jednom negdje ali cu opet, zadnji slucaj za koji znam. Ona u dvadestim, pripravnica u firmi, oko koje se uzvrtio jedan od glavnih direktora. Stariji dvadesetak godina, s jednim brakom i djetetom. Sta mislis koliko je trebalo da kapitulira? Nisam vidio vecih licemjera od zena ovde na ovom forumu. Skoro pa sve do jedne glumite nekakve svetice i djevice marije a ne vidim ni zasto ni kome.Bambi_na_kofeinu wrote:Ja mislila žene majstori samozavaravanja, kad ne lezi vraže
Ma pusti ih neka se zamozavaravaju ...bella_ciao wrote:rubina18 wrote:zene tih godina su dovoljno zrele i mudre da znaju cijeniti zivot i da zive punim plucima, po svom izboru. spoznale su sustinu zivota i odlicno razlikuju bitno od nebitnog. ne razmisljaju o glupostima, samouvjerene su, razgovorljive o raznim temama... obicno su dobro drustvo, a izlaze na mjesta na kojim se prvenstveno dobro osjecaju.![]()
Gluplju i nezgrapniju generalizaciju nisam u zivotu vidio.
Eh da si deset mlađa, a da si opet ti...nightvision wrote: Ja se ne zavaravam, nemam potrebe za tim, zavaravaju me oni koji se prevare pa misle da mi je 30tak. I ne izvrci moje rijeci i ne poturaj mi da sam rekao nesto samo zato da bi ti sebi dala prostora da budes ironicna i sarkasticna. To je nesportski. Nigdje ja ne rekoh da izgledam bebasto vec nekih desetak mladje. Zasto ti je to tako tesko svariti? Zasto ti se tesko pomiriti s cinjenicom da ce stariji muskarac lakse naci mladju djevojku nego ce starija zena naci mladjeg muskarca? Spomenuo sam vec jednom negdje ali cu opet, zadnji slucaj za koji znam. Ona u dvadestim, pripravnica u firmi, oko koje se uzvrtio jedan od glavnih direktora. Stariji dvadesetak godina, s jednim brakom i djetetom. Sta mislis koliko je trebalo da kapitulira? Nisam vidio vecih licemjera od zena ovde na ovom forumu. Skoro pa sve do jedne glumite nekakve svetice i djevice marije a ne vidim ni zasto ni kome.
a kako se to zivi punih pluca?rubina18 wrote:zene tih godina su dovoljno zrele i mudre da znaju cijeniti zivot i da zive punim plucima, po svom izboru. spoznale su sustinu zivota i odlicno razlikuju bitno od nebitnog. ne razmisljaju o glupostima, samouvjerene su, razgovorljive o raznim temama... obicno su dobro drustvo, a izlaze na mjesta na kojim se prvenstveno dobro osjecaju.
ambulante i domovi zdravljarubina18 wrote:zene tih godina su dovoljno zrele i mudre da znaju cijeniti zivot i da zive punim plucima, po svom izboru. spoznale su sustinu zivota i odlicno razlikuju bitno od nebitnog. ne razmisljaju o glupostima, samouvjerene su, razgovorljive o raznim temama... obicno su dobro drustvo, a izlaze na mjesta na kojim se prvenstveno dobro osjecaju.
Filter wrote:ambulante i domovi zdravljarubina18 wrote:zene tih godina su dovoljno zrele i mudre da znaju cijeniti zivot i da zive punim plucima, po svom izboru. spoznale su sustinu zivota i odlicno razlikuju bitno od nebitnog. ne razmisljaju o glupostima, samouvjerene su, razgovorljive o raznim temama... obicno su dobro drustvo, a izlaze na mjesta na kojim se prvenstveno dobro osjecaju.
Bježi tamo od smijeha sam pod stolom završio ...Filter wrote:ambulante i domovi zdravljarubina18 wrote:zene tih godina su dovoljno zrele i mudre da znaju cijeniti zivot i da zive punim plucima, po svom izboru. spoznale su sustinu zivota i odlicno razlikuju bitno od nebitnog. ne razmisljaju o glupostima, samouvjerene su, razgovorljive o raznim temama... obicno su dobro drustvo, a izlaze na mjesta na kojim se prvenstveno dobro osjecaju.
Eto, sama si se objasnila. Nema potrebe a ni svrhe da ti bilo sta objasnjavam jer ti ne vidis dalje od onoga sto zelis da vidis. Ali uvazavam izvinjenje, imam razumijevanja za osobe koje ne vide dalje od svog nosa.Bambi_na_kofeinu wrote: Izvini, ne vidim dalje...
Navići ćeš se, ovdje sve naopako.fridmann wrote:Stice se dojam da se na ovu temu ubacilo i par balavcica koji svrsavaju i kada vide kozu kako zivicu brsti