Znači ne trazi se frajer a ni djevojka.
Zato te usporedbe su suvišne
Budzetlije i kopaci kanala. Kopac kanala moRe bit zgodan. I šarmantan. Ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Mog'o sam da imam platu od 3000 KM i da mi mama kuha i pere..... ali ja imam platu od 700KM i živio sam pod kirijom 4 godine .... već sam petinu kredita dao u maglu, a ništa od toga nemam ..... Ovako ću barem imati za šta da radim ...thea wrote:ludost je uzeti kredit, jeftinije je iznajmiti pa skupiti novac za nekretninu. Ti dok platis kredit mogao si kupiti 2 nekretnine.
dječak sa šibicama wrote:Najlakse je naci neku stariju gospodju sa stanom, po mogucnosti u Njemackoj![]()
Odmah se sjetim legendarnog Boba, vruc vetar... ko zna o cemu govorim, zna.
Budzetlija je sarmantniji, u svom novom beemvejuSaraFina wrote: Budzetlije i kopaci kanala. Kopac kanala moRe bit zgodan. I šarmantan. Ne?
broj dva wrote:Ma kakve muske sponzoruse![]()
Sad ja da treniram u tamo nekoj teretani, da pazim sta jedem,da pazim na ten, da se redovno kupam, da redovno zube perem, da ne dizem noge na sto, da budem uvjek fin i kulturan ljubazan i nasmjesen i spreman na seks i da pricamo o njenom danu i njenim emocijama...
Lakse mi je nac poso i sam svoje pare zaradit.
Šta misliš kad kopač kanala zakvarga bengu, a?dječak sa šibicama wrote:Budzetlija je sarmantniji, u svom novom beemvejuSaraFina wrote: Budzetlije i kopaci kanala. Kopac kanala moRe bit zgodan. I šarmantan. Ne?![]()
Zajebavamo se malo, naravno.
Budzetlije Šeherlije!dječak sa šibicama wrote:Budzetlija je sarmantniji, u svom novom beemvejuSaraFina wrote: Budzetlije i kopaci kanala. Kopac kanala moRe bit zgodan. I šarmantan. Ne?![]()
Zajebavamo se malo, naravno.
Ja stvarno cijenim tvoje mišljenje. TI od svog novca pravi novac, a ja ću sa svojim da rješavam svoje stambeno pitanje.thea wrote:pa to je jos gore, uzeti kredit na platu od 700KM.
sad banka tvojim novcem pravi novac.
A ti si to mogao isto.
moja specijalnost je da od mog novca pravim novac. nema veze koliko novcica dobijes. vazna je obrt
Zapravo ne, ali moras ispostiti svaki ramazanSaraFina wrote:A šta ću ako je u SDA? Moram li se pokriti?
ne bi da ti pametujem, ali ne bi lose bilo da se redovno kupas a pogotovo zube redovno peres, cisto radi sebe.broj dva wrote:Ma kakve muske sponzoruse![]()
Sad ja da treniram u tamo nekoj teretani, da pazim sta jedem,da pazim na ten, da se redovno kupam, da redovno zube perem, da ne dizem noge na sto, da budem uvjek fin i kulturan ljubazan i nasmjesen i spreman na seks i da pricamo o njenom danu i njenim emocijama...
---------SaraFina wrote:broj dva wrote:Ma kakve muske sponzoruse![]()
I ja to kazem!
Plus kad me uhvati zuta minuta!
Takvu me samo neko iz iskrene ljubavi bi mogao tolerirati
Pa retoricki i hipoteticki je i ovo sa budzetlijama i rovokopacimaSaraFina wrote:Momci, pitanja i odgovori na ovoj temi su retorički
Znači ne trazi se frajer a ni djevojka.
Zato te usporedbe su suvišne
Budzetlije i kopaci kanala. Kopac kanala moRe bit zgodan. I šarmantan. Ne?
Ja thea drugačije nemogu. Ovako ću radit po 10-12 sati ali znam za šta rintam, zarazliku od onih što sa 34-35 čekaju da mama ili stari daju cenera il cvaju od penzije da se ode na kafu i pivu.....thea wrote:edo svaka ti cast pa makar to bilo kreditom.
puno njih ne zna ni to.
dječak sa šibicama wrote:Zapravo ne, ali moras ispostiti svaki ramazanSaraFina wrote:A šta ću ako je u SDA? Moram li se pokriti?
Ne mozes biti zena buduceg kantonalnog ministra, ili savjetnika ministra, a da ne postis ramazan. Kako ces raditi u Telekomu, gdje te suprug uvali preko stele, ili u opcinu, a da se ne hvalis kolegicama kako si bogat iftar spremila sinoc. Daj, pa moram li te svemu uciti![]()
Za tebe imam samo dvije rijeciSaraFina wrote:dječak sa šibicama wrote:Zapravo ne, ali moras ispostiti svaki ramazanSaraFina wrote:A šta ću ako je u SDA? Moram li se pokriti?
Ne mozes biti zena buduceg kantonalnog ministra, ili savjetnika ministra, a da ne postis ramazan. Kako ces raditi u Telekomu, gdje te suprug uvali preko stele, ili u opcinu, a da se ne hvalis kolegicama kako si bogat iftar spremila sinoc. Daj, pa moram li te svemu uciti![]()
Fakat. SDP je propao slučaj! Malo će oni tu kajmaka skinuti. Jedino Fahrine balvane da g00njam ili Komšine.
Moram sa budućim i političke svjetonazore uskladiti. To je bitno.
broj dva wrote:---------SaraFina wrote:
I ja to kazem!
Plus kad me uhvati zuta minuta!
Takvu me samo neko iz iskrene ljubavi bi mogao tolerirati
That's it.
Zeni kazem da znam da me voli, jer inace ne bi mogla sa ovakvim magarcem.
Tvrdoglav, djetinjast, ne romantican (jedna rjec ? dvije ?sa-crticom ?) a jos i pomalo hrcem.
A znam da me ne voli radi love
dječak sa šibicama wrote: Za tebe imam samo dvije rijeci
thea wrote:ludost je uzeti kredit, jeftinije je iznajmiti pa skupiti novac za nekretninu. Ti dok platis kredit mogao si kupiti 2 nekretnine.