SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?
-
hellue
#126 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?
Ko krene da pali treba dobiti metak u glavu odmah, onda i roditelje likvidirati
- pumica
#127 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?
Nije tacno...ma ni blizu.Better Man wrote:Koliko moraš biti ograničen i zatucan da ovako nešto napišeš. Jedino da si se dobro okoristio od SDA.pumica wrote:Narod je u dovoljnom broju procitao fahru i njegovog havera zeljku pa je glasao za "bilo koga drugog".razonoda wrote: Moje misljenje je da narod nije jadan i da narod ima koga da izbere, i bira ga vec 20 god i cini se da je narod zadovoljan jer uvijek istog bira.
A da je narod zbilja jadan -sarajevo bi davno gorilo pocevsi od POLJINA pa nadalje.
Taj "bilo ko drugi" je morao biti dovoljno jak da fahro ne zajase...gluho bilo zamislite ga u predsjednistvu!!!
A fahro i zeljko nek se zapitaju za sebe i svoje stranke kad i pored ovoliko jada i bijede 20 god nisu uspjeli dobiti ubjedljivu pobjedu i pomesti sda.
Ne treba narod da se zapita.
Ipak nije narod toliko glup pa da ne vidi gdje spadaju te dvije telece glave i da je cak i sda bolji izbor.
Kao god, fahro je olos i velika stetocina i treba max napor uloziti u eliminaciju tog raka ovog drustva.
On je ono najgore iz sda.
Pa on je medju prvima zloupotrijebio razvojnu banku i sad se po osnovu toga samoproziva najvecim graditeljem...ma o njegovom zlu i licemjerju bi se moglo pisati nasiroko...ali evo forumasi pisu, nema potrebe da ja to radim.
-
razonoda
#128 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?
Eto ti bi odmah cijelu familiju likvidirao, a nije ti smetalo sto si 4 god. cucao u podrumu, i cekao da ti 'sandzklija' dodje i oslobodi te od 'pijanih' srba sa brda. I dopustio da ti mladic i radovan setaju po susjednoj drzavi uz blagoslov tvog vodje.hellue wrote:Ko krene da pali treba dobiti metak u glavu odmah, onda i roditelje likvidirati
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#129 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?
razonoda wrote:Eto ti bi odmah cijelu familiju likvidirao, a nije ti smetalo sto si 4 god. cucao u podrumu, i cekao da ti 'sandzklija' dodje i oslobodi te od 'pijanih' srba sa brda. I dopustio da ti mladic i radovan setaju po susjednoj drzavi uz blagoslov tvog vodje.hellue wrote:Ko krene da pali treba dobiti metak u glavu odmah, onda i roditelje likvidirati
- Dr. Kuca
#130 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?
Hotel tuziti sda uzese vam posooo

-
HM 2011
#131 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?
čitam portal ABAZ prije neki dan - kad ono tamo - šokantno....
Izetbegović je vodio kampanju niskih udaraca - ja sam vodio fer i poštenu kampanju --
Izjavu dao Fahrudin Radončić.......
Evo original izjave:
Radončić na TV 1: Bakir Izetbegović je vodio prljavu kampanju, a ja sam se suzdržavao - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/143349/radonc ... q0RKZ.dpuf
Nisam se odavno više nasmijao....
---------------------------------------------------------------
Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić gostovao je sinoć na TV 1. Lider SBB-a između ostalog govorio je o rezultatima nedavno održanih izbora, te o uspjehu njegove stranke. Pročitajte kompletan intervju:
TV1: S kim SBB BiH želi, a s kim ne želi u eventualnu koalciju?
- Mi smo prezadovoljni svojim izbornim rezultatom jer smo sa trećeg mjesta 2010. godine sada superiorno druga stranka po snazi čime smo se pokazali kontinuitetom i trajnim političkim faktorom. Ja sam za člana Predsjedništva BiH dobio više od 200.000 glasova, i to uglavnom u gradovima i mi smo to dobili na preciznoj politici kritike, ponajprije SDA. Stranka koja je dovela do 560.000 nezaposlenih, do toga da smo prva zemlja u Evropi po nezaposlenosti, do 50 posto gladnog stanovništva, SDA koja je demonstrante vrijeđala da su teroristi i narkomani i SDA koja prikriva politička ubistva i zloupotrebljava pravni sistem zemlje nije naš koalicioni favorit.
TV1: Stav Bakira Izetbegovića, zamjenika predsjednika SDA je da sa SBB BiH neće u koaliciju zbog vaše prljave kampanje, koju naziva bolesnim fenomenom koji će morati rješavati. Vaš stav?
- Ovo su argumenti koje sam ja govorio, s tim da sam postavio i pitanje krađe više milijardi doniranog zlata koju su počinili pojedini ljudi iz SDA, koje se mora vratiti ovoj zemlji. Ako je to prljava politička kampanja, ja se slažem s tom terminologijom. S druge strane, imali ste SDA koja je mene optuživala da nikada nisam bio u Srebrenici!? Možete misliti šta znači kad Bošnjak Bošnjaka optuži, a ima stotine fotografija ili filmova, da ne idem u džamiju i takvih gluposti koje je Izetbegović govorio da sam ja zaista koristio dosta samostrpljenja da mu javno ne odgovorim da neko ko priča o vjeri nije u stanju da vjerski način života implementira nad svojim djetetom, a kamoli da drugima drži lekcije.
TV1: Očito je da dvije najjače bošnjačke stranke neće zajedno sudjelovati u vlasti. Ko je može činiti u tom slučaju?
- Građani su tražili promjene. Da je bio drugi izborni krug, kao u svim normalnim zemljama, Izetbegović bi glatko izgubio izbore za člana Predsjedništva BiH, a kada se saberu svi glasovi stranaka to govori da je biračko tijelo htjelo da napravi promjenu u BiH. Međutim, SDA je prva po rezultatu, neka oni izvole pokušati napraviti vladajuću koaliciju bez nas, ako oni to ne uspiju ima neko ko će znati da napravi novu vlast.
TV1: Jesu li to SBB i DF?
- Ne znam. Demokratska fronta je nova politička stranka. Da budem iskren, ja ne znam šta je sve gospodin Komšić obećavao u kampanji, on će se naći, vjerovatno, u jednom teškom izazovu. Govorio je da neće sa nacionalnim strankama, a kako sada stvari stoje može mu se dogoditi, makar prema izjavama pojedinaca iz njegove stranke, da se oni probude u jednom bračnom krevetu sa gospodinom Čovićem, Izetbegovićem ili Dodikom, neovisno od izjava da nikada neće sa nacionalnim strankama. Ako se nešto tako i desi, to je potpuno legitimo. Nama to ne smeta neka SDA, to je njena odgovornost kao prvoplasirane stranke, proba da napravi vlast, mi u tome apsolutno nećemo smetati.
TV1: Koga iz RS vidite kao mogućeg partnera u vlasti? Favorit SDA je Savez za promjene, a ne SNSD?
- Najgora stvar za ovu zemlju bi bila da opet dobijemo 90-tu godinu kada su na vlasti bili SDS, HDZ i SDA i kada smo dobili rat i opštu klanicu. SDA je koalirala sa Radovanom Karadžićem, pa im sigurno sada ne smeta da koaliraju sa navodno reformiranim SDS-om. SDS je stranka u čije krajnje namjere mi i dalje nismo uvjereni i mislim, ako dođe vrijeme o tome da raspravljamo, SBB će zauzeti stav koji u principu govori da onaj ko pravi vlast u RS, na nivou entiteta, a to je vjerovatno SNSD i koji ima predsjednika RS, a to je SNSD, treba biti u državnoj vlasti. Jer, mislim da ovdje nije mudrost da nekoga sa toliko snage istjerujemo i guramo u krilo nekom trećem, nego da ga vežemo za institucije BiH.
TV1:Ostajete pri stavu da treba izabrati od dva zla manje?
- Ja ostajem pri toj tezi. Vi se sjećate da sam govorio davno o tome da je SNSD za nas manje zlo, jer SNSD nije učestvovao u genocidu, SNSD nije vodio Ratko Mladić kao general. Mislim da mi u tom smislu, kao SBB, imamo jednu memoriju na koju imamo pravo, neovisno da li to nekoga ljuti ili ne.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/143349/radonc ... q0RKZ.dpuf
Izetbegović je vodio kampanju niskih udaraca - ja sam vodio fer i poštenu kampanju --
Izjavu dao Fahrudin Radončić.......
Evo original izjave:
Radončić na TV 1: Bakir Izetbegović je vodio prljavu kampanju, a ja sam se suzdržavao - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/143349/radonc ... q0RKZ.dpuf
Nisam se odavno više nasmijao....
---------------------------------------------------------------
Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić gostovao je sinoć na TV 1. Lider SBB-a između ostalog govorio je o rezultatima nedavno održanih izbora, te o uspjehu njegove stranke. Pročitajte kompletan intervju:
TV1: S kim SBB BiH želi, a s kim ne želi u eventualnu koalciju?
- Mi smo prezadovoljni svojim izbornim rezultatom jer smo sa trećeg mjesta 2010. godine sada superiorno druga stranka po snazi čime smo se pokazali kontinuitetom i trajnim političkim faktorom. Ja sam za člana Predsjedništva BiH dobio više od 200.000 glasova, i to uglavnom u gradovima i mi smo to dobili na preciznoj politici kritike, ponajprije SDA. Stranka koja je dovela do 560.000 nezaposlenih, do toga da smo prva zemlja u Evropi po nezaposlenosti, do 50 posto gladnog stanovništva, SDA koja je demonstrante vrijeđala da su teroristi i narkomani i SDA koja prikriva politička ubistva i zloupotrebljava pravni sistem zemlje nije naš koalicioni favorit.
TV1: Stav Bakira Izetbegovića, zamjenika predsjednika SDA je da sa SBB BiH neće u koaliciju zbog vaše prljave kampanje, koju naziva bolesnim fenomenom koji će morati rješavati. Vaš stav?
- Ovo su argumenti koje sam ja govorio, s tim da sam postavio i pitanje krađe više milijardi doniranog zlata koju su počinili pojedini ljudi iz SDA, koje se mora vratiti ovoj zemlji. Ako je to prljava politička kampanja, ja se slažem s tom terminologijom. S druge strane, imali ste SDA koja je mene optuživala da nikada nisam bio u Srebrenici!? Možete misliti šta znači kad Bošnjak Bošnjaka optuži, a ima stotine fotografija ili filmova, da ne idem u džamiju i takvih gluposti koje je Izetbegović govorio da sam ja zaista koristio dosta samostrpljenja da mu javno ne odgovorim da neko ko priča o vjeri nije u stanju da vjerski način života implementira nad svojim djetetom, a kamoli da drugima drži lekcije.
TV1: Očito je da dvije najjače bošnjačke stranke neće zajedno sudjelovati u vlasti. Ko je može činiti u tom slučaju?
- Građani su tražili promjene. Da je bio drugi izborni krug, kao u svim normalnim zemljama, Izetbegović bi glatko izgubio izbore za člana Predsjedništva BiH, a kada se saberu svi glasovi stranaka to govori da je biračko tijelo htjelo da napravi promjenu u BiH. Međutim, SDA je prva po rezultatu, neka oni izvole pokušati napraviti vladajuću koaliciju bez nas, ako oni to ne uspiju ima neko ko će znati da napravi novu vlast.
TV1: Jesu li to SBB i DF?
- Ne znam. Demokratska fronta je nova politička stranka. Da budem iskren, ja ne znam šta je sve gospodin Komšić obećavao u kampanji, on će se naći, vjerovatno, u jednom teškom izazovu. Govorio je da neće sa nacionalnim strankama, a kako sada stvari stoje može mu se dogoditi, makar prema izjavama pojedinaca iz njegove stranke, da se oni probude u jednom bračnom krevetu sa gospodinom Čovićem, Izetbegovićem ili Dodikom, neovisno od izjava da nikada neće sa nacionalnim strankama. Ako se nešto tako i desi, to je potpuno legitimo. Nama to ne smeta neka SDA, to je njena odgovornost kao prvoplasirane stranke, proba da napravi vlast, mi u tome apsolutno nećemo smetati.
TV1: Koga iz RS vidite kao mogućeg partnera u vlasti? Favorit SDA je Savez za promjene, a ne SNSD?
- Najgora stvar za ovu zemlju bi bila da opet dobijemo 90-tu godinu kada su na vlasti bili SDS, HDZ i SDA i kada smo dobili rat i opštu klanicu. SDA je koalirala sa Radovanom Karadžićem, pa im sigurno sada ne smeta da koaliraju sa navodno reformiranim SDS-om. SDS je stranka u čije krajnje namjere mi i dalje nismo uvjereni i mislim, ako dođe vrijeme o tome da raspravljamo, SBB će zauzeti stav koji u principu govori da onaj ko pravi vlast u RS, na nivou entiteta, a to je vjerovatno SNSD i koji ima predsjednika RS, a to je SNSD, treba biti u državnoj vlasti. Jer, mislim da ovdje nije mudrost da nekoga sa toliko snage istjerujemo i guramo u krilo nekom trećem, nego da ga vežemo za institucije BiH.
TV1:Ostajete pri stavu da treba izabrati od dva zla manje?
- Ja ostajem pri toj tezi. Vi se sjećate da sam govorio davno o tome da je SNSD za nas manje zlo, jer SNSD nije učestvovao u genocidu, SNSD nije vodio Ratko Mladić kao general. Mislim da mi u tom smislu, kao SBB, imamo jednu memoriju na koju imamo pravo, neovisno da li to nekoga ljuti ili ne.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/143349/radonc ... q0RKZ.dpuf
-
razonoda
#132 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?
Bas sam se zabrinula ''djesi dosada'.
Eto , mi neznamo naci AVAZ i to isto procitati .
Kako ti rece -u jedinstvu je ......
Eto , mi neznamo naci AVAZ i to isto procitati .
Kako ti rece -u jedinstvu je ......
- KatarinaKosaca
#133 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?
Predizborne ankete su lazirane u korist Bakira Izetbegovica, navodeci da mu je Suljagic konkurent. Noc prije izbora razgovaramo u kuci i kontamo da li fakat glasati Suljagica, odnosno koga a da Bakir ne pobijedi. Suma glasova Suljagicu i Fahri je vecinski glas protiv Bakira. Da imamo prave ankete sad bi Fahro sjedio u predsjednistvu.
-
The BEN10
#134 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?
Jah, eto narod je pratio ankete po kojima SBB ubjedljivo pobjeđuje.

- Dr. Kuca
#135 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?
KatarinaKosaca wrote:Predizborne ankete su lazirane u korist Bakira Izetbegovica, navodeci da mu je Suljagic konkurent. Noc prije izbora razgovaramo u kuci i kontamo da li fakat glasati Suljagica, odnosno koga a da Bakir ne pobijedi. Suma glasova Suljagicu i Fahri je vecinski glas protiv Bakira. Da imamo prave ankete sad bi Fahro sjedio u predsjednistvu.
Ma fahro je osvojio 2 miliajrde glasova, takvog covjeka vagina jednom radja. Uzese ti posoooo
- KatarinaKosaca
#136 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?
Ne, nego smo svi pratili ankete po kojima je Suljagic glavni konkurent Bakiru. Ja se u svojoj procjeni da mu je ustvari Fahro konkurent nisam zeznula, ali jesam u jednom momentu misleci kako dati glasove protiv Bakira htjela pregaziti princip koji imam protiv nasilja nad zenama. Dakle, nemamo neovisne anketare, imamo ploacenicke marketinske kuce koji su podijelili glasace protiv Bakira i razbili ih na dva dijela. ne sumnjam da im se Bakir i zlatom oduzioThe BEN10 wrote:Jah, eto narod je pratio ankete po kojima SBB ubjedljivo pobjeđuje.![]()
- York Light 100`s
#137 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?
Nisi u stanju išta uraditi onima što su postavili krst na zlatištu ili ploču Ratku Mladiću a ti bi ovdje nešto. Vrati se u rupu mišuhellue wrote:Ko krene da pali treba dobiti metak u glavu odmah, onda i roditelje likvidirati
Ma sve popaliti, demokratskim putem ne ide dalje, to je očigledno. Treba evo šutiti narednih 20 godina, samo rušiti i dabogda izgorilo ono što je počelo goriti početkom godine a i mnogo više. Ovo su ti Fahrini plaćenici
barem za luzere na ovom forumu koji žive još u svjetu Štulića i Balaševića i koji vise 24 sata na temi o Dodiku
Ne ide kulturnim putem, ne ide demokratskim putem, samo neka gori