Cega se bojite u zivotu?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Sephora

#126 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Sephora »

muha_sa wrote:
Sephora wrote:Umno poremećenih osoba.
Isti sam takav :-D ne umno poremecen--gluho i daleko bilo :lol: vec ih se plašim, mada nemam posla Su njima nit želim da imam
:lol:
Nemam vala ni ja - nego svasta su spremni uraditi...A ima ih vala...Na tone...
SaraFina

#127 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by SaraFina »

Ne moraju nuzno biti umno poremecene, nego bolesno zlobne, pune zavisti, bez karaktera i moralnih i ljudakih skrupula.
Fallen Angels

#128 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Fallen Angels »

SaraFina wrote:Ne moraju nuzno biti umno poremecene, nego bolesno zlobne, pune zavisti, bez karaktera i moralnih i ljudakih skrupula.

Exactly that :thumbup:
Sephora

#129 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Sephora »

SaraFina wrote:Ne moraju nuzno biti umno poremecene, nego bolesno zlobne, pune zavisti, bez karaktera i moralnih i ljudakih skrupula.
I to je to.
SaraFina

#130 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by SaraFina »

Reci nekom Seph da je umno poremecen je olakotna okolnost i jedna vrsta alibija. Zato navodim te ruzne osobine a koje nemaju veze sa poremecajem. Treba to definirati....
Fallen Angels

#131 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Fallen Angels »

SaraFina wrote:Reci nekom Seph da je umno poremecen je olakotna okolnost i jedna vrsta alibija. Zato navodim te ruzne osobine a koje nemaju veze sa poremecajem. Treba to definirati....
A i umno poremecen se obicno pripisuje, ne daj Boze nikom, onima koji su zaostali kako u psihickom tako i fizickom razvoju. Tako da je na ''prvu'' povrsno rec ''plasim se umno poremecenih osoba''. Ovaj tvoj opis daje bolje rezultate.
Sephora

#132 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Sephora »

SaraFina wrote:Reci nekom Seph da je umno poremecen je olakotna okolnost i jedna vrsta alibija. Zato navodim te ruzne osobine a koje nemaju veze sa poremecajem. Treba to definirati....
Ne Moras im to reci - prepozna se to... Mislim nacin, ponašanja / priče puno kaže o osobi...i te ruže osobine je jedna vrsta poremećaja ...
Promoe

#133 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Promoe »

Slika i prilika danasnjeg drustva.
sheilak

#134 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by sheilak »

tacno da.
SaraFina

#135 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by SaraFina »

Fallen Angels wrote:
A i umno poremecen se obicno pripisuje, ne daj Boze nikom, onima koji su zaostali kako u psihickom tako i fizickom razvoju. Tako da je na ''prvu'' povrsno rec ''plasim se umno poremecenih osoba''. Ovaj tvoj opis daje bolje rezultate.

Seph je mislila na one koji se deklariraju normalnim u drustvu a posjeduju sve navedeno. Zato sam ja dodala par ruzne osobine.
Post Reply