Pa Baka je to trebo sam znati, a posto nije znao, za mene vise nije Baka nego BabaFrutek wrote:Vidit ćete blamaže na Koševu. Pa kad ne možemo jednu Belgiju sredit koja nikad gore nije igrala, kako možemo očekivat da dobijemo Litvu koja nije nikad bolje igrala![]()
Ma nema od našeg fudbala hljeba. Trebat će još jedno 20 godina dok neke nove generacije dođu i dok odu ove prodane duše koje igraju za reprezentaciju a misle hoćel se previše potrošit za svoje klubske mečeve. Jebem li im fudbal njihovBaka bi to trebo sve odjebat i pozvat samo momke iz domaće lige. Barem bi se trudili ako ništa drugo
BiH-Belgija pocela utakmica (forum prenos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ovejaraS
-
SaRaJevO NiJe SaLa
nisu svi pederi ko nasi..
*ebo nam umprofor mater seljacku 
-
Crni_Leptir
Belgija - Bosna i Hercegovina 4-1 Sta to rade nasi tamo?????
Katastrofa.........
Katastrofa.........
-
FortunaBela
Sta ono ja rece manijace, koliki ce rezultat biti za BElgiju....

-
Frutek
A u pravu si fakat. I njeg poslije ovog treba otpustit. Imo je šansu da napravi tim, poslije onolikih neuspjeha, osto je na kormilu reprezentacije evo godinama. Haman je i njemu glava u Hajduku tamo ostalaovejaraS wrote:Pa Baka je to trebo sam znati, a posto nije znao, za mene vise nije Baka nego BabaFrutek wrote:Vidit ćete blamaže na Koševu. Pa kad ne možemo jednu Belgiju sredit koja nikad gore nije igrala, kako možemo očekivat da dobijemo Litvu koja nije nikad bolje igrala![]()
Ma nema od našeg fudbala hljeba. Trebat će još jedno 20 godina dok neke nove generacije dođu i dok odu ove prodane duše koje igraju za reprezentaciju a misle hoćel se previše potrošit za svoje klubske mečeve. Jebem li im fudbal njihovBaka bi to trebo sve odjebat i pozvat samo momke iz domaće lige. Barem bi se trudili ako ništa drugo
Moraju se stvari promijenit iz korijena. A onog Salihamidzića ne treba pozvat više nikad!!! Imam osjećaj da je slafio povredu, da bi se sačuvao za Bayern
-
sanjanin
- Kareem Abdul-Jabbar
hananah wrote:a jeste vi meni sega, pa ko vas je slagao da gubimo
Pa, decki, vodimo 5:3![]()
![]()
![]()
![]()
-
Frutek
Sanjanine ne bi ja po Hasanu. Ja ga barem gotivim. Zasigurno je jedan od najboljih, ako ne i najbolji naš fudbaler. Al da je se ikad pravo žrtvovo za reprezentaciju a samim tim i za Bosnu, nije!sanjanin wrote:Frutek, odmah po Hasanu. Nemoj tako.
Evo sad kad nam je najviše trebalo da dobijemo ovu utakmicu, njemu neka povreda osvane a 2 dana prije toga je igro za Bayern. Pa to je više tako providno postalo
Kao igrač je fenomenalan, al kao čovjek je nikakav
Možeš imat talenat, al ako nemaš srca, dzaba je jebiga ... Svaki sport je postao takav da talenat ne može pobijedit više nikog. Sad pobjeđuju oni koji igraju sa više srca. A to nije samo slucaj Hasana nego, ja bi rekao, opšti problem naše reprezentacije. Ne igraju srcem uopšte...