Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
KB9

#126 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by KB9 »

al zamisli svi su losi vozaci dok je on, kojem je brzina subjektivna stvar, jedini dobar :lol:
timezone

#127 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by timezone »

Sva sreca pa postoje zakoni i policija da slikaju ove sto voze 70-80% preko ogranicenja.
Bakir1

#128 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by Bakir1 »

ja pored radara u manju i po gasu :lol:
hajde usliko pa sta ni prvi ni zadnji, ali razvijanje teorija oko toga kojim spletom te je uslikao to je zabrinjavajuce ;-)
condy

#129 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by condy »

Ideš u manju i po gasu kad ga vidiš.... :-D

Nikakve teorije ili pravdanje ja ovdje ne izmišljam. Uslikao, platiću kad dođe kao i svaku do sada, i vozi dalje. Polemika se javila zbog likova koji imaju opsesije i traume od vožnje i brzine, i koji nemaju pojma o saobraćajnim propisima a došli su ovdje da nešto palamude.
KB9

#130 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by KB9 »

boli te briga, kad vozis vrijednosti brzine opadaju, zakoni fizike padaju u vodu
Mea_parvitas

#131 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by Mea_parvitas »

Sto ne mogu ovih papaka koji misle da su frajeri i imaju dobar osjecaj vozeci 140km/h. I kad pretices na takvoj cesti maksimalno dozvoljena brzina je 80km/h, ma koliki pravac bio, ma kakav tebi osjecaj sigurnosti bio, ma kakva vidljivost bila. Ne zelim ti nikakvu nesrecu, ali sa takvim razmisljanjem ces je sigurno dozivjeti i to nadam se prije onoga koga ugrozavas takvom voznjom. I neko ti je dobro rekao, malo pogledaj kakve su kazne predvidjene za prekoracenje brzine, a kakve ce biti novim zakonom jer su trenutne kazne premale.
condy

#132 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by condy »

Sve neki traumatizirani likovi koji se plaše svoje sjene :roll:
mahalas505

#133 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by mahalas505 »

.
Last edited by mahalas505 on 03/03/2016 22:47, edited 1 time in total.
mahalas505

#134 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by mahalas505 »

condy wrote:Bolje izgubit vozacku nego mozak :mrgreen:
Pitanje je koliko je ostalo od tog mozga.
condy wrote:Nikakve teorije ili pravdanje ja ovdje ne izmišljam. Uslikao, platiću kad dođe kao i svaku do sada, i vozi dalje. Polemika se javila zbog likova koji imaju opsesije i traume od vožnje i brzine, i koji nemaju pojma o saobraćajnim propisima a došli su ovdje da nešto palamude.
Mislim da si nam odrzao lekciju iz saobracajnih propisa. Samo mislim da ti propisi vrijede jedino kad se priblizis brizini svjetlosti.
KB9

#135 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by KB9 »

druze policajac znam ja da pise ogranicenje 80 al gdje ste vi ogranicili 80 ja subjektivno ovako mocan mogu komotno 140 pa sam doso da mi se ispricate sto ste me slikali jer vas ipak postujem kao i svoju drzavu
KB9

#137 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by KB9 »

veliki brat vidi sve :mrgreen:
condy

#138 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by condy »

@kb9
Pišeš gluposti, prepoznatljive ...da se ne družiš sa Respom ??? :-)

@mahalas
Nisi odgovorio imašli vozačku dozvolu i otkud ti te traume i fobije od vožnje ? Da se negdje nekad nisi skršio pa ovdje po forumu bacaš šupljak drugima ?
supercali

#139 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by supercali »

Gdje si shumi nismo te prepoznali
mahalas505

#141 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by mahalas505 »

condy wrote:@kb9

@mahalas
Nisi odgovorio imašli vozačku dozvolu i otkud ti te traume i fobije od vožnje ? Da se negdje nekad nisi skršio pa ovdje po forumu bacaš šupljak drugima ?
Junace, vidi se da imas viska andrenalina, jesi se probao malo na brdskim trkama? Fino tu mozes stisnuti gas do poda.
Nabucco

#142 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by Nabucco »

Nije mi drago cuti... DOduse ne idem gore tako cesto, ali me sve strah da ce se to brzo proširiti po citavoj RS.. Nadam se da nece doci i u FBiH.. Mada ce njega drotovi zajebavati maksimalno nemaju oni velikog profita sa njjim..
kakavdanakneiskustvu

#143 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by kakavdanakneiskustvu »

Nabucco wrote:
Nije mi drago cuti... DOduse ne idem gore tako cesto, ali me sve strah da ce se to brzo proširiti po citavoj RS.. Nadam se da nece doci i u FBiH.. Mada ce njega drotovi zajebavati maksimalno nemaju oni velikog profita sa njjim..

mislim da ovo vec ima u ze-do kantonu
condy

#144 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by condy »

mahalas505 wrote:

@mahalas
Junace, vidi se da imas viska andrenalina, jesi se probao malo na brdskim trkama? Fino tu mozes stisnuti gas do poda.
Ne, to me ne zanima. I ti bi trebao otici na neki kurs sigurne voznje da osjetis auto u tezim okolnostima i rijesis se tih fobija.
mahalas505

#145 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by mahalas505 »

condy wrote:
mahalas505 wrote:

@mahalas
Ne, to me ne zanima. I ti bi trebao otici na neki kurs sigurne voznje da osjetis auto u tezim okolnostima i rijesis se tih fobija.
Pa naravno da te ne privlaci, tu se ipak vidi ko zna nesto. Ja jedino imam fobiju od takvih slicnih tebi. Da bi se rjesio te fobije morao bih vozati kakav kamion.
condy

#146 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by condy »

mahalas505 wrote:Pa naravno da te ne privlaci, tu se ipak vidi ko zna nesto. Ja jedino imam fobiju od takvih slicnih tebi. Da bi se rjesio te fobije morao bih vozati kakav kamion.
Ti to kompetentan da cijenis ko zna vozit :lol: :lol:
Nisam ni tvrdio da imam njihove vjestine :-)

Znaci imas fobije. Fobije su inace karakteristika nesigurnih ljudi, tremarosa koji zive u strahu da je sve protiv njih naklonjeno. Malo odlutaju u mislima od stvarnosti. Ja za 15 godina nisam auto nikad pacno pa pored mene si najsigurniji na stazi mislim cesti :wink:
Bolju definiciju fobija, znaju ljudi od struke, pa ako te interesuje, snadji se.

Bjezim, postajes mi dosadan :mrgreen: :run:
I
mahalas505

#147 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by mahalas505 »

condy wrote:
mahalas505 wrote:Pa naravno da te ne privlaci, tu se ipak vidi ko zna nesto. Ja jedino imam fobiju od takvih slicnih tebi. Da bi se rjesio te fobije morao bih vozati kakav kamion.
Ti to kompetentan da cijenis ko zna vozit :lol: :lol:
Nisam ni tvrdio da imam njihove vjestine :-)

Znaci imas fobije. Fobije su inace karakteristika nesigurnih ljudi, tremarosa koji zive u strahu da je sve protiv njih naklonjeno. Malo odlutaju u mislima od stvarnosti. Ja za 15 godina nisam auto nikad pacno pa pored mene si najsigurniji na stazi mislim cesti :wink:
Bolju definiciju fobija, znaju ljudi od struke, pa ako te interesuje, snadji se.

Bjezim, postajes mi dosadan :mrgreen: :run:
I
Nisi ti dobar ni sekunde, ali tjesim se ima i gorih. Tesko je priznati gresku, a jos teze je nesto uraditi da se to ne ponavlja. Kako kazu stare navike tesko se mjenjaju. Nadam se da neko drugi nece imati posljedice od tvojih gresaka.
escobar__

#148 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by escobar__ »

Govnari (policija) počesto postavljaju radare (tronožac) na novoj dionici ceste Šićki Brod - grad (Tuzla), u oba pravca (prema i iz grada). Upozorenja da se tu nalazi radarska kontrola, naravno, nema.
KB9

#149 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by KB9 »

nek postavljaju i treba tako, glupsoni voze ko da je staza formule 1, samo zato sto je nov put i dupla traka ne znaci da trebas vozit 100+
escobar__

#150 Re: Spisak stacioniranih radara u Bosni i Hercegovni

Post by escobar__ »

Ma tako i treba... Najbolje je u 2016. godini da nam grade kozje staze da ne prelazimo 40 km/h. ;)
Post Reply