Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
kakonako

#126 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by kakonako »

Filteru,velis:Pocnu te okreCati kad skontaju da si nas,a ti im,ko dzoja,pomazes...i ti ko,nesto,prevodis.A sto se tice Sarajeva ne bi ti ni kospe raji mogo prodavati,a ja znam zasto,jer GRAD,a Sarajevo jeste grad,ne trpi umisljene,izdrkane siljokurane,ko,oni eto,Europejci i smetaju mu zeljanica i burek.Neko ti je,vec,rekao dobro si ti i prosao u Sarajevu.
supercali

#127 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by supercali »

filter sta je kod tebe problem?
ne svidja ti se sarajevo? nemoj dolaziti u njega i rijesio si se svojih muka

smatras sarajevo kasabom
sarajevo jeste kasaba ako ga poredis sa londonom tokiom parizom i ostalim velikim svjetskim gradovima

ako ga poredis u bosni s nekim onda je metropola jer je tema pocela za kukanje u bih ne u svijetu

i tu ga smatras kasabom? ok smatraj ga vrati se na pocetak pa vidi rjesenje
niko od sarajlija realan nece reci da je sve sjajno sto i nije al nece ni dati da ti koji dodjes 12 puta godisnje da pljuje i gdje treba i gdje ne treba jer ga nisi umocio pa malo nerovozan
e ako cemo direktno o necemu pricati onda mozemo i o grasu i o nemanju ovoga ili onoga al ne mozes pljuvati citavo sarajevo zbog toga jer ocito nisi dozivio raju koja prolazi ferhadijom dok ti sjedis i uzivas u okolini
nisi dozivio da ako pitas za neko mjesto neko ti sa osmjehom to objasni a neki cak i odvedu na mjesto uz upoznavanje sale i slicno
nisi dozivio da se bukvalno stopis sa gradom kao da je tvoj

e vidis znamo mi svi u sa da sarajevo ima i losih strana i ja cu prvi pljunuti na te stvari al ja kao ja pljujem na to jer zelim da se to ispravi al ne dam da ga i drugi pljuju

e sad fino u ljubljanu pa zivi u mjestu koje nije "kasaba"
joint union

#128 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by joint union »

loool wrote:
orada wrote:Gdje nestade vlasnik Sarajeva? :D
:lol: :lol: :lol:
Nafurani balavac,nezna ni sline obrisat a pametuje po forumu.
Tebe su istjerali iz neke popizdine, ali istu ocito nikad iz tebe.
joint union

#129 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by joint union »

orada wrote:
joint union wrote:
orada wrote:Joint Union,mozda ti je neki predak osnovao Sarajevo pa govoris da je tvoj grad?
Mozda i jeste, no sa sigurnoscu znamo da tvoj nije. Koji je grad tvoj predak osnovao?
Mozes li pojasniti na sta konkretno mislis kad kazes za Sarajevo da je tvoj grad? Smatras li ulice,semafore,tramvaje svojim vlasnistvom? Ja imam stan u Sarajevu i brinem se za bezbjednost svoje imovine. Smatras li moj stan svojim vlasnistvom?
Znam neke politicare koji smatraju citavu drzavu svojim vlasnistvom jer je mnogo vole.Pa shodno tome,i drzavnu kasu smatraju licnom svojim.
Reci da se zajebavas, molim te. Logike i vanago.
joint union

#130 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by joint union »

swanfilter wrote:

Kada mi neko iz BiH pocne trabunjati o pravima radnika, indoktrinaciji, emancipaciji, .... Covjece, o tim stvarima mi pises iz BiH? Halo, skontaj se ...

Sto je najgore, kada ovi nasi lokalni znalci skontaju ko sam, pocnu te okrecati da malo pricu uljepsas pred strancima. Kao, znas, nije bas sve do nas, mi se trudimo, al opstrukcije sa svih strana ... :lol: .

Ok, eto, ti ostani kuci, misli da si na svom, sam svoj sef, ... Ja sam svoj put izabrao, guze nisam cetnicima dao, nema potrebe da je kome drugom dajem. Ko radi, isplati mu se prije ili kasnije. Doci ce godine, a sa njima i iskustvo. Tada cu se vratiti kuci, vama u Sa da vam se pokazem par stvari. Do tada, ja radim na sebi i zbog sebe ...
Samo ti radi na sebi, trebaces raditi jos mnogo i dugo. Ti da nama pokazes par stvari :D , Jadan ne bio razgulices brze nego prvi put.
dječak sa šibicama

#131 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by dječak sa šibicama »

Joj teme, prezvakana 1000000 puta.

Onom ko je sa makadama sisao na gradski asfalt, super mu je taman sjekire padale... ko pamti nekadasnje, europsko Sarajevo, naravno da je razocaran danasnjim, Najnoviji Pazar - Sarajevom.
joint union

#132 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by joint union »

dječak sa šibicama wrote:Joj teme, prezvakana 1000000 puta.

Onom ko je sa makadama sisao na gradski asfalt, super mu je taman sjekire padale... ko pamti nekadasnje, europsko Sarajevo, naravno da je razocaran danasnjim, Najnoviji Pazar - Sarajevom.
Niko ne kaze da je super, bajno, idealno, no jel' i ti mislis da je "Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije"?
dječak sa šibicama

#133 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by dječak sa šibicama »

joint union wrote:

Niko ne kaze da je super, bajno, idealno, no jel' i ti mislis da je "Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije"?
Ma jok, taj ko to pise jer "pric`o mu jedan covjek", neozbiljan je.

Kuka se na sve strane,opravdano, nego pojedinci imaju neki kompleksaski pik na Sarajevo i "sarajlijice", pa koriste svaku situaciju da popljuju glavni grad.
loool

#134 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by loool »

joint union wrote:
loool wrote:
orada wrote:Gdje nestade vlasnik Sarajeva? :D
:lol: :lol: :lol:
Nafurani balavac,nezna ni sline obrisat a pametuje po forumu.
Tebe su istjerali iz neke popizdine, ali istu ocito nikad iz tebe.
Glup si ko semafor :lol:
joint union

#135 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by joint union »

loool wrote: Glup si ko semafor :lol:
Nemoj se bojati semafora, to samo pomaze regulaciji saobracaja. Nije ono sto su te prepadali, lazu bolan fakini.
loool

#136 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by loool »

joint union wrote:
Nemoj se bojati semafora, to samo pomaze regulaciji saobracaja. Nije ono sto su te prepadali, lazu bolan fakini.
I dalje si glup balavce :lol:
joint union

#137 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by joint union »

loool wrote:
joint union wrote:
I dalje si glup balavce :lol:
Svaka cast, ubio si me argumetima. Ostaj mi zdravo i vajcu se semafora.
supercali

#138 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by supercali »

joint union wrote:

evo ja mislim da prednjaci u kukanju apatiji al ne i u depresiji u odnosu na ostala mjesta iako nisam bio puno po ostalim mjestima

sad cu ti napisati i zasto to mislim

svi znamo da je bih u kurcu totalnom i da smo ajmo reci -1 u odnosu na normalu
eh sada depresija u selima i malim varosicama je jos -1 u odnosu na drugo jer radi mozda jedno "preduzece" koje se nekako krpi place kasne i slicno ono sto se navrti nekako se i trosi
kukanje i apatija je 0 jer nemaju kome da kukaju kad je citav grad takav a i ne odlucuju oni o sudbini grada sami

idemo dalje manji gradovi slicno kao ovo samo mozda ima vise od jednog preduzeca al stvar je kao sto rekoh ista
da napomenem ovi sto dodju sa sela samo pocnu zivjeti sa vise ljudi u okolini
kukanje i apatija 0

veci gradovi e tu je vec situacija drugacija
tu vec ima i uspjesnijih ljudi pa ovi na dnu vide pa je tu i kuknjava i apatija prisutna jer vide da oni ne mogu nista jer ovi kolo vode u opstinama i klincima palcima a kukaju pomalo i to uglavnom ovi koji dodju iz prethodne dvije skupine jer vide da se nije sta nabolje promijenilo a samo se ucrnjacio jer vidi da ima ovih sto nesto i uspjevaju
tu je vec i kukanje i apatija -1

e sarajevo to je prica za sebe
to je vrh u drzavi gdje ima i ultra uspjesnih sto zbog rada sto zbog ne rada
e tu vec ide kukanje vise vrste jer svi ovi odozgo pobrojani nadajuci se da ce uspjeti jer su dosli na vrh sjebu se a onda ide kukanje da se ne moze uspjeti a povrh toga ide kukanje kako nema gdje drugo
znaci kukanje -2
apatija e tek ovdje vidis da ne mozes nista pokrenuti u drzavi ni na nivou mjesne zajednice a kamoli drzave iako je glavni grad te iste drzave
znaci apatija -2

e depresija ostaje ista jer je takvo stanje u drzavi

ovo je moje vidjenje situacije u bih sto se tice kukanja apatije i depresije
joint union

#139 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by joint union »

dječak sa šibicama wrote:
joint union wrote:

Ma jok, taj ko to pise jer "pric`o mu jedan covjek", neozbiljan je.

Kuka se na sve strane,opravdano, nego pojedinci imaju neki kompleksaski pik na Sarajevo i "sarajlijice", pa koriste svaku situaciju da popljuju glavni grad.
Posteno :thumbup:
loool

#140 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by loool »

joint union wrote:
Glup si :lol:
joint union

#141 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by joint union »

supercali wrote:
joint union wrote:

evo ja mislim da prednjaci u kukanju apatiji al ne i u depresiji u odnosu na ostala mjesta iako nisam bio puno po ostalim mjestima

sad cu ti napisati i zasto to mislim

svi znamo da je bih u kurcu totalnom i da smo ajmo reci -1 u odnosu na normalu
eh sada depresija u selima i malim varosicama je jos -1 u odnosu na drugo jer radi mozda jedno "preduzece" koje se nekako krpi place kasne i slicno ono sto se navrti nekako se i trosi
kukanje i apatija je 0 jer nemaju kome da kukaju kad je citav grad takav a i ne odlucuju oni o sudbini grada sami

idemo dalje manji gradovi slicno kao ovo samo mozda ima vise od jednog preduzeca al stvar je kao sto rekoh ista
da napomenem ovi sto dodju sa sela samo pocnu zivjeti sa vise ljudi u okolini
kukanje i apatija 0

veci gradovi e tu je vec situacija drugacija
tu vec ima i uspjesnijih ljudi pa ovi na dnu vide pa je tu i kuknjava i apatija prisutna jer vide da oni ne mogu nista jer ovi kolo vode u opstinama i klincima palcima a kukaju pomalo i to uglavnom ovi koji dodju iz prethodne dvije skupine jer vide da se nije sta nabolje promijenilo a samo se ucrnjacio jer vidi da ima ovih sto nesto i uspjevaju
tu je vec i kukanje i apatija -1

e sarajevo to je prica za sebe
to je vrh u drzavi gdje ima i ultra uspjesnih sto zbog rada sto zbog ne rada
e tu vec ide kukanje vise vrste jer svi ovi odozgo pobrojani nadajuci se da ce uspjeti jer su dosli na vrh sjebu se a onda ide kukanje da se ne moze uspjeti a povrh toga ide kukanje kako nema gdje drugo
znaci kukanje -2
apatija e tek ovdje vidis da ne mozes nista pokrenuti u drzavi ni na nivou mjesne zajednice a kamoli drzave iako je glavni grad te iste drzave
znaci apatija -2

e depresija ostaje ista jer je takvo stanje u drzavi

ovo je moje vidjenje situacije u bih sto se tice kukanja apatije i depresije
Ma u qrcu smo, to je cinjenica, imali smo tubulencije, prelaz iz socijalistickog u kapitalisticko drustvo, pa rat. Znas kad je poplava da govna prva plivaju i kod nas ce vjerovatno plivati jos dugo. Ova tema je o:
dječak sa šibicama wrote:pojedinci imaju neki kompleksaski pik na Sarajevo i "sarajlijice", pa koriste svaku situaciju da popljuju glavni grad.
int21

#142 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by int21 »

swanfilter wrote:
Trpas, al to nije toliko bitno. Nego, sada imam veliku zelju te upoznati, kod Huse na mlinu popiti kahvu pa da progovorimo koju face to face. Mada, nema od toga nis, al bila bi mi zelja. Zanima me ko si, sigurno te poznajem. Ovako ili onako ..
Kod Huse ili kod Hamde, svejedno ali moram te razocarati, ja tebe ne bih volio upoznati. Nekoliko tvojih komentara mi je sve reklo i ne bih trosio svoje vrijeme na tebe.

Mozda, da nisi rekao par stvari po kojima te trpam u kos sa svim onim ljudima sa kojim se ne zelim ni sresti. A kamoli potrositi vrijeme.

Mozda se i znamo, ali to nije ni bitno. Popljuvao si sve sto si stigao a nisi harno ni razmislio o tome sta pricas.
joint union

#143 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by joint union »

int21 wrote:
swanfilter wrote:
Trpas, al to nije toliko bitno. Nego, sada imam veliku zelju te upoznati, kod Huse na mlinu popiti kahvu pa da progovorimo koju face to face. Mada, nema od toga nis, al bila bi mi zelja. Zanima me ko si, sigurno te poznajem. Ovako ili onako ..
Kod Huse ili kod Hamde, svejedno ali moram te razocarati, ja tebe ne bih volio upoznati. Nekoliko tvojih komentara mi je sve reklo i ne bih trosio svoje vrijeme na tebe.

Mozda, da nisi rekao par stvari po kojima te trpam u kos sa svim onim ljudima sa kojim se ne zelim ni sresti. A kamoli potrositi vrijeme.

Mozda se i znamo, ali to nije ni bitno. Popljuvao si sve sto si stigao a nisi harno ni razmislio o tome sta pricas.
Kapa dole.
supercali

#144 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by supercali »

junion ova tema je o depresiji kukanji i apatiji a ne o bilo kome ko ima pik na sarajevo tako da je nepotrebno o njima i pisati

citaj bar naslov
joint union

#145 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by joint union »

supercali wrote:junion ova tema je o depresiji kukanji i apatiji a ne o bilo kome ko ima pik na sarajevo tako da je nepotrebno o njima i pisati

citaj bar naslov
Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije.

Evo legendo naslov koji se koristi da kompleksasi pljuju po Sarajevu. Procitaj nesto osim naslova :thumbup:
supercali

#146 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by supercali »

odgovoris im jednom i pustis nek pisu
sto ih hraniti ako znas da nije bas tako kao sto pisu iako imaju pravo i da ga mrze
evo pogledaj moj jedan post kao odgovor ovom filteru i to je to ostalo ide na temu depresija kukanje i apatija
joint union

#147 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by joint union »

orada wrote:
loool wrote:
joint union wrote:

Nije glup-primitivan je.Ne moze se pomiriti sa cinjenicom da postoje ljude koji drugacije misle od njega.
A ti si evoluiro u PM, eto te sam sa sobom pricas. Samo nastavi :thumbup:
joint union

#148 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by joint union »

supercali wrote:odgovoris im jednom i pustis nek pisu
sto ih hraniti ako znas da nije bas tako kao sto pisu iako imaju pravo i da ga mrze
evo pogledaj moj jedan post kao odgovor ovom filteru i to je to ostalo ide na temu depresija kukanje i apatija
Nema veze, ruzno vrijeme, merak mi papke zahebavati
loool

#149 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by loool »

orada wrote:
loool wrote:
joint union wrote:

Nije glup-primitivan je.Ne moze se pomiriti sa cinjenicom da postoje ljude koji drugacije misle od njega.
balavac je ogranicen ko balkon :lol:
loool

#150 Re: Sarajevo epicentar depresije, kukanja i apatije

Post by loool »

orada wrote:Joint Union,naprije bi se reklo da ti nisi iz Sarajeva.Autohtone Sarajlije su civilizovani ljudi koji postuju tudje misljenje i trpe uvrede na racun svog grada. Nemoj bit ko onaj glumac iz Tuzle sto je sad najveci Sarajlija.
Nije on iz, on je od sarajeva :lol:
Sta ces mnogo se primitivaca doselilo u ovaj grad, sto se vidi iz prilozenog, pa ga odmah svojataju,kao da im je njiva,stala....
Locked