Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mali_Vuk wrote:Ali evo opet čitam i ne mogu da vjerujem
Tog čovjeka da nema trebalo bi ga izmislit
Radi se inace o jako ozbiljnom portalu
Dinamo primio pet golova da skrene pažnju sa suđenja Perkoviću
HDZ i njegovi saveznici sumnjaju da je Dinamo u dogovoru s komunistima namjerno izgubio od Salzburga s katastrofalnim ishodom da bi na nekoliko dana zasjenio vijesti o suđenju Udbašima i o pravednim zahtjevima branitelja.
Doduše nisam uopšte kliknuo na link, nego samo pročitao ovo što je postao zg2
A ima ih Maminjo dosta u otprilike ovom stilu, nije da nema
zg2 wrote:
- Prvenstveno mislim na svog brata Zorana. On je Srbin, iz njegovih očiju šiklja krv, a kada se nasmije, vidite samo zube spremne na klanje. On je uvreda za hrvatski um, hrvatski mozak i hrvatskog čovjeka. Zamislite da čovjek koji je Srbin, koji nikada nije radio u prosvjeti i sportu, osim što je bio anonimni zadnji vezni, je trener u tako važnoj utakmici. I to daš čovjeku bez ikakvog iskustva i s takvom dinamomržnjom - kaže Mamić.
- On je najveći Dinamomrzac poslije Bore Čorbe. Nek je proklet na 97. obljetnicu oktobarske revolucije. Proklet bio! - zaključio je Mamić.
Bože sačuvaj kakve gluposti priča ovaj levat. Mrtvi bolesnik.
zg2 wrote:
- Prvenstveno mislim na svog brata Zorana. On je Srbin, iz njegovih očiju šiklja krv, a kada se nasmije, vidite samo zube spremne na klanje. On je uvreda za hrvatski um, hrvatski mozak i hrvatskog čovjeka. Zamislite da čovjek koji je Srbin, koji nikada nije radio u prosvjeti i sportu, osim što je bio anonimni zadnji vezni, je trener u tako važnoj utakmici. I to daš čovjeku bez ikakvog iskustva i s takvom dinamomržnjom - kaže Mamić.
- On je najveći Dinamomrzac poslije Bore Čorbe. Nek je proklet na 97. obljetnicu oktobarske revolucije. Proklet bio! - zaključio je Mamić.
I ja sam naletio na prvu ne pogledavši link
Očigledno da se radi o nekom satiričnom portalu. Zayebavaju se haman.
zg2 wrote:
I ja sam naletio na prvu ne pogledavši link
Očigledno da se radi o nekom satiričnom portalu. Zayebavaju se haman.
Vidjet ćemo. Pred početak sezone je odbijena ponuda Marseillea od 2 do 3 milijuna prije ovakve eksplozije. Kramarić je u preko 20 i nešto utakmica postigao više golova nego što je igrao utakmica, od toga 5 u Europa ligi, a 2 za reprezentaciju. Ako njega ne utope za te novce ne znam koga će.
Samo ne znam koliko je Mamić upetljan u sve to i hoće li i on dobiti svoj dio kolača.