Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pitt wrote:A zasto joj ne bih pomagao? Kao prvo, ne zelim imat domacicu za zenu vec neku koja ce biti ambiciozna i ganjat karijeru kao i ja. Samim tim znaci da ce imati puno obaveza i sta treba da joj sad naklatim i vodjenje cijelog domacinstva? Hvala bogu, znam skuhat, ocistit, oprat....i mogu pomoci....nije frka
prodje jesen, ja se ne ozenih
p.s.
samo da obavijestim cijenjeni puk ...da sam danas dosao do znakovite ..pozicije 69 na forumu..
Stari wrote:Eh vidi vidi...sto su brzi u prebacivanju sa odjela na odjel. Eh pa da vidimo. Crna pantero.....koliko stvarno mislis da sam ja star?
PS Zanemari to sto Novalic prica ....ona je na potpunoj stranputici.
Vidi stvarno, bas je prebacise
Ma ne uzimam uopste u obzir sta novalicka prica, vec si ti na jednoj temi rekao, ako me pamcenje dobro sluzi , da imas 44 Je li tacno?
pitt wrote:A zasto joj ne bih pomagao? Kao prvo, ne zelim imat domacicu za zenu vec neku koja ce biti ambiciozna i ganjat karijeru kao i ja. Samim tim znaci da ce imati puno obaveza i sta treba da joj sad naklatim i vodjenje cijelog domacinstva? Hvala bogu, znam skuhat, ocistit, oprat....i mogu pomoci....nije frka
prodje jesen, ja se ne ozenih
p.s.
samo da obavijestim cijenjeni puk ...da sam danas dosao do znakovite ..pozicije 69 na forumu..
Direktna provokacija upućena čovjeku koji se brine da tema ima svoj uvod , zaplet i kraj međutim kao da vidim da će ovaj put Solomon pomoći da se Panta ne ukući .
Uopste nije bila provokacija, vec sam se drzala teme Ma sta si se ti odmah ufatio branjenja i ukazivanja Ti to hoces da postanem ban-hanuma? (ne znam kako se vabi zenski ban )
Jah, sve je to fino, ali ako tvoja hanuma odluci, kad, ako Bog da, dobijete prinovu, da ostane kod kuce, jer zeli biti sa djetetom prvih par godina, sta ces onda? Ili ti ne kontas imati djecu? A ko ce nam onda osigurati penzije?
Ma sta je par godina panto. Za cas to prodje. Znam samo da nece biti jedna od onih eh ti radi ko crnac a ja cu peglat kauch i gledat opru do podne a poslije podne cu biti domacica :D
pitt wrote:Ma sta je par godina panto. Za cas to prodje. Znam samo da nece biti jedna od onih eh ti radi ko crnac a ja cu peglat kauch i gledat opru do podne a poslije podne cu biti domacica :D
Fid kako zna Jesi li se ti to vec jednom bio zenio?
pitt wrote:Ma sta je par godina panto. Za cas to prodje. Znam samo da nece biti jedna od onih eh ti radi ko crnac a ja cu peglat kauch i gledat opru do podne a poslije podne cu biti domacica :D
Fid kako zna Jesi li se ti to vec jednom bio zenio?
jedno pitanje za iskusne 'domacice' pantu, novu, andju (iako je nema)i ostale koje se smatraju iskusnima . je l' moguce zamijeniti 'klasichne' uloge (mushkarca i zhene) a da kucanstvo ne trpi?
i mene interesuje novo. ali ozbiljno. koje je to mjesto moguce da nam se kategorije razlikuju. sex je kod mene pod razonoda a ne pod domacinstvo a sve i da nije, ko to ne voli biti gore