Pitanje za SVE??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sha_ba

#126 Re: Pitanje za SVE??

Post by sha_ba »

:mrgreen: :lol: :lol:
Zovem se Zelena

#127 Re: Pitanje za SVE??

Post by Zovem se Zelena »

agbonlahor wrote:
neko nesto konkretno da kaze, zasto su zene takve, makar 1 dje da se javi pa da mi elaboriraa sta se to zenama u glavi desava, taj mentalni sklop :)
Neka i meni neko od forumaša elaborira šta se dešava muškarcima u glavi pa isto urade od dugogodišnje veze.

Mada se ja više ne zamaram time. Al' da znaš da to ne rade samo žene. Razjebete i vi fine, duge veze.
dječak sa šibicama

#128 Re: Pitanje za SVE??

Post by dječak sa šibicama »

agbonlahor wrote: Ovom prilikom zahvalio bi se svima koji su pisali savjetovali, ako neko ima jos nesto rec slobodno, procitat cu, a he he he usput ako ima cura neka da je voljna upoznati se sa momkom od 27god nek se javi na pp, moj detaljan opsi ko sam i sta sam je u mojim postovima, a na kafi mozemo i diskutovat kakvi smo spolja..

Javite se na PP, :P
Tu smo dakle :D
Arii

#129 Re: Pitanje za SVE??

Post by Arii »

agbonlahor wrote:Ide zivot dalje, sve to stoji, al nisam ni toliko vise ono za neke vezice opet godinama da se mrcvarim itd. josh nakon 7 godina, nije ni to mjesec dana!!

neko nesto konkretno da kaze, zasto su zene takve, makar 1 dje da se javi pa da mi elaboriraa sta se to zenama u glavi desava, taj mentalni sklop :)
Dešavaju se slični biohemijski procesi kao i kod muškaraca :D

Sve zavisi od toga kakvoj je neko duha. Po ovome što si ti napisao cura je možda avanturističkog duha, a takvim ljudima uvijek treba nešto novo, (nažalost) i novi ljudi. Prije nije bila baš u mogućnosti da udovolji nekim svojim prohtjevima, sad jeste i naravno ti joj smetaš u tome. Taj život od prije nije onaj koji je htjela i koji ima mogućnost da živi sad, i tako ti si ostao u njenoj prošlosti, kad je imala ono što treba, a ne ono što želi
Ima ovakvih i muškaraca. Ako je ovo moje mišljenje istinito, ta cura je itekako (seljački) mudra :D

S druge strane možda je normala, ono zlatna sredina, niti izuzetno nemiran niti miran duh, ehh u tom slučaju moguće da joj je dosadilo. Emocije se troše,leptirići nestanu, postane navika biti s nekim, skontala da je previše mlada da se prepusti tome i aj zdra`o....

A ti si previše negativan, ako imaš stav da je veza "mrcvarenje", ne trebaš ti onda vezu nego neku drugu mukotrpnu aktivnost
JThomas

#130 Re: Pitanje za SVE??

Post by JThomas »

Zovem se Zelena wrote:
agbonlahor wrote:
Neka i meni neko od forumaša elaborira šta se dešava muškarcima u glavi pa isto urade od dugogodišnje veze.

Mada se ja više ne zamaram time. Al' da znaš da to ne rade samo žene. Razjebete i vi fine, duge veze.
izletila bolja koka od tebe. k'o vamo frajer s više para :D
Zovem se Zelena

#131 Re: Pitanje za SVE??

Post by Zovem se Zelena »

JThomas wrote:
Zovem se Zelena wrote:
agbonlahor wrote:

Bem ga, kad god ga vidim sam je :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#132 Re: Pitanje za SVE??

Post by Velkoski »

Prati ga češće.
uglavnomja

#133 Re: Pitanje za SVE??

Post by uglavnomja »

McMoy wrote:Ma džaba da prođe 1.001 situaciju, opet džaba.

Žene su čudne biljke.
Ja sam kao nešto pokušavao da ih razumijem, potrošio godine i godine,
a sad ih razumijem manje nego na početku, tako da... stsni zube i trpi. :cry: :evil:

Jos se nije rodio ko je zene razumio :run:
Arii

#134 Re: Pitanje za SVE??

Post by Arii »

JThomas wrote:
Zovem se Zelena wrote:
agbonlahor wrote:

Nisu svi tako površni
JThomas

#135 Re: Pitanje za SVE??

Post by JThomas »

malo se šalim, al' više sam ozbiljan. ne mora biti, al' pravilo je. strana koja ostavlja najčešće to dobro, dobro isplanira, al' svaki plan se zna izjaloviti, k'o i u svemu.
KPNCTNJAH

#136 Re: Pitanje za SVE??

Post by KPNCTNJAH »

hadalj wrote:
Brate da bi davao korisne savjete moras prvo sve to i sam proci, nije isto gledati sa strane i laprdati i proci kroz to sam, lakse ces razumjeti i pomoci onome kome treba pomoc..
Budes u vezi 7 godina i onda ti djevojka kaze da vise nikad necete biti zajedno, vise te ne zeli...malo to uljepsa, kao voli te, ovo ono, a u biti kaze da vise nisi dovoljno dobar za nju... i ti bi se tu nesto borio oko nje? Hajd' nakon svadje u afektu da to izgovori, ali ovo je nakon duzeg razmisljanja...

Ako je ona odlucila tako lako preci preko svega, za sta bi se ti onda borio? Da su bili u braku, ovakva bi ga ostavila kad bi se on razbolio... nije ona sigurno preko noci to odlucila, glumila je pred njim da je sve ok, a danima, vjerovatno mjesecima razmislja o tome da ga ostavi... jos samo kao slag na tortu treba da uleti drugi momak, pa da se on nesto tu bori za nju k'o u filmovima u nadi da ce prava ljubav pobijediti, a ne bolji uslovi za zivot koje ona trazi :mrgreen: Naravno da ce biti sjeban u svakom slucaju, ali jos gore bi mu bilo da se vrti oko nje i nesto pokusava dok ona trazi "boljeg" od njega...
Arii

#137 Re: Pitanje za SVE??

Post by Arii »

JThomas wrote:malo se šalim, al' više sam ozbiljan. ne mora biti, al' pravilo je. strana koja ostavlja najčešće to dobro, dobro isplanira, al' svaki plan se zna izjaloviti, k'o i u svemu.
slažem se da imam takvih (ne)ljudi, al u ovoj situaciji mislim nije to to, jer se cura uspjela osamostaliti, ima svoj posao i novac...ako joj je motiv bio novac tad bi i puno prije kad joj je ovaj uspjevao plaćati (samo) neka studentska putovanja, zamjenila ga nekim ko bi joj priuštio nešto luksuznije
JThomas

#138 Re: Pitanje za SVE??

Post by JThomas »

i zato sad apetiti rastu i puca na više. kad ona nije imala ništa, on je imao nešto. sad kad i ona ima nešto, misli da može bolje.
burek_in_space

#139 Re: Pitanje za SVE??

Post by burek_in_space »

I kad kazhu da je ovo shund muzika, a chovjek sve objasnio :(

Arii

#140 Re: Pitanje za SVE??

Post by Arii »

moguće, isto kao i sve druge mogućnosti koje su tu navedene, o tome treba da prosudi pokretač teme, on je zna.

ili, bolje neka ne misli previše o tome, većina je ovdje pravo zaključila, bolje mu je da misli o sebi, a ne o njoj, Bog da je htio da gledamo iza nas, dao bi nam oči sa suprotne strane, a ne naprijed....
sha_ba

#141 Re: Pitanje za SVE??

Post by sha_ba »

dzaba :mrgreen:
Sunny-7

#142 Re: Pitanje za SVE??

Post by Sunny-7 »

JThomas wrote:malo se šalim, al' više sam ozbiljan. ne mora biti, al' pravilo je. strana koja ostavlja najčešće to dobro, dobro isplanira, al' svaki plan se zna izjaloviti, k'o i u svemu.
Ma dosadio je on njoj, previše fin, ali pokajaće se ona brzo. Da je pametan, nastavio bi dalje bez nje, al' haman nije...

Sent from my iPhone using Tapatalk
uglavnomja

#143 Re: Pitanje za SVE??

Post by uglavnomja »

sha_ba wrote:dzaba :mrgreen:

Do daljnjeg .... :D
insomnia78

#144 Re: Pitanje za SVE??

Post by insomnia78 »

Velkoski wrote:Prati ga češće.
:D

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
hadalj

#145 Re: Pitanje za SVE??

Post by hadalj »

KPNCTNJAH wrote:
hadalj wrote:
Brate da bi davao korisne savjete moras prvo sve to i sam proci, nije isto gledati sa strane i laprdati i proci kroz to sam, lakse ces razumjeti i pomoci onome kome treba pomoc..
Budes u vezi 7 godina i onda ti djevojka kaze da vise nikad necete biti zajedno, vise te ne zeli...malo to uljepsa, kao voli te, ovo ono, a u biti kaze da vise nisi dovoljno dobar za nju... i ti bi se tu nesto borio oko nje? Hajd' nakon svadje u afektu da to izgovori, ali ovo je nakon duzeg razmisljanja...

Ako je ona odlucila tako lako preci preko svega, za sta bi se ti onda borio? Da su bili u braku, ovakva bi ga ostavila kad bi se on razbolio... nije ona sigurno preko noci to odlucila, glumila je pred njim da je sve ok, a danima, vjerovatno mjesecima razmislja o tome da ga ostavi... jos samo kao slag na tortu treba da uleti drugi momak, pa da se on nesto tu bori za nju k'o u filmovima u nadi da ce prava ljubav pobijediti, a ne bolji uslovi za zivot koje ona trazi :mrgreen: Naravno da ce biti sjeban u svakom slucaju, ali jos gore bi mu bilo da se vrti oko nje i nesto pokusava dok ona trazi "boljeg" od njega...
SVe to stoji al ponavljam nije isto i kad se nadjes u situaciji ovog decka bez obzira na iskustvo od ranije i prozvakane slucajeve drugih. Evo kladim se u zivot da se i ti nadjes u istoj situaciji sigurno ne bi odreagovao ovako kako pises, uradio bi dosta gluposti prije toga, rascistio u glavi ako si psiholoski jak, strpao lekciju u glavu a ne guzicu i nastavio dalje, jaci, pametniji, konkretniji, od pomoci mnogo bolji, eh druga stvar je ako si strpao sve to u guzicu pa ti se iste stvari ponove..
punotoga

#146 Re: Pitanje za SVE??

Post by punotoga »

burazeru, sto se tebi desilo, s nekim (mozda bitnim) razlikama desilo se i meni, a obojici, i mnogim drugima, desila se - zena. necu reci sve su zene kuje, ali da su sve iste, to hocu. ta te tvoja potrosila, dosadio si joj, njene zelje nisu se poklapale sa tvojima, ta tvoja se cak u medjuvremenu osamostalila dovoljno da joj vise ne trebas, i nogirala te. bez trunke savjesti. to imaj na umu, sta god da ti je rekla, kako god da ti je pokusala upakovat' taj neki izgovor, nijednog momenta nije imala griznju savjesti, cak sta vise, njoj je laknulo kada te nogirala. kao da se oslobodila nekakvog tereta. i vrlo vjerovatno je neki drugi u pitanju. jer uvijek postoji neko drugi. ali isto tako imaj na umu onu staru narodnu - ni ker nece dok kuja ne mahne repom. to sto ti raja prica da navodno nema nikoga nije nikakva garancija da nema. i opet kazem, cak sta vise, nemoj se iznenaditi ako to bude neki radni kolega, s faksa, ili drugi lik koji je bio u njenoj blizini. ovo ti kazem zato sto je jedna zena meni nakon isto tako toliko godina prodavala suplju i ja joj reknem ime i prezime, ispostavilo se, lika za kojeg ce se udati. trebalo je samo pred svijetom izgledati da su drugi razlozi... ne zaboravi, uvijek postoji neko drugi, i opet ponavljam, nece ni ker dok kuja ne mahne repom. ali nema koristi od nekakvog premlacivanja nekoga kad je steta nepovratno ucinjena. a svakako je tako bolje. onaj ko izda jednom, izdace i drugi put, jos lakse. s tim sto je zenama to daleko lakse uraditi. i da se razumijemo, nisam zenomrzac, sta vise, imam dovoljno zemskih prijatelja(ica) da to demantuju, ali kada je rijec o vezama, tu vise nema pravila osim jednog - sve su iste u vezi. nego budi sretan sto to nisi ozenio. ili bi se razvodio za godinu ili bi imao pakao od zivota sa nezadovoljnom zenom. a jos nedobog da tu udrobis i djecu, pa da te djecom ucjenjuje. sretan si koliko si tezak. samo pamet u glavu ubuduce. koliko god srce otvorio ne zaboravi - sve su iste. budi fin koliko god treba, ali kad treba nemoj se ustrucavati ni da pod obrises sa njom. to je na zalost jedini nacin na koji ce te zena postovati. nikakvi kompromisi, nikakvi razgovori, nikakav lijep nacin, sve je to gubljenje vremena i zivaca. ljudi smo, i kao i zivotinje poznajemo i priznajemo zakon jaceg. iste su ti zene kad je to u pitanju. postovace muskarca/muzijaka samo ako je jaci od nje. svjedok su mi svi oni brakovi u kojima su muzevi pizde izmedju cetiri zida i sve one siledzije sto namlate zenu kad servira hladan rucak. pobjegnu one materi ali se uvijek vracaju. i nikad ne daju rec nista protiv njih. a sad, kako ces se ti sa tim nositi, to je individualno, ali ako ikako mozes, budi karakter i ne zovi je. ima toliko drugih osim nje, samo trebas oci otvoriti.
punotoga

#147 Re: Pitanje za SVE??

Post by punotoga »

ja lijepo rekoh da zene nisu kuje, zene su jednostavno takve - iste. to sto tebe boli istina tvoj je problem.
hadalj

#148 Re: Pitanje za SVE??

Post by hadalj »

veze s vezom wrote:
punotoga wrote:burazeru, sto se tebi desilo, s nekim (mozda bitnim) razlikama desilo se i meni, a obojici, i mnogim drugima, desila se - zena. necu reci sve su zene kuje, ali da su sve iste, to hocu. ta te tvoja potrosila, dosadio si joj, njene zelje nisu se poklapale sa tvojima, ta tvoja se cak u medjuvremenu osamostalila dovoljno da joj vise ne trebas, i nogirala te. bez trunke savjesti. to imaj na umu, sta god da ti je rekla, kako god da ti je pokusala upakovat' taj neki izgovor, nijednog momenta nije imala griznju savjesti, cak sta vise, njoj je laknulo kada te nogirala. kao da se oslobodila nekakvog tereta. i vrlo vjerovatno je neki drugi u pitanju. jer uvijek postoji neko drugi. ali isto tako imaj na umu onu staru narodnu - ni ker nece dok kuja ne mahne repom. to sto ti raja prica da navodno nema nikoga nije nikakva garancija da nema. i opet kazem, cak sta vise, nemoj se iznenaditi ako to bude neki radni kolega, s faksa, ili drugi lik koji je bio u njenoj blizini. ovo ti kazem zato sto je jedna zena meni nakon isto tako toliko godina prodavala suplju i ja joj reknem ime i prezime, ispostavilo se, lika za kojeg ce se udati. trebalo je samo pred svijetom izgledati da su drugi razlozi... ne zaboravi, uvijek postoji neko drugi, i opet ponavljam, nece ni ker dok kuja ne mahne repom. ali nema koristi od nekakvog premlacivanja nekoga kad je steta nepovratno ucinjena. a svakako je tako bolje. onaj ko izda jednom, izdace i drugi put, jos lakse. s tim sto je zenama to daleko lakse uraditi. i da se razumijemo, nisam zenomrzac, sta vise, imam dovoljno zemskih prijatelja(ica) da to demantuju, ali kada je rijec o vezama, tu vise nema pravila osim jednog - sve su iste u vezi. nego budi sretan sto to nisi ozenio. ili bi se razvodio za godinu ili bi imao pakao od zivota sa nezadovoljnom zenom. a jos nedobog da tu udrobis i djecu, pa da te djecom ucjenjuje. sretan si koliko si tezak. samo pamet u glavu ubuduce. koliko god srce otvorio ne zaboravi - sve su iste. budi fin koliko god treba, ali kad treba nemoj se ustrucavati ni da pod obrises sa njom. to je na zalost jedini nacin na koji ce te zena postovati. nikakvi kompromisi, nikakvi razgovori, nikakav lijep nacin, sve je to gubljenje vremena i zivaca. ljudi smo, i kao i zivotinje poznajemo i priznajemo zakon jaceg. iste su ti zene kad je to u pitanju. postovace muskarca/muzijaka samo ako je jaci od nje. svjedok su mi svi oni brakovi u kojima su muzevi pizde izmedju cetiri zida i sve one siledzije sto namlate zenu kad servira hladan rucak. pobjegnu one materi ali se uvijek vracaju. i nikad ne daju rec nista protiv njih. a sad, kako ces se ti sa tim nositi, to je individualno, ali ako ikako mozes, budi karakter i ne zovi je. ima toliko drugih osim nje, samo trebas oci otvoriti.
jebote kako iz ovog posta osjetis bijes prema zenama

nisi zenomrzac al su ipak sve zene kuje i sve su iste u vezi :-) koja hrpa nebuloza na jednom mjestu..pa tot´je
edit: btw ako ti svoj karakter mozes pokazati na taj nacin da udaris zensko da bi se osjecao kao muskarac..onda se samoubij..jos dosao da daje savjete

Morao je profil napravit da bi napisao ovaj post, toliko gorcine u liku ima da bi on bez milosti jebao ih sve redom k'o nepismene :p :lol:
ćiribiribela

#149 Re: Pitanje za SVE??

Post by ćiribiribela »

Enter ljudi, enter. :mrgreen:
punotoga

#150 Re: Pitanje za SVE??

Post by punotoga »

i okaci macku o rep taj tvoj supljak o nekakvom pokazivanju karaktera i dokazivanju muskosti. ja sam svoj karakter dokazao kome sam trebao i kad sam trebao.
i ovde nismo da raspravljamo o mom karakteru ili o meni uopste, vec da covjeku pokusamo dati neki savjet. ako ti se moj ne svidja, zadrzi ga za sebe. nisam te ni pitao da li ti se svidja ili ne. ako bude trebalo otvoricu temu pa da te pitam svidjal ti ovo sto ja govorim.
Post Reply