Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- smoki_choko
#126 Re: Sarajevski derbi
od kako vam je škoro otišo u mexico nema vise ko da vam bude u ofsajdu 
- Joey Tribbiani
- burek_in_space
#128 Re: Sarajevski derbi
Velika dilema je preda mnom, da li ostaviti temu otvorenom, pa da lete banovi, ili je zatvoriti?! 
- ganjeta
#129 Re: Sarajevski derbi
Pa to je najlakse...tebi ni iz dzepa,ni u dzep 
-
north
#130 Re: Sarajevski derbi
Opomene i banovi sviju ti, daj nam da se prepucavamo, ali bez vrijeđanja.....kad već nema teme o PL......burek_in_space wrote:Velika dilema je preda mnom, da li ostaviti temu otvorenom, pa da lete banovi, ili je zatvoriti?!
- burek_in_space
#131 Re: Sarajevski derbi
Ona moja dilema zavisi samo od vas i vasheg ponashanja na ovoj temi.north wrote:
Opomene i banovi sviju ti, daj nam da se prepucavamo, ali bez vrijeđanja.....kad već nema teme o PL......
Jako svjestan ne postojanja prostora na kojem cete jedni druge podbadati
Ugodno forumanje svima
- veljaca
#132 Re: Sarajevski derbi
Nekada se znalo: Sarajevski derbi Zeljo - Sarajevo ....
Danas: Sarajevski derbiji :
- Zeljo - Sarajevo
- Zeljo - Olimpic
- Zeljo - Slavija
- Sarajevo - Olimpic
- Sarajevo - Slavija
- Olimpic - Slavija

Mada ni je ni to lose .... Neka sto vise derbija ...
- Zeljo - Sarajevo
- Zeljo - Olimpic
- Zeljo - Slavija
- Sarajevo - Olimpic
- Sarajevo - Slavija
- Olimpic - Slavija
-
north
#133 Re: Sarajevski derbi
To se samo kaže jer su klubovi iz istog grada, i u Hrvatskoj se za Dinamo - Zagreb kaže da je derbi, .....Ali zna se da je samo jedan jedini pravi derbi i tako će zauvijek bitiveljaca wrote:Nekada se znalo: Sarajevski derbi Zeljo - Sarajevo ....
- Zeljo - Sarajevo
- Zeljo - Olimpic
- Zeljo - Slavija
- Sarajevo - Olimpic
- Sarajevo - Slavija
- Olimpic - Slavija
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- smoki_choko
#134 Re: Sarajevski derbi
furamo se na london i londonske derbijeveljaca wrote:Nekada se znalo: Sarajevski derbi Zeljo - Sarajevo ....
- Zeljo - Sarajevo
- Zeljo - Olimpic
- Zeljo - Slavija
- Sarajevo - Olimpic
- Sarajevo - Slavija
- Olimpic - Slavija
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Šibicar
#135 Re: Sarajevski derbi
Vidjeti poslije derbija uplakana,tužna i pokisla lica Argentinaca....Neprocjenjivo! 
-
north
#136 Re: Sarajevski derbi
Vidim da vas dosta sa ironijom spominje riječ "Argentinci", nije tajna da pokušavamo da kopiramo najbolje navijače na svijetu, a kako nam ide možete pogledati ovdje, kao i komentare na ovo od drugih navijačkih skupina:Šibicar wrote:Vidjeti poslije derbija uplakana,tužna i pokisla lica Argentinaca....Neprocjenjivo!
http://www.youtube.com/watch?v=O_mnar6uLK0
http://www.youtube.com/watch?v=OYYBN7Pu ... re=related
Daleko ste vi od ovoga mali medvjedići.....
O tome ko će da kisne u nedjelju još će da se vidi......
- veljaca
#137 Re: Sarajevski derbi
Prvo - pitanje je hoce li biti kise ....north wrote:Vidim da vas dosta sa ironijom spominje riječ "Argentinci", nije tajna da pokušavamo da kopiramo najbolje navijače na svijetu, a kako nam ide možete pogledati ovdje, kao i komentare na ovo od drugih navijačkih skupina:Šibicar wrote:Vidjeti poslije derbija uplakana,tužna i pokisla lica Argentinaca....Neprocjenjivo!
Moja ekipa - ce biti na Zeljinom Sjeveru - gdje smo uvijek i nema teorije da pokisnemo ....
- Tvrtko II Kotromanić
#138 Re: Sarajevski derbi
cuj daleko..north wrote:Vidim da vas dosta sa ironijom spominje riječ "Argentinci", nije tajna da pokušavamo da kopiramo najbolje navijače na svijetu, a kako nam ide možete pogledati ovdje, kao i komentare na ovo od drugih navijačkih skupina:Šibicar wrote:Vidjeti poslije derbija uplakana,tužna i pokisla lica Argentinaca....Neprocjenjivo!
pa vidi, nama svakako nije u cilju odrzavanje trubackog koncerta na Jugu, a to sto se vi na Gucu furate to je vec vasa stvar
- Šibicar
#139 Re: Sarajevski derbi
Nije ironija,pravi ste Argentinci,nema šta.north wrote:Vidim da vas dosta sa ironijom spominje riječ "Argentinci", nije tajna da pokušavamo da kopiramo najbolje navijače na svijetu, a kako nam ide možete pogledati ovdje, kao i komentare na ovo od drugih navijačkih skupina:Šibicar wrote:Vidjeti poslije derbija uplakana,tužna i pokisla lica Argentinaca....Neprocjenjivo!
- cigara
#140 Re: Sarajevski derbi
valjda ce biti kisa, poznato je da na onom stadionu ima zmija pa ce ih to sprijeciti 
-
north
#141 Re: Sarajevski derbi
Da je ljeto morali bi svi zadužiti po jedan serum protiv ne daj bože zmijskog otrova, sreća pa zahladi.....cigara wrote:valjda ce biti kisa, poznato je da na onom stadionu ima zmija pa ce ih to sprijeciti
-
north
#142 Re: Sarajevski derbi
Šibicar wrote:Nije ironija,pravi ste Argentinci,nema šta.north wrote:Vidim da vas dosta sa ironijom spominje riječ "Argentinci", nije tajna da pokušavamo da kopiramo najbolje navijače na svijetu, a kako nam ide možete pogledati ovdje, kao i komentare na ovo od drugih navijačkih skupina:Šibicar wrote:Vidjeti poslije derbija uplakana,tužna i pokisla lica Argentinaca....Neprocjenjivo!
O tome ko će da kisne u nedjelju još će da se vidi......Mi i ne želimo nikoga kopirati,jer mi nismo kopija kao neki....
Shalala,lalallal.....kako ono...
Ukucaj prijetelju Besiktas fans....toliko o originalnosti....što ne mogu na rende core....
- Šibicar
#143 Re: Sarajevski derbi
Ih nećemo sad iz krajnosti u krajnost,north wrote:
Shalala,lalallal.....kako ono...![]()
![]()
Ukucaj prijetelju Besiktas fans....toliko o originalnosti....što ne mogu na rende core....
-
north
#144 Re: Sarajevski derbi
Šibicar wrote:Ih nećemo sad iz krajnosti u krajnost,north wrote:
![]()
Ukucaj prijetelju Besiktas fans....toliko o originalnosti....što ne mogu na rende core....navedi mi jednu navijačku grupu sa ovih prostora koja nema kopiju neke pjesme od druge navijačke grupe,i onda mi navedi jednu navijačku grupu koja otvoreno kopira neku drugu i diči se time.
Adiós....
Pa ti si čovječe prvi počeo o kopiranju i kako vama ne treba da ikoga kopirate, a sad kad ti se ukaže, ti mijenjaš ploču
Pa naravno da se uzimaju druge pjesme, ali ja to nisam pobijao
Pozzzz, pošto si ti do sada bio jedan od korektnijih i nadam se da ćeš takav i ostati.....
- Šibicar
#145 Re: Sarajevski derbi
Znam da si i ti jedan od korektnijih zato sam i ušao u diskusiju sa tobom,iako mi nisi odgovorio nema veze.north wrote:Šibicar wrote:Ih nećemo sad iz krajnosti u krajnost,north wrote:
![]()
Ukucaj prijetelju Besiktas fans....toliko o originalnosti....što ne mogu na rende core....navedi mi jednu navijačku grupu sa ovih prostora koja nema kopiju neke pjesme od druge navijačke grupe,i onda mi navedi jednu navijačku grupu koja otvoreno kopira neku drugu i diči se time.
Adiós....
![]()
![]()
Pa ti si čovječe prvi počeo o kopiranju i kako vama ne treba da ikoga kopirate, a sad kad ti se ukaže, ti mijenjaš ploču![]()
Pa naravno da se uzimaju druge pjesme, ali ja to nisam pobijao![]()
Pozzzz, pošto si ti do sada bio jedan od korektnijih i nadam se da ćeš takav i ostati.....
- Baltazar_khan
#146 Re: Sarajevski derbi
Navijači Engleske reprezentacije također koriste trube na svojim tribinama. To što ste vi ljubomorni i što vam je krivo što niste prvi uveli trubu na tribinu, vaša stvarTvrtko II Kotromanić wrote: pa vidi, nama svakako nije u cilju odrzavanje trubackog koncerta na Jugu, a to sto se vi na Gucu furate to je vec vasa stvar
Uvijek korak ispred!
-
c0d14c
#147 Re: Sarajevski derbi
Kume nismo ni mi prvi uveli trubu.Baltazar_khan wrote:Navijači Engleske reprezentacije također koriste trube na svojim tribinama. To što ste vi ljubomorni i što vam je krivo što niste prvi uveli trubu na tribinu, vaša stvarTvrtko II Kotromanić wrote: pa vidi, nama svakako nije u cilju odrzavanje trubackog koncerta na Jugu, a to sto se vi na Gucu furate to je vec vasa stvarInstrument koji podiže atmosferu za 150 %
![]()
Uvijek korak ispred!
- BSn
#148 Re: Sarajevski derbi

Prvi ban: Utorak!
Katanac: Srijeda navecer!
Prva ponuda.
- Tvrtko II Kotromanić
#149 Re: Sarajevski derbi
onda vi i Englezi slijedece godine na sabor u Guci pa da vidimo ko bolje trubiBaltazar_khan wrote:Navijači Engleske reprezentacije također koriste trube na svojim tribinama. To što ste vi ljubomorni i što vam je krivo što niste prvi uveli trubu na tribinu, vaša stvarTvrtko II Kotromanić wrote: pa vidi, nama svakako nije u cilju odrzavanje trubackog koncerta na Jugu, a to sto se vi na Gucu furate to je vec vasa stvarInstrument koji podiže atmosferu za 150 %
![]()
Uvijek korak ispred!
-
upaljac83
#150 Re: Sarajevski derbi
Najsmjesniji su ovi koji trubu vezuju iskljucivo za GucuTvrtko II Kotromanić wrote:onda vi i Englezi slijedece godine na sabor u Guci pa da vidimo ko bolje trubiBaltazar_khan wrote:Navijači Engleske reprezentacije također koriste trube na svojim tribinama. To što ste vi ljubomorni i što vam je krivo što niste prvi uveli trubu na tribinu, vaša stvarTvrtko II Kotromanić wrote: pa vidi, nama svakako nije u cilju odrzavanje trubackog koncerta na Jugu, a to sto se vi na Gucu furate to je vec vasa stvarInstrument koji podiže atmosferu za 150 %
![]()
Uvijek korak ispred!