Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post Reply
Kikibombona

#126 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Kikibombona »

plain vanilla wrote:A ko ce zapravo glasati za Suljagica?

U Federaciji nije bas omiljen kod Bosnjaka zbog vjeronauka, a ako je i osvojio simpatije povratnika u RS, oni ne mogu glasati za njega.
Moze ciljati na sadasnje i bivse pristalice Zeljka Komsica, Sefera Haliovica, Harisa Silajdzica, Mirenesa Ajanovica itd.

Ljudi koji su na prethodnim izborima glasali za Komsica su sansa za Suljagica. Tu je u utrci sa cirkusantom No.2, Bakirom Hadziomerovicem.

Sve u svemu, Izetbegovic je apsolutni favorit. Bilo bi svojevrsno cudo da popusi. SDA je direktno uhljebila makar 50 000 ljudi (mozda i vise). To kad pomnozis sa 4 je sigurnih 200 000 glasaca. Sve preko toga je bonus.

Ostali kandidati ce se klati medjusobno i omoguciti Bakiru laganu pobjedu.

Tako je mozda i najbolje, nazalost!
Kikibombona

#127 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Kikibombona »

JoseMujica wrote:
znam ga malo duže i slagao bih kad bi rekao da nije sklon nježnom, vaspitnom masiranju ženskih obraza...i ne samo ženskih...generalno je kratkofitiljan i baš će zanimljivo biti sučeljavanje njega i Bakira H. :D
Aj makar nesto pozitivno! :D

I ko kaze da se zene ne loze na sirovine! :lol: 8-)
Drinski

#128 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Drinski »

Kikibombona wrote:
plain vanilla wrote:A ko ce zapravo glasati za Suljagica?

U Federaciji nije bas omiljen kod Bosnjaka zbog vjeronauka, a ako je i osvojio simpatije povratnika u RS, oni ne mogu glasati za njega.
Moze ciljati na sadasnje i bivse pristalice Zeljka Komsica, Sefera Haliovica, Harisa Silajdzica, Mirenesa Ajanovica itd.

Ljudi koji su na prethodnim izborima glasali za Komsica su sansa za Suljagica. Tu je u utrci sa cirkusantom No.2, Bakirom Hadziomerovicem.

Sve u svemu, Izetbegovic je apsolutni favorit. Bilo bi svojevrsno cudo da popusi. SDA je direktno uhljebila makar 50 000 ljudi (mozda i vise). To kad pomnozis sa 4 je sigurnih 200 000 glasaca. Sve preko toga je bonus.

Ostali kandidati ce se klati medjusobno i omoguciti Bakiru laganu pobjedu.

Tako je mozda i najbolje, nazalost!
plus veliki broj osoba iz RS registrovanih u FBIH, mislim da je i na to racunao. međuti, meno je bitnije pitanje zasto ce se rasipati glasovi između njega i zore? zasto nisu isturili jednog kandidata?
gagy06

#129 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by gagy06 »

Evo jedno skromno misljenje: Emir Suljagic je odlican kandidat.
Zasto to mislim: kao prvo "odradio je" posao za Srebrenicu tako da sada imamo Bosnjaka za nacelnika. Da nije bilo Emira danas to ne bi bio slucaj.
Kazu huskac kao Silajdzic, hoce da ukine RS. Prvo netacno, drugo tacno. I sta je problem sa ukidanjem RS. Pa ne mora RS da se ukine doslovno (izbrisu granice entiteta, ukine Vlada i precjednik) ali moze da se napravi stanje da postojanje eniteta bude toliko irelevantno te da se jednom prica sa eniteta skrene na drzavu. A kako to uraditi: pa formula je vec uspjesno provedena na primjeru Srebrenice-to je RJESENJE!. Nema drugog rjesenja. Emir je, dakle, položio pripravnički. Ukoliko se ostvare ciljevi koalicije 1.mart, a sve s prilike da hoce, i Emir pobijedi za clana predjsednistva jel vi to stvarno mislite da ce to da ojaca poziciju RS ili da je oslabi? Pa j...p vas vise Dodik-kao sto rece Emir -tigar od papira-
Izmedju ostalog, u intervjuu dato za Klix ja mislim da je covjek sve lijepo objasnio (parafraziram): aktivisticki dio koalicije 1.mart je dosegao svoj limit, vrijeme je za iskorak. Mislim da covjek tacno zna sta radi. Ja ne mislim da se ova kandidatura dogodila slucajno. Jedino mi zao sto ne mogu glasati (prebivaliste RS) za E.Suljagica.
Last edited by gagy06 on 14/07/2014 14:59, edited 1 time in total.
arslanbey

#130 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by arslanbey »

dječak sa šibicama wrote:
arslanbey wrote:
dječak sa šibicama wrote:Zar vec nije na hudbi oklevetan kao zenorazbijac?

Suprugu mu znam slucajno, vec 20 godina, iz dijaspore, zensku lik nije ni taknuo ako je vjerovati njoj. Od klasicne bracne svadje, napravili su od covjeka nasilnika i siledziju. Samo zbog tog vjeronauka.

Sad je i on, istina, promijenio retoriku.
Svaka zenska muzu jebe sve od a do z odmah nakon svadje,i zali se jer je tuce...kasnije kad se smiri sve negira

tipicno
Nebi rekao, ni Emir ni njegova supruga nisu neki papci sto se kotrljaju po kuci, vec gradska bratunacka raja, bar za nju znam. Iz njene porodice su i djevojke prije rata u Sarajevo isle na studij, kada je to bila rijetkost.

Mahala svasta izmislja.

Emir je rodjak mojoj mami,znam puno puno o tome ,
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#131 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by JoseMujica »

Kikibona, mislim da kandidatura Bakira H. i ide u tom pravcu da Don Neonku olakša pobjedu, kako bi se neutralizirali "lijevi" glasači...Slučajni Prolaznik mudro igra i baca sidro kako bi barem malo ublažio oktobarsko potonuće
dječak sa šibicama

#132 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by dječak sa šibicama »

JoseMujica wrote:
znam ga malo duže i slagao bih kad bi rekao da nije sklon nježnom, vaspitnom masiranju ženskih obraza...i ne samo ženskih...generalno je kratkofitiljan i baš će zanimljivo biti sučeljavanje njega i Bakira H. :D
Samarcic, nije je bas ubijao :lol:

Njihova intima, ja samo pricam sta sam cuo, nije bas ni njemu lako, zena u Becu, on u Sarajevu, valjalo je i zeninu familiju pouvaljivati na radna mjesta :D stresan je to posao :oops: :D
Kikibombona

#133 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Kikibombona »

JoseMujica wrote:Kikibona, mislim da kandidatura Bakira H. i ide u tom pravcu da Don Neonku olakša pobjedu, kako bi se neutralizirali "lijevi" glasači...Slučajni Prolaznik mudro igra i baca sidro kako bi barem malo ublažio oktobarsko potonuće
Apsolutno!

Za Zlatka je uspjeh Zeljkov poraz!

Zna i on da vise od toga ne moze ocekivati!

SDP je mrtav. Moze samo druge sabotirati!
JoseMujica

#134 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by JoseMujica »

i prikačit se usput na SDA sisu da održi poredak svojih uhljebljenika
vjeverica.nada

#135 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by vjeverica.nada »

dječak sa šibicama wrote:
JoseMujica wrote:
Samarcic, nije je bas ubijao :lol:

Njihova intima, ja samo pricam sta sam cuo, nije bas ni njemu lako, zena u Becu, on u Sarajevu, valjalo je i zeninu familiju pouvaljivati na radna mjesta :D stresan je to posao :oops: :D
Slabo si ti podaci azurirani. Tu suprugu je odavno prekrila mahovina. Nova je iz tvoje blizine i vise je tip koji se pali na malo grubosti.
de balzac

#136 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by de balzac »

Tačno. Odjebala je ona njega kad su joj se najkasnije otvorile oči poslije marisanje :oops: haj bolje i tad, nego nikad.
Međutim, svašta čujem po kuloarima. Kako neko i ovdje reče, žena je opasan igrač i spremna je za naplatu :mrgreen:
Daklem - spremimo se za orgije :D :-)
JoseMujica

#137 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by JoseMujica »

Tita mi i Allaha za naše izborne procese ne bi ni Monty Paython mijenjao :lol:
fahro_klix

#138 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by fahro_klix »

JoseMujica wrote:Kikibona, mislim da kandidatura Bakira H. i ide u tom pravcu da Don Neonku olakša pobjedu, kako bi se neutralizirali "lijevi" glasači...Slučajni Prolaznik mudro igra i baca sidro kako bi barem malo ublažio oktobarsko potonuće
"Slucajni prolaznik", a da sad pretrazimo tvoje komentare iz proslosti, garant si mu lizao dupe kao i vecina ovdje u zavisnosti jesu li placali gazdama ove stranice ili ne?

Slucajni je ovdje godinama, kao i Bakir H. bio Tito Marsal u kojeg se svako smece klelo dnevno po 100 puta. I sad kad je reket manji ili tako nesto, sad se pljuje? Jedi govna do kraja, ako si ih odavno jeo. Sad nema "pametnijih" a slucajni i Komsic vam bili Tito i Jovanka godinama? Sad se Tito i Jovanka razveli, Tito pronasao nove drolje i sad "vi sve znali" ili "znate"? Koliko vas smeca ima ovdje koji se profesionalno bavite politikom i jasete na ledjima naroda? Po vasim odvratnim slizavim dupelizackim komentarima, mora da vas je vecina ovdje.
JoseMujica

#139 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by JoseMujica »

apsolutno :D inače sam nadaleko čuveni dupelizac i uvlakač, ulizica
fahro_klix

#140 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by fahro_klix »

JoseMujica wrote:apsolutno :D inače sam nadaleko čuveni dupelizac i uvlakač, ulizica
A sta ako ja sad pronadjem tvoj komentar gdje si mu lizao dupe i to temeljito, jer imati ovdje toliko komentara, a ne biti baniran u periodu kad su Zlaja, Zeljo i Bakir Hadziomerovic bili bog i batina na ovoj stranici, budi pametan, tacnije kad je SDP trosio veliku lovu, davno bi bi te Chmoljo virtualno zaklao da nisi oblizao dupe temeljito i Zlaji i Zelji i Bakiru H.

Prema tome, sta ako ja pronadjem komentar da si lizao dupe sve trojici ili barem jednom od njih?
Corto Maltese

#141 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

fahro_klix wrote: Slucajni je ovdje godinama, kao i Bakir H. bio Tito Marsal u kojeg se svako smece klelo dnevno po 100 puta. I sad kad je reket manji ili tako nesto, sad se pljuje? Jedi govna do kraja, ako si ih odavno jeo. Sad nema "pametnijih" a slucajni i Komsic vam bili Tito i Jovanka godinama? Sad se Tito i Jovanka razveli, Tito pronasao nove drolje i sad "vi sve znali" ili "znate"? Koliko vas smeca ima ovdje koji se profesionalno bavite politikom i jasete na ledjima naroda? Po vasim odvratnim slizavim dupelizackim komentarima, mora da vas je vecina ovdje.
Griješiš. Koliko znam Suljagić ovaj forum samo čita, a ne ostavlja komentare.
On je više tip za pisanje naručenih biografija.
Last edited by Corto Maltese on 14/07/2014 16:41, edited 1 time in total.
House

#142 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by House »

Za koga glasati jbt :oops: kakve ublehe za člana preCedništva
Havatar

#143 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Havatar »

fahro_klix wrote:
"Slucajni prolaznik", a da sad pretrazimo tvoje komentare iz proslosti, garant si mu lizao dupe kao i vecina ovdje u zavisnosti jesu li placali gazdama ove stranice ili ne?

Slucajni je ovdje godinama, kao i Bakir H. bio Tito Marsal u kojeg se svako smece klelo dnevno po 100 puta. I sad kad je reket manji ili tako nesto, sad se pljuje? Jedi govna do kraja, ako si ih odavno jeo. Sad nema "pametnijih" a slucajni i Komsic vam bili Tito i Jovanka godinama? Sad se Tito i Jovanka razveli, Tito pronasao nove drolje i sad "vi sve znali" ili "znate"? Koliko vas smeca ima ovdje koji se profesionalno bavite politikom i jasete na ledjima naroda? Po vasim odvratnim slizavim dupelizackim komentarima, mora da vas je vecina ovdje.
Dobro ti je ovo za Tita i Jovanku :mrgreen:
fahro_klix

#144 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by fahro_klix »

Corto Maltese wrote:
Griješiš. Koliko znam Suljagić ovaj forum samo čita, a po njemu ne piše.
On je više tip za naručene biografije.
Kako se meni cini, ovdje je popularna ona stranka koja vise plati, a inace oni koji imaju vise od 100 komentara ovdje, a nisu banirani, to su profesionalni koji svoju popularnost formiraju kolicinom love. Inace kako ste glupi ko kurac, mora da se svi bavite "profesionalno" politikom, ukljucujuci i tebe.
JoseMujica

#145 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by JoseMujica »

fahro_klix wrote:
JoseMujica wrote:apsolutno :D inače sam nadaleko čuveni dupelizac i uvlakač, ulizica
A sta ako ja sad pronadjem tvoj komentar gdje si mu lizao dupe i to temeljito, jer imati ovdje toliko komentara, a ne biti baniran u periodu kad su Zlaja, Zeljo i Bakir Hadziomerovic bili bog i batina na ovoj stranici, budi pametan, tacnije kad je SDP trosio veliku lovu, davno bi bi te Chmoljo virtualno zaklao da nisi oblizao dupe temeljito i Zlaji i Zelji i Bakiru H.

Prema tome, sta ako ja pronadjem komentar da si lizao dupe sve trojici ili barem jednom od njih?

mislim da sam ipak više puta ja ban popio nego što si ti fejk profila otvorio
vjeverica.nada

#146 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by vjeverica.nada »

Corto Maltese wrote:
fahro_klix wrote: Slucajni je ovdje godinama, kao i Bakir H. bio Tito Marsal u kojeg se svako smece klelo dnevno po 100 puta. I sad kad je reket manji ili tako nesto, sad se pljuje? Jedi govna do kraja, ako si ih odavno jeo. Sad nema "pametnijih" a slucajni i Komsic vam bili Tito i Jovanka godinama? Sad se Tito i Jovanka razveli, Tito pronasao nove drolje i sad "vi sve znali" ili "znate"? Koliko vas smeca ima ovdje koji se profesionalno bavite politikom i jasete na ledjima naroda? Po vasim odvratnim slizavim dupelizackim komentarima, mora da vas je vecina ovdje.
Griješiš. Koliko znam Suljagić ovaj forum samo čita, a ne ostavlja komentare.
On je više tip za pisanje naručenih biografija.
Krhko ti je znanje :D
Mister Yes

#147 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Mister Yes »

Kikibombona wrote:Pa jarane, Dodiku i njegovoj politici razgradnje najvise odgovara konfrontacija. Pa jednom Harisu Silajdzicu treba dici spomenik zato sto ga je 'gurnuo medju visine'. Suljagic i slicni Dodiku poklanjaju zicere koje on rutinski realiziju i bilda popularnost u narodu. Ukinut cemo RS, Dodik je posljednji nacista u Evropi, Dodik je ovo - Dodik je ono.... Sva ta prica ide na njegov mlin. Ako ga ista moze spasiti izbornog debakla, to su Suljagic i njemu slicni.
Upravo tako. Dodika treba ignorisati a ne davati mu važnost.
fahro_klix

#148 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by fahro_klix »

Mister Yes wrote:
Kikibombona wrote:Pa jarane, Dodiku i njegovoj politici razgradnje najvise odgovara konfrontacija. Pa jednom Harisu Silajdzicu treba dici spomenik zato sto ga je 'gurnuo medju visine'. Suljagic i slicni Dodiku poklanjaju zicere koje on rutinski realiziju i bilda popularnost u narodu. Ukinut cemo RS, Dodik je posljednji nacista u Evropi, Dodik je ovo - Dodik je ono.... Sva ta prica ide na njegov mlin. Ako ga ista moze spasiti izbornog debakla, to su Suljagic i njemu slicni.
Hehe, ko vas je to naucio, onaj sto sklapa dealove sa Dodikom fasistom i sumadijskim nacistom? Je li tako, sve Dodikova predizborna? Vi necete izgleda shvatiti dok vas Dodik ne posalje u posebne autobuse. Jebala vas centrala koja vam takve gluposti prica. Takve fasiste ne treba ignorisati nikad, nego ih strpati iza resetaka gdje im je i mjesto.
Havatar

#149 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Havatar »

fahro_klix wrote:
Mister Yes wrote:
Hehe, ko vas je to naucio, onaj sto sklapa dealove sa Dodikom fasistom i sumadijskim nacistom? Je li tako, sve Dodikova predizborna? Vi necete izgleda shvatiti dok vas Dodik ne posalje u posebne autobuse. Jebala vas centrala koja vam takve gluposti prica. Takve fasiste ne treba ignorisati nikad, nego ih strpati iza resetaka gdje im je i mjesto.
U ove cetiri godine se ta njihova prica pokazala kao suplja posto je Dodik najvise ojacao kad mu se popustalo i nije imao nekog da mu parira.
Last edited by Havatar on 14/07/2014 16:59, edited 1 time in total.
Mister Yes

#150 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Mister Yes »

dječak sa šibicama wrote: Nebi rekao, ni Emir ni njegova supruga nisu neki papci sto se kotrljaju po kuci, vec gradska bratunacka raja, bar za nju znam.
:lol: Ne znam da li si htjeo biti duhovit ali ja se valjam od smijeha LOL :lol:
Post Reply