makse seljanko makse wrote:Ne![]()
To sto su kod nas papci pa ih brada samo asocira na vehabije nije nas problem
tako je
makse seljanko makse wrote:Ne![]()
To sto su kod nas papci pa ih brada samo asocira na vehabije nije nas problem
UnscarD wrote:Imam bradu onu zapustenu skroz ...jedan jedini motiv za nju je to sto me mrzi da se brijem ...jedini kontakt sa bradom je jednom u 20-30 dana kada se sisam pa mi malo skine i bradu oko usta cisto da mogu da jedem...iz istog razloga ne peglam svoju gardarobu nikada jer smatram da osim estetike (a koja bi trebalo da je stvar ukusa) ne postoji nikakv drugi razlog z peglanje gardarobe. Nekada je postojao da bi se ubile bakterije ali nema te bakterije koja prezivljava Ariel na 90 stepeni ...ili i ako je ima, sprijateljili smo se.
Imaš u Bingu (na Pofalićima bar) ulje za njegu kose, zove se STILL, košta 1,25 KMAmirBaa wrote:Jel ima kakvih ulja za bradu kupiti u Sarajevu? Ili ostaje samo opcija da se naruci ? Pozdrav bradonje
Ispred Fahda ima samo maslinovo ulje za kosu. Možeš naručiti sebi sa organlook.ba, imaju fb page. nađeš na netu kombinaciju, oni naprave mix.johnlock071 wrote:Imaš u Bingu (na Pofalićima bar) ulje za njegu kose, zove se STILL, košta 1,25 KMAmirBaa wrote:Jel ima kakvih ulja za bradu kupiti u Sarajevu? Ili ostaje samo opcija da se naruci ? Pozdrav bradonje, "daje sjaj i štiti suve vrhove", odličan za bradu, od badema je najjači.
![]()
Mislim da možeš i ispred Fahda na pijaci naći nešto.
Nemoj nikakve gelove koristiti, ne ljava.Navikni se na pokoji selam, tako ti je, kako ti je kod nas.Ja nedavno pijan do radnje krenuo po pivu, kad neko dijete nazva selam.Reko oooo selam sine, poselami kod kuce i u granap.Nikolai Stavrogin wrote:Pozdrav bradonje. Može li se koristiti vosak za kosu kao sredstvo za oblikovanje brade? Meni ide na kurac kad mi selamaju
, prekjuče sam se posvađao sa nekom djevojkom što prodaje sladolede jer mi je nazvala selam
. Al' jbg bolje da selamaju nego da sebi izgledam kao stranac u ogledalu kad se obrijem i vidim svoje pačije lice, a ovako pršti od muškosti
![]()
.
Malo da ju smirim, da ne strši na sve strane,vidim da imaju neki voskovi za bradu, al' u mojoj provinciji toga nema, samo u Saraj'vudiason wrote:Nemoj nikakve gelove koristiti, ne ljava.Navikni se na pokoji selam, tako ti je, kako ti je kod nas.Ja nedavno pijan do radnje krenuo po pivu, kad neko dijete nazva selam.Reko oooo selam sine, poselami kod kuce i u granap.Nikolai Stavrogin wrote:Pozdrav bradonje. Može li se koristiti vosak za kosu kao sredstvo za oblikovanje brade? Meni ide na kurac kad mi selamaju
, prekjuče sam se posvađao sa nekom djevojkom što prodaje sladolede jer mi je nazvala selam
. Al' jbg bolje da selamaju nego da sebi izgledam kao stranac u ogledalu kad se obrijem i vidim svoje pačije lice, a ovako pršti od muškosti
![]()
.
Nemoj samo pantole preko ljeta kratiti
Komotno koristi za bradu isto sto i za kosu, nije to tako drasticno razlicitoNikolai Stavrogin wrote:Malo da ju smirim, da ne strši na sve strane,vidim da imaju neki voskovi za bradu, al' u mojoj provinciji toga nema, samo u Saraj'vudiason wrote:Nemoj nikakve gelove koristiti, ne ljava.Navikni se na pokoji selam, tako ti je, kako ti je kod nas.Ja nedavno pijan do radnje krenuo po pivu, kad neko dijete nazva selam.Reko oooo selam sine, poselami kod kuce i u granap.Nikolai Stavrogin wrote:Pozdrav bradonje. Može li se koristiti vosak za kosu kao sredstvo za oblikovanje brade? Meni ide na kurac kad mi selamaju
![]()
.
Nemoj samo pantole preko ljeta kratiti. Nekad bijaše vremena kad sam kosu češljo, vremena se izmijeniše, danas češljam bradu
. A jbg za te selame, najbolje se istetovirati na vidljivo mjesto, il' zakofrčiti brkove ko Niče, il' furat zalizanu kosu (ovo zadnje ne mogu jer nemam kose za zalizat
), ako hoćeš izbjeći nuspojavu selama.

Hvala na informaciji, danas sam baš otišao i uzeo ovo od badema da probam.johnlock071 wrote:
Imaš u Bingu (na Pofalićima bar) ulje za njegu kose, zove se STILL, košta 1,25 KM, "daje sjaj i štiti suve vrhove", odličan za bradu, od badema je najjači.
![]()
Buckethead wrote:Hvala na informaciji, danas sam baš otišao i uzeo ovo od badema da probam.johnlock071 wrote:
Imaš u Bingu (na Pofalićima bar) ulje za njegu kose, zove se STILL, košta 1,25 KM, "daje sjaj i štiti suve vrhove", odličan za bradu, od badema je najjači.
![]()
Hvalaweltschmertz wrote:Gianni's Barbershop, Čekaluša 20 (čini mi se)..
heat wrote:dje ba majstor za bradu u SA ?
hodža wrote:heat wrote:dje ba majstor za bradu u SA ?
pa na prethodnoj stranici imaš Đanijaprelistaj malo, nema 500 stranica
preporuka svakako

Ljepsa ti je ova trenutna TabiTabhana wrote:Trenutna:
Najteža je ova faza prelaska, ličiš na sve osim insana, posebno dio brkova, raste svugdje osim na djelu gdje je kod Hitlera bila najgušće
Mislim da sam lijep s obje bradecLo wrote:Ljepsa ti je ova trenutna TabiTabhana wrote:Trenutna:
Najteža je ova faza prelaska, ličiš na sve osim insana, posebno dio brkova, raste svugdje osim na djelu gdje je kod Hitlera bila najgušće