nismo pricali o rivijeri nego o Budvi
Budva ili Makarska
- Blek Stena
#126 Re: Budva ili Makarska
bjez ne foliraj se, nije ovo kviz 
-
radostan dan
#127 Re: Budva ili Makarska
pišem neki magistarski na temu kretenoidnih postova nalik tebi...pardon, tvojih .SidaMan wrote: Ne znam sta trazis na bosanskom forumu?
ovako nešto -
..........................................SidaMan dana 14/07/2014 20:05
Idu turci a po zemlji im se vuku kurci....
Tako su birvaktile govorile srpske snajke... Hude bi se obradovale uz tipicno kikotanje kad bi vidile nekog brkoturcina...Znale su da ce biti stiskavac uz tarabu
onda herceg novi...Blek Stena dana 15/07/2014 21:44
nedam crnogorcima ni euro ako ne moram!
pusti trola, vijek trajanja 20 postova...Postao/la Creasy dana 15/07/2014 21:41
Šumadiju ćeš teško izbiti iz CG.SidaMan je napisao/la:
Sa izgradnjom dzamije promjenit ce se i vrsta turizma. Otidi u Bar pa ces se uvjeriti u to. Vecinom porodicni turizam.![]()
I manje Sumadije
ćuti, dok i tebe nije istjerao...sherbett dana 15/07/2014 21:48
Radosni s'k mu kazuvaj, ne može more to tako! kakvaj laf avo beše?
Last edited by radostan dan on 15/07/2014 23:00, edited 1 time in total.
- Creasy
#128 Re: Budva ili Makarska
Dobro, ti se idalje kupaj na smrdljivoj Slovenskoj, ali nemoj onda drugima soliti pamet da nemaju gdje da se okupaju...Blek Stena wrote:bjez ne foliraj se, nije ovo kviz
-
radostan dan
#129 Re: Budva ili Makarska
pa šta...tako se brani suverenitet.Lajavikrelac wrote:
Staviš peškir i dupe gdje ti je qrtzu ćeifu CG plivaš i dođe ti đetić sa čamcem i kaže ti da si na teritoriji hotela i da moraš platiti ili napustiti teritoriju
Ej! U vodi!!
- Blek Stena
#130 Re: Budva ili Makarska
A sta cu. Sa troje djece i kolicima ja ne mogu svaki dan ici iz Budve da nadjem cisto more. Da mogu platio bi smjestaj u Markovicima 4 eura pa se vozio na najcistije plaze.Creasy wrote:Dobro, ti se idalje kupaj na smrdljivoj Slovenskoj, ali nemoj onda drugima soliti pamet da nemaju gdje da se okupaju...Blek Stena wrote:bjez ne foliraj se, nije ovo kviz
Nego ti meni reci gdje se moze citav dan kupati u cistom u Budvi izmadju Becica i Jaza, a da nije Mogren i onaj komadic plaze ispred starog grada? Nigdje
-
radostan dan
#131 Re: Budva ili Makarska
aj ne
-te stvari vas dvojica...sav prljav veš cg turizma iznijeste...nastavite li tako, odbićete i jedinog cro turistu ovog jeta na cg plaži, to jest šerbet. 
-
radostan dan
#132 Re: Budva ili Makarska
dobro, nisam precizirao zašto...ja s jeseni volim na more, a ljeti planina, hladovina, rijeke i jezera.
naopak, pa to ti je...
naopak, pa to ti je...
- Blek Stena
#133 Re: Budva ili Makarska
Sherbet idi ti bona u Canj. To ti je isto valjda u sklopu BD rivijere a more cisto kao suza. Doduse naselje je pretezno od kuca dascara kao iz price o tri praseta al sta ima veze:D
-
golman
#134 Re: Budva ili Makarska
A zašto onda ideš 15 godina svake godine dole,kad se nema gdje okupati?Blek Stena wrote:Creesy@
dobro nisi doso do albanske rivijere sta si sve zeni preporucio![]()
Dobro joj nisi reko da ide na pucinu prema Italiji jer je tamo cisto more![]()
15 godina idem dole i znam svaki cosak. Uglavnom, ne znam gdje se ti kupas ali more tokom dana bude prljavo na citavom potezu od Plave Lagune do tunela za Becice. Za mene je to Budva i na to sam mislio kada sam rekao da nema gdje da se okupa. Mislim ima ujutru, a i posljepodne kad se probijes kroz prljavstinu i otplivas u dubinu![]()
Eto promaklo mi za Mogren jer sam mislio i dalje naplacuju ulaz, cicija jbga, nedam crnogorcima ni euro ako ne moram!
- Blek Stena
#135 Re: Budva ili Makarska
pa eto volimo Budvu i ja i zena i djeca a pomalo idemo i iz navike. Nekako nam je tamo najlakse i najjeftinije da nadjemo smjestaj i organizujemo zivot.golman wrote:A zašto onda ideš 15 godina svake godine dole,kad se nema gdje okupati?Blek Stena wrote:Creesy@
dobro nisi doso do albanske rivijere sta si sve zeni preporucio![]()
Dobro joj nisi reko da ide na pucinu prema Italiji jer je tamo cisto more![]()
15 godina idem dole i znam svaki cosak. Uglavnom, ne znam gdje se ti kupas ali more tokom dana bude prljavo na citavom potezu od Plave Lagune do tunela za Becice. Za mene je to Budva i na to sam mislio kada sam rekao da nema gdje da se okupa. Mislim ima ujutru, a i posljepodne kad se probijes kroz prljavstinu i otplivas u dubinu![]()
Eto promaklo mi za Mogren jer sam mislio i dalje naplacuju ulaz, cicija jbga, nedam crnogorcima ni euro ako ne moram!
A to sto je more u plicaku u toku dana prljavo nam ne predstavlja veliki problem jer svakako ne provodimo puno vremena na plazi vec nonstop hodamo uz obalu i usput se okupamo tamo gdje nije prljavo.
- Creasy
#136 Re: Budva ili Makarska
Blek Stena wrote:A sta cu. Sa troje djece i kolicima ja ne mogu svaki dan ici iz Budve da nadjem cisto more. Da mogu platio bi smjestaj u Markovicima 4 eura pa se vozio na najcistije plaze.Creasy wrote:Dobro, ti se idalje kupaj na smrdljivoj Slovenskoj, ali nemoj onda drugima soliti pamet da nemaju gdje da se okupaju...Blek Stena wrote:bjez ne foliraj se, nije ovo kviz
nismo pricali o rivijeri nego o Budvi![]()
Nego ti meni reci gdje se moze citav dan kupati u cistom u Budvi izmadju Becica i Jaza, a da nije Mogren i onaj komadic plaze ispred starog grada? Nigdje
Jesi ikad čuo za Pizanu? Mislim 15 god. dolaziš u Budvu, trebao bi da znaš.
- Blek Stena
#137 Re: Budva ili Makarska
[/quote]
Dobro, ti se idalje kupaj na smrdljivoj Slovenskoj, ali nemoj onda drugima soliti pamet da nemaju gdje da se okupaju...[/quote]
A sta cu. Sa troje djece i kolicima ja ne mogu svaki dan ici iz Budve da nadjem cisto more. Da mogu platio bi smjestaj u Markovicima 4 eura pa se vozio na najcistije plaze.
Nego ti meni reci gdje se moze citav dan kupati u cistom u Budvi izmadju Becica i Jaza, a da nije Mogren i onaj komadic plaze ispred starog grada? Nigdje[/quote]
Jesi ikad čuo za Pizanu? Mislim 15 god. dolaziš u Budvu, trebao bi da znaš.[/quote]

Dobro, ti se idalje kupaj na smrdljivoj Slovenskoj, ali nemoj onda drugima soliti pamet da nemaju gdje da se okupaju...[/quote]
A sta cu. Sa troje djece i kolicima ja ne mogu svaki dan ici iz Budve da nadjem cisto more. Da mogu platio bi smjestaj u Markovicima 4 eura pa se vozio na najcistije plaze.
Nego ti meni reci gdje se moze citav dan kupati u cistom u Budvi izmadju Becica i Jaza, a da nije Mogren i onaj komadic plaze ispred starog grada? Nigdje[/quote]
Jesi ikad čuo za Pizanu? Mislim 15 god. dolaziš u Budvu, trebao bi da znaš.[/quote]
-
radostan dan
#138 Re: Budva ili Makarska
dobro...da zanemarimo temperaturu, kolorit i ostalo...ne volim gužvu. ne volim preglasnu muziku. ne volim tehno i džigeranu.sherbett wrote:Radosni, nisi ti pričao o godišnjem dobu ni povezanim preferencijama, već o budvinemoj da me mutlaviš, živ ti sve
![]()
ne volim...nikog lutko, taka mi je narav, kao odžak star i garav, puno dima je kroz mene prošlo...nevolem ondak, ujne, strine, šogore, komšiluk, nataknem ih na čiviluk...
generalno, ne volim ni budvu, ni gradac, ni makarsku, ni čitavu jadransku obalu, bilo ona crnogorska ili hrvatska, u špicu sezone.
dakle, u zaključku - ne volim sve ono što sam nekad volio.
jbg, do mene...
a volim - komplet sliku koju ja formiram u glavi ((makar bila lažna), i komplet ugođaj (makar bio lažan), za moje pare i moju viziju odmora...
ako hoću morske plodove, neću da ih jedem u oblaku dima leskovačkog roštilja, ili sarajevskog ćevapa.
ako hoću da ispijam espreso, hoću da ga ispijam uz zvuke šta ja znam, sergeja ćetkovića, a ne fanki dži đoganija ili kolonije.
ako sam ga dao po gasu, hoću da slušam staru narodnu muziku, neću razabiram tonove između tozovca i topalka.
ako želim odmor, neću da mi skaču preko glave na plaži, u kafani, da se sudaram na šetalištu, itd, itd.... to imam i kod kuće.
ja sam brate pošao na odmor, nisu me mobilisali da ratujem za 2 kvadratna metra plaže, mora, kafane...
znači, u zaključku br. 2 -
teško je poguziji ugoditi...
- Blek Stena
#139 Re: Budva ili Makarska
jes' ti neki namcor tip!radostan dan wrote:dobro...da zanemarimo temperaturu, kolorit i ostalo...ne volim gužvu. ne volim preglasnu muziku. ne volim tehno i džigeranu.sherbett wrote:Radosni, nisi ti pričao o godišnjem dobu ni povezanim preferencijama, već o budvinemoj da me mutlaviš, živ ti sve
![]()
ne volim...nikog lutko, taka mi je narav, kao odžak star i garav, puno dima je kroz mene prošlo...nevolem ondak, ujne, strine, šogore, komšiluk, nataknem ih na čiviluk...
generalno, ne volim ni budvu, ni gradac, ni makarsku, ni čitavu jadransku obalu, bilo ona crnogorska ili hrvatska, u špicu sezone.
jbg, do mene...
a volim - komplet sliku koju ja formiram u glavi ((makar bila lažna), i komplet ugođaj (makar bio lažan), za moje pare i moju viziju odmora...
ako hoću morske plodove, neću da ih jedem u oblaku dima leskovačkog roštilja, ili sarajevskog ćevapa.
ako hoću da ispijam espreso, hoću da ga ispijam uz zvuke šta ja znam, sergeja ćetkovića, a ne fanki dži đoganija ili kolonije.
ako sam ga dao po gasu, hoću da slušam staru narodnu muziku, neću razabiram tonove između tozovca i topalka.
ako želim odmor, neću da mi skaču preko glave na plaži, u kafani, da se sudaram na šetalištu, itd, itd.... to imam i kod kuće.
ja sam brate pošao na odmor, nisu me mobilisali da ratujem za 2 kvadratna metra plaže, mora, kafane...
-
radostan dan
#140 Re: Budva ili Makarska
znao sam da ću ostaviti takav utisak...a nije riječ o tome.
gledaj...
pristajem na sve što ne volim a što sam opisao, ali o njihovom trošku.
baš bi mi bila gotiva.
no, za moje novce hoću da znam šta kupujem, i hoću da platim ono što ja želim.
poluvarijante, kompromisi i ostalo su mogući, ali o tuđem trošku.
gledaj...
baš bi mi bila gotiva.
- Blek Stena
#141 Re: Budva ili Makarska
ma dobro stvar je ukusa. mene recimo dole guzva i buka odmara. Jbg ubije coeka mrtvilo u provincijiradostan dan wrote:znao sam da ću ostaviti takav utisak...a nije riječ o tome.![]()
gledaj...
baš bi mi bila gotiva.
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#142 Re: Budva ili Makarska
Mrtav ozbiljansherbett wrote:radostan dan wrote:pa šta...tako se brani suverenitet.Lajavikrelac wrote:
Staviš peškir i dupe gdje ti je qrtzu ćeifu CG plivaš i dođe ti đetić sa čamcem i kaže ti da si na teritoriji hotela i da moraš platiti ili napustiti teritoriju
Ej! U vodi!!
![]()
"plati il napusti teritoriju"
zajebavaš se!
-
detroit-mercy
#143 Re: Budva ili Makarska
Ma za tebe je Sveti Stefanradostan dan wrote:dobro...da zanemarimo temperaturu, kolorit i ostalo...ne volim gužvu. ne volim preglasnu muziku. ne volim tehno i džigeranu.sherbett wrote:Radosni, nisi ti pričao o godišnjem dobu ni povezanim preferencijama, već o budvinemoj da me mutlaviš, živ ti sve
![]()
jbg, do mene...
-
radostan dan
#144 Re: Budva ili Makarska
e jbg sad...
pa bar ti razmiješ o čemu pričam...čini mi se da si ti pisao onaj post o meksiku, ili tako nešto.
sveti stefan, mogu da dobacim, nije problem...
...aL dvogledom.
pa bar ti razmiješ o čemu pričam...čini mi se da si ti pisao onaj post o meksiku, ili tako nešto.
sveti stefan, mogu da dobacim, nije problem...
...aL dvogledom.
- Mišo_Kovač
#145 Re: Budva ili Makarska
Budva, 100%... Dernek i po, koke ekstra high kvalitete, dobra klopa, uljudno domiclino stanovnistvo
Lukas svaka 3 dana u Trocaderu, ku'š bolje

- aveos
#146 Re: Budva ili Makarska
Najelitniji grad Crne Gore nasli mjerit s nekim bezveze gradom u RH,moze li Umag,Opatija,Porec,niđe veze..u ovom slucaju Budva naravno..
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#147 Re: Budva ili Makarska
Lično čuo i vidio...nisam mogao vjerovati svojim očima i ušima, a mene malo šta može zblanutisherbett wrote:A lazes
-
preludezalude
#148 Re: Budva ili Makarska
Toliko ljudi pljuju po Crnoj Gori iz raznih razloga koji su u biti nikakvi razlozi. A niko ne spominje pokusaj otmice djeteta na plazi u Omisu. Toliko sto se tice ugodjaja i po bosanski, rahatluka. Da se razumijemo, ja svake godine idem na more i do sada sam samo jednom bio u Crnoj Gori, uvijek je destinacija Dubrovnik ili Omis. Ali ove godine idem u Ulcinj, da vidim sta oni dole nude. Gledajuci po internetu dolazim do zakljucka da se u Ulcinju moze dobiti vise za pola para koliko traze u Omisu.
-
Gandra_1
#149 Re: Budva ili Makarska
Vjerujem da ces ove godine otici i da ti vise nikad nece pasti napametpreludezalude wrote:Toliko ljudi pljuju po Crnoj Gori iz raznih razloga koji su u biti nikakvi razlozi. A niko ne spominje pokusaj otmice djeteta na plazi u Omisu. Toliko sto se tice ugodjaja i po bosanski, rahatluka. Da se razumijemo, ja svake godine idem na more i do sada sam samo jednom bio u Crnoj Gori, uvijek je destinacija Dubrovnik ili Omis. Ali ove godine idem u Ulcinj, da vidim sta oni dole nude. Gledajuci po internetu dolazim do zakljucka da se u Ulcinju moze dobiti vise za pola para koliko traze u Omisu.
-
preludezalude
#150 Re: Budva ili Makarska
Nemoj me prepadati. Ja otkazao rezervaciju u Dubrovniku i odlucio se za Crnu Goru. Velika plaza mi je dugogodisnja zelja, ali me je uvijek odbijala daljina. Vec ove godine me vise odbija cijena u Hrvatskoj.