Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim internet st

Kemal Malovčić

#126 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by Kemal Malovčić »

JThomas wrote:vjersko-teološka teorija zapošljavanja u državnoj upravi - posao u upravi kao božja milost i rezultat karmičkog ciklusa - ko želi dobro drugima vrati mu se guzovačom :D
eh to je ta demagogija, ova šeri šeri mi se nagovorila a meni se povraćalo

al ne možeš ti govnima ništa. zato se ja tješim eshatološki: u paklu će dobit po ušima :mrgreen:
smijesni_ste

#127 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by smijesni_ste »

Nisam baš stručnjak pa ako neko može objasniti....kako njihov server može pasti zbog posjećivanja YT-a? :D

Valjda bi trebao pasti zbog posjećivanja općinske stranice i "opterećenja", a ne zbog drugih stranica?
Kemal Malovčić

#128 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by Kemal Malovčić »

Objektivni navijac wrote:
Cherry-Cherry wrote:
Kemal Malovčić wrote:Drskost i nadobudnost nije nešto čime se treba tako zorno predstavljati, ni na forumu ni drugdje. Jednostavno, to su loše osobine i treba ih se iskorijeniti. Ali teško, izgleda da ste skoro svi koji imate državni posao takvi. Pozz i nadam se da ćeš izgubiti posao vrlo brzo i morati plaćati internet u klubovima. Sve najbolje.
Šta želiš drugima, Bog vrati tebi... ;-) Kakve su ti misli, takav ti je život. Ne valja biti zloban i zavidan i željeti drugima zlo, sve se to vrati... ;-) Ja svima želim dobro, pa mi Bog dragi dobrim i vraća. :) Zato mi sve dobro ide, hvala Bogu. :)
Sa obzirom na ponasanje-drsko,bahato i bezobrazno,na nedostatak najosnovnije kulture i pominjanje boga 10x u recenici,sigurno si neka SDA uhljebusa. Sve najgore zelim u zivotu i tebi tvom plemenu/klanu,koji te tu dovede na posao.
:thumbup:
Don Zivconi

#129 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by Don Zivconi »

smijesni_ste wrote:Nisam baš stručnjak pa ako neko može objasniti....kako njihov server može pasti zbog posjećivanja YT-a? :D

Valjda bi trebao pasti zbog posjećivanja općinske stranice i "opterećenja", a ne zbog drugih stranica?
Mislio je na server youtub-a :lol: kad se komplt opstina natakari ne znaju sjahati :mrgreen:
Danguba

#130 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by Danguba »

Cherry-Cherry wrote: Šta želiš drugima, Bog vrati tebi... ;-) Kakve su ti misli, takav ti je život. Ne valja biti zloban i zavidan i željeti drugima zlo, sve se to vrati... ;-) Ja svima želim dobro, pa mi Bog dragi dobrim i vraća. :) Zato mi sve dobro ide, hvala Bogu. :)
Sa obzirom na ponasanje-drsko,bahato i bezobrazno,na nedostatak najosnovnije kulture i pominjanje boga 10x u recenici,sigurno si neka SDA uhljebusa. Sve najgore zelim u zivotu i tebi tvom plemenu/klanu,koji te tu dovede na posao.
:lol: :lol:

@Cherry-Cherry iliti Iris u SDA... :lol: :run:
Rizvan

#131 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by Rizvan »

Danguba wrote:
Cherry-Cherry wrote: Šta želiš drugima, Bog vrati tebi... ;-) Kakve su ti misli, takav ti je život. Ne valja biti zloban i zavidan i željeti drugima zlo, sve se to vrati... ;-) Ja svima želim dobro, pa mi Bog dragi dobrim i vraća. :) Zato mi sve dobro ide, hvala Bogu. :)

I ja gledam i smijem se :D Ko malo bolje poznaje njen opus, prije bi rekao da je u HDZ-u ili SNSD-u.
smijesni_ste

#132 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by smijesni_ste »

Don Zivconi wrote:
smijesni_ste wrote:Nisam baš stručnjak pa ako neko može objasniti....kako njihov server može pasti zbog posjećivanja YT-a? :D

Mislio je na server youtub-a :lol: kad se komplt opstina natakari ne znaju sjahati :mrgreen:
Danguba

#133 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by Danguba »

Rizvan wrote:
Danguba wrote:
Objektivni navijac wrote: Sa obzirom na ponasanje-drsko,bahato i bezobrazno,na nedostatak najosnovnije kulture i pominjanje boga 10x u recenici,sigurno si neka SDA uhljebusa. Sve najgore zelim u zivotu i tebi tvom plemenu/klanu,koji te tu dovede na posao.

I ja gledam i smijem se :D Ko malo bolje poznaje njen opus, prije bi rekao da je u HDZ-u ili SNSD-u.
Nekada mi vise vuce na SDS/HSP :D ali nije ona tema.

Ja se pitam, ko jos normalan moze surfati internetom i provoditi sate na sporednim stranicama i za to biti debelo placen?
I onda kada odu na ''zapad'' da rade, svi ce reci da je tempo ubitacan. Toliko se radi da imaju prostorije za ''opustanje i istresanje bijesa'' a ovdje laganini surfa dok plata ide...i jos se bune.

Ili su visak pa iz dosade nemaju sta raditi ili namjerno usporavaju tempo rada jer za to ne snose nikakve sankcije.

p.s. ispravan rad je onaj na salterima IDDEEA(CIPS-a) gdje nema kada glavu podici a u prolazu ne smije imati nikakvu komunikaciju sa onima koji cekaju u redu.
ZIVLAN

#134 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by ZIVLAN »

[/quote]

@Cherry-Cherry iliti Iris u SDA... :lol: :run:[/quote]

I ja gledam i smijem se :D Ko malo bolje poznaje njen opus, prije bi rekao da je u HDZ-u ili SNSD-u.[/quote]
biletarka Borjana ili granapuša Majkićka :?
cenecimoveocino

#135 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by cenecimoveocino »

Zar je ova tema jos u zivotu?

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
mehbely

#136 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by mehbely »

Upravo tako. :thumbup:
Tema treba da ide pod kluč, ko će ga opet slušati po sastancima kako kmeči o klix-u.
budza

#137 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by budza »

pemetan gazda.
to trebaju svi da slede.
narocito ovi koji su na drzavnom jaslama, jer u privatnom je ovo gotovo nemoguce.
Don Zivconi

#138 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by Don Zivconi »

budza wrote:pemetan gazda.
to trebaju svi da slede.
narocito ovi koji su na drzavnom jaslama, jer u privatnom je ovo gotovo nemoguce.
Gazda :lol: :-)
Objektivni navijac

#139 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by Objektivni navijac »

Rizvan wrote:
Danguba wrote:

Ne pratim rad i djelo doticne @cherry niti namjeravam. To je ionako svejedno, HDZ/SDA/SDP/SDS/SNSD i slicno,samo se mjenja po potrebi. Uhljebi ionako nemaju ni nacije ,ni vjere,ni drzave ,ni morala. Uhljebi su iznad toga. Oni su jedinstvena nadnacija u BiH. Paradoks vremena-u trzisnoj-kapitalistickoj drzavi zive sa komunistickim privilegijama i 100-200 % prevelikim platama. Elita nase zemlje : Sekretarice,sluzbenice,policajci,vatrogasci i naravno politicari
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#140 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by japin_mutapi »

da meni hoče blokirati internet a zauzvrat plata i ostalo što ide
potpisujem odmah
ElDzidziIbnDzo

#141 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by ElDzidziIbnDzo »

Pa kad bi tokom radnog vremena u svim firmama zabranili pristup uposlenicima FB,YT,Klix,Source,** No links ** itd,dotični sajtovi bi ostali pusti za komentarisanje/gledanje/posjećivanje :lol:

A naravno taj koji je to zabranio,ispao bi babaroga :evil:

:lol: :lol: :lol:

K'o u ovom slučaju sa opštinom NG
MuaDib

#142 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by MuaDib »

Nije problem uvesti zabranu na pojedine nepotrebne linkove, ali je problem kada se uvodi cenzura info linkova koji nisu pod kontrolom tvoje partije, a oni pod kontrolom dopuštaju.
ElDzidziIbnDzo

#143 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by ElDzidziIbnDzo »

Znaci facebook je pod kontrolom SDP-a? A smokvica je pod kontrolom SDA? :lol: :lol:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#144 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by japin_mutapi »

mijenjam pristup internetu za posao i redovnu platu
The BEN10

#145 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by The BEN10 »

MuaDib wrote:Nije problem uvesti zabranu na pojedine nepotrebne linkove, ali je problem kada se uvodi cenzura info linkova koji nisu pod kontrolom tvoje partije, a oni pod kontrolom dopuštaju.
Kme kme kme.. :lol:
hellue

#146 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by hellue »

MuaDib wrote:Nije problem uvesti zabranu na pojedine nepotrebne linkove, ali je problem kada se uvodi cenzura info linkova koji nisu pod kontrolom tvoje partije, a oni pod kontrolom dopuštaju.
Nemas ti pojma, zabrana se odnosi na stranice koje se najcesce posjecuju..dakle Fb, Klix i youtube...
homega

#147 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by homega »

The BEN10 wrote:
beee, beeee, beeeee :D
mehbely

#148 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by mehbely »

homega wrote:
The BEN10 wrote:
beee, beeee, beeeee :D
Image

klix, klix, klix opet klix ....
__Phoenix__

#149 Re: Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim interne

Post by __Phoenix__ »

Sviđa mi se projekat oko kasarne u Halilovićima. Nije ovaj SDA-ovac tako loš koliko ga se nastoji prikazati.
Post Reply