Ali si Papetu tada spochitavao shto je sjedio sa Munjom, pa mu kasnije i podrshku pruzhao.Edin H. wrote:
Ja sam tada bio za Sergeja, znaci da je trebao
A isti taj Sergej je istu stvar radio.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ali si Papetu tada spochitavao shto je sjedio sa Munjom, pa mu kasnije i podrshku pruzhao.Edin H. wrote:
da i Slaven je fino rješenje...a sad mi na pamet pade i jedan baš domaći...Amar OsimTesla10 wrote:Radomir Antić, Vahid Halilhodžić, Slaven Bilić i Felix Magath. Jednog od ovih ljudi bi volio vidjeti na našoj klupi !
Volio bi tog čovjeka vidjeti na mjestu selektoraTheWatcher wrote:Legenda bosanskohercegovačkog i jugoslavenskog fudbala Predrag Pašić
e da i to treba dodati...raspustiti ovaj "struĆni štab"...neka novi selektor dovede nove ljudeMurat Sabanovic wrote:1.vaha
2.amar
3.mesa
4.slaven
5.?
6.?
bilo ko da bude,imace sredojevica za saradnika...
Neko ko ce ove naše da bičujeTesla10 wrote:Radomir Antić, Vahid Halilhodžić, Slaven Bilić i Felix Magath. Jednog od ovih ljudi bi volio vidjeti na našoj klupi !
Meni je ovo malo nerealna prica, pa vjecno se kod nas spominjao taj problem od 5000 EUR kao maksimalna plata za selektora pa smo i dobili ovog autisticara. Dakle 60.000 EUR/120.000 KM godisnje, i da je potpisao novi i poboljsani ugovor nema teorije da je 4 puta veci od te cifre, a pogotovo da je veci od HNS-ovog Kovaca, nema teorije. Jedino ako su racunali vrijednost citavog ugovora od 4-5 godina, pa ga greskom svrstali medju godisnje plate ostalih selektora.Šveđanin wrote:Slabije plaćeni od Papeta, ali još se bore za osminu finala
http://sportsport.ba/bh_fudbal/slabije- ... ala/134237
Jeste... Bubamaru.Romanista 101% wrote:jel Pasic ikad ikoga vodio?
Mozda su uracunali premiju koju je dobio za plasman na Svjetsko prvenstvo.Eborg wrote:Meni je ovo malo nerealna prica, pa vjecno se kod nas spominjao taj problem od 5000 EUR kao maksimalna plata za selektora pa smo i dobili ovog autisticara. Dakle 60.000 EUR/120.000 KM godisnje, i da je potpisao novi i poboljsani ugovor nema teorije da je 4 puta veci od te cifre, a pogotovo da je veci od HNS-ovog Kovaca, nema teorije. Jedino ako su racunali vrijednost citavog ugovora od 4-5 godina, pa ga greskom svrstali medju godisnje plate ostalih selektora.Šveđanin wrote:Slabije plaćeni od Papeta, ali još se bore za osminu finala
http://sportsport.ba/bh_fudbal/slabije- ... ala/134237
Nesto kao Giggs, kad zagusti da sam sebe ubaci.wannabe_ultra wrote:nek kloc bude trener-igrac ionako on bira ekipu i pita se za sve ostalo oko tima
midhat pomocni trener
Ne sjecam se da je Sergej nesto jaran bio sa Munjom, bio sam jednom (protiv Belgije) sa reprezentacijom u hotelu, ne vidjeh kada je dosao Sergej ni da su se upitali, ali eto vjerovacu ti na rijec, ako si siguran u to sto govoris.burek_in_space wrote:Ali si Papetu tada spochitavao shto je sjedio sa Munjom, pa mu kasnije i podrshku pruzhao.Edin H. wrote:
A isti taj Sergej je istu stvar radio.