Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
-
mali_balon
#126 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Jos jedna ustasko/dzihadska zavjera protiv nebeskog naroda. Ja ipak misilim da je u Srebrenici doslo do masovnog ludila i ljudi su se sami ubili tj izvrsili masovno samoubistvo.
A cionisti, ustase i balije vec 20 godina nebeskom narodu podmecu lazi u vezi maskra i genocida. Istina ce kad tad izaci na vidjelo pa ce krscanska evropa svhatiti da je nebeski narod cuvao i odbraniop krscnastvo u evropi.....
A cionisti, ustase i balije vec 20 godina nebeskom narodu podmecu lazi u vezi maskra i genocida. Istina ce kad tad izaci na vidjelo pa ce krscanska evropa svhatiti da je nebeski narod cuvao i odbraniop krscnastvo u evropi.....
- mO k3
#127 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Od pomahnitalih bošnjakamali_balon wrote:Jos jedna ustasko/dzihadska zavjera protiv nebeskog naroda. Ja ipak misilim da je u Srebrenici doslo do masovnog ludila i ljudi su se sami ubili tj izvrsili masovno samoubistvo.
-
mali_balon
#128 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Da da, od hordi pomahnitalih krvozednih bosnjaka/islamista koji su, ne zaboravimo, srpsku nejac bacali gladnim lavovima u pionirskoj, ali naravno cionisti, islamisti i ustase su to sve zataskali.mO k3 wrote:Od pomahnitalih bošnjakamali_balon wrote:Jos jedna ustasko/dzihadska zavjera protiv nebeskog naroda. Ja ipak misilim da je u Srebrenici doslo do masovnog ludila i ljudi su se sami ubili tj izvrsili masovno samoubistvo.
A cionisti, ustase i balije vec 20 godina nebeskom narodu podmecu lazi u vezi maskra i genocida. Istina ce kad tad izaci na vidjelo pa ce krscanska evropa svhatiti da je nebeski narod cuvao i odbraniop krscnastvo u evropi.....tojest islamista ...
- jon_jovi
#129 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Srebrenica je samo jedan dio spletki SDA vrhuške
- joint union
#130 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Aha, jurisnici SDA maskirani u cetnike, gled'o i ja na PTPC neki dan. Samo da ljaga padne na neduzne karadziceve mirotvorce.jon_jovi wrote:Srebrenica je samo jedan dio spletki SDA vrhuške
- dobojlija81
#131 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Nemere se dahnut od ovih,dzabe je krepo D.C. mislio sam malo ce doci sebi al zahebah se drugi dan odmah
-
CungaLunga
#132 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Prijedorcani wrote:
Dragi ljudi, izvdvojte malo vremena i pogledajte ovaj dokumentarac.. ne brljopijski, ne cetnicki.. vec norveski, autori su ajd recimo neutralni.
NRK "osudjen" za krsenje novinske etike u povodu prikazivanja filma o Srebrenici
Presens faglig utvalg - Stručna komisija norveškog udruženja novinara koje inače broji blizu 9000 članova je 20. oktobra odlučila da u velikoj mjeri da za pravo Helsinškom komitetu za ljudska prava Norveške u slučaju žalbe ove organizacije na dokumentarni film Grad koji se mogao žrtvovati
Član komisije Øyvind Brigg koji je više godina izvještavao sa Balkana ovako je prokomentarisao film: - Gledajući film pitao sam se kojim se motivima vodio NRK kada se na ovakav način bavio pisnjem nove istorije umjesto da je predstavi onakvom kakva jeste. Ne znam s kim su bili u kontaktu, ali začuđujuće je da koriste tako jake izjave svojih izvora bez da se tražio komentar druge strane. Zaista je čudno da progam preskače preko nečega što je tako temeljito dokazano kao genocid u Srebrenici.
“Najgore je što jedan dio zaposlenih u NRKu prakticira bezvrijedno novinarstvo, ne zbog toga što griješe, nego zato što ih nje briga za istinu, za žrtve i njihova osjećanja, novinarstvo koje ne referira ono što je istinito ili pravo. Zbog toga je ova naša pobjeda velika” rekao mi je u razgovoru Aage Borchgrevnik, jedan od nosiilaca aktivnosti Helsinškog komiteta u ovom slučaju.
http://www.bosanskaposta.no/vise.php?ar ... egory_id=3
PozzPrijedorcani wrote: Pozdrav svima
-
N-E regija
#133 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Ako je preživio toliko atentata, mogli su ga i u toj koloni smaknut /možda bi bolje bilo da jesu jer znam jos nekoliko ljudi koji preživljavaju atentate na njih koje izvode vjerovatno ninđe koje niko drugi ne vidi osim tih poremećenih pojedinaca/. A da je Alija otvoreno pozvao da se uzme oružje ovi velikosrbi bi imali opravdanje da su pokušali da uguše oružanu pobunu protiv separatista i mi kao žrtve bi mogli samo da biramo u koju će nas jamu zakopati ili kojim će nas metkom ubiti 7,62 ili 7,65. A ko je glup pa nije skontao da je SDA i Alija uveliko u formiranju odbrambenih jedinica tipa Patriotske lige i sl. taj i dan danas govori kako je Alija pričao bajke da nas uspava i samo jedna stvar pronađite te Alijine izjave (nije naš rat, neće biti rata, mirno spavajte ....) i ja garantujem da su sve bile prije priznavanja nezavisnosti Republike BiH 1.3. odnosno da je što narod kaže: "milovao krmka niz dlaku" dok nije imao nešto opipljivo da se uhvati toga. Respekt rahmetli predsjedniku na mudroj igri, a ovim što ne vole Aliju pa ga prozivaju na nesposobnost mogu da kažem........ ma nemam im šta reći kad misle da su samo oni pametni.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#134 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» zbsn
još nije umrla, ka'će ne zna se...
svoje mentalne proljeve ostavite za vaše matične sajtove.
» zbsn
- andromeda101
#135 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Jel to ovi govore kako je Naser Orić prvo pobjegao iz Srebrenice, dopustio da Ratko i ostali uđu.
Pa kad je Ratko poslao mlađu djecu od 12-14 godina i žene autobusima nakon podjeljenih čokoladica...
Potom Alija i Bill Clinton poslali Nasera nazad u Srebrenicu da pokoka one ljude što su ih svjetski novinari snimali da čame u Srebrenici.
Kako nebi Ratko i ostali srpske vođe slučajno bili krivi za masakar i genocid.
Hvala Aco i ostali na pojašnjenju.
Pa kad je Ratko poslao mlađu djecu od 12-14 godina i žene autobusima nakon podjeljenih čokoladica...
Potom Alija i Bill Clinton poslali Nasera nazad u Srebrenicu da pokoka one ljude što su ih svjetski novinari snimali da čame u Srebrenici.
Kako nebi Ratko i ostali srpske vođe slučajno bili krivi za masakar i genocid.
Hvala Aco i ostali na pojašnjenju.
- andromeda101
#136 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Čak je Naser komandovao i Škorpionima dok su ubijali onu djecu.
i Alija
i Clinton.
i Alija
i Clinton.
-
Blizanac
#137 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Velikosrpska propagandna mašinerija se ne gasi. Svim mogućim sredstvima, podvalama, izmišljotinama i na sve moguće načine nastoji se skinuti breme genocida i izjednačiti krivica.
U tu svrhu napravljen je i ovaj "intervju", koji me podsjetio na nešto slično iz perioda agresije, tačnije u vrijeme kada je ARBiH, u jednoj od svojih najvećih pobjeda i najuspješnijih akcija oslobodila područje Vozuće. Tada je neka srpska televizija intervjuisala jedno "zarobljenog borca ARBiH". U tom "intervjuu" ovaj "borac" kaže kako je u redovima ARBiH, upravo na tom ratištu, zavladala neviđena panika, kako ljudi bježe i masovno se predaju "časnim srpskim borcima" itd itd. A u stvranosti i na terenu potpuno drugačija slika: sveopšta bježanija četnika i totalno rasulo...
U tu svrhu napravljen je i ovaj "intervju", koji me podsjetio na nešto slično iz perioda agresije, tačnije u vrijeme kada je ARBiH, u jednoj od svojih najvećih pobjeda i najuspješnijih akcija oslobodila područje Vozuće. Tada je neka srpska televizija intervjuisala jedno "zarobljenog borca ARBiH". U tom "intervjuu" ovaj "borac" kaže kako je u redovima ARBiH, upravo na tom ratištu, zavladala neviđena panika, kako ljudi bježe i masovno se predaju "časnim srpskim borcima" itd itd. A u stvranosti i na terenu potpuno drugačija slika: sveopšta bježanija četnika i totalno rasulo...
-
jastuk1
#138 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Apsolutno tačno.Blizanac wrote:Velikosrpska propagandna mašinerija se ne gasi. Svim mogućim sredstvima, podvalama, izmišljotinama i na sve moguće načine nastoji se skinuti breme genocida i izjednačiti krivica.
Poznata taktika onih koji nanose zlo: za onaj zločin za koji si ti kriv optuži žrtvu da je ona kriva i čak izvršila taj zločin.
U posljednje vrijeme se otvaraju novi accounti sve većom brzinom i blati se država, Bošnjaci a naročito Bošnjački političari, koristeći gorenavedenu taktiku.
Sve bijednički pokušaji razvlačenja pameti temama koje nikakvu drugu svrhu nemaju....
- dulekrele
#139 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
poceo sam citat dok nisam dosao do recenice da je ubijeno 1000 ljudi. onda sam ovu temu zaboravio i pustio srbima da se nasladuju ludom mustaficu
- lua
#140 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Hajde daj mi jedan dokaz gdje to sadašnja bošnjačka elita priča multi-kulti priče.zbsn wrote: Posebno mi smeta to što ne žele priznati da žele bošnjačku BiH već prodaju multi-kulti priču.
Te multi-kulti priče priča šaka ljudi, koji imaju mali ili nikakav medijski prostor i kojima je malo bistre logike ostalo, da shvate i da razumiju da ovo jest nefunkcionalna država, ali da ne može opstati bez svih građana ove države. Svako iole pametan se umorio od fašizma sa svih strana. Da se ne lažemo, bošnjačka politika nije pomirljiva. Bar ne više.
-
Innovation
#141 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Postao/la mO k3 dana 02/06/2014 08:15
Znam da vam smeta varta zastava , ali ev ova vam je

- mO k3
#142 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Chmoljo wrote:Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» zbsn
- joint union
#143 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Sta radi tuzilastvo, evo Mustafic priznaje da je sa (jos nepoznatim) saucesnicima ubio 1000 ljudi
?
-
Innovation
#144 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
joint union wrote:Sta radi tuzilastvo, evo Mustafic priznaje da je sa (jos nepoznatim) saucesnicima ubio 1000 ljudi?
-
Haman
#145 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Galijasevic i Mustafic se javljaju, jer je to uslov da svakog mjeseca dobiju primanja. Ne moraju oni pisati tekst, dovoljno je da ga potpisu. Tesko nama sa takvim sljamom od ljudi.

- exliberal-ex
#146 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Mene necudi da srbi koriste ovo za svoje ciljeve ali nije mi jasno kako niko od prozvanih nije pokrenuo tuzbu pa makar civilnu, koliko ljudi je prozvano ovdje , od Alije, Nasera....I niko da kaze ajde dokazi....zasto ?
- mO k3
#147 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Ma da pobili bosnje svoj narod , kao onda kada su bacali srpsku nejac lavovima u pionirskoj ili kada je pomahnitala plavuša hanka gnjecila testisima srpskim herojimaexliberal-ex wrote:Mene necudi da srbi koriste ovo za svoje ciljeve ali nije mi jasno kako niko od prozvanih nije pokrenuo tuzbu pa makar civilnu, koliko ljudi je prozvano ovdje , od Alije, Nasera....I niko da kaze ajde dokazi....zasto ?
-
Drinski
#148 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Sve uz horde pijanih mudahedina.mO k3 wrote:Ma da pobili bosnje svoj narod , kao onda kada su bacali srpsku nejac lavovima u pionirskoj ili kada je pomahnitala plavuša hanka gnjecila testisima srpskim herojimaexliberal-ex wrote:Mene necudi da srbi koriste ovo za svoje ciljeve ali nije mi jasno kako niko od prozvanih nije pokrenuo tuzbu pa makar civilnu, koliko ljudi je prozvano ovdje , od Alije, Nasera....I niko da kaze ajde dokazi....zasto ?
- joint union
#149 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
MIslim da nam ni sto sudova ne bi bilo dovoljno za tuzbe protiv SANU nebuloza. Osh redom? Mudjahedini, lavovi, sarajevski logori, dobrovoljacka, tuzla, markale, kapija, vase miskina, divjak, ganic, naser, ilija jurisic....(nastavi niz, nije da nema materijala). Uostalom, ako te tvrdnje imaju imalo osnova sto ih oni ne dokazu, na njima je, a nije da im nije u interesu. Ako su ove gluposti i mrvicu tacne, sprali bi sa sebe dio krivnje za genocid, ej genocid?!exliberal-ex wrote:Mene necudi da srbi koriste ovo za svoje ciljeve ali nije mi jasno kako niko od prozvanih nije pokrenuo tuzbu pa makar civilnu, koliko ljudi je prozvano ovdje , od Alije, Nasera....I niko da kaze ajde dokazi....zasto ?
Na ovakve gluposti se ne treba uopste obazirati niko ko je direktno prozvan, mada bi relevantne sluzbe Drzave trebali provesti istragu i ispitati navode koje ovaj covjek daje. Naravno, analogno i za ove ostale gluposti iz niza. Pa kad se dokaze da je nesto laz, oplesti drakonske novcane i zatvorske kazne. No naravno, i ti i ja znamo ko tamo moze stopirati i supljirati zar ne?
- jon_jovi
#150 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Za istinu nema ko šta da se buni. Znaju mafijaši a la Naser kakva su govna a ovi što brane dotične i što hoće da su veći katolici od pape e ti su najgori. Mala čivija to je najopasnijeexliberal-ex wrote:Mene necudi da srbi koriste ovo za svoje ciljeve ali nije mi jasno kako niko od prozvanih nije pokrenuo tuzbu pa makar civilnu, koliko ljudi je prozvano ovdje , od Alije, Nasera....I niko da kaze ajde dokazi....zasto ?