Jebo majku kad na svjetskom bude branio umjesto BegovicaFIFA_drifter wrote:
SJAJAN finiš sezone u Hajduku imao je Tino Sušić, a njegove igre zamijećene su na talijanskom mercatu. Već je bio na probi u Sampdoriji prošle godine, pa najmlađi izdanak nogometne obitelji Sušić, nije nepoznato ime u Italiji. No, u vijestima s mercata stoji da je mladog Hajdukovog napadača već nekoliko puta gledao Juventus. To je za sada jedino što se ističe, ali Hajduku i to znači, s obzirom da je stavio u izlog sve svoje ključne igrače.
Tino Sven Sušić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#126 Re: Tino Sven Sušić
- fakat
#127 Re: Tino Sven Sušić
pa on je polivalentan
igrac.
- House
#128 Re: Tino Sven Sušić
Moderatori zaključajte ovu temu
hvala
hvala
- Logovan
#129 Re: Tino Sven Sušić
Što bi zaključali cccc

- Tito_i_Partija
#130 Re: Tino Sven Sušić
Nemoj bolan tako. De da jos cujemo od FIFA_driftera koje je reprezentacije odbio zbog BiH, i koje svjetske klubove odbio zbog Hajduka.House wrote:Moderatori zaključajte ovu temu
hvala
- FIFA_drifter
#131 Re: Tino Sven Sušić
Nakon iscrpne ekspertize "fudbalskih/nogometnih" i inih sposobnosti vrlog TSS tema može pod ključ. 
Pohvala za sve koji su od prvog posta prepoznali da je zajebancija i trolanje.
Ipak što nosi sutra niTko ne zna, krhko je znanje jel'?
Pohvala za sve koji su od prvog posta prepoznali da je zajebancija i trolanje.
Ipak što nosi sutra niTko ne zna, krhko je znanje jel'?
- DjecakBezImena
#132 Re: Tino Sven Sušić
Prije nego li se zaključa tema, iskoristio bih priliku da istaknem kvalitete dotičnog igrača oko kojeg se diskutiralo na akademskoj razini i natuklo čak šest stranica.
Tino-Sven Sušić zna trčati i dodati loptu, te je univerzalan igrač, a ukoliko se Safet odluči da "Zmajevi" igraju u formaciji sa liberom, zna na koga se može osloniti.
Tino-Sven Sušić zna trčati i dodati loptu, te je univerzalan igrač, a ukoliko se Safet odluči da "Zmajevi" igraju u formaciji sa liberom, zna na koga se može osloniti.
- denimb
#133 Re: Tino Sven Sušić
SKANDAL U REPREZENTACIJI BIH
Tino Sven Sušić: "Nisam odbio Belgiju i Hrvatsku da bih se valjao u blatu Hrasničkog nazovimo terena, ako se pripreme ne organizuju u jednom od modernih Evropskih kampova ja ne dolazim!"
- gnjev
#134 Re: Tino Sven Sušić
Ma de
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#135 Re: Tino Sven Sušić
Falsifikovana izjava 100%.denimb wrote:SKANDAL U REPREZENTACIJI BIH
Tino Sven Sušić: "Nisam odbio Belgiju i Hrvatsku da bih se valjao u blatu Hrasničkog nazovimo terena, ako se pripreme ne organizuju u jednom od modernih Evropskih kampova ja ne dolazim!"
- Šveđanin
#136 Re: Tino Sven Sušić
Izvor?
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
- Logovan
#138 Re: Tino Sven Sušić
Nije ovo rekao.denimb wrote:SKANDAL U REPREZENTACIJI BIH
- denimb
#139 Re: Tino Sven Sušić
Mustang1 wrote:Izvor : Vrelo Bosne
Ja bolan, kakav izvor u PM kad je cijela tema trol machine
- Bosanski_kralj
#140 Re: Tino Sven Sušić
Ma zajabeva se čovjek. Niste valjda baš pomislili da je ozbiljan?
- House
#141 Re: Tino Sven Sušić
Temu treba prebaciti u "Bez cenzure" 
- diason
#142 Re: Tino Sven Sušić
Evo uz hartiju i olovku do duboku u noć konačno sam posložio kockice za naše prve tri utakmice na svjetskom.
Slika broj jedan i utakmica protiv Argentine.Računajući na snagu Argentine prvu bih počeo malo povučenije sa dva jaka defanzivna vezna i jakim bekovima.
Protiv Nigerije bih se malo otvorio i probao sa jakim prednjim veznim razbiti njihovu odbranu.
Već protiv Irana bih se potpuno otvorio i po krilima pokušao razvući pamet Irancima dodavajući i lažnu devetku u napad

Slika broj jedan i utakmica protiv Argentine.Računajući na snagu Argentine prvu bih počeo malo povučenije sa dva jaka defanzivna vezna i jakim bekovima.
Protiv Nigerije bih se malo otvorio i probao sa jakim prednjim veznim razbiti njihovu odbranu.
Već protiv Irana bih se potpuno otvorio i po krilima pokušao razvući pamet Irancima dodavajući i lažnu devetku u napad

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#143 Re: Tino Sven Sušić
Upravo sam kontaktirao Tina Svena Sušića, kaže da je ovo čista izmišljotina i da nigdje nije dao ovakvu izjavu.Velkoski wrote:Falsifikovana izjava 100%.denimb wrote:SKANDAL U REPREZENTACIJI BIH
-
Graf_Spee
#144 Re: Tino Sven Sušić
Umjesto pape samo ubacite "Tino"
- legionar2010
#145 Re: Tino Sven Sušić
A Lulic je kao zaboravljen ili nije u konkurenciji?????diason wrote:Evo uz hartiju i olovku do duboku u noć konačno sam posložio kockice za naše prve tri utakmice na svjetskom.
- diason
#146 Re: Tino Sven Sušić
Lulić igra u slabom klubu
-
ratamahatta
#147 Re: Tino Sven Sušić
legionar2010 wrote:A Lulic je kao zaboravljen ili nije u konkurenciji?????diason wrote:Evo uz hartiju i olovku do duboku u noć konačno sam posložio kockice za naše prve tri utakmice na svjetskom.
Ja mislim da je to to, sto se tima tice u prve tri, s tim da ako odemo dalje ja bih ga jos probao sa spahom u tandemu kad zagusti
A za Lulica, gdje ga staviti kad imas ovakvog igraca na raspolaganju
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#148 Re: Tino Sven Sušić
I slom zivaca zagarantovan. Cuj prve postave: Avdija,Tino, Hadzic, Ibricic?! Kako si imao zivaca za sastavljanje ovih postava? Kod nas sve sprdancija!diason wrote:Evo uz hartiju i olovku do duboku u noć konačno sam posložio kockice za naše prve tri utakmice na svjetskom.
- Baltazar_khan
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#150 Re: Tino Sven Sušić
Ma los ovaj mali stvarno nema pojma!
ajmo sad "forum strucnjaci" opletite!!! gledao sam cijelu utakmicu i definitivno ovaj momak zasluzuje poziv u repreznetaciju.
ajmo sad "forum strucnjaci" opletite!!! gledao sam cijelu utakmicu i definitivno ovaj momak zasluzuje poziv u repreznetaciju.