sha_ba wrote:heat wrote:![]()
Shabo, jel ti to cundara izrasla ?![]()
hajd to, nego sto jos konta da se ne kupam
![]()
![]()
![]()
malo mi se cini da je zena preozbiljna na ovim temama
cuj..hajd to
ja je ne shvatam ozbiljno
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
sha_ba wrote:heat wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudi moji šta Vam je, nije ona ozbiljna toliko, samo se tako češljaheat wrote:sha_ba wrote:heat wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
cuj..hajd topa to mijenja mLogo stvari Shabke
Shaba_trans
![]()
![]()
![]()
![]()
ja je ne shvatam ozbiljno
Nije dok to ne ispriča svakom koga iole poznaje.uvijekIInikadI wrote:A jel kraj kad muskarac zavrrsi po treci put?Asta wrote: Prepusi masti na volji. Nije kraj kad muskarac zavrsii, to je zastarjela tehnika.
ne laje čuka zbog sela već zbog sebeRamzess Veliki wrote:Nije dok to ne ispriča svakom koga iole poznaje.uvijekIInikadI wrote:A jel kraj kad muskarac zavrrsi po treci put?Asta wrote: Prepusi masti na volji. Nije kraj kad muskarac zavrsii, to je zastarjela tehnika.
Jasta nego sam ozbiljna, sex je jako ozbiljna tema pogotovo za forum kao sto je ovaj, gdje se macho muskarci hvale sa svojim seksualnim podvizima i uspjesima, a oni obicno ukljucuju neku predivnu zenu (ribu) kako to vole reci, noc punu strasti i mnogo raznih poza, pa cak i po tri put za redom.mad_max_ba wrote:
Ljudi moji šta Vam je, nije ona ozbiljna toliko, samo se tako češlja![]()
južniju frizuru radi sa figarom![]()
![]()
Ne jadna ... figaro ti je uvijač za kosu, sa njim se prave pletenice.Asta wrote:Jasta nego sam ozbiljna, sex je jako ozbiljna tema pogotovo za forum kao sto je ovaj, gdje se macho muskarci hvale sa svojim seksualnim podvizima i uspjesima, a oni obicno ukljucuju neku predivnu zenu (ribu) kako to vole reci, noc punu strasti i mnogo raznih poza, pa cak i po tri put za redom.
I kako onda da ne budem ozbiljna pogotovo dok se cesljam juznije sa figarom.
A figaro je predpostavljam neka sprava sa drskom koja u ruralnim djelovima u kojima macho miskarci dozivljavaju svoja najveca seksualna iskustva sluzi za najvece seksualno pomagalo i onda u svome najvecem zanosu prepricavaju "po tri puta" ovdje na najozbiljnim temama foruma kao sto je ova.
Asta wrote:Jasta nego sam ozbiljna, sex je jako ozbiljna tema pogotovo za forum kao sto je ovaj, gdje se macho muskarci hvale sa svojim seksualnim podvizima i uspjesima, a oni obicno ukljucuju neku predivnu zenu (ribu) kako to vole reci, noc punu strasti i mnogo raznih poza, pa cak i po tri put za redom.mad_max_ba wrote:
Ljudi moji šta Vam je, nije ona ozbiljna toliko, samo se tako češlja![]()
južniju frizuru radi sa figarom![]()
![]()
A figaro je predpostavljam neka sprava sa drskom koja u ruralnim djelovima u kojima macho miskarci dozivljavaju svoja najveca seksualna iskustva sluzi za najvece seksualno pomagalo i onda u svome najvecem zanosu prepricavaju "po tri puta" ovdje na najozbiljnim temama foruma kao sto je ova.

Koja sam ja neznalica...Ramzess Veliki wrote:Ne jadna ... figaro ti je uvijač za kosu, sa njim se prave pletenice.Asta wrote:Jasta nego sam ozbiljna, sex je jako ozbiljna tema pogotovo za forum kao sto je ovaj, gdje se macho muskarci hvale sa svojim seksualnim podvizima i uspjesima, a oni obicno ukljucuju neku predivnu zenu (ribu) kako to vole reci, noc punu strasti i mnogo raznih poza, pa cak i po tri put za redom.
A figaro je predpostavljam neka sprava sa drskom koja u ruralnim djelovima u kojima macho miskarci dozivljavaju svoja najveca seksualna iskustva sluzi za najvece seksualno pomagalo i onda u svome najvecem zanosu prepricavaju "po tri puta" ovdje na najozbiljnim temama foruma kao sto je ova.![]()
Drago mi je da sam te educirao ... ako te tamo neko nekad negdje upita za figaro da ne bude da nemaš pojma ...
Vidi isti moj ... samo što ga ja koristim za uvojke na prsima.mad_max_ba wrote:Al et ako će ti biti šta lakše ev ja se češljam figarom.
Slika kao dokaz
Euridika wrote:Koja sam ja neznalica...Ramzess Veliki wrote:Ne jadna ... figaro ti je uvijač za kosu, sa njim se prave pletenice.![]()
Drago mi je da sam te educirao ... ako te tamo neko nekad negdje upita za figaro da ne bude da nemaš pojma .... Čitav život sam bila ubijeđena da se pletenice prave rukama, a figarom da se uvija kosa i prave loknice...
Od sad kad budem peglala kosu uvjek cu se tebe sjetiti.mad_max_ba wrote:
Dobro ba što se Tita ti meni nagovori, ti krenu sa ironijom, ja nastavi i još mi se ironijom i nagovori.
Al et ako će ti biti šta lakše ev ja se češljam figarom.
Slika kao dokaz
Zasta sluze one boce na vrhu? Kod mene nista na pegli ne bode.mad_max_ba wrote:jesi vidio, moj ti Ramo, kako su ove žene nastrane, ja kažem češlja a sve se izvuče iz kontesta.
sjeverno od tugeAsta wrote:Od sad kad budem peglala kosu uvjek cu se tebe sjetiti.mad_max_ba wrote:
Dobro ba što se Tita ti meni nagovori, ti krenu sa ironijom, ja nastavi i još mi se ironijom i nagovori.
Slika kao dokaz
Asta wrote:Od sad kad budem peglala kosu uvjek cu se tebe sjetiti.mad_max_ba wrote:
Slika kao dokaz
Morala sam...Ramzess Veliki wrote:![]()
OK, dobro de ... znaš da ja ne znam ni šta je češalj.
Ono ti je imitacija češlja...Asta wrote:Zasta sluze one boce na vrhu? Kod mene nista na pegli ne bode.mad_max_ba wrote:jesi vidio, moj ti Ramo, kako su ove žene nastrane, ja kažem češlja a sve se izvuče iz kontesta.
A bgt mi objasni kako sacinis frizuru za pozusha_ba wrote:Sreća ja je, pardon se, ne češljam
Sredi mi je cura jednamad_max_ba wrote:A bgt mi objasni kako sacinis frizuru za pozusha_ba wrote:Sreća ja je, pardon se, ne češljam