Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post Reply
PM72

#126 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by PM72 »

Ne kazem u tom smislu nego ga stalno brani kako se promijenio , kako donosi neki razvoj Srbiji , kako se bori protiv korupcije i vise puta je vodila debate samnom i sa drugim forumasima gdje ga je uvijek zustro branila.
Što se tiče toga - u pravu je.Mada mu ja još uvijek yebem mamu .I njemu i predsjedniku Nikoliću.Ja im još ne vjerujem kad bi golom guzicom sjeli na užarenu peć.

A to da radi dobar posao za svoju zemlju niko mu ne može osporiti.Eto nek' nam je bio bolji Tadić ili Koštunica. :wink:

A ovaj što ne razumije šta je pisac htio reći...neka pročita ponovo.Pa opet.Pa još jednom .I tako...
insomnia78

#127 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by insomnia78 »

Covjek koji radi ovo
Image
je četnik
Čovjek koji izjavi da za jednog poginulog srbina treba ubiti sto muslimana je četnik
Čovjek koji u jeku opsade Sarajeva seta po brdima oko istog u drustvu Seselja, puca sa Jevrejskog, sto si ti par puta pokusala minimizirati, je, pogodi sta, četnik
To sto on promice borbu protiv korupcije u svojoj drzavi nema nikakve veze sa nama

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
PM72

#128 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by PM72 »

E hajd mi ti pričaj kako je dotični obilazio ratište oko Sarajeva a ja svjedok i očevidac ispaljenja maljutke sa Huma koja ga je umalo koštala glave.Njega i još pet vojvoda.
Hajd' živ bio nam to prepričaj.
Last edited by PM72 on 25/04/2014 21:36, edited 1 time in total.
insomnia78

#129 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by insomnia78 »

Nista ja tebi ne pricam
Samo konstatujem

KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#130 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by KatarinaKosaca »

insomnia78 wrote:To sto on promice borbu protiv korupcije u svojoj drzavi nema nikakve veze sa nama

a ko je rekao da nije četnik i ko je napisao da to ima veze sa nama? Ima veze, ukoliko se pojavi na našoj političkoj sceni netko ko će raditi 20 sati, davati intervju novinaru u pola 6 ujutro i svojim građanima reći da ih administraacija ima lijepo dočekati i uslužiti jer živi od njihovih para. Utoliko je to primjer kako se odnosi prema svojim građanima i kako se ne krade
A ovo je kao dobro jutro Kolumbo, netko otkriva 2014 da je Vučić bio na jevrejskom i da je bio vadikal.
PM72

#131 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by PM72 »

Znaš kako stari kažu - ne uči babu kako se djeca prave. :wink:
KatarinaKosaca

#132 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by KatarinaKosaca »

PM72 wrote:E hajd mi ti pričaj kako je dotični obilazio ratište oko Sarajeva a ja svjedok i očevidac ispaljenja maljutke sa Huma koja ga je umalo koštala glave.Njega i još pet vojvoda.
Hajd' živ bio nam to prepričaj.
Sjećaš se na pdf historija da sam pitala jednog koji je participirao na temi, a bio na drugoj strani o Vučičevoj ulozi na Jevrejskom? Napisao je, tad, da je bio slab borac, kukavica i da je brzo pobjegao na Pale. Ali, dijaspora nam sa nekoliko godina ili decenija zakašnjenja čuje stvari pa se ibreti.
insomnia78

#133 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by insomnia78 »

Sto jest, jest
Ja nemam pojma ni da je rat stao

PM72

#134 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by PM72 »

To je bio onaj "nedobrovoljac" ,ako me pamćenje dobro služi? On je nešto pričao oko Vučićevog učešća na Jevrejskom a ja sam i tada,kao i sad,sumnjao u to.Možda je bio,ne garantujem,ali da je ratovao- čisto sumnjam.On bolje ratuje olovkom. :wink:
KatarinaKosaca

#135 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by KatarinaKosaca »

PM72 wrote:To je bio onaj "nedobrovoljac" ,ako me pamćenje dobro služi? On je nešto pričao oko Vučićevog učešća na Jevrejskom a ja sam i tada,kao i sad,sumnjao u to.Možda je bio,ne garantujem,ali da je ratovao- čisto sumnjam.On bolje ratuje olovkom. :wink:
Rekao mi je tad, a slaže se sa Vučićevim zvaničnim cv-em da je došao iz Engleske, da je malo bio kod onog bradatog vojvode Aleksića i da je brzo otišao na Pale. Tamo je bio novinar u pokušaju na radio Pale, i tu mu je bilo preopasno, pa je zbrisao u Bgd. Inače, gledala sam te vadikale redovno na sjednicama skuštine Srbije, jer je to bilo bolje od Monti pajtona.
Mi, naravno, nemamo televizirane sjednice u izobilju demokracije i antifašizma.. :-) :-) ali druga tema..
Havatar

#136 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Havatar »

KatarinaKosaca wrote:
Havatar wrote:Jos pokazi ko je njih omalovazavao i sve je u redu :?:
Neki se zaista prave blesavi , ali totalno i drsko
fostrere wrote:
japin_mutapi wrote:
i zato za ovu finu gradsku raju poruka - jebo vučića
Ja bih tu poruku poslao na pravu adresu, znaci ne "gradskoj raji" nego "sarajevskoj raji". Nije "gradska raja" mislila da su iznad Sarajeva banane, nego "sarajevska raja".
Ko su "sarajevska raja" nego ljudi koji su branili i obranili Sarajevo?

@PM72.. ne daj se žestiti :kiss: Dođu tako neka vremena da dezerteri progovore, obrana borbe protiv korupcije se smatra obranom četništva, a stanovnici grada 4-godišnje opsade kiradljivcima miliona humanitarne pomoći koja nije njima nego skandinavcima namjenjena..

@Havatar, ne sjećam se uopće da sam sa tobom diskutirala o bilo čemu pa ni o Vučiću, u prinicpu mi nisi zanimljiv kao sagovornik. Možda se i desilo, ali se ne sjećam :roll:
Mozda si tako shvatila ali se tu nije mislilo na one koji su branili Sarajevo nego na one koji su mislili da nece biti rata kao i na one koji su se zalili zbog cega policija ne hapsi naoruzane ljude ( one koji su branili Sarajevo ) i nije slucajno to sto je prvo odvojeno od gradske raje a onda i stavljeni navodnici . Tako sam ja shvatio , mozda i grijesim ali ne vjerujem. Sto se tice debata vise puta smo vodili debate gdje si branila Vucica i dokazivala da ima rezulate a ja ti pokazivao da nije bas tako.
KatarinaKosaca

#137 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by KatarinaKosaca »

Havatar wrote:Mozda si tako shvatila ali se tu nije mislilo na one koji su branili Sarajevo nego na one koji su mislili da nece biti rata kao i na one koji su se zalili zbog cega policija ne hapsi naoruzane ljude ( one koji su branili Sarajevo ) i nije slucajno to sto je prvo odvojeno od gradske raje a onda i stavljeni navodnici . Tako sam ja shvatio , mozda i grijesim ali ne vjerujem. Sto se tice debata vise puta smo vodili debate gdje si branila Vucica i dokazivala da ima rezulate a ja ti pokazivao da nije bas tako.
Dakle, ti znaš šta je autor posta mislio, pa još znaš i da sumnja da nisi u pravu :roll: Bez komentara. Ali zaista na takvu izjavu. Bilo je tu još postova omalovažavanja Sarajlija, Sarajeva itd, i jako dobro ih se sjećaš,bio si aktivan na temi, ali se praviš lud. Izbrisani su, pa ne mogu dokazati.
A, što se tiče tih koji me navodno ubiju argumentima, neki dan mi jedan reče na pp, kako me povalio argumentima na nekoj temi, sve mi dokazao, pokazao ispao heroj, ja se ne sjećam da sam sa čovjekom u životu razmijenila post. :D Desi mi se, naravno, da me ljudi u diskusiji nadjačaju intelektualno, slovno,sklopom rečenice, znanjem iskustvom itd ali ih zapamtim, vjeruj mi.
Što se Vučića tiče, ja se tebi najmanje imam pravdati. Naročito što ti se odnos prema nečem svodi na "braniti" i "napdati". Na tako infantilne konstatacije nemam šta posebice ni reći. Stoji moj post o Vučiću na ovoj temi i jasno i glasno piše šta mislim.
Patriotizam sam dokazala kad je trebalo i gdje je trebalo. Plaćam poreze ovoj zemlji i dan danas. Tako da mi netko iz bijelog svijeta preko interneta nema što o patriotizmu palamuditi.
Vae victis
Havatar

#138 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Havatar »

KatarinaKosaca wrote:
Havatar wrote:Mozda si tako shvatila ali se tu nije mislilo na one koji su branili Sarajevo nego na one koji su mislili da nece biti rata kao i na one koji su se zalili zbog cega policija ne hapsi naoruzane ljude ( one koji su branili Sarajevo ) i nije slucajno to sto je prvo odvojeno od gradske raje a onda i stavljeni navodnici . Tako sam ja shvatio , mozda i grijesim ali ne vjerujem. Sto se tice debata vise puta smo vodili debate gdje si branila Vucica i dokazivala da ima rezulate a ja ti pokazivao da nije bas tako.
Dakle, ti znaš šta je autor posta mislio, pa još znaš i da sumnja da nisi u pravu :roll: Bez komentara. Ali zaista na takvu izjavu. Bilo je tu još postova omalovažavanja Sarajlija, Sarajeva itd, i jako dobro ih se sjećaš,bio si aktivan na temi, ali se praviš lud. Izbrisani su, pa ne mogu dokazati.
A, što se tiče tih koji me navodno ubiju argumentima, neki dan mi jedan reče na pp, kako me povalio argumentima na nekoj temi, sve mi dokazao, pokazao ispao heroj, ja se ne sjećam da sam sa čovjekom u životu razmijenila post. :D Desi mi se, naravno, da me ljudi u diskusiji nadjačaju intelektualno, slovno,sklopom rečenice, znanjem iskustvom itd ali ih zapamtim, vjeruj mi.
Što se Vučića tiče, ja se tebi najmanje imam pravdati. Naročito što ti se odnos prema nečem svodi na "braniti" i "napdati". Na tako infantilne konstatacije nemam šta posebice ni reći. Stoji moj post o Vučiću na ovoj temi i jasno i glasno piše šta mislim.
Patriotizam sam dokazala kad je trebalo i gdje je trebalo. Plaćam poreze ovoj zemlji i dan danas. Tako da mi netko iz bijelog svijeta preko interneta nema što o patriotizmu palamuditi.
Vae victis
Prateci diskusiju prije se moglo zakljuciti ovo sto sam ja zakljucio nego ono sto si ti zakljucila. Nemas ti sta da se pravdas za Vucica posto kad smo raspravljali o njemu objasnio sam ti da to sto mediji predstavljaju je jedno a da nema rezultate nego je i dalje samo "nada " a vec je 2 godine na vlasti i da ne treba vjerovati svemu sto cujes na televiziji. Sto se tice toga da se ne sjecas kad te neko nadjacao u diskusiji mozda tvoj mozak brise sva sjecanja na to i mozda je to odbrambeni mehanizam posto ne umijes da prihvatis poraz :mrgreen: .
Seoskivaralica

#139 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Seoskivaralica »

Svaka cast...
Eto sve su oslobodile sarajlije mimo sarajeva.....
Cijela Bosna prezivjela zahvaljujuci dijaspori...
Alija i alijici je spasili u Daytonu....
Sve ostalo prdimahovina.....

Jadno , bas jadno,,,

Evo samo mala digresija .....

Uglavnom vuk ,pa i vucic ,dlaku mijenja ali cud nikad.....
cindrlimindrli

#140 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by cindrlimindrli »

insomnia78 wrote:Covjek koji radi ovo
Image
je četnik
Čovjek koji izjavi da za jednog poginulog srbina treba ubiti sto muslimana je četnik
Čovjek koji u jeku opsade Sarajeva seta po brdima oko istog u drustvu Seselja, puca sa Jevrejskog, sto si ti par puta pokusala minimizirati, je, pogodi sta, četnik
To sto on promice borbu protiv korupcije u svojoj drzavi nema nikakve veze sa nama

:thumbup:

Dodao bih da oni koji u njemu vide moguceg partnera za normalizaciju odnosa izmedju BiH i smrdije nisu zdravi
da Bog kaze.
wolf07

#141 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by wolf07 »

Stvarno smo nevidjeni moroni, onako kolektivno! Jbt, pokusavam zamisliti situaciju u kojoj recimo neki likovi iz Teksasa prigovaraju ovima iz Kalifornije da se ne bore dovoljno dobro protiv terorizma (inace je "donosenje demokratije" i "borba protiv terorizma" vec par godina kod Amera omiljena tema :D ali to svakako znate i bez mene). Znate kad je takva rasprava moguca - nikad i nigdje!. Kod nas moze poceti prica o urodu mahuna u Papua Novoj Gvineji al' ce to nekako da zavrsi sa "papcima" i "gradskom rajom", dijasporom, Sandzaklijama, Krajisnicima, Hercegovcima... ni manje zemlje, ni vecih budala!!!

A sad par rijeci o temi! Mediji u BiH, ne znam samo zasto ovo "sarajevski", se definitivno natjecu u tome ko ce biti vise snishodljiv spram Vucica. Pa eto cak ga i "AVAZ" na volseban nacin proglasi za licnost godine, stvarno ne znam kome je on licnost godine, po cemu i zasto!!! Evo da uzmemo za primjer samu Srbiju. Sta je to on tako kapitalno uradio? OK, malkice zatvorio Miskovica! Pa nije Miskovic jedini tajkun, ocigledno je taj isti Miskovic igrao na pogresnu kartu u predizbornim danima i to mu se vratilo kako se vratilo. Investicije u Srbiju. Nema tu nekih velikih pomaka ma sta ko govorio ili mislio o tome. Pominju se Ujed.Arapski Emirati ali o tom - po tom. To cemo tek da vidimo. Recimo cuo sam pricu da su Rusi bili planirali da pokupuju sve zivo na Jahorini i taman kad je sve bilo na stolu, samo falio potpis Rusi odustali! Zasto? Navodno je neko od tih Rusa kontaktirao meteorologe i ljudi rekli da prema globalnim klimatskim trendovima mozemo ocekivati da za 20 godina na Jahorini nece biti snijega, ma kako to kome zvucalo! Ko kaze da ce Arapi tek tako da se istresu za "Beograd na vodi". Vec se svi primili na Vucicevu pricu k'o baba na penziju. Ali to je svakako njihov problem, hajmo dalje.

Vucic i region. Sta je uradio za popravljanje odnosa sa susjedima? Cinjenica je da on svakako hoce da povali Dodika iz istih razloga iz kojih je povalio i Miskovica. Da li to znaci da je sad Vucic odjednom postao veci Bosanac od Sulje, Muje i Fate zajedno? Naravno da nije. sacekajte da izbore u RS-u dobije SDS pa kad onda Vucic puhne njima u jedra onda pricajte o njegovj politici pomirenja. Da li je manje cetnik nego prije dvadesetak godina? Eto onomad se Ljajic raskokodakao o ucescu gradjana Srbije u ratovima u kojima Srbija ne ucestvuje (a sve vis a vis odlaska i pogibije nekih momaka iz Sandzaka u Siriji). Sta se desilo kad su oni napaljeni cetnici otisli na Krim? Jedno veliko - NISTA!!! U stvari nije nista, dobili su svu mogucu medijsku paznju prije, u toku i nakon "mirovne misije" na Krimu! Pa jbt po povratku su gostovali kod onog kretena Marica u "Cirilici" k'o da su u najmanju ruku sami otjerali Japance sa Iwo Jime! Nigdje nema price o ucescu u nekim sukobima van drzave, nigdje Ljajica, a o Vucicu i Nikolicu da i ne pricam.

Da skratim! Svaki dan koji mi i nasi mediji provedemo u prici o tome kako je Vucic manje ili vise OK je u stvari, u nekoj daljoj perspektivi, kupovina vremena tom istom covjeku da danas-sutra, ako se kod nas ne daj Boze zakuha, taj isti Vucic razvuce i nas i ostatak svijeta sa svojom pricom o tome kako je rijec o "tragicnom sukobu", "ne zna se ko puca", "poziv zaracenim stranama..." i slicne gluposti do konacnog pokazivanja pravog lica. Do tad ce nasa krv opet da boji Drinu, svoju djecu cemo na rukama nositi do prve ambulante ne zbog prehlade nego zato sto im je srpska granata raznijela utrobu, pitati se kako svijet ne vidi sta nam rade. Taj isti Vucic ce da amortizuje neke buduce srpske zlocine jer smo mu mi ovim sto danas radimo dali kredit za to! Ko je jednom izjavio ono sto je izjavio Vucic u skupstini R Srbije + lijepljenje "Bulevara Ratka Mladica", taj ne mijenja svoj odnos prema Bosni i Hercegovini! Nije on to uradio zato sto je neobavijesten, zato sto je nagovoren ili zato sto mu je neko nesto slagao vec upravo suprotno! To je bila njegova svjesna, samovoljna odluka koju je donio svojim srcem i svojom glavom. Takve stvari se ne mijenjaju. Pa eto pokusajte sad sebe zamisliti da naprasno, u roku od par godina podjete pricati ono sto prica Nemanja Kusturica i eto vam odgovora koliko je on iskren u ovome sto danas radi i govori. Taj bi nas najradije klao tupim nozem.

Neko od velikih vojskovodja je davno rekao da se protiv istog protivnika ne ponavlja napad na istom mjestu, u isto doba dana i na isti nacin ako vec jednom nije uspjelo. Srbija s nama izgleda moze cak i na taj nacin da se zajebaje. Ponovo mogu da nas puste da mi raspravljamo o "papcima" i "raji" kao i 1992.g. (uz dodatak Sandzaklije & mudzahedini vs. domicijelno stanovnistvo) i taman kad dodjemo do tacke da nekim novim demonstracijama sami srusimo vlast koju smo izabrali ponovo mogu poceti da nas masakriraju u Istocnoj Bosni... ili ce mozda oaj put da krenu od Kozije cuprije, Istocnu Bosnu su apsolvirali 1992-95.g.
Paranoid

#142 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Paranoid »

PM72 wrote:
A ovaj što ne razumije šta je pisac htio reći...neka pročita ponovo.Pa opet.Pa još jednom .I tako...
Htio sam da objasnis sta znaci "smradovi dijasporski"? Ocigledno si moralno i finansijski posrnuo i ne biras nacin kako da skrenes paznju na sebe. Ipak, evo ovog momenta u svojoj molitvi spomenucu i tvoj nik...tek toliko da ti se posreci i da nadjes svoj rahatluk, a abd da ti da sansu da pises iz udaljenosti, a i da imas onoliko koliko je dovoljno da zivis kao covjek.

Drugo, Kata koja je svojim stavovima pokazala da zna da brani svoje stavove, a uz koju si stao kao pit-bull, u ovom dijelu je pobrkala mnogo stosta i nijednu svoju misao nije obrazlozila, osim sto je navodila pojedinacne slucajeve stradanja poznanika iz Sarajeva.

Dobro za nju, ali beznacajno za istinu...i naravno za temu, ali ako skrene tema na pink, farmu i sise, onda ce vjerovatno napraviti slalom u stilu Tine Maze..
KatarinaKosaca

#143 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by KatarinaKosaca »

Meni fakat ovdje neki postovi nisu jasni. Kao šta je Vučić učinio za Bosnu? Pa, ne dobiva on plaću da čini nešto za Bosnu, nego živi od poreskoh obveznika Srbije i tamo njima treba da čini. Sve dok ne rese o teritorijalnom integritetu BIH , nije me briga. Kao da li je promijenio ćud? Pa, neću ga kući dovoditi , niti me briga. Kao šta je u Srbiji napravio? Dovoljno. Dovoljno da ulije povjerenje da je moguće i pošteno bez krađe, da se može prvo sebi smanjiti plaća, pa onda praviti drugima rezove, da postoji odgovornost prema onima koji ti daju plaću itd. Poslije odvratnog cerekanja u mojoj zemlji istih kojima dajem plaću u stilu "Ako neću bratu, kome ću" "Oni koji su se snašli i oni koji se nisu snašli" "Neču da idem, eto neču" itd, zvuči skoro pa kao naučna fantastika. Ne samo da je uhapsio Miškovića, svakodnevno daje podršku tužilaštvu da hapsi, svakodnevno obilazi zatvorene tvronice nastoji izmaći rješenja bez lažnih obećanja i bajki, gradi, pravi, uzima kredite itd. KOd nas se pojavi neki glumac Al Šidi da pokrije i prikrije pranje sivog novca i pokradenog fonda mladog princa, dok Vučić sa nekim šeikom u sandalama isusovkama bosih nogu se slika i doziva i priziva investicije u Beograd.
Ne, ne treba Vučić ništa da učini za BIH, imamo taj prokleti mentalitet da svatko treba da učini za nas. On ne prima plaću od nas, nego od svojih građana, ali oni kojima mi dajemo plaću i te kako treba da nauče od Vučića kako se odgovorno odnositi prema svojoj zemlji i svojim građanima, umjesto što ih posmatraš kao kravu muzaru koji ti plaćaju račune i pdv, ili poreze na plaću i usput im se ceriš u lice.
stakasa

#144 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by stakasa »

I od svih pozitivnih primjera ovog svjeta izabrat - Vucica???
KatarinaKosaca

#145 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by KatarinaKosaca »

stakasa wrote:I od svih pozitivnih primjera ovog svjeta izabrat - Vucica???
dok je Skandinavcima normalno da im političar ide na posao biciklom i svatko zna da daje porez za plaću svog političara na Balkanu je "normalno" da političar krade, zapošljava sina i tetića (kome će ako neće svom, sasvim otvoreno se kaže i govori). Utoliko je vučićev osnos prema poreskim obveznicima Srbije jednako pozitivna promjena kao što je to bilo hapšenja Sanadera onomad. Da se i ovdje i kod nas može. Utoliko o "svjetskim primjerima" :-) :-)
ali, samo da se nešto kaže, makar bilo i lupetarenje, tako tipično za tebe, samo da se nešto dobaci uz pivo ispred granapa :D
stakasa

#146 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by stakasa »

KatarinaKosaca wrote:
stakasa wrote:I od svih pozitivnih primjera ovog svjeta izabrat - Vucica???
dok je Skandinavcima normalno da im političar ide na posao biciklom i svatko zna da daje porez za plaću svog političara na Balkanu je "normalno" da političar krade, zapošljava sina i tetića (kome će ako neće svom, sasvim otvoreno se kaže i govori). Utoliko je vučićev osnos prema poreskim obveznicima Srbije jednako pozitivna promjena kao što je to bilo hapšenja Sanadera onomad. Da se i ovdje i kod nas može. Utoliko o "svjetskim primjerima" :-) :-)
ali, samo da se nešto kaže, makar bilo i lupetarenje, tako tipično za tebe, samo da se nešto dobaci uz pivo ispred granapa :D
Ja sam pisao o pozitivnim primjerima, geografski neodredenim.
A sto se Vucka tice... Jeste cetnik, ali je i slatkis :D
P.S.
Tesko da se je nado podrsci u federalnom Sarajevu. Ali to je car politike. Nikad ne znas. Plus emocija
KatarinaKosaca

#147 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by KatarinaKosaca »

stakasa wrote:Ja sam pisao o pozitivnim primjerima, geografski neodredenim.
P.S.
Tesko da se je nado podrsci u federalnom Sarajevu. Ali to je car politike. Nikad ne znas. Plus emocija
Ne postoji nikakvo "federalno Sarajevo". A što se boldiranog tiče za razliku od strogih konzervativaca, nikad nisam imala predrasude prema osobama koje gaje simpatije i fizičku privlačnost prema osobama istog spola. Smatram to svačijom intimom. :oops:
stakasa

#148 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by stakasa »

KatarinaKosaca wrote:
stakasa wrote:Ja sam pisao o pozitivnim primjerima, geografski neodredenim.
P.S.
Ne postoji nikakvo "federalno Sarajevo". A što se boldiranog tiče za razliku od strogih konzervativaca, nikad nisam imala predrasude prema osobama koje gaje simpatije i fizičku privlačnost prema osobama istog spola. Smatram to svačijom intimom. :oops:
Upravo ti o tome pricam...
Nego gledaj da zakuhas i da se tema zatvori. Isprovaljivala si se za tri forumska zivota
KatarinaKosaca

#149 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by KatarinaKosaca »

stakasa wrote:Nego gledaj da zakuhas i da se tema zatvori. Isprovaljivala si se za tri forumska zivota
Kao i uvijek prepun argumenata. :D
PM72

#150 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by PM72 »

Htio sam da objasnis sta znaci "smradovi dijasporski"? Ocigledno si moralno i finansijski posrnuo i ne biras nacin kako da skrenes paznju na sebe. Ipak, evo ovog momenta u svojoj molitvi spomenucu i tvoj nik...tek toliko da ti se posreci i da nadjes svoj rahatluk, a abd da ti da sansu da pises iz udaljenosti, a i da imas onoliko koliko je dovoljno da zivis kao covjek.
Tvoj nick mi dovoljno kaže...a to da sam "moralno i finansijski posrnuo" :D :D :D bil' šta poslao ,da me izvadiš iz krize? :wink:

Hvala Bogu pa mi nikad niko nije dinara,marke,krune,dolara... poslao.Ni paket.Ni čokoladu. :thumbup: Preživio sam i bez vaše pomoći.Radim u dobroj firmi,imam svoj stan,novo auto...imam dobru djecu,ženu koju volim,žive i zdrave roditelje.Dakle,imam rahatluk.To vi iz dijaspore nemate jer ne bi turao nos i učestvovao u ovim diskusijama.Da ste pametni,kao što niste,surfali bi po švedskim i norveškim sajtovima o nauci,sportu,tehnici.Vaš maksimalni intelektualni domet je poslovođa švedske pilane,mesare,granapa,trafike.Živite na kredit,jedete na kredit,vozite auto na kredit.Ja svoje platio kešom.A nisam ukrao,nisam posudio.Zaradio.Imam i ja kredit,nisam baš "hadžija" ali fino i pošteno živim.

Pod "dijasporski smradovi" računam sve one koji nam otamo sole pamet.Prijavljuju po pet nickova pa vrijeđaju,seru,prijete,psuju.Tamo ima i dosta pametnog svijeta koji nas dostojno predstavljaju ali takvi ovdje ne zalaze.
Post Reply