Prijetnja smrcu!?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

sportman1

#126 Re: Prijetnja smrcu!?

Post by sportman1 »

stavi ga na ignore. to je najbolje.
Zokipfc

#127 Re: Prijetnja smrcu!?

Post by Zokipfc »

Jesil' ziv majstoree
sluga_okupatora

#128 Re: Prijetnja smrcu!?

Post by sluga_okupatora »

Haman ga je komso odradio :roll:
Sanchez22

#129 Re: Prijetnja smrcu!?

Post by Sanchez22 »

Da ga nije Vehid izbo nozem :-D
Mozda su napravili dogovor i usput zaglavili na nekoj slavi.Dok se covjek otrijezni :lol:
spreca

#130 Re: Prijetnja smrcu!?

Post by spreca »

futurista wrote:Taj moj kosmija... doselio se prije desetak godina u moje selo...tu gdje je kucu napravio to zemljiste koliko je meni poznato vazda je bilo zemljite federacije i ne smao meni...ali je covjek uticajan kao sto rekoh i SDS mu je dao 'plac' i on ej tu napravio kucu... uticajan je i pored toga sto je zavrsio 'osmoljetku'...dolso Andricevo vrijeme 'poluspismeni' progovorili...a bogami i Orwelovo ( veliki brat farma) 1984...nema on tu vise od pola dunuma...na sredini placa mu je kuca ( povelika) tako da moje svinje i nisu imale sta da 'pojedu'...kosmija, jweste vrijedan...ali ni ja nisma ugursuz...( muzem koze prodajem mlijeko namirujem ovce svinje) kosim livade drzimkoskoske povremeno prodajem jaja...zivim sam... na zalost treba to sve stici... ( pocistiti po kuci i oko kuce ispeci hljeb skuhati nesto) nisam ozenjen zbog ' bicikla'...kaosto rekoh vec 'nebi niko ni biciklo na mene prislonio' ..jbg tako je al ssta cu...;) ( mozda zato i komsija napada na mene) mada ja nisam bas toliko ni neugledan visok sam 186 a tezak oko 90 kg... visi od kosmije bar 5 cm...hocu ovo da kazem... covjek vazda na sebi treba da radi... da prosiruje vidike da se obrazuje dolazi do novih saznanja da cita da napreduje u karijeri KOLIKO GOD JE TO MOGUCE .. da bude 'produhovljen'.. nikako i 'nikad sitna i sitnicava duha'... da se druzi jer je covjek drustveno-sociolosko bice ali po meni najvise mora da radi na sopstevnom ' imidzu'... jer je imidz sve i sve je -imidz'. da sam ja 'poradio na sebi'i spostevnom imidzu ( nisam vazda sma bio improvizator ) i pomalo inertan sve mi je drugo prece bilo od mene smog... kod mene je vazda bilo ' lakocemo'....a kada mi 'dogori do nokta 'onda mis e dese ovakve stvari kao sto je ovaj slucaj sa komsijom... da sam ja na sebi radio i izgradio 'ugled i ime'... ne bi mi komsija dosoa na prag i 'fatao me za prsa'... znam ja to ...
eh tu je glavni problem...........nisi ozenjen i komsija misli da mu jebes-bucas zenu dok tvoja krmad bucaju njegovo dvoriste koje on urdno ravnja :lol: :lol: :lol: :lol: ...............ozeni se i problem rijesen..............a ako mu ne jebes zenu onda je trebas jebat :mrgreen: ...............mozda ona za tebe kao dobrog jebaca rekne svom muzu da nije komsijski da te 'vata za grudi......i ako ti nju 'vatas :lol: :lol: :lol:

Najbolje ako to mozete nekako zagladiti komsijski.............ipak ste kuca do kuce(mozda) i nikad se nezna kad ce nekom puci film i da mu kroz pendzer hiti kasikaru
Post Reply