Jes', ali mu je hambas 4.5 KMdamskot wrote:PIRPA
Je zgazio Trovaca i Taleta sa Hamburgerom i Chizom ! Iznenedio sam se pravo ...
Vise u Pirpi volim doner pojesti za te pare
Jes', ali mu je hambas 4.5 KMdamskot wrote:PIRPA
Je zgazio Trovaca i Taleta sa Hamburgerom i Chizom ! Iznenedio sam se pravo ...
Vrijedi puno je zdravi , bar tako izgleda sa onom salatom i paradajzomRipicipi wrote:Jes', ali mu je hambas 4.5 KMdamskot wrote:PIRPA
Je zgazio Trovaca i Taleta sa Hamburgerom i Chizom ! Iznenedio sam se pravo ...![]()
Vise u Pirpi volim doner pojesti za te pare
+ moscanicaPhantasy wrote:Znači malti se ne može opepeliti što se tiče hrane(znam da je offtopic ali admine i tebi ce trebati ovo):
1.Dobri stari Komšo (Mladost) kod mrkve najbolji burger.
2.Picerija Havana (ulica malta, kod orijenta) pica razvaljuje.
3.Nagib(odmah do mladosti) najbolja sirnica i zeljanica okolo
4.Buregdzinica MM najbolji burek(sjeckani) i krompirusa u gradu.
5.2 Pekare: Malta i Ravenna(ova prva je onako meni(mozda se nekom svidi), a druga razvaljuje(zatvorena pica(1.5 KM) i sirnica(1.5 KM) nema jače i veće. Ajmo nadopunite ako sam nešto mašio
Phantasy wrote:Znači malti se ne može opepeliti što se tiče hrane(znam da je offtopic ali admine i tebi ce trebati ovo):
1.Dobri stari Komšo (Mladost) kod mrkve najbolji burger.
Phantasy wrote:2.Picerija Havana (ulica malta, kod orijenta) pica razvaljuje.
previse masna...iza njega "Melina" puno puno bolja (vl.burazer od Nagiba)Phantasy wrote:3.Nagib(odmah do mladosti) najbolja sirnica i zeljanica okolo
sjecani burek ispod saca Zeljin stadionPhantasy wrote:4.Buregdzinica MM najbolji burek(sjeckani) i krompirusa u gradu.
Phantasy wrote:5.2 Pekare: Malta i Ravenna(ova prva je onako meni(mozda se nekom svidi), a druga razvaljuje(zatvorena pica(1.5 KM) i sirnica(1.5 KM) nema jače i veće. Ajmo nadopunite ako sam nešto mašio
karanana wrote:+ moscanica
punjeni ustipci su betonshandrprcSA wrote:Phantasy wrote:2.Picerija Havana (ulica malta, kod orijenta) pica razvaljuje.kod Dine je dobar i pileci sendvic...
Nakon ovog topica i hvaljenja Mladosti otišao sam da pojedem hamburger i dobio mrvicu od šnicle i mašala hljeba... Otiću probati i taj dupli. Ako dupli iznevjeri, završili smo za sva vremenadadoka84 wrote:Mladost na malti, e tu probajte dupli hamburger...![]()
A u havani je sasvim ok, pizza im je odlicna.
Hamburger u mostarlica na mostarskom raskrscu je isto pravo dobar.
mayab wrote:Probajte hamburger i u Veneri u Neđarićima, to je "originalna receptura", sa obaveznim ajvarom unutra-ne znam da li jos iko stavlja ajvar u hamburger
Bezveze hamburger, bezveze doner, samo oni neuki i neiskusni mogu hvaliti FreshQler wrote:Neku vece sam jeo u Fresh na Ilidzi... bezveze hamburger...
SilvioM wrote:Bezveze hamburger, bezveze doner, samo oni neuki i neiskusni mogu hvaliti FreshQler wrote:Neku vece sam jeo u Fresh na Ilidzi... bezveze hamburger...