njihov zadatak u inostranstvu je bio da prikupljaju novac i ostalu pomoc za napaceni narod. i u tome su jako dobro uspjeli. mnogim su porodicama pomogli da prezive, da stanu na noge, da se spoje itd.KatarinaKosaca wrote:Dakle, muž u sefu, Seka u Hrvatskoj, i to je oličenje patriotizma, i to nama sad kroji kapu i sudbinu![]()
Taj Damir Aganović, koliko god
SDP kadar, rat je proveo u bolnici u Tarčinu. I bio je dobar student koliko znam.
BAKIRE ODLAZI
-
hizo ramidovic
#126 Re: BAKIRE ODLAZI
- madner
#127 Re: BAKIRE ODLAZI
Jest jest, Alijin brat je recimo najvise trpio u mrskom rezimu.hizo ramidovic wrote:ocjene kao ocjene, ne znace puno. mozda ih profesori nisu volili jer su bili muslimani i alijina djeca pa ih namjerno ponizavali. i pored svih teskoca, bakir je uspio da izgradi uspjesnu karijeru i dokaze da one lose ocjene nisu pravo mjerilo njegovog znanja, vec su mu lose ocjene davali zato sto su ga mrzili jer mu je otac bio alija.DaffyDuck wrote: Sve sa svojim vrijednim radom i zalaganjem!!! Bravo Izetbegovici, vi ste Alijini, dok je Vas, bit ce i nas. Vi ste bogom dani, ocevi nacije! Prije Izetbegovica ni Bosne ni Bosanaca nije bilo :roza:Code: Select all
Naime, Sebija Izetbegović Medicinski fakultet u Sarajevu, nakon skoro pune decenije temeljitog studiranja, završila je 1989. godine sa prosječnom ocjenom 7,3. Nakon završenog studija jedno vrijeme je volontirala na Klinici za plastičnu hirurgiju, da bi kasnije kao specijalizant bila primljena na Kliniku za ginekologiju i akušerstvo. Kao lošeg učenika (predmet Ginekologija položila je ocjenom 7, a predmet Hirurgija ocjenom 6) Sebiju Izetbegović zatiče rat, nakon čega se u pratnji supruga Bakira, seli u susjednu Hrvatsku. U Hrvatskoj joj napredovanje u struci osigurava poznati ginekolog Asim Kurjak, kojeg je na početku rata njen svekar Alija Izetbegović imenovao prvim ambasadorom BiH u Hrvatskoj. Pred kraj rata Sebija Izetbegović je specijalizirala ginekološke nauke i vratila se u oslobođeno Sarajevo na Ginekološko-akušersku kliniku. Slijedi magisterij, a odmah potom i doktorat, da bi 2008. godine dobila i zvanje profesora.
-
hizo ramidovic
#128 Re: BAKIRE ODLAZI
zato je alija, na pravdi boga, u zatvoru zaglaviomadner wrote: Jest jest, Alijin brat je recimo najvise trpio u mrskom rezimu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#129 Re: BAKIRE ODLAZI
dobro su unovčili zatvor tako da se to poništava
i moj djed bi ležo da obezbijedi čukununuke garantovano
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#130 Re: BAKIRE ODLAZI
Jeste. I bio je velik kad je Edini Rešidović rekao da ostane na radnom mjestu da neće biti revanšizma. Utoliko više čudi što njegov Princ kreira državu za podobne, one koji preskaču zakon, ukratko zemlju nejednakih pred zakonom, mogućnostima i šansama.hizo ramidovic wrote:zato je alija, na pravdi boga, u zatvoru zaglaviomadner wrote: Jest jest, Alijin brat je recimo najvise trpio u mrskom rezimu.
-
hizo ramidovic
#131 Re: BAKIRE ODLAZI
nema tog novca koji moze vratiti godine necijeg zivota koje je neduzan proveo u zatvoru.Black swan wrote:dobro su unovčili zatvor tako da se to poništava
- KatarinaKosaca
#132 Re: BAKIRE ODLAZI
To sve nikakve veze nema sa pozivom da Bakir Izetbegović koji nije bio u zatvoru tamo ode, jer radi nezakonito, nelegalno, privatizira državu koja je nekome domovina, smatra je babovinom i svojata, te ljude koji njega ne vole naziva izdajicama, huliganima i neprijateljima. Ljude koji poštuju zakon i red naziva "nesnalažljivim". Bakir the nepismeni.hizo ramidovic wrote:nema tog novca koji moze vratiti godine necijeg zivota koje je neduzan proveo u zatvoru.Black swan wrote:dobro su unovčili zatvor tako da se to poništava
-
hizo ramidovic
#133 Re: BAKIRE ODLAZI
za sve sto se uradi mimo zakona, postoji sud. ako imas bilo kakva saznanja o tome, pravac sud i prijavi.KatarinaKosaca wrote:
Jeste. I bio je velik kad je Edini Rešidović rekao da ostane na radnom mjestu da neće biti revanšizma. Utoliko više čudi što njegov Princ kreira državu za podobne, one koji preskaču zakon, ukratko zemlju nejednakih pred zakonom, mogućnostima i šansama.
bakir radi casno, posteno, sa obrazom, veliki je patriota i mnogi bi od njega mnogo toga mogli naucit
-
stup metropola
#134 Re: Odg: BAKIRE ODLAZI
Sto je Bakir uradio za ovu drzavu nece niko jos dugo. Trebate mu biti zahvalni samo sto vam je doveo Arape i zaposlio 400 mladih ljudi!
Sent from my A800 using Tapatalk
- KatarinaKosaca
#135 Re: BAKIRE ODLAZI
Sem papagajske rečenice koju stalno ponavljaš, ti nemaš baš nikakvog dokaza za to što tvrdiš. Dapače, ništa ne ide u prilog tvojoj tvrdnji. Pa ni ono da bi svatko od nas kršio zakon i etičke postulate samo da ima priliku.hizo ramidovic wrote:za sve sto se uradi mimo zakona, postoji sud. ako imas bilo kakva saznanja o tome, pravac sud i prijavi.
bakir radi casno, posteno, sa obrazom, veliki je patriota i mnogi bi od njega mnogo toga mogli naucit
-
hizo ramidovic
#136 Re: BAKIRE ODLAZI
naprotiv, ti tvrdis da je lopov, kriminalac itd a nemas nikakvih dokaza niti je on nekad za nesto takvo osudjen.KatarinaKosaca wrote:Sem papagajske rečenice koju stalno ponavljaš, ti nemaš baš nikakvog dokaza za to što tvrdiš. Dapače, ništa ne ide u prilog tvojoj tvrdnji. Pa ni ono da bi svatko od nas kršio zakon i etičke postulate samo da ima priliku.hizo ramidovic wrote:za sve sto se uradi mimo zakona, postoji sud. ako imas bilo kakva saznanja o tome, pravac sud i prijavi.
prema tome, i ti i svi koji ga napadate se morate pomiriti s tim da je on uspjesan covjek, snalazljiv, posten, moralan, pametan i posebno veliki patriota.
- Chisum
#137 Re: BAKIRE ODLAZI
Katarina.. ne daj se upecati. Trol.KatarinaKosaca wrote:Sem papagajske rečenice koju stalno ponavljaš, ti nemaš baš nikakvog dokaza za to što tvrdiš. Dapače, ništa ne ide u prilog tvojoj tvrdnji. Pa ni ono da bi svatko od nas kršio zakon i etičke postulate samo da ima priliku.hizo ramidovic wrote:za sve sto se uradi mimo zakona, postoji sud. ako imas bilo kakva saznanja o tome, pravac sud i prijavi.
(ovo je pisao bez sarkazma, te je kasnije ovo sranje i elaborirao)hizo ramidovic wrote:vi ne volite esu radeljasa jer je to cestit, posten i uspjesan covjek, a takodje i veliki ekspert.
da je bogdo vise ovakvih kao eso ova drzava bi bila raj na zemlji.
Last edited by Chisum on 21/02/2014 13:46, edited 2 times in total.
- madner
#138 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa ako ga je osudila u montiranom procesu nema sta traziti kao sutkinja. Jedino ako zakon nije valjao, ali onda process nije bio montiran.KatarinaKosaca wrote:Jeste. I bio je velik kad je Edini Rešidović rekao da ostane na radnom mjestu da neće biti revanšizma. Utoliko više čudi što njegov Princ kreira državu za podobne, one koji preskaču zakon, ukratko zemlju nejednakih pred zakonom, mogućnostima i šansama.hizo ramidovic wrote:zato je alija, na pravdi boga, u zatvoru zaglaviomadner wrote: Jest jest, Alijin brat je recimo najvise trpio u mrskom rezimu.
To su pocetci drzave za podobne, jer tu ne gleda profesionalni kriteriji.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#139 Re: Odg: BAKIRE ODLAZI
Zamisli poduhvata....23 godine i zaposlis 400 ljudi a 500.000 nezaposlenih, ne podignes ni jednu jedinu fabriku, napravis 20 km autoputa, postavis zenu za direktoricu bolnice koja nije okaljala svoje ime ni u ratu ni u miru i dovode na Arape koji naprave centar u kojem ce moci samo da kupuje on i slicni njemu. Ah da i pored toga je jos neprikosnoveni patriota koji se 92 godine skrivao u trezoru NB-e. Nakon ovakve konstatacije mislim da se sehidi i poginuli borci okrecu u mezarima i gorobovima!!!!!! a nana Fata iz Srebrenice za koju uzgred receno Bakira zaboli ona stvar golim rukama starice brani svoja prava jer patriota nema vremena za takve probleme jer o sebi stvara mit velikog neimara!!!!stup metropola wrote:Sto je Bakir uradio za ovu drzavu nece niko jos dugo. Trebate mu biti zahvalni samo sto vam je doveo Arape i zaposlio 400 mladih ljudi!
- KatarinaKosaca
#140 Re: BAKIRE ODLAZI
Kao i obično poluinformranmadner wrote:Pa ako ga je osudila u montiranom procesu nema sta traziti kao sutkinja. Jedino ako zakon nije valjao, ali onda process nije bio montiran.
To su pocetci drzave za podobne, jer tu ne gleda profesionalni kriteriji.
Bakir ima svoje (ne)kvalitete radi kojih treba da ide. I te zaposlene, jel zaposlio preko štele i podobnosti
-
vehab koluhija
#141 Re: BAKIRE ODLAZI
hizoramidoviću, jebo te bakirizetbegović. 
- muha_sa
#142 Re: BAKIRE ODLAZI
Chisum wrote:Katarina.. ne daj se upecati. Trol.KatarinaKosaca wrote:Sem papagajske rečenice koju stalno ponavljaš, ti nemaš baš nikakvog dokaza za to što tvrdiš. Dapače, ništa ne ide u prilog tvojoj tvrdnji. Pa ni ono da bi svatko od nas kršio zakon i etičke postulate samo da ima priliku.hizo ramidovic wrote:za sve sto se uradi mimo zakona, postoji sud. ako imas bilo kakva saznanja o tome, pravac sud i prijavi.
(ovo je pisao bez sarkazma, te je kasnije ovo sranje i elaborirao)hizo ramidovic wrote:vi ne volite esu radeljasa jer je to cestit, posten i uspjesan covjek, a takodje i veliki ekspert.
-
hizo ramidovic
#143 Re: BAKIRE ODLAZI
dakle, svako ko ima suprotno misljenje od tvoga je trol?Chisum wrote:Katarina.. ne daj se upecati. Trol.KatarinaKosaca wrote:Sem papagajske rečenice koju stalno ponavljaš, ti nemaš baš nikakvog dokaza za to što tvrdiš. Dapače, ništa ne ide u prilog tvojoj tvrdnji. Pa ni ono da bi svatko od nas kršio zakon i etičke postulate samo da ima priliku.hizo ramidovic wrote:za sve sto se uradi mimo zakona, postoji sud. ako imas bilo kakva saznanja o tome, pravac sud i prijavi.
- Chisum
#144 Re: BAKIRE ODLAZI
Muha, oko, hajmo u Kijev, jebes ovo ovdje.muha_sa wrote:![]()
![]()
- Adriatic
#145 Re: BAKIRE ODLAZI
Ovaj narod ne može preživjeti još jednog Izetbegovića.
- muha_sa
#146 Re: BAKIRE ODLAZI
šta veliš za ovog biznismenahizo ramidovic wrote: dakle, svako ko ima suprotno misljenje od tvoga je trol?

- muha_sa
#147 Re: BAKIRE ODLAZI
Chisum wrote:Muha, oko, hajmo u Kijev, jebes ovo ovdje.muha_sa wrote:![]()
![]()
- Sarkazam
#148 Re: BAKIRE ODLAZI
hizo ramidovic wrote:njihov zadatak u inostranstvu je bio da prikupljaju novac i ostalu pomoc za napaceni narod. i u tome su jako dobro uspjeli. mnogim su porodicama pomogli da prezive, da stanu na noge, da se spoje itd.KatarinaKosaca wrote:Dakle, muž u sefu, Seka u Hrvatskoj, i to je oličenje patriotizma, i to nama sad kroji kapu i sudbinu![]()
Taj Damir Aganović, koliko god
SDP kadar, rat je proveo u bolnici u Tarčinu. I bio je dobar student koliko znam.
-
hizo ramidovic
#149 Re: BAKIRE ODLAZI
ne veljem nista posebno. neki misle da je lopov, ali svako ima pravo na misljenje.muha_sa wrote:
šta veliš za ovog biznismena![]()
uglavnom uspjesan poslovni covjek, bogat, snalazljiv, bistar, ima viziju, nasao se u pravo vrijeme na pravom mjestu.
- McMoy
#150 Re: BAKIRE ODLAZI
Vs"Narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba brinuti za svoju budućnost."
J.B. Tito
"Narod koji ne prati SDA, ne treba ni imati svoju budućnost."
B.I. Princ