puno si se uzvrtio na ovoj temi.supercali wrote:Moj dilbere
Kud ga meces
da neces bozu zvati na kafu?
puno si se uzvrtio na ovoj temi.supercali wrote:Moj dilbere
Kud ga meces
U usporedbi sa forumasicama bozo je premijaotherside wrote:puno si se uzvrtio na ovoj temi.supercali wrote:Moj dilbere
Kud ga meces
da neces bozu zvati na kafu?
i ja kazem... ja sam u poredjenju sa bozom vazduh... ljepsi je i zgodniji.supercali wrote: U usporedbi sa forumasicama bozo je premija
Nije isto vrijeme.šatirana_ljubičica wrote:greatful_and_dead wrote:Ne može sa Sajom niko razgovaratoridjidji wrote:Poslje Saje, tanko sevdišu ovi. Džaba Vreće i Damiri i Divanhane, tanko je to sve...nije to ista liga.
Najpametniji komentar.Nije to ISTA LIGA.Upravo.
Ne pada peder daleko od stabla ako je porodicno stablo backovicradiša wrote:bozo je gospodce.
briga tebe respaga neki dan sa deenom danas sa bozom.
nek se plese.
To ja govorim.Ode sevdah u skroz nešto drugo, a s njim i Božo.chino wrote:U 2013. bend Halka od Norveške ambasade dobio 450.000 norveških kruna u cilju promocije LGBT prava
http://www.norveska.ba/Embassy/Embassy_ ... kb9fjCYOwH
Pa i jest izmišljen lik. Božo Vrećo je projekt pokrenut od Norveške ambasade, raznih stranih LGBT organizacija i neki lik ga glumi kao što npr. Maca Marinković glumi Đevrasima Cvijanasinuhe wrote:Realno, Bozo je izmisljen lik.
itekako wrote:Bozo Vreco je ovoj zemlji dar od Boga.
Totalna suprotnost onoga sto mi jesmo, grubi i sirovi balkanci bez sluha za zivot!
bolje afterotherside wrote:i ja kazem... ja sam u poredjenju sa bozom vazduh... ljepsi je i zgodniji.supercali wrote: U usporedbi sa forumasicama bozo je premija
hosh nam ispricati kako je bilo na kafi (i after coffee)?
stas, niko nije savrsen.... pozdrav za cakaFo.....bumerangss wrote:Znaci da si prije 16 godina odneklen doso a?gurabija78 wrote:sarajlija ocam, haman šesnes godina....bumerangss wrote: A oklen si ti pa valjas?
Nisi dobro pročitao. Novac dobija Jazz Fest (Edin Zubčević) za produkciju Halke, albuma, koncerata, itd. On, ne Halka.chino wrote:U 2013. bend Halka od Norveške ambasade dobio 450.000 norveških kruna u cilju promocije LGBT prava
http://www.norveska.ba/Embassy/Embassy_ ... kb9fjCYOwH
pa na njega me podsjecapiupiu wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Otkud njega izvuče!
pa Dino Merlin, naravnoultima_palabra wrote:Ako je Božo prosječan pjevač, ko li je onda iznadprosječan...
situVacijo, duboko si me razoĆarao ...jao_situacije wrote:on/a da ne hoda u onim suknjicama niko ne bi ni znao za njega/nju