Svako kaže nešto drugo. Evo ja ću reći da je za mene veza nešto što malo duže traje. Barem mjesec dana. Onda sam imala 7 veza.MedenoSrce wrote:od poljubca
Koliko veza ste imali?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- berenice
#126 Re: Koliko veza ste imali?
- BadCopy
#127 Re: Koliko veza ste imali?
a ovih ispod 1 mjesec kolko si imala? 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#128 Re: Koliko veza ste imali?
kakvo je raspolozenje forumasa, jel u innu reci sto vise il sto manje
? joj kad ja moram subotu vecer biti na forumu, garant da nisam u vezi
- Gretta
#129 Re: Koliko veza ste imali?
Matijevic_Vlado wrote:kakvo je raspolozenje forumasa, jel u innu reci sto vise il sto manje? joj kad ja moram subotu vecer biti na forumu, garant da nisam u vezi
Ček', onda niko nije u vezi ako je gledat po tome
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#130 Re: Koliko veza ste imali?
ma bjeziGretta wrote:Matijevic_Vlado wrote:kakvo je raspolozenje forumasa, jel u innu reci sto vise il sto manje? joj kad ja moram subotu vecer biti na forumu, garant da nisam u vezi
Imaš temu Samo za slobodne muškarce i žene. Virni ako ništa .
Ček', onda niko nije u vezi ako je gledat po tome![]()
pa vjeruj da nije, jest mozda deset posto njih koji veceras pisu, od tih deset pet su starije osobe
nisam upratio kako si se ti izjasnila
- Gretta
#131 Re: Koliko veza ste imali?
Šta znam, jednom sam provirila tu, da vidim šta pišu nevezaniMatijevic_Vlado wrote:ma bjeziGretta wrote:Matijevic_Vlado wrote:kakvo je raspolozenje forumasa, jel u innu reci sto vise il sto manje? joj kad ja moram subotu vecer biti na forumu, garant da nisam u vezi
Imaš temu Samo za slobodne muškarce i žene. Virni ako ništa .
Ček', onda niko nije u vezi ako je gledat po tome![]()
na toj se temi moras prvo s vanilom upoznati pa tek sa ostalima
.
pa vjeruj da nije, jest mozda deset posto njih koji veceras pisu, od tih deset pet su starije osobea drugih pet je preko bare i ima ljubav preko interneta. vjeruj meni Gretto
pusti njihovu suplju
.
nisam upratio kako si se ti izjasnila?
- Matijevic_Vlado
#132 Re: Koliko veza ste imali?
malo sam se ja zajeznuo, nema ni za mene mjesta u tih 10 postoGretta wrote:
Šta znam, jednom sam provirila tu, da vidim šta pišu nevezaniNe znam ko je vanila, ali slatko zvuči haha. Eh zaboravio si brakove nabrojati- i to je veza. Ljubav preko interneta ili bare?? Možda otvorim mahsuz temu. Ja sam , prema tvojim procjenama, u tih 10% ali nisam starija osoba, nisam preko bare i nemam ljubav preko interneta. Eh zašto sam ove subote kući? Stvarno zašto
Aaaa sinoć izlazila, večeras obaveze ne daju.
- Gretta
#133 Re: Koliko veza ste imali?
Matijevic_Vlado wrote:malo sam se ja zajeznuo, nema ni za mene mjesta u tih 10 postoGretta wrote:
Šta znam, jednom sam provirila tu, da vidim šta pišu nevezaniNe znam ko je vanila, ali slatko zvuči haha. Eh zaboravio si brakove nabrojati- i to je veza. Ljubav preko interneta ili bare?? Možda otvorim mahsuz temu. Ja sam , prema tvojim procjenama, u tih 10% ali nisam starija osoba, nisam preko bare i nemam ljubav preko interneta. Eh zašto sam ove subote kući? Stvarno zašto
. i ako nisam u vezi to nije razlog da subotu vecer budem na forumu
, al i ja sam u obavezama
A zašto Matijevic nije u vezi ?
- Matijevic_Vlado
#134 Re: Koliko veza ste imali?
ne znam zbog cega nisam, vidis me na slici, sve kontam da me zbog frizure djevojke izbjegavaju, sta li drugo. jbg da nije foruma moj zivot ne bi imao smisla, a i svi bi me prijatelji sa fb izbrisali koliko bih im dosadjivaoGretta wrote:Matijevic_Vlado wrote:malo sam se ja zajeznuo, nema ni za mene mjesta u tih 10 postoGretta wrote:
. i ako nisam u vezi to nije razlog da subotu vecer budem na forumu
, al i ja sam u obavezama
A zašto Matijevic nije u vezi ?Izvini na pitanju. Forum. Ma forum mi super dođe između tih obaveza i onako. Uglavnom mi popravi raspoloženje. Uglavnom
- Gretta
#135 Re: Koliko veza ste imali?
Ma samo počni kosu "gonit" na drugu stranu , vidjećeš preokretaMatijevic_Vlado wrote:ne znam zbog cega nisam, vidis me na slici, sve kontam da me zbog frizure djevojke izbjegavaju, sta li drugo. jbg da nije foruma moj zivot ne bi imao smisla, a i svi bi me prijatelji sa fb izbrisali koliko bih im dosadjivaoGretta wrote:
A zašto Matijevic nije u vezi ?Izvini na pitanju. Forum. Ma forum mi super dođe između tih obaveza i onako. Uglavnom mi popravi raspoloženje. Uglavnom
sad će nas neko opomenuti da zachatavamo
- BarbaDue
#136 Re: Koliko veza ste imali?
veza na vidiku:mrgreen:
- Butmiran
#137 Re: Koliko veza ste imali?
Ako mu da odmah kurva je jer je dala, ako ne da onda je kurva jer mu nije dala.sheilak wrote:oh, wow!mehmed+alija wrote:Sve su žene kurve dok se ne dokaže suprotno.![]()
samo par pitanja:
1. kako mislis dokazati da zena nije kurva?
2. imas li namjeru to uopste dokazivati?
inace, ok logika...
- berenice
#138 Re: Koliko veza ste imali?
Ne bih sad o tomeBadCopy wrote:a ovih ispod 1 mjesec kolko si imala?
- BadCopy
#139 Re: Koliko veza ste imali?
Cccberenice wrote:Ne bih sad o tomeBadCopy wrote:a ovih ispod 1 mjesec kolko si imala?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#140 Re: Koliko veza ste imali?
mašala, idući ti je bar petnAesti onda jele?berenice wrote:Svako kaže nešto drugo. Evo ja ću reći da je za mene veza nešto što malo duže traje. Barem mjesec dana. Onda sam imala 7 veza.MedenoSrce wrote:od poljubca
- berenice
#141 Re: Koliko veza ste imali?
Šta je?BadCopy wrote:Cccberenice wrote:Ne bih sad o tomeBadCopy wrote:a ovih ispod 1 mjesec kolko si imala?
- berenice
#142 Re: Koliko veza ste imali?
I ja sam zadovoljna. Kako si ti? Što se ovog pitanja tiče, mislim da i godine igraju veliku ulogu. Jok, ba, petnaesti, samo 2 veze su mi trajale ukupno 10 godinaWoole Triwunovich wrote:mašala, idući ti je bar petnAesti onda jele?berenice wrote:Svako kaže nešto drugo. Evo ja ću reći da je za mene veza nešto što malo duže traje. Barem mjesec dana. Onda sam imala 7 veza.MedenoSrce wrote:od poljubca
- BadCopy
#143 Re: Koliko veza ste imali?
Oj 5 godina veze.neko te dobro vuko za nos 
- berenice
#144 Re: Koliko veza ste imali?
7, pa 3... Možda sam ja bila ona loša, hajd' ga znaj. Najvažnije u svemu tome je da je prošlo.BadCopy wrote:Oj 5 godina veze.neko te dobro vuko za nos
- BadCopy
#145 Re: Koliko veza ste imali?
Svejedno.ne bih da ulazim u to.al 7 godina veze respektberenice wrote:7, pa 3... Možda sam ja bila ona loša, hajd' ga znaj. Najvažnije u svemu tome je da je prošlo.BadCopy wrote:Oj 5 godina veze.neko te dobro vuko za nos
- Ridjobrki
#146 Re: Koliko veza ste imali?
I mudrost je vječna. Samo joj je potreban redoviti update.berenice wrote:Još uvijek mudro zboriš. Remember me?Ridjobrki wrote:Ljubav je vječna. Objekti se mijenjaju.
Hmmm... Alma sa derneka kod Moketa?
- berenice
#147 Re: Koliko veza ste imali?
HladnoRidjobrki wrote:I mudrost je vječna. Samo joj je potreban redoviti update.berenice wrote:Još uvijek mudro zboriš. Remember me?Ridjobrki wrote:Ljubav je vječna. Objekti se mijenjaju.
Hmmm... Alma sa derneka kod Moketa?
- Ridjobrki
#148 Re: Koliko veza ste imali?
E ne znam ako nije Alma, morel' hint kakav? 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#149 Re: Koliko veza ste imali?
Da nisi ovaj sedmogodišnji krvi ti issove?

- berenice
#150 Re: Koliko veza ste imali?
Nije, sve OK. Nema potrebe za uzbuđenjemWoole Triwunovich wrote:Da nisi ovaj sedmogodišnji krvi ti issove?![]()