Koliko veza ste imali?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

berenice

#126 Re: Koliko veza ste imali?

Post by berenice »

MedenoSrce wrote:od poljubca
Svako kaže nešto drugo. Evo ja ću reći da je za mene veza nešto što malo duže traje. Barem mjesec dana. Onda sam imala 7 veza.
BadCopy

#127 Re: Koliko veza ste imali?

Post by BadCopy »

a ovih ispod 1 mjesec kolko si imala? :D
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#128 Re: Koliko veza ste imali?

Post by Matijevic_Vlado »

kakvo je raspolozenje forumasa, jel u innu reci sto vise il sto manje :mrgreen: ? joj kad ja moram subotu vecer biti na forumu, garant da nisam u vezi
Gretta

#129 Re: Koliko veza ste imali?

Post by Gretta »

Matijevic_Vlado wrote:kakvo je raspolozenje forumasa, jel u innu reci sto vise il sto manje :mrgreen: ? joj kad ja moram subotu vecer biti na forumu, garant da nisam u vezi
:lol: Imaš temu Samo za slobodne muškarce i žene. Virni ako ništa , možda se uvežeš.
Ček', onda niko nije u vezi ako je gledat po tome :lol: :lol:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#130 Re: Koliko veza ste imali?

Gretta wrote:
Matijevic_Vlado wrote:kakvo je raspolozenje forumasa, jel u innu reci sto vise il sto manje :mrgreen: ? joj kad ja moram subotu vecer biti na forumu, garant da nisam u vezi
:lol: Imaš temu Samo za slobodne muškarce i žene. Virni ako ništa .
ma bjezi :mrgreen: na toj se temi moras prvo s vanilom upoznati pa tek sa ostalima :mrgreen: .
pa vjeruj da nije, jest mozda deset posto njih koji veceras pisu, od tih deset pet su starije osobe :mrgreen: a drugih pet je preko bare i ima ljubav preko interneta. vjeruj meni Gretto :mrgreen: pusti njihovu suplju :mrgreen: .
nisam upratio kako si se ti izjasnila :mrgreen: ?
Gretta

#131 Re: Koliko veza ste imali?

Post by Gretta »

Matijevic_Vlado wrote:
Gretta wrote:
:lol: Imaš temu Samo za slobodne muškarce i žene. Virni ako ništa .
ma bjezi :mrgreen: na toj se temi moras prvo s vanilom upoznati pa tek sa ostalima :mrgreen: .
pa vjeruj da nije, jest mozda deset posto njih koji veceras pisu, od tih deset pet su starije osobe :mrgreen: a drugih pet je preko bare i ima ljubav preko interneta. vjeruj meni Gretto :mrgreen: pusti njihovu suplju :mrgreen: .
nisam upratio kako si se ti izjasnila :mrgreen: ?
Šta znam, jednom sam provirila tu, da vidim šta pišu nevezani :D Ne znam ko je vanila, ali slatko zvuči haha. Eh zaboravio si brakove nabrojati- i to je veza. Ljubav preko interneta ili bare?? Možda otvorim mahsuz temu. Ja sam , prema tvojim procjenama, u tih 10% ali nisam starija osoba, nisam preko bare i nemam ljubav preko interneta. Eh zašto sam ove subote kući? Stvarno zašto :twisted: Aaaa sinoć izlazila, večeras obaveze ne daju.
Matijevic_Vlado

#132 Re: Koliko veza ste imali?

Gretta wrote:
Šta znam, jednom sam provirila tu, da vidim šta pišu nevezani :D Ne znam ko je vanila, ali slatko zvuči haha. Eh zaboravio si brakove nabrojati- i to je veza. Ljubav preko interneta ili bare?? Možda otvorim mahsuz temu. Ja sam , prema tvojim procjenama, u tih 10% ali nisam starija osoba, nisam preko bare i nemam ljubav preko interneta. Eh zašto sam ove subote kući? Stvarno zašto :twisted: Aaaa sinoć izlazila, večeras obaveze ne daju.
malo sam se ja zajeznuo, nema ni za mene mjesta u tih 10 posto :mrgreen: . i ako nisam u vezi to nije razlog da subotu vecer budem na forumu :mrgreen: , al i ja sam u obavezama :mrgreen:
Gretta

#133 Re: Koliko veza ste imali?

Post by Gretta »

Matijevic_Vlado wrote:
Gretta wrote:
malo sam se ja zajeznuo, nema ni za mene mjesta u tih 10 posto :mrgreen: . i ako nisam u vezi to nije razlog da subotu vecer budem na forumu :mrgreen: , al i ja sam u obavezama :mrgreen:

A zašto Matijevic nije u vezi ? :trep1: Izvini na pitanju. Forum. Ma forum mi super dođe između tih obaveza i onako. Uglavnom mi popravi raspoloženje. Uglavnom :lol:
Matijevic_Vlado

#134 Re: Koliko veza ste imali?

Gretta wrote:
Matijevic_Vlado wrote:
Gretta wrote:

A zašto Matijevic nije u vezi ? :trep1: Izvini na pitanju. Forum. Ma forum mi super dođe između tih obaveza i onako. Uglavnom mi popravi raspoloženje. Uglavnom :lol:
ne znam zbog cega nisam, vidis me na slici, sve kontam da me zbog frizure djevojke izbjegavaju, sta li drugo. jbg da nije foruma moj zivot ne bi imao smisla, a i svi bi me prijatelji sa fb izbrisali koliko bih im dosadjivao :mrgreen:
Gretta

#135 Re: Koliko veza ste imali?

Post by Gretta »

Matijevic_Vlado wrote:
Gretta wrote:
ne znam zbog cega nisam, vidis me na slici, sve kontam da me zbog frizure djevojke izbjegavaju, sta li drugo. jbg da nije foruma moj zivot ne bi imao smisla, a i svi bi me prijatelji sa fb izbrisali koliko bih im dosadjivao :mrgreen:
Ma samo počni kosu "gonit" na drugu stranu , vidjećeš preokreta :lol: Joj fb, moj u zadnje vrijeme sve više izgleda ko lična karta. Ime prezime slika. Forum zakon. Klix portal također.

sad će nas neko opomenuti da zachatavamo :lol:
BarbaDue

#136 Re: Koliko veza ste imali?

Post by BarbaDue »

veza na vidiku:mrgreen:
Butmiran

#137 Re: Koliko veza ste imali?

Post by Butmiran »

sheilak wrote:
mehmed+alija wrote:Sve su žene kurve dok se ne dokaže suprotno.
oh, wow! :thumbup:

samo par pitanja:

1. kako mislis dokazati da zena nije kurva?
2. imas li namjeru to uopste dokazivati?

inace, ok logika...
Ako mu da odmah kurva je jer je dala, ako ne da onda je kurva jer mu nije dala. :D
berenice

#138 Re: Koliko veza ste imali?

Post by berenice »

BadCopy wrote:a ovih ispod 1 mjesec kolko si imala? :D
Ne bih sad o tome 8)
BadCopy

#139 Re: Koliko veza ste imali?

Post by BadCopy »

berenice wrote:
Ne bih sad o tome 8)
Ccc :run:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#140 Re: Koliko veza ste imali?

Post by Velkoski »

berenice wrote:
Svako kaže nešto drugo. Evo ja ću reći da je za mene veza nešto što malo duže traje. Barem mjesec dana. Onda sam imala 7 veza.
mašala, idući ti je bar petnAesti onda jele? :mrgreen:
berenice

#141 Re: Koliko veza ste imali?

Post by berenice »

BadCopy wrote:
berenice wrote:
Ne bih sad o tome 8)
Ccc :run:
Šta je? :sad:
berenice

#142 Re: Koliko veza ste imali?

Post by berenice »

Woole Triwunovich wrote:
berenice wrote:
mašala, idući ti je bar petnAesti onda jele? :mrgreen:
I ja sam zadovoljna. Kako si ti? Što se ovog pitanja tiče, mislim da i godine igraju veliku ulogu. Jok, ba, petnaesti, samo 2 veze su mi trajale ukupno 10 godina :-)
BadCopy

#143 Re: Koliko veza ste imali?

Post by BadCopy »

Oj 5 godina veze.neko te dobro vuko za nos :(
berenice

#144 Re: Koliko veza ste imali?

Post by berenice »

BadCopy wrote:Oj 5 godina veze.neko te dobro vuko za nos :(
7, pa 3... Možda sam ja bila ona loša, hajd' ga znaj. Najvažnije u svemu tome je da je prošlo.
BadCopy

#145 Re: Koliko veza ste imali?

Post by BadCopy »

berenice wrote:
BadCopy wrote:Oj 5 godina veze.neko te dobro vuko za nos :(
7, pa 3... Možda sam ja bila ona loša, hajd' ga znaj. Najvažnije u svemu tome je da je prošlo.
Svejedno.ne bih da ulazim u to.al 7 godina veze respekt
Ridjobrki

#146 Re: Koliko veza ste imali?

Post by Ridjobrki »

berenice wrote:
Ridjobrki wrote:Ljubav je vječna. Objekti se mijenjaju.
Još uvijek mudro zboriš. Remember me? :kiss:
I mudrost je vječna. Samo joj je potreban redoviti update. :)

Hmmm... Alma sa derneka kod Moketa? :D
berenice

#147 Re: Koliko veza ste imali?

Post by berenice »

Ridjobrki wrote:
berenice wrote:
Ridjobrki wrote:Ljubav je vječna. Objekti se mijenjaju.
Još uvijek mudro zboriš. Remember me? :kiss:
I mudrost je vječna. Samo joj je potreban redoviti update. :)

Hmmm... Alma sa derneka kod Moketa? :D
Hladno :-)
Ridjobrki

#148 Re: Koliko veza ste imali?

Post by Ridjobrki »

E ne znam ako nije Alma, morel' hint kakav? :-D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#149 Re: Koliko veza ste imali?

Post by Velkoski »

Da nisi ovaj sedmogodišnji krvi ti issove? :shock: :mrgreen:
berenice

#150 Re: Koliko veza ste imali?

Post by berenice »

Woole Triwunovich wrote:Da nisi ovaj sedmogodišnji krvi ti issove? :shock: :mrgreen:
Nije, sve OK. Nema potrebe za uzbuđenjem :D
Post Reply