Ko je sad taj drugi?MedenoSrce wrote:Zato sto to nije taj muskarac koji treba da je voli, cijeni, pazi, uvazava i postuje. Ne ulazim u neke SM potrebe kako zenskog tako i muskog zivlja u lijepoj nam nasoj ali obicno je razlog taj sto bi ona htjela da je neko drugi, ko joj se zaista svidja voli (eva, volii, eva, volii)mehmed+alija wrote:Zašto žensko bježi od muškarca koji je voli, cijeni, pazi, uvažava i poštuje?
Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#126 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
-
rasuta_riza
#127 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
mehmed+alija wrote:Ma glupa ti priča jarane... Šta ako me ni jedna ne želi?rasuta_riza wrote:Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
Odavno nisam čuo pitanje, da ne kažem gluplje, ali toliko retoričko?
Čuj zašto, još onda i onda žene?
Ovo zašto dovodi u pitanje za postavljača teme njeogovo viđenje normalnog odnosa među ljudima, pa koja to normalna osoba bilo muška ili ženska, mlada ili stara ne želi biti voljena i cijenjena?
I zašto žene? Kao muški to isto ne žele?
E sada, moguće da uprkos tome što ti neku voliš i cijeniš, nju nije briga za tim, ali-nije je briga zato što to dolazi od tebe, dakle to je selekcija od nekoga drugoga bi joj to pasalo. Normalno da želi uživati u pažnji i osjećajima, ali od onog od koga ona hoće,a ako neće-džabe ti sve, prihvati to kao tako i idi dalje, ima ih koje bi baš to željele od tebe, ne gubi energiju na žene koje te ne žele, osvrni se malo oko sebe i vidjećeš da ima i onih koje bi htjele tvoju pažnju, ali polako bez srkleta. Uostalom, i muškarci su isti, nema tu neke razlike. Ili jesi privlačan nekome ili nisi odn. ili ti se dopada neka ili ne, nema tu puno mozganja.
Plaćat ne mogu, jer je visok PDV, a i standard se povećo...
Dobro, hajd neka je glupa priča-onda najblaže rečeno za tebe nemaš sreće jebaji ga. Šta ćeš nije svako za toga, jebe te se-a ti onda opleti po kocki i kladionici.
-
mehmed+alija
#128 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
Slaven, musliman, prije svegarasuta_riza wrote:mehmed+alija wrote:Ma glupa ti priča jarane... Šta ako me ni jedna ne želi?rasuta_riza wrote:Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
Odavno nisam čuo pitanje, da ne kažem gluplje, ali toliko retoričko?
Čuj zašto, još onda i onda žene?
Ovo zašto dovodi u pitanje za postavljača teme njeogovo viđenje normalnog odnosa među ljudima, pa koja to normalna osoba bilo muška ili ženska, mlada ili stara ne želi biti voljena i cijenjena?
I zašto žene? Kao muški to isto ne žele?
E sada, moguće da uprkos tome što ti neku voliš i cijeniš, nju nije briga za tim, ali-nije je briga zato što to dolazi od tebe, dakle to je selekcija od nekoga drugoga bi joj to pasalo. Normalno da želi uživati u pažnji i osjećajima, ali od onog od koga ona hoće,a ako neće-džabe ti sve, prihvati to kao tako i idi dalje, ima ih koje bi baš to željele od tebe, ne gubi energiju na žene koje te ne žele, osvrni se malo oko sebe i vidjećeš da ima i onih koje bi htjele tvoju pažnju, ali polako bez srkleta. Uostalom, i muškarci su isti, nema tu neke razlike. Ili jesi privlačan nekome ili nisi odn. ili ti se dopada neka ili ne, nema tu puno mozganja.
Plaćat ne mogu, jer je visok PDV, a i standard se povećo...
Dobro, hajd neka je glupa priča-onda najblaže rečeno za tebe nemaš sreće jebaji ga. Šta ćeš nije svako za toga, jebe te se-a ti onda opleti po kocki i kladionici.
- MedenoSrce
#129 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
joj dobro si ... mozda je sada treci u modifatamorgana wrote:
Ko je sad taj drugi?
a mozda se i zabrojala
- fatamorgana
#130 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
Doduše, kad promislim, meni su uvijek govorile da sam im drugi,MedenoSrce wrote:joj dobro si ... mozda je sada treci u modifatamorgana wrote:
Ko je sad taj drugi?![]()
a mozda se i zabrojala
-
antidebil
#131 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
ovo je fakat najsmjesnije na ovom topicu. cista ironija. jedan predskolski infatil poput tebe kaze a je ovo za odraslemehmed+alija wrote:fkt dječije... ovo je forum za odrasleUjedam wrote:mehmed+alija ??
STVARNO?![]()
![]()
![]()
gay is okej![]()
- MedenoSrce
#132 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
što si pitao ko ti je kriv
radoznalo muško
radoznalo muško
-
antidebil
#133 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
ja se divim ljudima poput tebe. prosto me fascinira kako uspjevate ovoliku kolicinu gluposti "zipovati" u vako malo textamehmed+alija wrote:Zašto žensko bježi od muškarca koji je voli, cijeni, pazi, uvažava i poštuje?
Nemojte samo stereotipne odgovore: to nije muško ponašanje, žena traži jakog muškarca, i ostale slične izjave koje mediji i filmovi nametnuše.
Zašto ne smijemo voliti žene?
al posto vidim da te ovo fakat zanima, sjedi da ti čiča neke stvari pojasni
NE GENERALIZUJ nisu sve iste
ocigledno da te cure, koje su te "naucile" ovoj tvojoj "pameti", nisu bjezale od ljubavi, paznje itd. one su bjezale od tebe. to sto ti smatras paznjom, ona moze smatrat smaranjem. ne gledaju svi na sve isto. neko voli romantiku a nekom se povraca od toga.nije njima ljubav fuj. njima si ti fuj insan. njima se ti gadis. a ne ljubav.
to znaci da si vjerovatno ti gad al ne mora znaciti. mozda se njihovoj kolegici bas ti takav svidis. mozda, onda ona tebe pocne ganjat s nekom ljubljavlju i pzanjom koju ti ne zelis i onda, jadna cura se pocne pitat sto muskarci bjeze od cura koje ih vole i pazile bi ih. mozda jadnica pocne mislit da smo mi svi isti i da ona treba bit kucka.
a mozda se i zavolite
u svakom slucaju ta bi trebala imat nisko samopostovanje il neki drugi poremecaj jer s obzirom na tvoje izrazavanje sumnjam da ce i jedna noormalna djevojka htjet bit kraj osobe koja je smatra inferiornom i glupom. a ti ocigledno tako mislis.
jedino sta bi se moglo generalizovat na ovu temu jest da one ne bjeze od ljubavi i paznje vec jednostavno nesta drugo dozivljavaju ljubavlju i paznjom i to nesta drugo traze, a ne to sta ti nudis. nekoj je ljubav tepanje a imas i bolsenika/ca kojim je i samaranje znak paznje?!? nekoj su ruze znak ljubavi a nekoj je to papucarenje. jbg tako ti je.
- fatamorgana
#134 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
antidebil, da li ti mrziž samog sebe, 
- MedenoSrce
#135 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
ceka covjek mec pa bar da iskoristi vrijeme vjezbajuci tipkanje
-
antidebil
#136 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
vas dvojica ako imate razuma ja imam svemirski brod parkiran u avliji pripet za sljivumehmed+alija wrote:Ima li koja da negira istinu i, po ženskom običaju, prkosi razumu i logici?modem33 wrote:Zene vole divljake na motoru .... koji ce se zabiti u prvo drvo u zavoju .... Zasto ? Jer ih to sexulano pali .... npr: "nepredvidivost". ..... i kontaju .... "vauuuu .... kakav super tip".
A zene ne vole ..... obicne muskarce koji su njezni jer su im "dosadni" ..... prema percepciji zene jer eto one misle da su supermenke a nemaju zive ciste kad popiju alkohol i krene "folk muzika". Tada mozes dobiti vagina koliko zelis jer "alkohol je tvoj najbolji prijatelj".![]()
Sad ce neke ovdje zenske srati prema uobicajenom zenskom receptu "nije ovo istina sto sam napisao i ostala sranja i okriviti drvo da je krivo" ..... ali to su cinjenice primjenjivo na njih 95%.
Zato cuvajte se onih komsiluka ... "zenite se" ... jer obicno traze neke "sponzore" ...da ih caste sa klupe dok ce ih guziti motorista.
Lijep pozdrav i laku noc.
@ modem33 jarane u kakvom jadnom drustvu se ti kreces kad je ovo primjenjivo na 95%cura koje znas
sta velis da malo promijenis sredinu
- MedenoSrce
#137 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
u drugim sredinama se osjeca odbaceno, bice
a de ne zezaj da imas svemirski brod?
-
antidebil
#138 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
??? ne znam odkud ti ta pomisaofatamorgana wrote:antidebil, da li ti mrziž samog sebe,
- fatamorgana
#139 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
Ma nema, on je n'akav vjernik,MedenoSrce wrote:u drugim sredinama se osjeca odbaceno, bice
- fatamorgana
#140 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
Pa iz nick-a,antidebil wrote:??? ne znam odkud ti ta pomisaofatamorgana wrote:antidebil, da li ti mrziž samog sebe,
- MedenoSrce
#141 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
religiozan il' ono vjeruje u se, i u svoje kljuse
-
antidebil
#142 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
k'o i sve ostalo, to je tebi (samo jos jedna) fatamorganafatamorgana wrote:Pa iz nick-a,antidebil wrote:??? ne znam odkud ti ta pomisaofatamorgana wrote:antidebil, da li ti mrziž samog sebe,
- fatamorgana
#143 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
Ma jok, on vjeruje u ono anamo,MedenoSrce wrote:religiozan il' ono vjeruje u se, i u svoje kljuse
- fatamorgana
#144 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
Znaš li kako je množina od riječi fatamorgana?antidebil wrote:k'o i sve ostalo, to je tebi (samo jos jedna) fatamorganafatamorgana wrote: Pa iz nick-a,
-
antidebil
#145 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
pretpostavljam da je htjeo rec vjernik u ljubav i zenski rodMedenoSrce wrote:religiozan il' ono vjeruje u se, i u svoje kljuse
jbg za razliku od nekih, mene nisu volko levatile pa da vise ne vjerujem
ja sam vjernik
kako god skontam bolje bit vjernik vec bolesnik
-
antidebil
#146 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
mozda nisi primjetio, a ne bi me cudilo da nisi, mnozina mi nije ni trebalafatamorgana wrote:Znaš li kako je množina od riječi fatamorgana?antidebil wrote:k'o i sve ostalo, to je tebi (samo jos jedna) fatamorganafatamorgana wrote: Pa iz nick-a,
- MedenoSrce
#147 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
kako ih sve upamtis dina ti i imana
ja recimo vidim onog @lakat jebic i znam da je ok lik al' da se sjetim sta je pisao ni pod prijetnjom hodocasca
vjeeeruj u ljubav u dobru i zlu
brate po vjeri
ja recimo vidim onog @lakat jebic i znam da je ok lik al' da se sjetim sta je pisao ni pod prijetnjom hodocasca
vjeeeruj u ljubav u dobru i zlu
brate po vjeri
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- victom
- fatamorgana
#150 Re: Zašto žene ne vole da budu voljene i cijenjene?
Pa istiĆu se,MedenoSrce wrote:kako ih sve upamtis dina ti i imana![]()