A mene si zaboravio, ja imam već dvije 12.....Šeha wrote:Jah, evo konacno i ja nadjoh jednu razumnu temu da se javim danas.
Bas jutros nesto kontam nisam se odavno prijavio na forum, odoh da malo promuhabetim. I tako dodjem i od teme do teme, sve mi nesto debilno. Neki novi ekstremi se na imbecilan nacin prepucavaju po politici, nigdje razumne rjeci ni suvislog odgovora...
I bas kad sam izgubio nadu vidjeh ovu temuMoram jos jednom, po ko zna koji put odati priznanje, zoomsenu i kolegi pittu na odrzavanju kakvog-takvog nivoa ovog foruma
Help! Sex u autu! Potrebne lokacije!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
FortunaBela
-
FortunaBela
Stvarno ih je 24....a tebi je sad tapija...moraćeš stalno....zoom66 wrote:joj sheha, evo se zacrvenih k'o moja ljepota srecna kad joj razmazenoj poklonim 24 ruze...
:):)
E sad da se zahvalim onako kako ja to najbolje znam....
Osjećam se čudno
dok bilži se veče,
u smiraju dana ,
u sumraku tihom.
Na tren sve je stalo,
samo vrijeme teče
i tada nestajem
ne pridadam nikom.
Ponesu me želje.
uspomene stare,
kroz sivu maglu,
tajnovitu sjenu.
Utihnu ptice,
i zanjeme treve,
i cijeli život
proživim u trenu.
I sve je ostalo
nevažno daleko.
sve moje oluje
i svi brodolomi..
Na moje će mjesto
sutra drugi neko,
doći da skupi snage
kad ga život slomi...
-
FortunaBela
Ja kontam ti mene na ignore.....Šeha wrote:Dusa draga, gdje bi Seha tebe zaboravio...A mene si zaboravio, ja imam već dvije 12.....![]()
Nisam, nego vidim da su se kolege vec o tebi zabavile pa kontam da ja sad ne ulecem tu k'o zadnji papak... Mislim ipak sam ja decko sa slifom
Šalim se, evo da ja sa zakašnjenjem čestitam prinovu....
-
FortunaBela
Nema na čemu...zoom66 wrote:tnx, sretjice ljepotna...
- pitt
Pa sto ne rece ranije...ja uzeo novog dvosjeda opetŠeha wrote:Apropos teme Seha mladima moze dati samo jedan savjet. Ne kupujte sportska auta ili auta sa sportskim sjedistima. Nezgodna su maksimalno![]()
Eto toliko od mene uz nadu da ce ovo zrnce znanja stecenog mukotrpnim iskustvom nekome biti od pomoci...
- pitt
Eki godineŠeha wrote:Eeee drug moj, ja sam savjet namjerno dao mladima a ne tebi djuturumupitt wrote: Pa sto ne rece ranije...ja uzeo novog dvosjeda opet:D:D
Tebi sportsko auto treba jer drugacije sve teze i teze nalazis nesto da strpas u njegaGodine kolega godine
- alphonse kauders
nemojte vise davati prijedlog da se ide na mojmilo.. Malocas sam nekom momku vise od pola sata pomagao da mu izguramo auto iz leda, umro sam.. Ko hoce gore, samo s dobrim gumama i barem lopatom (romanticne stvari, nema sta)... ma vrbanja stays no.1
-
FortunaBela
Jel baš na Mojmilo.....alphonse kauders wrote:nemojte vise davati prijedlog da se ide na mojmilo.. Malocas sam nekom momku vise od pola sata pomagao da mu izguramo auto iz leda, umro sam.. Ko hoce gore, samo s dobrim gumama i barem lopatom (romanticne stvari, nema sta)... ma vrbanja stays no.1