Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijatelja?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Henry Chinaski
#126 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Ja mogu da budem prijatelj udatoj ženi. Diskrecija zagarantovana.
- Ramzess Veliki
#127 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Pusti Janu ona je darkerica i slobodan nesputan duh.BadCopy wrote:Ma vidi Jane realno vi mozete i bez te suknje da se ne lazemo.
To je za vas nikakav ulog u sustini,cisti hir i tvrdoglavost.a muskarcu to puno znaci,onom kojem je do toga da mu zena to ne nosi.muski mozak je jednostavan.mi se razvijamo do sedme godine i onda samo rastemoOno dala si mi nesto (ne nosanje suknje) sad moram i ja tebi dat nesto.
od zla oca od gore matere
I ostaće neudata garant jer misli da može mužu tersat'.
- Big Ang
#128 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
kockica_kockica wrote:Udajom ili zenidbom ne prestaje zivot prije braka niti jednog bracnog supruznika... Prijateljice i prijatelji trebaju biti dio njihovog zivota, jer nema potrebe da se odbacuje sve ono sto su ljudi imali prije braka...
Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijatelja? Odgovor je DA.
Ljudi moji ako ce ona njega prevariti ili on nju sa prijateljem ili prijateljicom nema tih zabrana na ovom svijetu koje ce ih u tome sprijeciti... Ali ako je postavljacici teme taj prijatelj izduvni ventil, osoba s kojom voli popiti kavu ili caj, osoba s kojom se moze nasmijati i rasplakati ne vidim nikakve prepreke da njihovo prijateljstvo opstane, (seks iskljucen to vec prelazi u varanje koje ja ne opravdavam niti podrzavam).. Njoj muz moze biti best friend da nije tako nebi se udala za njega, ali muz ne mora biti jedini best friend u zivotu jedne zene...
od kafe sve počne
- VenomousV
#129 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Naravno da moze, ali vrlo dobro znamo kakvo je nase podneblje. Ja sam odgovorila sa pretpostavkom da ako je to toliko blizak prijatelj ona ce njemu nekad ispricati nesto zbog cega ju je on iznervirao. Ili ce taj prijatelj nekada pitati nesto sto ulazi u intimu.MedenoSrce wrote:VV, pa majka mu stara može li se i o čemu drugom razgovarati mimo intime i raskopavanja tuđeg života?VenomousV wrote:Po mom misljenju dijeljenje pojedinosti iz veze/braka sa bilo kim je recept za propast
- Ramzess Veliki
#130 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Muž best friend a za seks će se već snaći.kockica_kockica wrote:Udajom ili zenidbom ne prestaje zivot prije braka niti jednog bracnog supruznika... Prijateljice i prijatelji trebaju biti dio njihovog zivota, jer nema potrebe da se odbacuje sve ono sto su ljudi imali prije braka...
Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijatelja? Odgovor je DA.
Ljudi moji ako ce ona njega prevariti ili on nju sa prijateljem ili prijateljicom nema tih zabrana na ovom svijetu koje ce ih u tome sprijeciti... Ali ako je postavljacici teme taj prijatelj izduvni ventil, osoba s kojom voli popiti kavu ili caj, osoba s kojom se moze nasmijati i rasplakati ne vidim nikakve prepreke da njihovo prijateljstvo opstane, (seks iskljucen to vec prelazi u varanje koje ja ne opravdavam niti podrzavam).. Njoj muz moze biti best friend da nije tako nebi se udala za njega, ali muz ne mora biti jedini best friend u zivotu jedne zene...
- Ramzess Veliki
#131 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
VenomousV wrote:Naravno da moze, ali vrlo dobro znamo kakvo je nase podneblje. Ja sam odgovorila sa pretpostavkom da ako je to toliko blizak prijatelj ona ce njemu nekad ispricati nesto zbog cega ju je on iznervirao. Ili ce taj prijatelj nekada pitati nesto sto ulazi u intimu.MedenoSrce wrote:VV, pa majka mu stara može li se i o čemu drugom razgovarati mimo intime i raskopavanja tuđeg života?VenomousV wrote:Po mom misljenju dijeljenje pojedinosti iz veze/braka sa bilo kim je recept za propast
Je ... pokopajmo zablude, za to best friend i postoji.
-
Great Cornholio
#132 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Između supružnika ne smiju postojati tajne, pogotovo one intimne prirode, a može udata žena imati prijatelja, ali ne toliko bliskog da mu se u potpunosti "otvara", jer "priroda" onda može upropastiti i brak i prijateljstvo.
-
Great Cornholio
#133 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
A ako je nešto muči, a zbog nekog razloga o tome ne može da razgovara sa mužem, za to postoji najbolja prijateljica "psiholog" 
- fantom slobode
#134 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
sa svojim problemima...Great Cornholio wrote:A ako je nešto muči, a zbog nekog razloga o tome ne može da razgovara sa mužem, za to postoji najbolja prijateljica "psiholog"
-
Great Cornholio
#135 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Da, pa kad počnu da "pretresaju" sve od A do Žfantom slobode wrote:sa svojim problemima...Great Cornholio wrote:A ako je nešto muči, a zbog nekog razloga o tome ne može da razgovara sa mužem, za to postoji najbolja prijateljica "psiholog"
-
dječak sa šibicama
- lavorpunvode
#137 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
ne nadjoh je nigdje, to je primjer kao odgovor na post koji sam citiralafantom slobode wrote: kako ti samo smisli ovu djevojku koja je zaljubljena u tvog momka/muza...
Izgleda da se radi o UAE...izvini ako grijesim. Probaj pomisliti da to uopste nije tako. I vjerovati svom partneru.
-
Great Cornholio
#138 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Ako joj je muž ovakav onda treba tražiti razvoddječak sa šibicama wrote:
- sheilak
#139 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
dječak sa šibicama wrote:
hahahhaha placem.
-
theTruePath
#140 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Od takvog se ni jedna ne razvodi,vec se tuce s suparnicamaGreat Cornholio wrote:Ako joj je muž ovakav onda treba tražiti razvoddječak sa šibicama wrote:
- spreca
#141 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
musko zensko prijateljstvo ce kad tad dovesti do kreveta..........provjereno
-
Great Cornholio
#142 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Ma to su one koje slušaju Selmu Bajrami, i maštaju o Giletu.theTruePath wrote:
Od takvog se ni jedna ne razvodi,vec se tuce s suparnicama
- sheilak
#143 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
dakle, tako si iskusan prijatelj?spreca wrote:musko zensko prijateljstvo ce kad tad dovesti do kreveta..........provjereno
-
theTruePath
#144 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
I onda se zaljubis u tog prijatelja,potiskujes osjecanja,dok na kraju ne puknes,i zavrsite u krevetu
romantika
romantika
- BadCopy
#145 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Sad bez zajebancije,volio bih da vidim muzeve ovih zena sto podrzavaju ovaj oblik druzine.Naravno ukoliko ste udate...
-
theTruePath
#146 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Netacno,zenske zaista neke muskarce smatraju prijateljima samo,ali muskarci imaju tendenciju da zele visespreca wrote:musko zensko prijateljstvo ce kad tad dovesti do kreveta..........provjereno
- spreca
#147 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
ma dzaba cu ti objasnjavati..............to ti je ko magnet......privlace se razni polusisheilak wrote:dakle, tako si iskusan prijatelj?spreca wrote:musko zensko prijateljstvo ce kad tad dovesti do kreveta..........provjereno
-
theTruePath
#148 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Hajde sta je s tim "od zla oca od gore matere",vidim poslije svakog postaBadCopy wrote:Sad bez zajebancije,volio bih da vidim muzeve ovih zena sto podrzavaju ovaj oblik druzine.Naravno ukoliko ste udate...
- spreca
#149 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
theTruePath wrote:Netacno,zenske zaista neke muskarce smatraju prijateljima samo,ali muskarci imaju tendenciju da zele visespreca wrote:musko zensko prijateljstvo ce kad tad dovesti do kreveta..........provjereno
-
dječak sa šibicama
#150 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
E jebiga sad..... sto ja nisam u tom filmu, pitam ja tebespreca wrote:musko zensko prijateljstvo ce kad tad dovesti do kreveta..........provjereno