Ako ne kontaš što je bitno to naglasiti nemoj ni komentarisati...Ajatolah_ wrote:I Mirza se garant izjašnjava Srbinom.Kanotic wrote:Ne provaljuj se jadan, lik je Srbin, čuj Srbijanac, aj mi nađi nekog ko se u Srbiji izjašnjava Srbijancem, a ne Srbinomtranticicak wrote: Ti ako ne razlikujes pojmove onda bolje suti jer ovaj covjek je srbijanac I to treba naglasit I jasno definisat. Kakve veze jezik ima sa ovim. Ljudi pricaju njemacki u austriji,svici,belgiji pa nisu nijemci.. jos jednom kazem, treba srbiji uputiti protestnu notu jer dozvoljavaju da ljudi koji ugrozavaju moj zivot,imovinu, drustveni poredak moje drzave dolaze iz Srbije.
Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu Lja
-
Kanotic
#126 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
-
radostan dan
#127 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
ne bIDNi oštar..viŠ čovjek kaže da je samo malo po malu u bijusr. da je duže, znaDnuo bi.CSKA wrote:Uslikaj mi tog koji za sebe u Srbiji kaze srbijanac.Dozer wrote:Doduse... A ako vec tako pise, onda nam je u to i vjerovati![]()
Ima li ko Dodikov broj telefona, da ga trznemo da nam ovo rastumaci?
@Great
Mislim da grijesis.... ja malo malo pa u Srbiji i stalno ljude po Bg, Loznici i N.Sadu cujem da govore "mi Srbijanci".
Ja sam se par puta lanuo...i....jedna htjela jezik da mi iscupa jer sam joj rekao da je srbijanka
- exliberal-ex
#128 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
samo jedno pitanje....sta je "mufti zukoric" po vama ... 
- madner
#129 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Srbin i Bosnjak. 
-
radostan dan
#130 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
a kad je to kod nas bilo bitno?Cherry-Cherry wrote:Eto sad je najvažnije da li je Srbin ili Srbijanac...A to što je retardirani idiot i što ima još takvih, to nikom ništa.
primjer, moliću...
-
Rolo
#131 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Čovjek je Bošnjak. Jel se mi to stidimo što je Bošnjak?
Bez obzira gdje je i šta radi, on ima svoju vjeru i narodnost, a država u kojoj se rodio ili živi je nešto drugo.
Ako je krenuo ekstremnim putem, zašto ga proglašavati nekim tamo muslimanom iz Srbije i ograđivati se?
Evo:
http://www.bosnjaci.rs/tekst/3/licna-ka ... njaka.html
Bez obzira gdje je i šta radi, on ima svoju vjeru i narodnost, a država u kojoj se rodio ili živi je nešto drugo.
Ako je krenuo ekstremnim putem, zašto ga proglašavati nekim tamo muslimanom iz Srbije i ograđivati se?
Evo:
- Cherry-Cherry
#132 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Nema primjera...radostan dan wrote:a kad je to kod nas bilo bitno?Cherry-Cherry wrote:Eto sad je najvažnije da li je Srbin ili Srbijanac...A to što je retardirani idiot i što ima još takvih, to nikom ništa.
primjer, moliću...
-
radostan dan
#133 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
ne smanjuj nam brojno stanje, sad kad smo dobili bajde i na javno komplet sandžak.exliberal-ex wrote:samo jedno pitanje....sta je "mufti zukoric" po vama ...
srbin, dakako.
- Cherry-Cherry
#134 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Srbin islamske vjeroispovjesti
-
muzicar_iz_parka
#135 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Pojedine tvrdnje su istog sadržaja kao tvrdnje onog ludog Vojvode od Haga rodom iz Sarajeva.

-
muzicar_iz_parka
#136 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Agent udbaš KOSovac koji pod lažnim povodima našem narodu širom dijaspore uzima ogromne novce.exliberal-ex wrote:samo jedno pitanje....sta je "mufti zukoric" po vama ...
- desni
#137 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ova budaletina i jest srpski dobrovoljac,jer srpska propaganda je još i prije pojave Vehabija je opasnošću od ovakvih pravdala svoje zločine.Ovakvi ne spominju nešto puno četnike kao neprijatelje,nego su to drugi muslimani,Amerika,Izrael.Sve pohvale ministru na naporima da se obračuna sa ovim zlom.Ovdje su mnogi koji se predstavljaju kao patrioti a sprdaju sa ministrom sigurnosti DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE.Poštuju li institucije države u koju se zaklinju ili misle kao secesionisti da je ovo sprdnja od države,pa se mogu ismijavati sa njenim institucijama.Da ponovimo gospodin Fahrudin Radončić je ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine,a sa druge strane imamo teroristu koji prijeti ubistvom državnom ministru a još je i državljanin druge države.
Last edited by desni on 11/12/2013 23:08, edited 1 time in total.
-
zapamti
#138 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Great Cornholio wrote:Nije isto biti oštar prema onima koji pozivaju na terorizam, i prema onima koji su protiv terorizma, a da je normalna država Bilal bi za ovo trebao završiti u zatvoru.It_is_a_Leclerc wrote:Čitajući šta pišu pojedinci - onoj lažnoj humanitarki Semiri Gorinjac i Bilalu Bosniću malo fali do Nobelove nagrade za mir.
Al' ovakvi se ne raznose bombama, i ne ginu za "ideale", već na to podstiču naivnu omladinu poput ovog 19 -togodišnjeg momka.
Ma nemoj mi reći! Je li to BIlal ne smije izraziti solidarnost sa NEVINIM žrtvama muslimanima u drugim zemljama?
Je li to npr. za vrijeme stradanja ljudi u BiH ili dok je rat trajao, niko negdje na istoku nije smio kazati da srpske zločinačke vrijednosti padnu na dno?
Zna Bilal da u Americi žive i muslimani! Isto kao što zna i onaj na istoku da među srbima ima ljudi koji ne krvave svoje ruke u toku rata.
Nije Bilal mislio da bude uništen kontinent sa Amerikom, već sistem vrijednosti da im propadne. Razumiješ?
Od desetine sati Bilalovog govora na internetu, ti si našao tih nekoliko minuta da ih usmjeriš da zadovolji tvoj stav.
- Cherry-Cherry
#139 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
@Zapamti, hoćeš i ti u Siriju? 
-
oglo
#140 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
koji je bilalov sistem vrijednosti,sve sto on smatra losim ovozemljaskim, treba unistiti,a svoej ciljeve(koji su suportni opet onome sto sveta knjiga govori) ostavriti nasiljem,a vjera mu je samo dres code za provedbu svojih fix ideja,ko je jednom procitao svetu knjigu zna da ovo s njom veze nema,ona govori upravo suprotno.
-
Kanotic
#141 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ne nego se trebaš ponositiRolo wrote:Čovjek je Bošnjak. Jel se mi to stidimo što je Bošnjak?
Evo:
Last edited by Kanotic on 11/12/2013 23:23, edited 1 time in total.
-
theTruePath
#142 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Kanotic wrote:Ne nego se trebaš ponositiRolo wrote:Čovjek je Bošnjak. Jel se mi to stidimo što je Bošnjak?
Evo:
http://www.bosnjaci.rs/tekst/3/licna-ka ... njaka.html, jeste klikeri... kad si već postavio taj link onda pročitaj to pod "Narodne običaje i vjerovanja". A vala si i izabrao pravu fašistoidnu stranicu, ako se uzme u obzir kakvi likovi poput Fatmira su tu sve prosipali...
Ti onako svako malo lupas "fasistoidno" "fasisticki" i sl
- McMoy
#143 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Svidjelo se to nekome ili ne, ali ima dosta istine u samom naslovu. Stvari treba nazivati pravim imenom.
Građani Bosne i Hercegovine treba da se ograde od ovog ološa, jer isti nije državljanin BiH, kao što to nije bio ni Mevlid Jašarević. Suludo je braniti i zauzimati se za teroriste i terorizam koji se još od devedesetih uvozi u BiH.
Takođe, Ljajić je državljanin i ministar druge države - Srbije, iz koje (gle čuda) i ova dvojica gorepomenutih dolaze.
Jedino se F. Radončić kao državljanin BiH i ministar ne uklapa u ovu priču, jer on jedini brine o sigurnosti građana BiH.
Građani Bosne i Hercegovine treba da se ograde od ovog ološa, jer isti nije državljanin BiH, kao što to nije bio ni Mevlid Jašarević. Suludo je braniti i zauzimati se za teroriste i terorizam koji se još od devedesetih uvozi u BiH.
Takođe, Ljajić je državljanin i ministar druge države - Srbije, iz koje (gle čuda) i ova dvojica gorepomenutih dolaze.
Jedino se F. Radončić kao državljanin BiH i ministar ne uklapa u ovu priču, jer on jedini brine o sigurnosti građana BiH.
-
Kanotic
#144 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Pa upravo da bi ti zapeo i rekao da su to različite stvari, isto ko lupetanja u vezi srpskog i srbijanskog.theTruePath wrote:Kanotic wrote:Ne nego se trebaš ponositiRolo wrote:Čovjek je Bošnjak. Jel se mi to stidimo što je Bošnjak?
Evo:
http://www.bosnjaci.rs/tekst/3/licna-ka ... njaka.html, jeste klikeri... kad si već postavio taj link onda pročitaj to pod "Narodne običaje i vjerovanja". A vala si i izabrao pravu fašistoidnu stranicu, ako se uzme u obzir kakvi likovi poput Fatmira su tu sve prosipali...
Ti onako svako malo lupas "fasistoidno" "fasisticki" i sl![]()
-
oglo
#145 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
po kome se onsovu ovaj vehabija onda poziva na Bosnu,ostaje nam nasa Bosna,i po kom oosnovu prijetu Radoncicu s obzirom da je srbijanac,i sta ga ima zanimat kakav se zakon donosi u BiH?McMoy wrote:Svidjelo se to nekome ili ne, ali ima dosta istine u samom naslovu. Stvari treba nazivati pravim imenom.
a Onaj sto je pucao na ambasadu,iz kojih razloga je bas u SA dolazio a ne u Bg kolko znam ima i tamo ambasada USA?
- CSKA
#146 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ma da mi je stvarno naci covjeka u Srbiji koji me ne bi pogledao u stilu sad cu da te ... ako bi mu rekao srbijanac,uslikao bi garadostan dan wrote:
ne bIDNi oštar..viŠ čovjek kaže da je samo malo po malu u bijusr. da je duže, znaDnuo bi.
Ako nesto izivcira ljude u Srbiji onda je to,bolje im reci Kosovo Republika.
- It_is_a_Leclerc
#147 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ma da. Relativizirajmo mi malo...McMoy wrote:Svidjelo se to nekome ili ne, ali ima dosta istine u samom naslovu. Stvari treba nazivati pravim imenom.
Ovaj jest državljanin Srbije, a šta ćemo sa preostalih 90 koji su dovoljno glupi da ne znaju napraviti profil na facebooku da "braći" dojavljuju o napredovanju "Allahove vojske u Siriji" ?!
Stvari trebamo nazvati imenom, a to je problem za one koji su pokrenuli raspravu u zadnjih pet stranica, na temu nacionalne pripadnosti ovog pripadnika terorističkih pobunjeničkih formacija u građanskom ratu u Siriji. On, bio Srbin, Srbijanac, Bošnjak, Bosanac, Plutonovac, je terorista - dakle, opasni, podmukli terorista koji danas-sutra može dići u zrak školu u koju ide vaše dijete, može pucati na ulici kojom šeta vaša supruga ili muž, može se raznijeti u tržnom centru u koji ste svratili na pet minuta da kupite nešto slatko.
Mi se ovdje pravimo malo Španci. Kao da svi ne znamo da put od normalne osobe do pripadnika vehabijskog pokreta počinje kod tzv. "Bilala" Bosnića iz Bužima koji naravno nije otišao da pogine u Siriju. Mrsko mu se izvući između nogu svojih supruga. Onda malo u Maoču da se braća uvjere kako su prestali svi kontakti sa civilizacijom, kako pridošlicu niko ne traži, a onda slijedi transport do Turske, pa ilegalnim putevima na sirijsku granicu.
Sve financiraju lažni humanitarci tipa pripadnice izvjesne stranke pravog puta, Zemire Gorinjac koja dokazano, preko udruženja "Solidarnost" dijelom financira sve ovo.
- madner
#148 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Po nacionalnosti je Srbin. Pa je ovo problem Srbije a ne BiH.
Srbija, drzava koja nije u stanju uspostaviti red na svojoj teritoriji.
Srbija, drzava koja nije u stanju uspostaviti red na svojoj teritoriji.
-
Kanotic
#149 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ko ima problema sa svarivanjem termina "srbin, srbijanac, srpsko itd.", to je samo stvar gramatike. Nećeš reći "arabijac nego arap, vrabca nego vrapca itd.", više o tome - http://www.charolija.com/srpski-jezik/g ... zvucnosti/
- uglavnomja
#150 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
It_is_a_Leclerc wrote:
Ma da. Relativizirajmo mi malo...
Ovaj jest državljanin Srbije, a šta ćemo sa preostalih 90 koji su dovoljno glupi da ne znaju napraviti profil na facebooku da "braći" dojavljuju o napredovanju "Allahove vojske u Siriji" ?!
Stvari trebamo nazvati imenom, a to je problem za one koji su pokrenuli raspravu u zadnjih pet stranica, na temu nacionalne pripadnosti ovog pripadnika terorističkih pobunjeničkih formacija u građanskom ratu u Siriji. On, bio Srbin, Srbijanac, Bošnjak, Bosanac, Plutonovac, je terorista - dakle, opasni, podmukli terorista koji danas-sutra može dići u zrak školu u koju ide vaše dijete, može pucati na ulici kojom šeta vaša supruga ili muž, može se raznijeti u tržnom centru u koji ste svratili na pet minuta da kupite nešto slatko.
Mi se ovdje pravimo malo Španci. Kao da svi ne znamo da put od normalne osobe do pripadnika vehabijskog pokreta počinje kod tzv. "Bilala" Bosnića iz Bužima koji naravno nije otišao da pogine u Siriju. Mrsko mu se izvući između nogu svojih supruga. Onda malo u Maoču da se braća uvjere kako su prestali svi kontakti sa civilizacijom, kako pridošlicu niko ne traži, a onda slijedi transport do Turske, pa ilegalnim putevima na sirijsku granicu.
Sve financiraju lažni humanitarci tipa pripadnice izvjesne stranke pravog puta, Zemire Gorinjac koja dokazano, preko udruženja "Solidarnost" dijelom financira sve ovo.
samo si zaboravio becki zatvorski ogranak.