http://www.tzo-dobrinj.hr/meline_ljekov ... to_hr.html
a sto se tice sexa....posle
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Žao ti storekapučino wrote:od storu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma neće ako se brzo omekšakapučino wrote:jok, zao mi sto mu stora iziritira pa mu se ospepih, bljak e vi niste normalni
![]()
![]()
pa obrises bona dok je friskokapučino wrote:jok, zao mi sto mu stora iziritira pa mu se ospepih, bljak e vi niste normalni
![]()
![]()
spreca wrote:pa obrises bona dok je friskokapučino wrote:jok, zao mi sto mu stora iziritira pa mu se ospepih, bljak e vi niste normalni
![]()
![]()
.....necu cekati da se osusi......nista neznate
![]()
![]()
![]()
mrsko ti prati storukapučino wrote:od storu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kapučino wrote:spreca wrote:pa obrises bona dok je friskokapučino wrote:jok, zao mi sto mu stora iziritira pa mu se ospepih, bljak e vi niste normalni
![]()
![]()
.....necu cekati da se osusi......nista neznate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vidim tendzo i ti znate
bljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak nesrece jedne
nosio bi je kuci kad bi ga vidjela da to radispreca wrote:mrsko ti prati storukapučino wrote:od storu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
onda bi ti komsije virile kad se.....skidashkapučino wrote:nosio bi je kuci kad bi ga vidjela da to radispreca wrote:mrsko ti prati storukapučino wrote:od storu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FujNekatamo wrote:Pitam jer me zanima citala sam pricu jedne djevojke.Naime udala se za muskarca koji je prljav.Sad kaze da nije prljav kao prljav vec da se ne kupa(jednom u 10 dana)i ruke nikako ne pere.Sta mislite o takvim muskarcima,kako bi se vi ponasali da je vas takav i da imate ovakav problem?
zato se covjek i nekupa.....a one to ne cijenekosava wrote:Moze li ona praviti grudvice od plisnja kada ga mazi ?
Jesi li majke ti ikad bio I U jednoj od tih sjevernoafrickih muslimanskih z.theTruePath wrote:Hajde sha ba ne pametuj dzaba,cuj poredim,dje to poredim![]()
![]()
jesil se ti plakn'o?spreca wrote:Kupal se ko......ili je sve na suho ko Muzafer
hocel biti stasha_ba wrote:jesil se ti plakn'o?spreca wrote:Kupal se ko......ili je sve na suho ko Muzafer
pa cekaj Bajram onda, sta cu ti ja.....spreca wrote:hocel biti stasha_ba wrote:jesil se ti plakn'o?spreca wrote:Kupal se ko......ili je sve na suho ko Muzafer...Nije jos Bajram
Nekatamo wrote:Kaze da nije znala prije jer nije zivjela s njim da zna da li se kupa svaki dan,jednom u 2 ili jednom u 10 dana