cuj jedan...Perdita_Durango wrote:Tuzno, cini mi se da navijate za rat... zar vam jedan nije bio dovoljan?
djed dva rata preko ledja, otac dva a ja da stanem na jednom...
cuj jedan...Perdita_Durango wrote:Tuzno, cini mi se da navijate za rat... zar vam jedan nije bio dovoljan?
Daj ti odmah tri , da i dedu i oca presisasDanguba wrote:cuj jedan...Perdita_Durango wrote:Tuzno, cini mi se da navijate za rat... zar vam jedan nije bio dovoljan?pa da budem izrod
![]()
djed dva rata preko ledja, otac dva a ja da stanem na jednom...nema sanse
Ili ti : budali vazda Bajram.agent0007 wrote:Будале сањају лудости.Perdita_Durango wrote:Tuzno, cini mi se da navijate za rat... zar vam jedan nije bio dovoljan?
To može biti bitno samo za ishod rata ali ne i za njegovu neminovnost.agent0007 wrote:Мистер Yес заборављаш једну чињеницу српски народ је један народ (било гдје у свијету ми смо Срби и дишемо српском душом и срцем) , народ са двојним држављанством који же сваки Cрбин имати из БиХ.Значи двојно држављанство (BiH i Srbije) а свака држава има и обавезу прем свом држављанину.
Mister Yes zaboravljaš jednu činjenicu srpski narod je jedan narod (bilo gdje u svijetu mi smo Srbi i dišemo srpskom dušom i srcem) , narod sa dvojnim državljanstvom koji že svaki Srbin imati iz BiH.Znači dvojno državljanstvo (BiH i Srbije) a svaka država ima i obavezu prem svom državljaninu.
njima je to duznost...malo procenti, sad ce i karte...pa vojni strateziPerdita_Durango wrote:Tuzno, cini mi se da navijate za rat... zar vam jedan nije bio dovoljan?
Otuzni umovi, za njih samo imam trunku zaljenja i uvijek rado pozivam striceke da ih odvedu u bijelom di im je i mjesto.fantom slobode wrote:njima je to duznost...malo procenti, sad ce i karte...pa vojni strateziPerdita_Durango wrote:Tuzno, cini mi se da navijate za rat... zar vam jedan nije bio dovoljan?![]()
![]()
nekima se prsti usmrdili, cijeli dan su igrali
![]()
![]()
![]()
Propaganda u cilju zamajavanja naroda, anonimno naravno...vrlo validni izvori dezinformacija i pretpostavki...Cimbenici na djelu![]()
![]()
Pa raspali...
![]()
![]()
PDF politika, istorija, religija...sve puno divnih madjionicara, zabavljenih opsjenom...
![]()
Samo treba zakon koji kaznjava sirenje mrznje, pa ces da vidis kako ce nestati, kao da ih nikad nije ni bilo...Ljudi u bijelom i prigodna kosulja, bas tako...Perdita_Durango wrote:Otuzni umovi, za njih samo imam trunku zaljenja i uvijek rado pozivam striceke da ih odvedu u bijelom di im je i mjesto.fantom slobode wrote:njima je to duznost...malo procenti, sad ce i karte...pa vojni strateziPerdita_Durango wrote:Tuzno, cini mi se da navijate za rat... zar vam jedan nije bio dovoljan?![]()
![]()
nekima se prsti usmrdili, cijeli dan su igrali
![]()
![]()
![]()
Propaganda u cilju zamajavanja naroda, anonimno naravno...vrlo validni izvori dezinformacija i pretpostavki...Cimbenici na djelu![]()
![]()
Pa raspali...
![]()
![]()
PDF politika, istorija, religija...sve puno divnih madjionicara, zabavljenih opsjenom...
![]()
Pa pročitaj moj prethodni post. To što bi se i Srbi iz Srbije borili na strani Srba iz BiH (po tvom mišljenju) i dalje ne mijenja činjenicu da bi Srbi morali započeti rat ako nastave demografski padati. Isto kao što ne mijenja činjenicu ni da će Bošnjaci morati započeti rat ako Srbi i Hrvati ne budu demografski padali.agent0007 wrote:Mister Yes pojasni?
O ti zalosni, mali covjece.Mister Yes wrote:Pa pročitaj moj prethodni post. To što bi se i Srbi iz Srbije borili na strani Srba iz BiH (po tvom mišljenju) i dalje ne mijenja činjenicu da bi Srbi morali započeti rat ako nastave demografski padati. Isto kao što ne mijenja činjenicu ni da će Bošnjaci morati započeti rat ako Srbi i Hrvati ne budu demografski padali.agent0007 wrote:Mister Yes pojasni?
zabavio se, hrani trola...ono kao sagovornici...anonimni. Sad ce karte...Perdita_Durango wrote:O ti zalosni, mali covjece.Mister Yes wrote:Pa pročitaj moj prethodni post. To što bi se i Srbi iz Srbije borili na strani Srba iz BiH (po tvom mišljenju) i dalje ne mijenja činjenicu da bi Srbi morali započeti rat ako nastave demografski padati. Isto kao što ne mijenja činjenicu ni da će Bošnjaci morati započeti rat ako Srbi i Hrvati ne budu demografski padali.agent0007 wrote:Mister Yes pojasni?
reverzibilanItakoto wrote:![]()
neumoran
Tri , brate, triagent0007 wrote:
И ми Срби јако патимо што се десила та лудост, а знамо сви колико је то било лудо и од нас и од вас, али брате мили морамо наставити даље живјети, па хајде да то буде у најбољим односима да и ми постанемо једна душа а два тијела, Бошњаци и Срби, да се сложимо да нас слога и разумјевање спашавају и дају нам просперитет.
I mi Srbi jako patimo što se desila ta ludost, a znamo svi koliko je to bilo ludo i od nas i od vas, ali brate mili moramo nastaviti dalje živjeti, pa hajde da to bude u najboljim odnosima da i mi postanemo jedna duša a dva tijela, Bošnjaci i Srbi, da se složimo da nas sloga i razumjevanje spašavaju i daju nam prosperitet.
Perdita_Durango wrote:
Tri , brate, tri