Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude?

Locked

Plaše li vas najave novog rata u BiH?

Plaše i vjerujem u novi rat
127
36%
Ne plaše, rata neće biti
165
46%
Ne znam
63
18%

Total votes: 355

Danguba

#126 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Danguba »

Perdita_Durango wrote:Tuzno, cini mi se da navijate za rat... zar vam jedan nije bio dovoljan?
cuj jedan... :-) pa da budem izrod :oops:

djed dva rata preko ledja, otac dva a ja da stanem na jednom... :D nema sanse
Perdita_Durango

#127 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Perdita_Durango »

Danguba wrote:
Perdita_Durango wrote:Tuzno, cini mi se da navijate za rat... zar vam jedan nije bio dovoljan?
cuj jedan... :-) pa da budem izrod :oops:

djed dva rata preko ledja, otac dva a ja da stanem na jednom... :D nema sanse
Daj ti odmah tri , da i dedu i oca presisas :)
agent0007

#128 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by agent0007 »

Будале сањају лудости.
Last edited by agent0007 on 02/12/2013 00:16, edited 1 time in total.
Perdita_Durango

#129 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

agent0007 wrote:
Будале сањају лудости.
Ili ti : budali vazda Bajram.
Mister Yes

#130 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Mister Yes »

agent0007 wrote:Мистер Yес заборављаш једну чињеницу српски народ је један народ (било гдје у свијету ми смо Срби и дишемо српском душом и срцем) , народ са двојним држављанством који же сваки Cрбин имати из БиХ.Значи двојно држављанство (BiH i Srbije) а свака држава има и обавезу прем свом држављанину.

Mister Yes zaboravljaš jednu činjenicu srpski narod je jedan narod (bilo gdje u svijetu mi smo Srbi i dišemo srpskom dušom i srcem) , narod sa dvojnim državljanstvom koji že svaki Srbin imati iz BiH.Znači dvojno državljanstvo (BiH i Srbije) a svaka država ima i obavezu prem svom državljaninu.
To može biti bitno samo za ishod rata ali ne i za njegovu neminovnost.
fantom slobode

#131 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by fantom slobode »

njima je to duznost...malo procenti, sad ce i karte...pa vojni stratezi :lol: :lol: :lol: nekima se prsti usmrdili, cijeli dan su igrali :lol: :lol: :lol:
Propaganda u cilju zamajavanja naroda, anonimno naravno...vrlo validni izvori dezinformacija i pretpostavki...Cimbenici na djelu :lol: :lol: :lol: Pa raspali... :lol: :lol: :lol: PDF politika, istorija, religija...sve puno divnih madjionicara, zabavljenih opsjenom... :lol: :lol:
agent0007

#132 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by agent0007 »

Mister Yes pojasni?
It_is_a_Leclerc

#133 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by It_is_a_Leclerc »

Prije puno godina bio je naslov u Walteru: Ko voli rat, dabogda mu u kući bio. Ko dijeli BiH, dabogda mu kućnu listu dijelilo.
Perdita_Durango

#134 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

fantom slobode wrote:
njima je to duznost...malo procenti, sad ce i karte...pa vojni stratezi :lol: :lol: :lol: nekima se prsti usmrdili, cijeli dan su igrali :lol: :lol: :lol:
Propaganda u cilju zamajavanja naroda, anonimno naravno...vrlo validni izvori dezinformacija i pretpostavki...Cimbenici na djelu :lol: :lol: :lol: Pa raspali... :lol: :lol: :lol: PDF politika, istorija, religija...sve puno divnih madjionicara, zabavljenih opsjenom... :lol: :lol:
Otuzni umovi, za njih samo imam trunku zaljenja i uvijek rado pozivam striceke da ih odvedu u bijelom di im je i mjesto. :bih:
BarbaDue

#135 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by BarbaDue »

znam samo jedno, nedo bog da ga bude...tada nista nebi bilo kao prije.
to bi bio najkrvaviji sukob u istoriji ratovanja.
agent0007

#136 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by agent0007 »

fantom slobode

#137 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by fantom slobode »

Perdita_Durango wrote:
fantom slobode wrote:
Otuzni umovi, za njih samo imam trunku zaljenja i uvijek rado pozivam striceke da ih odvedu u bijelom di im je i mjesto. :bih:
Samo treba zakon koji kaznjava sirenje mrznje, pa ces da vidis kako ce nestati, kao da ih nikad nije ni bilo...Ljudi u bijelom i prigodna kosulja, bas tako... :lol: :lol: :bih:
Mister Yes

#138 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Mister Yes »

agent0007 wrote:Mister Yes pojasni?
Pa pročitaj moj prethodni post. To što bi se i Srbi iz Srbije borili na strani Srba iz BiH (po tvom mišljenju) i dalje ne mijenja činjenicu da bi Srbi morali započeti rat ako nastave demografski padati. Isto kao što ne mijenja činjenicu ni da će Bošnjaci morati započeti rat ako Srbi i Hrvati ne budu demografski padali.
Perdita_Durango

#139 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Mister Yes wrote:
Pa pročitaj moj prethodni post. To što bi se i Srbi iz Srbije borili na strani Srba iz BiH (po tvom mišljenju) i dalje ne mijenja činjenicu da bi Srbi morali započeti rat ako nastave demografski padati. Isto kao što ne mijenja činjenicu ni da će Bošnjaci morati započeti rat ako Srbi i Hrvati ne budu demografski padali.
O ti zalosni, mali covjece.
agent0007

#140 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by agent0007 »

Ми Срби смо ко у овој пјесми, ЈЕДНА ДУША А ДВА ПОЛИТИЧКА ТИЈЕЛА (У ДВИЈЕ ДРЖАВЕ БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ И СРБИЈИ).Ми смо једна српска душа а два политичка тијела.

Mi Srbi smo ko u ovoj pjesmi, JEDNA DUŠA A DVA POLITIČKA TIJELA (U DVIJE DRŽAVE BOSNI I HERCEGOVINI I SRBIJI).Mi smo jedna srpska duša a dva politička tijela.
fantom slobode

#141 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by fantom slobode »

Perdita_Durango wrote:
Mister Yes wrote:
O ti zalosni, mali covjece.
zabavio se, hrani trola...ono kao sagovornici...anonimni. Sad ce karte... :lol: :lol:
agent0007

#142 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by agent0007 »

Мистер Yес гријешиш.Неће бити више тих лудости.Напротив ићи ће се на политичке савезе и интеграције.Европска унија и тако то.Ја као СДС-овац (моја политичка странка СДС) већ је дала иницијативу за сарадњу и споразумјевање са Бошњацима (иницијатива Огњена Тадића по директиви СДС-а).Ми чекамо да бошњака политика прихвати нашу понуду.
У том смјеру иде и политика Србије, Београда.Ми желимо споразумјевање и релаксацију политичких односа.У том смјеру иде и одбацивање Милорада Додика од Србије, јер смета нас у том смјеру договора и сарадње са политички Бошњацима.

Mister Yes griješiš.Neće biti više tih ludosti.Naprotiv ići će se na političke saveze i integracije.Evropska unija i tako to.Ja kao SDS-ovac (moja politička stranka SDS) već je dala inicijativu za saradnju i sporazumjevanje sa Bošnjacima (inicijativa Ognjena Tadića po direktivi SDS-a).Mi čekamo da bošnjaka politika prihvati našu ponudu.
U tom smjeru ide i politika Srbije, Beograda.Mi želimo sporazumjevanje i relaksaciju političkih odnosa.U tom smjeru ide i odbacivanje Milorada Dodika od Srbije, jer smeta nas u tom smjeru dogovora i saradnje sa politički Bošnjacima.
Last edited by agent0007 on 02/12/2013 00:33, edited 1 time in total.
Itakoto

#143 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Itakoto »

:shock: :run: neumoran
Perdita_Durango

#144 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

O ti zalosni, mali covjece.[/quote]
zabavio se, hrani trola...ono kao sagovornici...anonimni. Sad ce karte... :lol: :lol:[/quote]

Makar radi ove ekipe bi mogli svoje licno ludilo kontrolisati i svesti na prihvatljivi minimum. Otuzni, ograniceni umovi.
fantom slobode

#145 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by fantom slobode »

Itakoto wrote::shock: :run: neumoran
reverzibilan :lol: :lol: :lol:
agent0007

#146 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by agent0007 »

Мистер Yес гријешиш.Неће бити више тих лудости.Напротив ићи ће се на политичке савезе и интеграције.Европска унија и тако то.Ја као СДС-овац (моја политичка странка СДС) већ је дала иницијативу за сарадњу и споразумјевање са Бошњацима (иницијатива Огњена Тадића по директиви СДС-а).Ми чекамо да бошњака политика прихвати нашу понуду.
У том смјеру иде и политика Србије, Београда.Ми желимо споразумјевање и релаксацију политичких односа.У том смјеру иде и одбацивање Милорада Додика од Србије, јер смета нас у том смјеру договора и сарадње са политички Бошњацима.

Mister Yes griješiš.Neće biti više tih ludosti.Naprotiv ići će se na političke saveze i integracije.Evropska unija i tako to.Ja kao SDS-ovac (moja politička stranka SDS) već je dala inicijativu za saradnju i sporazumjevanje sa Bošnjacima (inicijativa Ognjena Tadića po direktivi SDS-a).Mi čekamo da bošnjaka politika prihvati našu ponudu.
U tom smjeru ide i politika Srbije, Beograda.Mi želimo sporazumjevanje i relaksaciju političkih odnosa.U tom smjeru ide i odbacivanje Milorada Dodika od Srbije, jer smeta nas u tom smjeru dogovora i saradnje sa politički Bošnjacima.
agent0007

#147 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by agent0007 »

И ми Срби јако патимо што се десила та лудост, а знамо сви колико је то било лудо и од нас и од вас, али брате мили морамо наставити даље живјети, па хајде да то буде у најбољим односима да и ми постанемо једна душа а два тијела, Бошњаци и Срби, да се сложимо да нас слога и разумјевање спашавају и дају нам просперитет.

I mi Srbi jako patimo što se desila ta ludost, a znamo svi koliko je to bilo ludo i od nas i od vas, ali brate mili moramo nastaviti dalje živjeti, pa hajde da to bude u najboljim odnosima da i mi postanemo jedna duša a dva tijela, Bošnjaci i Srbi, da se složimo da nas sloga i razumjevanje spašavaju i daju nam prosperitet.
Perdita_Durango

#148 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

agent0007 wrote:

И ми Срби јако патимо што се десила та лудост, а знамо сви колико је то било лудо и од нас и од вас, али брате мили морамо наставити даље живјети, па хајде да то буде у најбољим односима да и ми постанемо једна душа а два тијела, Бошњаци и Срби, да се сложимо да нас слога и разумјевање спашавају и дају нам просперитет.

I mi Srbi jako patimo što se desila ta ludost, a znamo svi koliko je to bilo ludo i od nas i od vas, ali brate mili moramo nastaviti dalje živjeti, pa hajde da to bude u najboljim odnosima da i mi postanemo jedna duša a dva tijela, Bošnjaci i Srbi, da se složimo da nas sloga i razumjevanje spašavaju i daju nam prosperitet.
Tri , brate, tri :)
agent0007

#149 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by agent0007 »

Бошњаци муслимани покушајмо се разумјети , дај да сви мало "спустимо лоптицу", па да заједно запјевамо ову пјесму о Босни.Да се не инатимо ни ви ни ми, јер смо ми исти индажије, зна се да смо "иста школа".

Bošnjaci muslimani pokušajmo se razumjeti , daj da svi malo "spustimo lopticu", pa da zajedno zapjevamo ovu pjesmu o Bosni.Da se ne inatimo ni vi ni mi, jer smo mi isti indažije, zna se da smo "ista škola".
fantom slobode

#150 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by fantom slobode »

Perdita_Durango wrote:
Tri , brate, tri :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :bih:
Locked