sv12 wrote:Control panel wrote:
SDP je danas bio protiv. i to je fakat. a ti ne govoris istinu da ne kazem neku drugu rjec.
5:4 za vs. protiv, sto je devet glasova, a vijece ministara ima 9 ministara i predsjedatelja.
Ne trazim da pametujes, nego da mi preneses informaciju
kako je glasao ministar odbrane, Zekerijah Osmic iz SDP-a, tacnije gdje je njegov glas?
Kad to mi kazes, onda ces vidjeti da je
SDP danas glasao ZA smijenu Sarovica, po sistemu nije govno, nego se pas posr'o.
e tu sam te cekao. vidi se da si SDPmrzac po difoltu.
Tacno je da Osmic nije bio na sjednici. Nije tacno da je to bilo po ''naredjenju''
Znas li ti zasto Osmic nije danas bio. zato sto je bio na putu. ali nije postrojavao OS BIH ili provjeravao borbenu gotovst nego je bio na putu van zemlje.
da se malo bolje sluzis internetom mogao si i sam to ''otkriti'', ALi treba zaraditi dnevnicu, ispoljavati patolosku mrznju prema SDP-u i lijeciti svoje frustracije.
evo pa citaj zasto Ministar odbrane BIH Osmic nije bio na sjedenici Vijeca ministara.
i toliko o teoriji zavjere.
http://www.mod.gov.ba/aktuelnosti/Najave/?id=28061
Ministar odbrane BiH u službenoj posjeti Narodnoj Republici Kini, 19-26.10.2013.
19.10.2013
Delegacija Ministarstva odbrane i Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, koju predvodi ministar odbrane BiH Zekerijah Osmić, boravit će od 19. do 26. 10. 2013. godine u službenoj posjeti Narodnoj Republici Kini.
Programom posjete planirani su susreti Ministra odbrane BiH sa visokim dužnosnicima NR Kine, a između ostalih ministar Osmić će se sastati sa svojim kineskim kolegom ministrom Nacionalne odbrane Kine generalom Changom Wanquanom.
Teme o kojima će se razgovarati su bilateralna odbrambena saradnja, pomoć Ministarstva odbrane NR Kine i nihov doprinos u opremanju i obuci kadrova OS BiH, u okviru njihovih vojnih obrazovnih kapaciteta.
Tokom službene posjete naše delegacije Narodnoj Republici Kini biće govora i aktivnostima na pripremi Sporazuma između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade NR Kine o osiguranju besplatne vojne pomoći Narodne Republike Kine za Bosnu i Hercegovinu.
U delegaciji Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BiH, osim ministra Osmića, nalaze se i zamjenik ministra odbrane za upravljanje resursima Mirko Okolić, zamjenik komandanta Operativne komande OS BiH za resurse brigadni general Ivica Jerkić i šef kabineta ministra odbrane Mustafa Sinanović.
Ured za odnose s javnošću