Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omega369 wrote:fakat, ali fakat kako ljudi imaju srece to je za nepovjerovati
da hoce ispasti h******* ih lovren, corluka, cilic i ostali izdajnici
evo ga opet popij kamilicu.....smiri se
što se tiče baraza.....dragi Bog je pogledao Hrvatsku....
naravno ne znači da će biti lako,ali budimo realni....moglo je i puno teže....
ako ih hrvatska podcjeni i ispadne,onda stvarno nema šta raditi u brazilu.....navijat ćemo za susjede i za simpatične islandane
fantom slobode wrote:Sa svedske drzavne televizije [svt.se] su prvi komentari ...vrlo pesimisticni...prizeljkivali su Grcku ili Ukrajinu dobili si , prema rijecima njivohvih novinara i clanova strucnog staba ...najgrozomornijeg protivnika kojeg su mogli dobiti
Proslavi li ti plasman Bosne i Hercegovine u Brazil?
ovo provokacija ili ...?
Ne, samo pitam...je li bilo dobro, je li se slavilo, zaigra li srce?
Da ...sto ?
Ne kontam jel to neka furka ... ?
Jesi li to mozda zamjerio neki od mojih davnih komenatara pa ti nesto ostalo neporavnato ...ili ?
Znam samo da smo mi bili u baražu da bi izvukli i Portugal i Francusku zajedno. Dvije utakmice sa jednima, pa dvije s drugima. Jer bi takva nova pravila bila
DonVitoni wrote:Kako smo mi popili dva puta Portugal danas bi ga popili i treci put.
Ne bi mi danas popili Portugal, jer bi bili nosioci, ali bi zato fasovali Francusku k'o hljeb. Nema većih baksuza od nas i nafakali ekipe od Hrvatske, naučno dokazano.
Hrvatska kao da je Niko izvlačio, baš su sretni. Nisam kao oni, niti bi kad poželio biti, zato ću im poželiti sreću.
Po ovim parovima, sve sam sigurniji da smo mi u tom spec.pot-u.
Sad bi najviše volio da 6 decembra budemo u grupi sa Hrvatskom, pa da se konačno vidi ko je baba.
DonVitoni wrote:Kako smo mi popili dva puta Portugal danas bi ga popili i treci put.
Ne bi mi danas popili Portugal, jer bi bili nosioci, ali bi zato fasovali Francusku k'o hljeb. Nema većih baksuza od nas i nafakali ekipe od Hrvatske, naučno dokazano.
sreća prati hrabre
što onda znači da ne prati one druge
Nisu svi uzoriti kao ti...pitam covjeka, da vidimo kako se slavilo u inostranstvu. Imas li ti to neki problem? Kocka secera i super...to poznajes, posto si sa iskustvom.
Pa stari@ jednostavno pitanje, toliko muke za davanje odgovora...cccc...Zaigra li srce, je li se skocilo nakon postignutog gola? Izaslo na ulice? Zvalo telefonom da se podijeli radost?
@ostali, koji niste u stanju pisati na ovoj temi bez uplitanja politike i svih lichnih animoziteta spram odredjenih nacionalnih selekcija, bolje je preskochite, jer necu shtediti na banovima.
goshpar wrote:ne treba zaboraviti da ce na islandu 15. novembra biti -20 stepeni...
To oni igraju na foru Ekvadora,kući sve dobiješ zbog specifičnih geografskih uslova,a na strani sve zijaniš uz pokoji bod i eto te na prvenstvu.
pa da. na teskom, zaledjenom terenu prednost u kvaliteti koju imaju hrvati nece moci doci do izrazaja. i ako islandjani uspiju pobijediti, makar minimalno, hrvati ce ponajvise zahvaljujuci strahu od neprolaska, imati tezak zadatak da to nadoknade...
Vdim mrznja prema susjedima je i dalje na nivou nek prodju bolje cetiri momcadi..ja bi volio da tu bude i Hrvatska, ako i ne uspiju onda nisu ni za sta..ja bi volio da budu Hrvatska i BIH u finalu, sto je naravno utopija, ali da obje ekipe dodju sto dalje..BiH je trenutno bolja momcad, ali vidjecemo sta ce Niko napraviti od Hrvatske, mozda se i poboljsaju..
Po mom misljenju je Island jaci od Skotske. Hrvati ako se ne poprave bice im sramota...
Kad se igraju utakmice??
Čuj Island jači od Škotske? Na osnovu čega to? OK, prošli u baraž, ali u smješnoj grupi...
Međutim, Hrvati što kaže Osim, ne smiju potcijeniti Islanđane... Ovo je vjerovatno najjači tim Islanda u historiji... Mnogo mladih i perspektivnih igrača... Nisu bezopasni...
Last edited by cyprus on 21/10/2013 14:53, edited 1 time in total.