Biseksualnost u vezama

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Hrulj

#126 Re: Biseksualnost u vezama

Post by Hrulj »

bebabu wrote:
Hrulj wrote:
bebabu wrote:@hrulj: Zašto bih rekla da je bolest kad nije i kad ne smatram to? Svoje diktatorske porive prosipaj negdje drugo.
zato jer je to bolest. A svoje da ne kazem kakve porive prosipaj drugdje :lol:
Ljubav nije bolest, homofobija je bolest, želim ti da brzo ozdraviš.
:D
"ljubav" prema lizu i debelom crijevu :lol:
fatamorgana

#127 Re: Biseksualnost u vezama

Post by fatamorgana »

Hrulj wrote:
bebabu wrote:@hrulj: Zašto bih rekla da je bolest kad nije i kad ne smatram to? Svoje diktatorske porive prosipaj negdje drugo.
zato jer je to bolest.
A ti k'o zdrav? :lol:
bebabu

#128 Re: Biseksualnost u vezama

Post by bebabu »

Hrulj wrote:"ljubav" prema lizu i debelom crijevu :lol:
Haveru... Ti si stvarno paradoksalan, ne mogu da vjerujem ahahahah dosta od mene i tebi, ti i kinez osoba ste stvarno teški za razgovor, zatupljeni van granica mog shvatanja. Pozdrav!
Hrulj

#129 Re: Biseksualnost u vezama

Post by Hrulj »

bebabu wrote:
Haveru... Ti si stvarno paradoksalan, ne mogu da vjerujem ahahahah dosta od mene i tebi, ti i kinez osoba ste stvarno teški za razgovor, zatupljeni van granica mog shvatanja. Pozdrav!
Tvoja granica shvatanja :D
Ona ista granica po kojoj otvoris temu sa ciljem da dobijes samo odredjene odgovore? Buduci da si se sukobljavala sa forumasima suprotnog misljenja
Hrulj

#130 Re: Biseksualnost u vezama

Post by Hrulj »

sherbett wrote:
Hrulj wrote: Ako ti nije debata sto onda branis takvo ponasanje? Reci da je to bolest i mirna Bosna
kad bi bila bolest, liječilo bi se, ili radilo na lijeku.
To nije prirodno, a time ni normalno. Jer normalno je da se vrsta razmnožava. A budući da se dvoje istoga spola ne mogu razmnožiti, ne može ni da bude normalno/prirodno. To je što se tiče fizičkog djela, kao anatomije tijela, vrste i to...ali reći da u glavi nisu normalni, ipak nije u redu. Isti su kao i ovi što ih privlači suprotan spol.
jedino što mi se gadi su razno razne perverzije koje pojedini, kako hetero, tako i homoseksualno orijentirane populacije prakticiraju. E to je već bolest, a može čak i da se liječi.
Dok pederski lobi nije ojacao to i jeste bila bolest i lijecila se.
Al kako pederi nece da budu nenormalni oni su to "normalizirali"
Jos malo i nekrofilija, pedofilija, zoofilija itd ce sve postati normalno.
Na zoofiliji se vec uvelike radi, a i na pedofiliji
Cybernetic

#131 Re: Biseksualnost u vezama

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 08/10/2015 22:00, edited 1 time in total.
Hrulj

#132 Re: Biseksualnost u vezama

Post by Hrulj »

Cybernetic wrote:
Hrulj wrote: U prirodi se to desi, uspostavi se copor, i samo alfa muzijak ima pravo da se pari sa zenkama. Sto ponekad dovodi do pederluka.
A o pingvinima ti je suplja, to je samo obzervirano u zatocenistvu, u prirodi su pingvini monogamni sa istom zenkom provedu citav zivot.
Parada je ista sa mahanjem spolovilom, cak i gora. Smetalo bi mi bilo tko.
Opet nebuloze. Ako ti smetaju homoseksualci i biseksualci, ne moras svracati na ovu temu. Idi tamo na politiku dalje pravdati vehabije i slicne bolesnike i klosare.
Post ti je prijavljen :)
bebabu

#133 Re: Biseksualnost u vezama

Post by bebabu »

Hrulj wrote:
sherbett wrote:
Hrulj wrote: Ako ti nije debata sto onda branis takvo ponasanje? Reci da je to bolest i mirna Bosna
kad bi bila bolest, liječilo bi se, ili radilo na lijeku.
To nije prirodno, a time ni normalno. Jer normalno je da se vrsta razmnožava. A budući da se dvoje istoga spola ne mogu razmnožiti, ne može ni da bude normalno/prirodno. To je što se tiče fizičkog djela, kao anatomije tijela, vrste i to...ali reći da u glavi nisu normalni, ipak nije u redu. Isti su kao i ovi što ih privlači suprotan spol.
jedino što mi se gadi su razno razne perverzije koje pojedini, kako hetero, tako i homoseksualno orijentirane populacije prakticiraju. E to je već bolest, a može čak i da se liječi.
Dok pederski lobi nije ojacao to i jeste bila bolest i lijecila se.
Al kako pederi nece da budu nenormalni oni su to "normalizirali"
Jos malo i nekrofilija, pedofilija, zoofilija itd ce sve postati normalno.
Na zoofiliji se vec uvelike radi, a i na pedofiliji
Fakat iritiraš sad. Zadnje je ovo sad što pišem tebi, i molim te da izađeš jer nema smisla više.
Nije bila bolest, nije se liječilo. Bilo je pokušaja od strane religijskih sila, ali ne možeš nekome uraditi nešto da neko postaje strejt, ne ide tako. Isto kao što tebe neko ne bi mogao izliječiti od heteroseksualnosti i natjerati te da voliš muškarce. Ako ćemo o prirodi, nije prirodno da siliš nekoga da radi nešto da se uklopi u tvoje okvire normalnosti. Nekrofilija, pedofilija i zoofijilja NEMAJU nikakve veze s tim. To su sve nasilni činovi rađeni nad osoboma koje nisu sposobne da pristanu na seks. Kada je u pitanju istospolni seks, onda su u pitanju dvije osobe koje su sposobne da pristanu na seks i to je to. To je samo vezano za seksualni život i emocije. Ništa više. Boli mene briga na čemu se radi, ali to nema veze sa tim što je neko gej. Obrazuj se malo i ne trubi da znaš nešto o čemu pojma nemaš.
fatamorgana

#134 Re: Biseksualnost u vezama

Post by fatamorgana »

Hrulj wrote:
Cybernetic wrote:
Hrulj wrote: U prirodi se to desi, uspostavi se copor, i samo alfa muzijak ima pravo da se pari sa zenkama. Sto ponekad dovodi do pederluka.
A o pingvinima ti je suplja, to je samo obzervirano u zatocenistvu, u prirodi su pingvini monogamni sa istom zenkom provedu citav zivot.
Parada je ista sa mahanjem spolovilom, cak i gora. Smetalo bi mi bilo tko.
Opet nebuloze. Ako ti smetaju homoseksualci i biseksualci, ne moras svracati na ovu temu. Idi tamo na politiku dalje pravdati vehabije i slicne bolesnike i klosare.
Post ti je prijavljen :)
i tvoj, :wink:
Cybernetic

#135 Re: Biseksualnost u vezama

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 08/10/2015 22:00, edited 1 time in total.
fantom slobode

#136 Re: Biseksualnost u vezama

Post by fantom slobode »

poceli smo da se tuzakamo... :lol: :lol: :lol:
Rolo

#137 Re: Biseksualnost u vezama

Post by Rolo »

Hrulj wrote:
bebabu wrote:
Tvoja granica shvatanja :D
Ona ista granica po kojoj otvoris temu sa ciljem da dobijes samo odredjene odgovore? Buduci da si se sukobljavala sa forumasima suprotnog misljenja
Da ti nisi malo zavidan ljudima koji traže svoju slobodu?
Njima se može sve, a za tebe nije ništa osim skučene "ispravnosti" u još ispravnijoj sredini.
Koliko ja znam, mržnja i nastaje zbog jedne takve bespomoćnosti i zavisti.

@bebabu, imaš apsolutno pravo da govoriš o ovome, ja to podržavam.
Samo, možda baš i nije mudro u ovim krajevima previše se boriti za slobodu ovakvog mišljenja, jer se to na kraju pretvori gotovo u mazohizam.
Samo umjereno i gdje to ima smisla :)
fatamorgana

#138 Re: Biseksualnost u vezama

Post by fatamorgana »

fantom slobode wrote:poceli smo da se tuzakamo... :lol: :lol: :lol:
Ih lako je tebi, svakog prvog peMzija, :wink:
Hrulj

#139 Re: Biseksualnost u vezama

Post by Hrulj »

bebabu wrote: Fakat iritiraš sad. Zadnje je ovo sad što pišem tebi, i molim te da izađeš jer nema smisla više.
Nije bila bolest, nije se liječilo. Bilo je pokušaja od strane religijskih sila, ali ne možeš nekome uraditi nešto da neko postaje strejt, ne ide tako. Isto kao što tebe neko ne bi mogao izliječiti od heteroseksualnosti i natjerati te da voliš muškarce. Ako ćemo o prirodi, nije prirodno da siliš nekoga da radi nešto da se uklopi u tvoje okvire normalnosti. Nekrofilija, pedofilija i zoofijilja NEMAJU nikakve veze s tim. To su sve nasilni činovi rađeni nad osoboma koje nisu sposobne da pristanu na seks. Kada je u pitanju istospolni seks, onda su u pitanju dvije osobe koje su sposobne da pristanu na seks i to je to. To je samo vezano za seksualni život i emocije. Ništa više. Boli mene briga na čemu se radi, ali to nema veze sa tim što je neko gej. Obrazuj se malo i ne trubi da znaš nešto o čemu pojma nemaš.
Psychology was one of the first disciplines to study homosexuality as a discrete phenomenon. Prior to and throughout most of the 20th century, common standard psychology viewed homosexuality in terms of pathological models as a mental illness

Da li muskarci i zene imaju medjusobno kompatibilne spolne organe, tj proizvode djecu. Da.
Mozes mi navesti primjer kada su dvojica pedera zatrudnila ili dvije lezbe se lizale do trudnoce.
Nekrofilija, Zoofilija i pedofilija takodjer nisu niciji izbog. Jednostavno nemaju jak lobiji.
Ali sa obzirom na vas ne bi me iznenadilo da sve osim nekrofilije postane normalno u iducih 50 godina.
Emocije? Mislis poremecaje?
bebabu

#140 Re: Biseksualnost u vezama

Post by bebabu »

@Rolo: Znam da nije mudro u ovim krajevima boriti se za to, ali iskreno.. Ne mogu da shvatim kako ljudi mogu biti puni mržnje i koliko su spremni na nasilje zbog nečega što je malo drugačije od njih, a uopšte ne znači da je to pogrešno. Znam sve hahaha, dnevno bar 2 tablete za glavu moram popiti jer mi krv popiše na slamku oko ovoga jer sve moraš milion puta ponoviti i na sve moraš imati odgovor i stvarno je zamorno, ali mislim da je to potrebno. Svako ima svoje borbe u životu, i znam da sam svojih imala malo više nego prosječan čovjek i iz tog razloga želim da pomognem onim koji su marginalizirani potpuno. A za to treba puno snage, volje i strpljenja, i toga imam.
fatamorgana

#141 Re: Biseksualnost u vezama

Post by fatamorgana »

bebabu wrote:@Rolo: Znam da nije mudro u ovim krajevima boriti se za to, ali iskreno.. Ne mogu da shvatim kako ljudi mogu biti puni mržnje i koliko su spremni na nasilje zbog nečega što je malo drugačije od njih, a uopšte ne znači da je to pogrešno. Znam sve hahaha, dnevno bar 2 tablete za glavu moram popiti jer mi krv popiše na slamku oko ovoga jer sve moraš milion puta ponoviti i na sve moraš imati odgovor i stvarno je zamorno, ali mislim da je to potrebno. Svako ima svoje borbe u životu, i znam da sam svojih imala malo više nego prosječan čovjek i iz tog razloga želim da pomognem onim koji su marginalizirani potpuno. A za to treba puno snage, volje i strpljenja, i toga imam.
Za početak ne troši snagu bespotrebno u raspravi sa primitivcima, trebaće ti snage :wink:
bebabu

#142 Re: Biseksualnost u vezama

Post by bebabu »

fatamorgana wrote:
bebabu wrote:@Rolo: Znam da nije mudro u ovim krajevima boriti se za to, ali iskreno.. Ne mogu da shvatim kako ljudi mogu biti puni mržnje i koliko su spremni na nasilje zbog nečega što je malo drugačije od njih, a uopšte ne znači da je to pogrešno. Znam sve hahaha, dnevno bar 2 tablete za glavu moram popiti jer mi krv popiše na slamku oko ovoga jer sve moraš milion puta ponoviti i na sve moraš imati odgovor i stvarno je zamorno, ali mislim da je to potrebno. Svako ima svoje borbe u životu, i znam da sam svojih imala malo više nego prosječan čovjek i iz tog razloga želim da pomognem onim koji su marginalizirani potpuno. A za to treba puno snage, volje i strpljenja, i toga imam.
Za početak ne troši snagu bespotrebno u raspravi sa primitivcima, trebaće ti snage :wink:
I to što kažeš...
fantom slobode

#143 Re: Biseksualnost u vezama

Post by fantom slobode »

fatamorgana wrote:
ma ja...za mlade kao ti...koja boba :lol: :lol: :lol:
fatamorgana

#144 Re: Biseksualnost u vezama

Post by fatamorgana »

fantom slobode wrote:
fatamorgana wrote:
ma ja...za mlade kao ti...koja boba :lol: :lol: :lol:
Jel' bio PTSP u pitanju? :wink:
fantom slobode

#145 Re: Biseksualnost u vezama

Post by fantom slobode »

fatamorgana wrote:
nije nego je tvoja ceznja :lol: :lol: :lol: trazis, a ne mozes da nadjes... :lol: :lol: :lol:
fatamorgana

#146 Re: Biseksualnost u vezama

Post by fatamorgana »

fantom slobode wrote:
fatamorgana wrote:
nije nego je tvoja ceznja :lol: :lol: :lol: trazis, a ne mozes da nadjes... :lol: :lol: :lol:
A kol'ka je peMzija ako nije tajna? :wink:
fantom slobode

#147 Re: Biseksualnost u vezama

Post by fantom slobode »

nije ti lako :lol: :lol: :lol: :lol:
fatamorgana

#148 Re: Biseksualnost u vezama

Post by fatamorgana »

A daš li poštaru marku kad donese? :wink:
madesa

#149 Re: Biseksualnost u vezama

Post by madesa »

ufatio sam curu kako se ljubi sa jaranicom i vala mi je to perverzno i to bas :-D
Great Cornholio

#150 Re: Biseksualnost u vezama

Post by Great Cornholio »

bebabu wrote:
Hrulj wrote:
zato jer je to bolest. A svoje da ne kazem kakve porive prosipaj drugdje :lol:
Ljubav nije bolest, homofobija je bolest, želim ti da brzo ozdraviš.
:D
Mnogi psiholozi smatraju da je homoseksualnost normalna prelazna pojava kad je u pitanju seksualni razvoj, mnoga djeca u dobi od 6 do 10 godina "eksperimentišu" sa djecom istog spola, e sad zašto neki ne uspiju prevazeći tu fazu i u doba puberteta se ne okrenu pripadnicima suprotnog spola, to je pitanje na koje moramo pronaći odgovor.
Post Reply