Hoce Ronaldo izvlaciti ? Ako hoce onda ja ne brinem sekunde .. Bit ce nam laksa grupa nego za kvalifikacije
Evo kod mene :
Belgija,Japan,Ekvador i BiH .. Ovo je idealna grupa !
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Moguce je da budemo iznenađenje (cesto debitanti na SP prave to)....samo , što kaže i sam Pape sinoc, trebat ce nam još 3-4 nova dobra igracanoiserr wrote:Isto jaranu. Ali postoji i malo sanse da napravimo dar mar. Kao kad je Kamerun napravio ono ludilo 1990, bili su svima najdraza ekipa.guber90 wrote:Meni je iskreno od njih dosta da pristojno odigraju, dadnu sve od sebe, a koliko naprave, naprave.
Ja sam pravio anketu, ali i ovu temuYahel wrote:E vala kad su nam ovakve opcije ankete.. nikako ne mogu a da ne glasam za...
8. Postati će prvak svijeta u finalu svjetskoga prvenstva.
Čitam danas komentare na marca.com i predviđaju nam sjajan plasman. Čak idu i do toga da ćemo osvojiti mundijal.swarley_s wrote:Srce je vuklo na 8. ali razum je pretegao na cetvrtinu finala...
Ali nada umire posljednja
Poharat cemo mi Brazil, srcem i dusom
Joj ovo je prejakoswarley_s wrote:Srce je vuklo na 8. ali razum je pretegao na cetvrtinu finala...
Ali nada umire posljednja
Poharat cemo mi Brazil, srcem i dusom
uz HD sliku bht-a prvi put.nKrkan wrote:Drago mi je što ću konačno naše zmajeve pogledati iz ptičije perspektive a pogotovo ono kad kamera iz nebesa snima početni udarac kad Džeko doda loptu Misketu i drago mi je što ću napokon moći pogledati gol iz 30 uglova i naravno broj passova,kretanja koliko je ko pretrčo ma sve![]()