Kakav, majke ti? Jel to neki special one? De nas prosvijetli, blaženi?radostan dan wrote:i ti sad mlatiš, zna se kakav je kod hrvata vjerenički prsten...
Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
last mohicans
#126 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
-
Bodkin
#127 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Jeste vi ljudi ikad culi za sakazam?last mohicans wrote:Kakav, majke ti? Jel to neki special one? De nas prosvijetli, blaženi?radostan dan wrote:i ti sad mlatiš, zna se kakav je kod hrvata vjerenički prsten...
-
radostan dan
#128 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
napisO sam već, nevjerni tomo...
-
radostan dan
#129 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
...i nisam blaženi, nego prepodobni.
-
RtrnOfSalisbury
#130 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
e jes ga u(s)poredi, pravo knjizevnicki. vec se moglo ocekivat na 40 stranici kako joj je uso u trag, prava rvatica nedljom ide na misu, cekanje, presretanje, dogovor za vikend .... najgore je bilo ono tusiranje prije snosaja, citav dan prodje u cekanju. niko da spomene rizik da se oklizne o safun pri tusiranju ko papa onomad. onda na 60. strani cekanje petka i tusiranje i tek na 80 sastanak i na 100-toj opis onije stvarisokkia wrote:RtrnOfSalisbury wrote:otkako kumberlator prekide sa djevojkom pa unidje u avanturu sa konom vako se nesto nije desilo. samo da nije neko prepravljo listic dok se odvijo snosaj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma jasno ko dan, ko je upozno kumbija lako mu ga je prepoznat pa makar se maskiro u međeda.
-
radostan dan
#131 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
miropomazan...

- Norm
#132 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Ne znam je li ti iko dao savjet da odes malo uraditi nalaze...Za nedo Bog...
Nesto nevjerujem da je jedino i samo bas tebe "popisala" taj dan...
Nesto nevjerujem da je jedino i samo bas tebe "popisala" taj dan...
-
radostan dan
#133 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
znaće se za tri mjeseca, budu objavljeni rezultati popisa.
mislim da će biti oko 114 templara...
mislim da će biti oko 114 templara...
- burek_in_space
#134 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
@Radosni, jel to zhena opet u dezhuri, pa ovdje kratish vrijeme, umjesto sa onim studenticama iz Krushevca?

-
radostan dan
#135 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
vratila se.
čudno mješa...
oprostite na off-u.
čudno mješa...
oprostite na off-u.
- Russki
#136 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
znam ja ko je ta treba, pokazao ja njoj danas ovaj tekst, naljutila se, oce da te ubije 
- BadSanta
#137 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Bježi jebem ti sveCasanova1 wrote:........
Uz kahvicu polako smo to odradjivali sto se tice samog popisa, iskreno i ne znam sta sam govorio,vise sam mislio o njoj nego o odgovoru koji trebam dati. ......:
- Kofer
#138 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Učinio si smrtni grijeh pod nazivom bludnost.Bludniče jedan!Casanova1 wrote:Zdravo. Ne znam zasto pisem ovo na forumu ali jednostavno moram podijeliti s nekim. Vjerovatno u podsvijesti ocekujem da cu cuti dovoljno dobar savjet ili uputu sta uciniti.
Naime, taj dan, u prijepodnevnim satima popisivacica je pozovnila na moja vrata,predstavila se i naravno ugostio sam je u svom domu. Prelijepo je izgledala. Od prvog trenutka sam osjetio nesto prema njoj. Smjeskala mi se konstantno na jedan prilicno stidljiv nacin ali sa odredjenom dozom koketiranja. Bila je udata pretpostavljam s obzirom na prsten koji ugledah.
Uz kahvicu polako smo to odradjivali sto se tice samog popisa, iskreno i ne znam sta sam govorio,vise sam mislio o njoj nego o odgovoru koji trebam dati. U isto vrijeme sam je ispitivao malo o njoj samoj kako bi je bolje upoznao. Pricala mi je o tome da je zavrsila fakultet sa devetkama i desetkama ali da posla nije nasla, pa je primorana raditi u butiku. Pricala je da nema oca,poginuo je u ratu. Ali muza nije spominjala,iako prsten na ruci sam za sebe govori. Uglavnom da skratim pricu, u jednom trenutku sam prelomio i poceo otvorenije flertovati s njom, prihvatila je tu igru ali na malo blazi nacin. Tada sam prisao,sjeo kraj nje, pogledao je u oci i tako ostao barem minut. Vidio sam joj u ocima da me zeli, bukvalno sam osjetio. Poceo sam joj ljubiti usne, na pocetku je govorila da to ne radim, kao blago me odmicala od sebe,ali vec nakon 15 sekundi se prepustila tome, ljubili smo se a onda zavrsili u mojoj spavacoj sobi. Bio je to nevjerovatan seks, divno iskustvo. Definitivno mislim da u braku i nije bas zadovoljna i sretna sa svojim muzem. Bila je zeljna paznje,ljubavi, pa i seksa ocigledno.
Ono sto me sad zanima jeste sta da radim, jer mi se mnogo svidila, da li da sve pustim pa nek ostane na tome ili da je pokusam kontaktirati. Ne znam, zelim razgovarati sa njom,da pricamo satima,ako treba samo bi razgovarali,ali kako? Sta?
- Quaresma
#139 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Calma calma narode
Jel moguce da ste povjerovali
O takvim stvarima se ne prica uopste
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
- Zatamnjena stakla
#140 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Ma ti si heroj 
-
sokkia
#141 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
ma ne vjerujem , raja se sprda sa kumbijemQuaresma wrote:Calma calma narode
a ako neko zbilja vjeruje onda je stvarno naivan
- animals
#142 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Steta, tamo gdje ja zivim niko nas ne popisuje
dajte popisivacice oku mom, dajte vina na stol

-
Sociolog
#143 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Pozz, malo je off. ali realno u danasnjem svijetu je sve moguce... pa s nama je isao lik u generaciji, koji je 2 godine poslije zavrsetka srednje, imao vezu sa svojom profesoricom, koja je bila samo 6 godina starija od nas...i to kakva djevojka, zgodna, predivna... (generacija 89 god), nije bitno koja skola i slicno..
- Butmiran
#144 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Kako pročitah ovo pade mi na pamet jedan popisivač-
Popisivao udovicu, žena mu priđe i otkopča mu šlic, on je hladno odgurne, završi s popisom i preko vrata.
Popisivao udovicu, žena mu priđe i otkopča mu šlic, on je hladno odgurne, završi s popisom i preko vrata.
-
Bodkin
#145 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
pa kako znas koja skola ako nije rekaoMr Chow wrote:I ja sam ta generacija i ta skola, koja prof?Sociolog wrote:Pozz, malo je off. ali realno u danasnjem svijetu je sve moguce... pa s nama je isao lik u generaciji, koji je 2 godine poslije zavrsetka srednje, imao vezu sa svojom profesoricom, koja je bila samo 6 godina starija od nas...i to kakva djevojka, zgodna, predivna... (generacija 89 god), nije bitno koja skola i slicno..
a sa mnom je isao lik koji je mogao spotaci sve sto hoda i zenskog je spola
-
Sociolog
#146 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
To ne bih rekao, koja je skola, nikad... a fina je osoba kao profesor, pedagog i covjek, da li su jos skupa ne znam..skola je u Kantonu Sarajevo 
- 4m3l
#147 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Joj kakva je meni popisivacica dolazila, BOMBA, samo jebiga nisam ja hebac kao ovaj...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#148 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Nema puno škola, nema puno mladih profesora, nije problem saznat'Sociolog wrote:To ne bih rekao, koja je skola, nikad... a fina je osoba kao profesor, pedagog i covjek, da li su jos skupa ne znam..skola je u Kantonu Sarajevo
- animals
#149 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
4m3l wrote:Joj kakva je meni popisivacica dolazila, BOMBA, samo jebiga nisam ja hebac kao ovaj...
- dale cooper
#150 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Kada je popisivačica meni dolazila, ja radio.
Mati me popisala.
Usput je saznala da je neudana i
zgodna
Po običaju sam u pogrešno vrijeme, na pogrešnom mjestu.

zgodna