Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sto se tice novijih trenutno mi se nenormalno svidja RX-8 i Alfa 159, mada sam opcenito ljubitelj oldtimera, prvenstveno talijanskih, nadam se nekad da su sebi takvo nesto priustiti..
topcam wrote:Idealno je, kad malo trosi, ima rezervu snage kad treba, odrzavanje povoljno, i "ne hapa se
lahko, ili nije im interesantno".
Koliko sam shvatio po naslovu teme, svako bi trebao da kaže koji je IDEALAN auto za NJEGA/NJU obzirom na mogućnost nabavke, održavanja, troškova, stvarnih svakodnevnih potreba, cestovnih uslova u kojima će se eksploatisati, izgleda, performansi itd. Znači, vozilo koje mogu sebi priuštiti, a da zadovoljava većinu stavki koje mi realno trebaju i u kojima eventualno uživam.
Ono što sam vidio ovdje do sada, većina navodi da su to vozila o kojima mašta i kojima se divi. Divno je raspliniti svoju maštu, i ja bih volio jednog od Lamborginija, kad ih vidim topim se. Sve i kad bih ga dobio sad džaba, to ne bi bio idealan auto za mene po gore navedenim karakteristikama.
Za mene idealno auto, npr.:
alenthekiller wrote:Pregledao cijelu temu i ovog nema, kako je to moguce. Ovo je moj san
Gdje ga iskopa svaka ti dala
Ja sam pokusavao naci u SAD 325i da je OK ocuvan, ne mozes naci ni slabo ocuvan ispod 15,000 dolara a o extra primjercima je suvisno i govoriti.
Extra ocuvan M3 E30 ispod 50,000 ne postoji, bar ovdje.
ovdje neki ljudi sebe doživljavaju potpuno nerealno, čim smatraju RR-ove, maybache i slične makine kao idealna auta za sebe. pa đe ste kraljevi, prinčevi, sultani i pop-zvijezde, možemo li znat s kojim velikanima dijelimo forum?
hopcup wrote:ovdje neki ljudi sebe doživljavaju potpuno nerealno, čim smatraju RR-ove, maybache i slične makine kao idealna auta za sebe. pa đe ste kraljevi, prinčevi, sultani i pop-zvijezde, možemo li znat s kojim velikanima dijelimo forum?
hopcup wrote:ovdje neki ljudi sebe doživljavaju potpuno nerealno, čim smatraju RR-ove, maybache i slične makine kao idealna auta za sebe. pa đe ste kraljevi, prinčevi, sultani i pop-zvijezde, možemo li znat s kojim velikanima dijelimo forum?